Wszystko o Avonie 4 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-10, 13:04   #3751
Deborah100
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

madzik87 To dziwne, bo ja zawszę dostaję. Ostatnio robiłam duże zamówienie na III Termin z kat.13 i normalnie wszystko dostałam.
Złożę zamówienie na II lub III termin przez internet to przyślą mi, bo tutaj Pani są aż za miłe i doradzają tak aby więcej im zapłacić
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 13:06   #3752
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
madzik, serio panorama ci przychodzi czy chodziło ci o hello tomorrow?
Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
madzik87 To dziwne, bo ja zawszę dostaję. Ostatnio robiłam duże zamówienie na III Termin z kat.13 i normalnie wszystko dostałam.
Złożę zamówienie na II lub III termin przez internet to przyślą mi, bo tutaj Pani są aż za miłe i doradzają tak aby więcej im zapłacić
Na prawdę, nie wiem czemu tak jest ale jak zamawiam na 2gi albo 3 termin to dostaję tylko fakturę i formularz zamówień.Nic z literatury nie ma w paczce, zawsze wtedy muszę iść po nią do COK
Stary 2008-10-10, 13:11   #3753
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
Na prawdę, nie wiem czemu tak jest ale jak zamawiam na 2gi albo 3 termin to dostaję tylko fakturę i formularz zamówień.Nic z literatury nie ma w paczce, zawsze wtedy muszę iść po nią do COK
Ja zamawiam zawsze tylko na 2 termin i wszystko z literaturą włącznie przychodzi mi w paczce.
Stary 2008-10-10, 13:14   #3754
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Mam wielką prośbę , czy może mi któraś z Was napisać ile kosztuje Bond damski ( nie wiem czy jest męski bo ja mam dopiero kat 13) w demo???

W demo katalogu 14/2008 Bond Girl 007 kosztuje 47,90 złotych netto, to jest 50 ml, woda perfumowana

AVONOWE I ORIFLAMOWE
Suszara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 13:14   #3755
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
to faktycznie dziwne, bo kiedy robiłam zamówienia tylko na drugi lub trzeci termin, omijając pierwszy, nigdy literatury nie dostawałam, przychodziła pocztą a i to nie zawsze...
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 13:38   #3756
ekstradyska
Raczkowanie

mi sie nigdy nie zdarzyło, że zapomnieli dac panoramy czy formularza itp....a zamawiam nieregularnie w róznych terminach dostawy ....
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 14:04   #3757
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
to faktycznie dziwne, bo kiedy robiłam zamówienia tylko na drugi lub trzeci termin, omijając pierwszy, nigdy literatury nie dostawałam, przychodziła pocztą a i to nie zawsze...
Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
mi sie nigdy nie zdarzyło, że zapomnieli dac panoramy czy formularza itp....a zamawiam nieregularnie w róznych terminach dostawy ....
Oni nie zapominają dodawać literatury, po prostu taki mają "zwyczaj", bo jesteśmy chyba z jednego okręgu(?), albo ogólnie w Krakowie tak jest że literaturę dostaje się tylko w 1 terminie, a po jego upływie wysyłają ją pocztą i dlatego nie dostajemy następnej w paczce bo oni u siebie mają zaznaczone że została już wysłana.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-10, 14:52   #3758
xmonciax
Przyczajenie

Witajcie drogie kolezanki
czytałam wasze posty pewnie nie wszystkie bo ich bardzo duzo ,mam pytanko do -Was przepraszam jak ono juz bylo albo jest glupie bozastanawiam sie nad byciem konsultantaka w moim duzym miescie i chcialabym sie zapytac o kursy czy one naprawde isnieja i czy dostaniemy po nich jakis dyplom ktorym mozemy pochwalic sie pracodawcy czy on tylko jest dla nas dla satysfakcji i czy te kursy sa drogie i czy czasem moga byc bezplatne serdecznie pozdrawiam Was !
xmonciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 14:59   #3759
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Ooo, jak dawno mnie tu nie było, ale już jestem Trochę zaniedbałam Avon, nie mam prawie żadnych zamówień. A w ogóle jest już katalog 16? Powoli zaczynają się katalogi świąteczne, te lubię najbardziej
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 15:47   #3760
niellegalna
Raczkowanie

GG do niellegalna Send a message via Skype™ to niellegalna

narazie jest katalog 15sty.

niellegalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 15:49   #3761
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez xmonciax Pokaż wiadomość
Witajcie drogie kolezanki
czytałam wasze posty pewnie nie wszystkie bo ich bardzo duzo ,mam pytanko do -Was przepraszam jak ono juz bylo albo jest glupie bozastanawiam sie nad byciem konsultantaka w moim duzym miescie i chcialabym sie zapytac o kursy czy one naprawde isnieja i czy dostaniemy po nich jakis dyplom ktorym mozemy pochwalic sie pracodawcy czy on tylko jest dla nas dla satysfakcji i czy te kursy sa drogie i czy czasem moga byc bezplatne serdecznie pozdrawiam Was !
kury są, kosztują 35zł dostaje się potem dyplom który jest tylko dla nas, bo nie są to żadne profesjonalne szkolenia kosmetyczne, raczej spotkanie przy kawie z Panią kosmetyczką która tłumaczy jak dbać o skórę. Pierwszy stopień kursu jest zawsze płatny, drugi stopień może być darmowy jeśli jesteś akurat na 3 poziomie TPS (program dla nowych konsultantek).
Jeśli chcesz zapisać się do Avonu dla zarobków a mieszkasz w dużym mieście to niestety muszę Cię rozczarować, bardzo ciężko jest cokolwiek zarobić,zwłaszcza ostatnio kiedy konsultantek jest coraz więcej a klientek niestety coraz mniej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-10, 16:11   #3762
Dark_Despair
Raczkowanie

GG do Dark_Despair

Cytat:
Oni nie zapominają dodawać literatury, po prostu taki mają "zwyczaj", bo jesteśmy chyba z jednego okręgu(?), albo ogólnie w Krakowie tak jest że literaturę dostaje się tylko w 1 terminie, a po jego upływie wysyłają ją pocztą i dlatego nie dostajemy następnej w paczce bo oni u siebie mają zaznaczone że została już wysłana.
Nie jest to zwyczaj w Krakowie ponieważ wszystkie moje konsultantki dostają literaturę do ostatniego dnia składania zamówień z danego katalogu.
Dark_Despair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 16:16   #3763
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
oni literaturę dołączają tylko do zamówienia na 1 termin, po upływie 1 terminu składania zamówień wysyłają pocztą. Zawsze tak robili niestety
To dziwne, bo od kilku katalogów składam zamówienia tylko na 3 termin i zawsze w paczce dostaję pełną literaturę...
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 16:17   #3764
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez Dark_Despair Pokaż wiadomość
Nie jest to zwyczaj w Krakowie ponieważ wszystkie moje konsultantki dostają literaturę do ostatniego dnia składania zamówień z danego katalogu.
no to nie wiem widocznie my z ashiva jesteśmy dyskryminowane bo od 2 lat prawie nie dostałam nigdy literatury na 2 albo 3 termin myślałam że wszyscy tak mają. Zapytałabym moją OMSke ale ona nie wie nawet nic o szkoleniach które organizuje więc zbędna fatyga.
A tak swoją drogą to można zmienić OMS? Bo moja ostatnio niezbyt wywiązuje się ze swoich zadań, a jak już ktoś ma "na mnie" zarabiać to wolałabym sama go wybrać.
Stary 2008-10-10, 16:31   #3765
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
.
A tak swoją drogą to można zmienić OMS? Bo moja ostatnio niezbyt wywiązuje się ze swoich zadań, a jak już ktoś ma "na mnie" zarabiać to wolałabym sama go wybrać.
Niestety zmienić jej nie można, możesz jedynie iść do innego okręgu i tam zapisać się sama u innej na nowe konto. Ja tak zrobiłam

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 16:38   #3766
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Niestety zmienić jej nie można, możesz jedynie iść do innego okręgu i tam zapisać się sama u innej na nowe konto. Ja tak zrobiłam
no tak, ale wtedy muszę mieć rok przerwy,albo zapisać kogoś z rodziny prawda?
Stary 2008-10-10, 17:22   #3767
alexandra84
Raczkowanie

Madzik87, widziałam w wątku z katalogami Twoje zdjęcie z nowymi błyszczykami. Mam pytanie, czy odcień nude jest tak ciemny jak w katalogu? I czy Coral rzeczywiście jest różowy? (nazwa by na to nie wskazywała ) I czy te błyszczyki działają na zasadzie "zasychania"? Tzn., czy czeka się, aż kolor wyschnie i wtedy nakłada bezbarwny błyszczyk?
alexandra84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 18:08   #3768
ashiva
Wtajemniczenie

na infokatalog pojawiło się już kilka stron K17
http://www.infokatalog.nazwa.pl/inde...sk=view&id=140
chyba jest trochę inny niż rosyjski..

