|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część V.
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolory od lewej strony: - cień Shine 138 - cień Shine 110 - cień Pro 3 Freedom 601 perła ![]()
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
Sis Jak już tutaj wiekszość stwierdziła zbiór śliczny
![]() A faceci się nie znają na rzeczy i skąd moga wiedzieć co my przezywamy nawet ogladajac innych slicznosci kosmetyczne ![]() Sis mam prosbe, moglabys wkleic efekt shimmerow na buzce i dloni? Bo bylam na kupnie ktoregos z nich ale jeszcze sie nie zdecydowalam bo szukam info wszedzie o nich i zdjecia. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: właśnie zauważyłam zdjęcie Twojego makijażu i chyba będę się smażyć w największym kotle w piekle, gdyż zazdroszczę tak nieskazitelnej cery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Widziałam, że wypowiadałaś się na temat pudrów i podkładów - jednym krótkim zdaniem - które lubisz najbardziej?? (już pomijam kolorystyke ![]()
![]() |
#1086 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Śliczna jesteś ![]() ![]() ![]() A jaki tuszyk masz na oczkach?Fatala? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1523 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=7622575&po stcount=1495 Cytat:
![]() E tam, nieskazitelna. Jak dostaję uczulenia to wtedy już tak fajnie nie jest ![]() ![]() ![]() Obecnie kuruję się po pewnej próbce która mnie tragicznie uczuliła ![]() Cytat:
![]() Ja tak wyglądałam gdy Wasze zbiory oglądałam- sama przyjemność ![]() Gdybym miała wybrać co do końca życia będę mogła używać to tylko te: Deborah Colour Copy (dla cery suchej) Estee Lauder Lucidity Dior Shimmer Powder, kolor Rose. EDIT: Moren- dobrze zgadłaś ![]() ![]() Kasienko- dziękuję ![]()
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za linki;* Na Twojej pięknej gładkiej buzi wygladaja slicznie a u mnie nie dosc że cera niedoskonała to ja jestem ciemniejsza więc nie wiem czy będzie tak widoczny(mślałam o tym odcieniu trzecim który wyszedł chyba później niż rose i amber tylko nazwy nie pamiętam)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Sis wspaniałe zbiory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do kosmetyków, które mogłabyś używać do końca życia to również wielbię te 3, które wymieniłaś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Sis ja również jestem pod wrażeniem Twojej kolekcji
![]() ![]() Zwłaszcza piękna jest część różowo-rozświetlaczowa ![]() No i Twoja cera...po prostu boska ![]()
#1094 |
Zakorzenienie
|
SiSleyS cóż mogę napisać...BOSKA kolekcja
![]() ![]() Miałam nosa kiedy dobrych kilka m-cy temu molestowałam Cię o zdjęcia ![]() Nie ujmując pozostałym pięknym kolekcjom jakie wklejały Dziewczyny Twoja jest absolutnie najpiękniejsza ![]() Niby jest tego sporo,ale wielkość nie przytłacza i wydaje się,że nic nie znalazło się w niej przypadkowo. Czytając Twoje wielokrotne zachwyty na Colour Copy postanowiłam go przetestować i jaki był mój zawód kiedy już w kilku Douglasach powiedziano mi,że wycofali Deborah ![]() ![]() Największe wrażenie zrobiła na mnie oczywiście Twoja cera ![]() ![]() No i kusisz jeszcze tym Diorem ![]() ![]() EDIT:po kolejnym ![]() -co to za błyszczyki nad JT?Gdybyś mogła podać numerki i opisać kolor na ustach byłabym wdzięczna
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2008-10-10 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
kupiłam dzisiaj kabuki isa dora
![]() Zdjęcie ze strony bo swiatło już dzisiaj nie pozwala na robienie zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Moje ostatnie szaleństwo. Na prawdę ktoś powinien mnie powstrzymać :P teraz moja kolekcja cieni powiększyła się ponad 2 krotnie
dobrej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Favianno piekności
![]() szczególnie paletka loreal Hope mi sie podoba- takie moje ulubione kolorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc ten najnowszy- Cooper Diamond- powinien być dla Ciebie idealny, lepszy od Rose i Amber. Moja mama śmieje się, że te kosmetyki starczyłyby dla mnie i dla całej ulicy ![]() Cytat:
