|
|
#331 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Niziutkie Też Są Piękne!!!!
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
No ja mam szpilki ale na 6cm obcasie, więc nie jest źle
Na początku ledwo stałam, ale poszłam na kilka dyskotek i teraz śmigam Kurczę, nie wiem co z tymi saszkami:/ |
|
|
|
|
#333 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
a kupię!
Może załapię się chociaż na 3-4cm
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu ten wątek umarł? O.o
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie...
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
No i ja się przyłączam do Was dziewczyny
Mam 157 wzrostu no i nie waze tak malojak Wy bo 50:P Fakt że kiedys mialam duzo komentarzy na temat mojego wzrostu , ale teraz ( 2 LO) jest juz ok Nikt nie zwraca juz na to uwagi ![]() No ale w koncu male jest piekne ! i O
|
|
|
|
|
#338 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie. Ja kiedyś w szkole bardzo często słyszałam takie uwagi, że mała, etc. A teraz nie mam z tym problemu
W końcu co mają powiedzieć Ci którzy nie mają nawet 150. Ja mam 162 cm wzrostu ważę około 50kg i jest mi z tym dobrze. Ale mam nadzieję, że wbrew wszystkiemu chociaż do 165 urosnę.
|
|
|
#339 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam 156 cm i waże 42 kg, nigdy nie słyszałam przykrych komentarzy na temat swojego wzrostu.
Jedyny mój problem to zakup spodni. I nawet nie chodzi o długość, bo skracam spodnie zawsze, więc to jest kwestia przyzwyczajenia. Problemem jest ich szerokość, rozmiar 25 mimo iż dobry w pasie, to na tyłku odstaje, w udach odstaje...
|
|
#340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znam na pamięć style i kroje jakie szyje większość marek i dochodzę do wniosku,że ciągle poszerzają spodnie w tyłku i na udach a rozmiar 25 jest jak 26,27 kiedyś. Spodni często nie skracam bo noszę obcasy 8cm, ale mam jeszcze taki problem,że szyją spodnie z coraz wyższym stanem i jak tak dalej pójdzie to za chwilę będą mi sięgać pod biust ![]() No, może trochę przesadzam,ale jedyne odpowiednio niskie biodrówki mam z młodzieżowej wersji Zary czyli z Bershki.Lee, które mają fajny krój są np. koszmarnie wysokie z tyłu.Jakbym umiała szyć to zaczęłabym sama sobie robić idealne spodnie
|
|
|
#341 |
|
BAN stały
|
racja z tym ze stany sa za wysokie. idealne dla mnie tez mam z bershki - OGLASZAM BERSHKE SKLEPEM PRZYJAZNYM MALENSTWOM
![]() ja zaraz jade na zakupy i tez chce jeansy, moze cos znajde... |
|
|
|
|
#342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Zarze ciezko cos znalezc dla drobinek, nosze rozmiar 34, ale przy moich 158cm wszystkie sukienki i spodnice siegaja mi do lydek Najgorzej jednak jest w Mango- spodnie sa wasko krojone i do tego nogawki maja strasznie dluuugie, a nie wszystkie da sie tak ladnie skrocic. Ostatnio doszlam do wniosku, ze najlepiej pasuja mi spodnie z Orsay. Ja tez chetniej nosze biodrowki i do tego pasek (obowiazkowo).
|
|
|
#343 |
|
BAN stały
|
Orsay? i sie tam wszystkie spodnie gigantyczne wydaja... nawet te 34 ich.. ale dawno nie bylam moze cos zmienili przez ostatnie kilka miesiecy :P
|
|
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
Czasem biore rozmiar 32... to zalezy od spodni. Kiedys to myslalam, ze Orsay to tylko dla nastolatek, ale teraz maja fajne kolekcje.
|
|
#345 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale jak mowisz ze 32 male jest to zobacze dzis.. chociaz ja generalnie zaczelam teraz na rozmiar spodnie przerabiac - np. mam krotkie z wysokim stanem oczywiscie xs, na dole pupy byly ok, na gorze juz odstawaly, a talia to wogole tak szeroka ze nie bylo jej widac :P ale zanioslam do pani krawcowej, znalazlam taka przefajna i niedroga to mi tak zrobila ze sa IDEALNE po prostu, w talii tak ladnie dopasowane i szwy z tylu wpuscila ze nawet z tylu dobrze leza, cudo! teraz przerabia mi (uwaga! ) skorzane spodnie dzwony rozmiar duze M na skorzane rurki XXS powinnam dostac za jakies 2 tyg bo to troche zabawy
