![]() |
#661 | |
Rozeznanie
|
Dot.: a z 1980?
dzięki za miłe powitanie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
witam serdecznie!
![]() ja od samoopalaczy trzymam sie z daleka - zapach mojej skóry po ich użyciu skutecznie mnie odstrasza... ![]() na solarium byłam parę razy latem ale zimą daje skórze odpocząć całkowicie od naswietlań ![]() milego wieczorku, ja zaraz chyba zmykam spać - jestem padnieta. od ładnych kilku dni sypiam po 4 - 5 godzin na dobę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem, że czasem się nie da inaczej, ale byleby się to szybko skończyło ![]() co do balsamów to też mam problem zapachowy, ale jak któraś już wspomniała wieczorem smarowanko, a rano prysznic - ale mnie leciutko kolor podnosi wiec nie jest blada jak papier ![]() miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Cytat:
Fakt, smrodek po użyciu samoopalacza może odstraszać, ale plamy, smugi, czy zażółcone ubrania...nigdy tego nie zauważyłam. Nie jestem przeciwko solariom, ba czasami, jak się wkręcę, to mam okresy, że nie mogę przestać chodzić. Zdarza mi się to o dziwo częściej latem niż zimą ![]() Ale nic na to nie poradzę, że lepiej czuję się z - tak, jak to określiłaś - kolorem. Też jestem blada naturalnie....niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
nastroje hmmm ponure, bo pogoda jakaś taka nijak, czas pędzi ostatnio na maksa , bo już i studenci mnie absorbują i dzieciaki na treningach no i za 45 dni Wielki dzień, więc jakoś tak się o nim dużo myśli ( to akurat pozytywny aspekt) , ale cała reszta jakaś dobijająca
![]() i jakoś tak mi smutno nie wiedzieć skąd ![]()
![]() |
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
ja mam dziś naprawdę dobry nastrój... to chyba dzięki temu, że świeci słońce
![]() ![]() ojj to prawda czasami przychodzi taki jakiś dziwny nastrój nie wiadomo dlaczego, ale głowa do góry. na pewno masz jakieś sprawdzone sposoby na poprawienie sobie humoru. czasami małe rzeczy potrafią przywołać uśmiech na twarzy. trzymaj się ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jakoś wolę ten zapach niż od samoopalacza... A z resztą biorę prysznic i jest ok. Bo wiesz co? Ja może mam taką skórę dziwną, że mi sie te smugi robią i kolor zostaje na ciuchach?... Bo smugi na pewno nie są efektem złego rozsmarowania, bo one pojawiają sie dopiero po czasie, jakby się kolor zmywał/zcierał bardziej w niektórych miejscach. Z resztą - jak pisałam już wyżej - po Dove miałam efekt schodzacej farby - szczególnie na brzuchu, gdzie go ścierałam normalnie palcami do białego! ![]() Katarzinka - głowa do góry - nie daj się aurze! ![]() Chociaż... ja cwaniakuję, a sama jestem dzisiaj jakas taka przygnębiona... ale musze się zebrać, bo mam jutro na 6.00 - i do tego jeszcze hospitację... ![]() Tigresska - Ty jakieś rekordy bijesz? Chcesz się wykończyć?? Nie ma nic gorszego jak brak snu... przypominam sobie o tym po każdej nocce... Czyli systematycznie co 4 dni... ![]() Miłego wieczoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
dzisiaj u mnie znów świeci słonce...szkoda, że już nie opala