![]() Co do uczuleń- nie cierpię ich, a wszystko od stresu ![]() ![]() Hosenko całe przyjemność po mojej stronie ![]() Pozwolę sobie tylko napisać, że gdy zobaczyłam Twoje zdjęcia na wizażu to się zakochałam ![]() ![]() ![]() Masz taki typ urody o jakim zawsze marzyłam ![]() Cytat:
Cieszę się, że Ci się podoba ![]() Cytat:
Pamiętałam o Tobie i nie mogłam sobie wybaczyć ![]() Cytat:
![]() Nawet nie wiesz ile Twoje słowa i innych wizażanek dla mnie znaczą ![]() Cytat:
![]() To było tak, że jak Deborah weszła to Polski to Douglas zastrzegł tylko dla siebie kosemtyki tej firmy- nikomu innemu nie mogli ich sprzedawać, tylko Douglas mógł być ich sprzedawcą. Jednak dystrybutor łamał tę zasadę i chyba dlatego Douglas się wycofał- jednak sądzę, że z korzyścią bo akurat te perfumerie nie są aż tak liczne. Dziękuję za komplement ![]() Cytat:
Mają śliczne kolory, takie dziewczęce i delikatne. Jednak ja nie używam aż tyle błyszczyków więc te wciąż leżą nieotwarte i zafoliowane. Muszę najpierw trochę zużyć te co mam już otwarte... Dlatego nie jestem w stanie ich opisać. Ale ładny, taki cukierkowy! Normalne pędzle też mieli takie słodkie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
chyba te normalne sa tylko czarne ten rozowy kabuki jest sprzedawany do pudru mineralnego nablyszczajacego do ciała , nie wiem czy jest juz dostepny w pl. Na puder sie nie skusiłam choc pieknie sie mieni ale pedzel nie dał mi przejśc obojetnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Poziomeczko sliczne błyszczydla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak idealnie nie jest, bo nie mogę zrobić takiego rozświetlającego makijazu jak Ty żeby wygladać na wyspaną ![]() ![]()
![]() |
#1104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Moja pielegnacja ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1387 Moja kolorowka ![]() czesc 1 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1324 czesc 2 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1325 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslalam ze akurat tak wypadło, iz na polskę znowu wysłano ( jak to w przypadku Clinique dość często bywa) ciemniejsze odcienie. Jesli nawet te najjasniejsze kompakty okazują sie byc za ciemne, to rezygnuje... poszukam czegos innego ![]() Dziekuje za cenne informacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogolnie chodzi mi o zauwazalny efekt ![]() A powiedz mi jeszcze ktory odcien Shimmera daje najbardziej widoczny efekt i jak sprawuja sie meteoryty? Bo wlasciwie mialam ochote zakupic wlasnie meteoryty.
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-10-11 o 17:21 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam i moją, juz po segregacji
![]() Swiatło kiepskawe, ale w miare wiernie oddaje kolory. Jedynie w przypadku podkładów nieco przekłamuje. 1. Błyszczydła, konturówka, zapas overtime lipcolor Revlona ![]() 2. Clinique beige shimmer, buttermilk, bewitched, 3x doe eyed ![]() ![]() 3. Clinique Smoldering Plum, Bourjois: Rose Eclat i Lune D'Or + kostka Sephory 4. Bambus Lancome, Korektor Revlon oraz Clinique, korektory Everyday Minerals i baza Lumene 5. Pędzle EDM, Sephora i Artdeco 6. Tusze maybelline - uwielbiam SHC, Khole Guerlain Brun Dore i Oriental Metal, liner Pierre Rene |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Dalej...
7. SVR 50B - filtr barwiony - dla mnie podkład; dalej Revlon Colorstay i dziwadło Maybelline. Kolory przekłamane ![]() 8. Podkłady mineralne - Meow 4x 30g w odcieniu Siamese: formuła Pampered Puss ( srednie krycie) i Flawles Feline ( mocno kryjący) - kombinacje z tasmą klejącą, ponieważ za duzo wysypuje się z pudełeczek ![]() Everyday Minerals : Fairly Light x 2 oraz Sunkissed Fair. 9. Pielęgnacja i kolorówka zarazem. Oleje ( opuncja figowa i róza rdzawa) uzywam jako baza pod podkłady mineralne: Hauschki jedwabny służy jako puder matujący, oraz do mieszanek "mineralnych" ![]() I to by było na tyle... nadal duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
ja wklejam moje skarbenka inglotowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.