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
Nie mają gigantycznych spodni,czasem niestety fajny fason jest tylko od rozmiaru 36 czy 34,ale ja i tak tam nie zaglądam bo większość spodni szyją fatalnie i mimo że są dobre rozmiarowo, to brzydko się układają i marszczą.Za to czasem uda mi się w Orsayu upolować fajne koszule,raz nawet śliczny płaszczyk się trafił.
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Hm ja mam ok 165cm wzrostu i jakoś przesadnie drobna nie jestem , żeby XXXXS nosić, a ten wątek raczej dotyczy niskich osób, niekoniecznie malutkich, prawda? Problem ze spodniami też często mam, nienawidzę, jak kupię sobie spodnie, a potem ileśtam czasu muszę czekać aż je skrócą brrr...
Czy buty na obcasie nie są zbawieniem? Chociaż nie mogę znaleźć żdnych czółenek, które byłyby wygodne ...
|
|
#348 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba przestawie sie na spodniczki
|
|
|
#349 |
|
BAN stały
|
ja wczoraj znalazlam boskie spodnie w Bershce znow
jade je dzis kupic bo mi sie karta zablokowaa wczoraj :/// echhh...ale robia takie cuda z moim tylkie ze aaaaach
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mam nawet 150 i nie narzekam
|
|
|
#351 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się, że Tobie ten wzrost odpowiada, ale wiele osób ma z tym niesamowite problemy. Ja się próbuję z tym oswajać, chociaż do najniższych nie należę.
|
|
|
#352 |
|
BAN stały
|
kupilam sobie te spodnie
echh chyba sporo malenstw jest bo wczoraj rozmiarow 32 bylo pelno a dzis zostal jeden ktory w dodatku ktos chyba schowal miedzy inne jeansy podobnego koloru :P a ja zalamana ze tych nie ma zaczelam inne przegladac i je znalazlam hehe no i mam
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 162 i mam nadzieję że już więcej nie urosnę bo dla mnie to idealny wzrost
![]() a tak właściwie do jakiego wieku się rośnie? |
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktoś wspominał o Zbuntowanych gwiazdach (pewnie ich nie znacie, lae wystarczy że ja znam:
Dulce Maria - 1.57 cm Anahi - 1.63 cm (to tez nie dużo chociaż) Mayte Perroni - 1.60 |
|
|
|
|
#355 |
|
BAN stały
|
oni sa z mexyku zdaje sie, to sie nie licza :P
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
BAN stały
|
nie licza sie bo w mexyku srednia wzrostu jest ujmijmy to sporo nizsza nie gdziekolwiek w Europie itp :P nie no to zart oczywiscie (z tym ze sie nie licza, nie ze wzrostem)
spokojnie ![]() znam duzo Mexykanow i wlasciwie tylko jeden sie wyroznia wzrostem, wiekszosc jest kilka cm ponad 160, a mojego bylego chlopaka siostra ma 148.. i jej kolezanki podobnie
|
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
ej to ja nie wiedziałam. XD
Racja, nigdy nie zastanawiałam się czemu zawsze ludzie z telenowel są niscy. A raczej aktorki. ![]() Miło wiedzieć że nie tylko one xP |
|
|
|
|
#360 |
|
BAN stały
|
nooo ja sie przy nich czulam jak calkiem wysoka dziewczyna
![]() tak sie zastanawiam jak sie czul przyjaciel tego mojego :P bo on jakis wybryk natury, 198 cm mial :O |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

Na początku ledwo stałam, ale poszłam na kilka dyskotek i teraz śmigam
Może załapię się chociaż na 3-4cm

No, może trochę przesadzam,ale jedyne odpowiednio niskie biodrówki mam z młodzieżowej wersji Zary czyli z Bershki.Lee, które mają fajny krój są np. koszmarnie wysokie z tyłu.Jakbym umiała szyć to zaczęłabym sama sobie robić idealne spodnie

no i mam