![]() zastanawiam się jak podchodzicie do swoich urodzin, czy jak się zbliżają to łapiecie doła, rozliczacie się z tego co zrobiłyście przez ten rok a czego nie czy jesteście dla siebie łaskawe i podchodzicie do kolejnego roku na koncie z uśmiechem ![]() przyszło mi to właśnie teraz na myśl bo niedługo mam urodziny, ale ja nie mam z tym większego problemu, natomiast mój mąż każde swoje urodziny strasznie przeżywa i ma wtedy raczej kiepski nastrój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie ![]() ![]() ![]() miłego wieczoru! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tyle jeszcze chcialoby się zrobić... A tu zegar tyka... Z każdym dniem zbliżasz się do KOŃCA... Kiedyś, czy tego chcę czy nie "zostawię" moją córeczkę, może męża... Ot - takie dekadenckie nastroje... A jeszcze moja córka ma ostatnio swoje własne przemyślenia na ten temat... że nie chce byc dorosła, bo wtedy mnie już nie będzie... że nie chce byc dorosła, bo wtedy urodzi dziecko i jej też już nie będzie... że aniołki mieszkają pod ziemią, bo przecież ludzi chowa się w piachu!!! że nie chce być aniołkiem, bo jak pójdziemy do nieba, to się tam nie odnajdziemy... A ona ma 4 lata! Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle, to padam dzisiaj z nóg... W pracy taka kołomyja, że szkoda słów... W drodze powrotnej prawie wyrąbałam w faceta na rondzie... Miałam opóźniony czas reakcji... ![]() pozdrowionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na szczęscie nie wrąbałaś to najważniejsze ![]() a wczoraj cos było chyba w powietrzu bo ja też miałam koszmarkowy dzień w pracy ![]() ale dziś łykend i dwa dni wolnego - na szczęście w tym semestrze nie mam zaocznych studentów. Cytat:
![]() wiem, że czasem się nie da, ale też nie można wykańczać się!! buziaki dla wszsytkich
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pewnie przez weekend mnie tu nie będzie, a więc trzymajcie się ciepło i do poniedziałku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak ![]() ![]() ![]() Na drugie duuuużo trudniej nam się zdecydować. Niby chcemy mieć, ale trudno to jakoś umiejscowić w czasie... No ale jedno już jest i jakby tak zostało, to też nie będzie tragedii ![]() A z drugiej strony... jak się drugie "trafi" - to też bedzie ok ![]() A jutro na 6:00... i pewnie będzie ta hospitacja... ![]() Edytowane przez 1listopad Czas edycji: 2008-10-12 o 18:30 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
no tak prawie...
![]() ![]() Cytat:
![]() dzis możecie być ze mnie dumne - wstałam przed obiadem - nadrabiając wszystkie zaległosci w spaniu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale jak w niedziele pośpię do 10tej to jestem taka dumna, że trochę się odespałam, ale nawet nie mówię, że odespałam ![]() miłego tygodnia wszystkim - u mnie pomimo zimnego ranka zrobiła się piękna polska jesień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() jesteście? jak wam minął dzień? mi zdecydowanie za szybko, ale cóż robić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() miłego dnia wszsytkim ![]() ja wczoraj nawet milutko spędziłam dzień, bo mimo, że nauczyciele akademiccy nie obchodzą to mój TŻ mnie wycałował jako edukatora ![]() ![]() i wczoraj zachwycałam się sukienką moją ślubną bo były wstępne przymiarki do poprawek ![]() dzień super ![]() buziaki
![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hi hi to chyba mnie przerasta ![]() ![]() ![]() miłego dnia! u mnie pogoda trochę sie pogorszyła ale gdzieś tam niesmiało zza chmur przebija się słoneczko. ie sie dziś relaksować na saune a potem do pracy... Buziaki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
No ja troszke zaniedbałam nasz watek a tutaj sobie dzis czytam i widze, ze katarzinka jest nauczycielka 1listopad wychowawca a ja jestem pedagogiem i wychowawca ale obecnie nie pracuje jak juz pisalam zajmuje sie prawie 2-letnim synkiem i niestety zaniedbalam swoje zycie zawodowe...
![]() ![]() do tigreski: tu cie opieprzaja, że sie nie wysypiasz? a mnie to sie chyba nalezy reprymenda za lenistwo i za dlugie spanie. Moj Adus spi smacznie dokad ja spie czyli 9-10 a czasem jak wstanie to jednym okiem podgladam co robi a drugie sie przymyka czasem nawet do 11... zawsze bylam spiochem ale jak nie mam zbyt duzo obowiazkow to ... przesadzam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ninusia a ty jak oceniasz zmianę tych relacji, czy jest to zmiana na plus...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Wtajemniczenie
|
widzę, że temat dzieci się zaczął
![]() my po slubie planujemy przejść do dzieła w tej materii, już kroki w tym celu różnorakie zostały podjęte a czy dzieci ograniczają czy nie - ja myślę, że to tylko i wyłącznie kwestia organizacji, podejścia i chęci, widzę to po rodzinach moich podopiecznych na treningach, jedni traktujuą dzieci jako dopust boży a inny jako cos pięknego ![]() myślę, że Ci którzy mają kontakt z dużą ilością dzieci tez to potwierdzą ![]() i widzę, że zupełnie inne są dzieci dla których rodzina ma czas i takie które mi rodzice przyprowadzają zeby sobie odpocząć od nich , i zeby sie wybiegały - jeśli małe dziecko ma sie wyżyć przez dwie godziny w tygodniu to coś jest nie tak z tymi rodzicami, zamiast poświęcić wiecej czasu to sadzają dziecko przed tv albo kompem a potem dziwią się ze jest niewyżyte i sobie nie radzą z nim, a gdzie to dziecko ma spożyć tą dziecięcą energię - ja sie pytam ???? uffff - ale sie nagadałam ![]()
![]() |
![]() |
#688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Babcie mieszkają daleko i pracują na dodatek... ninusia... z dzisiaj... budzę ją rano do przedszkola... w pokoju obok śpi gość... ona: Mamo, mam pomysł! Obudzimy Pawła! ja: nieee... on mocno śpi... ona: to pogilamy go w stopę! ja: jest jeszcze wcześnie... budzić kogoś tak rano jest niekulturalnie... ona: to dlaczego mnie obudziłaś??? ![]() Odnośnie ostatniego tematu: dzieciaki to to trochę jak biznes, że tak powiem... Jak nie zainwestujesz, to nie będzie zysków. ![]() A tak w ogóle - to nie wyobrażam sobie mojej rodziny w liczbie "2" osoby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
Mirika: " Ninusia a ty jak oceniasz zmianę tych relacji, czy jest to zmiana na plus...?"
Wiesz u nas akurat nie wyszlo ani bardzo na plus ani bardzo na minus. Na pewno po urodzeniu sie Adusia wiele cech charakteru zarowno moich jak i mojego meza wyszlo na jaw a wczesniej sie nie ujawnialy: sa to gorsze i lepsze cechy np. ze strony TZ mniejsza cierpliwosc na moje humory (juz nie mamy tyle czasu na rozmowy o nas o naszych uczuciach itp.) ale i niespodziewałam sie takiej milosci i cierpliwosci dla dziecka. Zalezy od zwiazku i charakterow. Ja wyszlam za maz z wielkiej milosci i wiem ze ona przetrwa wszystko. Troszke jednak dziecko czasu i zainteresowania potrzebuje i wtedy mniej go mamy dla partnera ale wszystko mozna nadrobic... jak sie chce. 1listopad; ninusia... z dzisiaj... budzę ją rano do przedszkola... w pokoju obok śpi gość... ona: Mamo, mam pomysł! Obudzimy Pawła! ja: nieee... on mocno śpi... ona: to pogilamy go w stopę! ja: jest jeszcze wcześnie... budzić kogoś tak rano jest niekulturalnie... ona: to dlaczego mnie obudziłaś??? No mowie jest niesamowita!!! Moglabys sprzedawac jej pomysly do kabaretu. Ale sie usmialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie nowe 80tki
![]() z urlopu wrocilam juz dawno..aczkolwiek zdjecia z Pragi nadal na dysku..powoli,powoli sa obrabiane.. na dluzsza chwile zniknelam na innym watku, co nie znaczy ze o was zapomnialam.. sennie pozdrawiam, dobranoc
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.