alexsandra mnie się wydaje że te błyszczyki będą takie jak te superlśniące szminki z PW co kiedyś były, różnią się zapewne kolorami i tym że błyszczyk ma połyskujące drobinki a w tamtych był bezbarwny
Stary 2008-10-10, 18:24   #3769
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, ale wtedy muszę mieć rok przerwy,albo zapisać kogoś z rodziny prawda?
tak

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 18:25   #3770
taka jedna
Zakorzenienie

Złota i platynowa karta na zakupy? Znów zrobią wodę z mózgu moim klientkom. Bo widzę, że tam jest jakaś adnotacja z gwiazdką co do kwoty 150zł "kwota jaką zaoszczędzisz kupując wszystkie produkty objęte złotą ofertą" czy coś podobnego..
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 18:29   #3771
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Złota i platynowa karta na zakupy? Znów zrobią wodę z mózgu moim klientkom. Bo widzę, że tam jest jakaś adnotacja z gwiazdką co do kwoty 150zł "kwota jaką zaoszczędzisz kupując wszystkie produkty objęte złotą ofertą" czy coś podobnego..
heh, normalka, chwyt marketingowy, tyle że niestety żadna z moich klientek się na to nie łapie
Stary 2008-10-10, 19:15   #3772
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
oni literaturę dołączają tylko do zamówienia na 1 termin, po upływie 1 terminu składania zamówień wysyłają pocztą. Zawsze tak robili niestety
no to daję im czas do wtorku,choć w COKu powiedzieli osobie,która odbierała moją paczkę,że prawdopodobnie im zabrakło katalogów,bo dużo konsultantek zgłaszało ich brak.Ciężko mi w to uwierzyć,ale zobaczymy.Generalnie,kata log kosztuje 3 zł,to nie jest majątek i pewnie go dokupię w COKu,ale chodzi o zasady (choć oni nie mają zasad ).Jak można nie zapewnić konsultantce podstawowego narzędzia pracy.No nic,wyżaliłam się.
Stary 2008-10-10, 19:18   #3773
Hosenka*
Zakorzenienie

Dostałam paczkę kilka godzin temu

Na maseczce Marokańska Róza jest napisane: łagodzi wygląd drobnych zmarszczek Czy tylko mi wydaje się to bez sensu??

Nie przyszły próbki kremów Liiv które miały być jako "gratis" do produktów Planet Spa - już widzę miny klientek

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 11:33   #3774
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dostałam paczkę kilka godzin temu

Na maseczce Marokańska Róza jest napisane: łagodzi wygląd drobnych zmarszczek Czy tylko mi wydaje się to bez sensu??
Według mnie, to próbowali być uczciwi A może chodzi o to,że pod wpływem specyfików nawilżających zmarszczki są przez jakiś czas mniej widoczne?
A maseczkę wypróbuję na pewno!
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 13:04   #3775
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez alexandra84 Pokaż wiadomość
Madzik87, widziałam w wątku z katalogami Twoje zdjęcie z nowymi błyszczykami. Mam pytanie, czy odcień nude jest tak ciemny jak w katalogu? I czy Coral rzeczywiście jest różowy? (nazwa by na to nie wskazywała ) I czy te błyszczyki działają na zasadzie "zasychania"? Tzn., czy czeka się, aż kolor wyschnie i wtedy nakłada bezbarwny błyszczyk?
Coral rzeczywiście (niestety) jest różowy, na zdjęciu w katalogu wygląda o niebo lepiej niż w rzeczywistości, co do reszty to myślę że zdjęcie dobrze oddaje ich rzeczywiste kolory. Nie miałam czasu żeby je dokładnie pooglądać, zrobiłam tylko próbki i musiałam uciekać na zajęcia niestety, ale wpadnę jeszcze do COK w tym tygodniu to postaram się coś więcej napisać o nowościach.

Wiecie może co jest w demo do k16? i czy jest do tego katalogu netto?

Edytowane przez madzik87
Czas edycji: 2008-10-11 o 13:52
madzik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 14:07   #3776
Deborah100
Zakorzenienie

Ciekawie zapowiada się katalog 17 jeszcze tylko niech dodadzą więcej perfum i będą dużeee zamówienia
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 16:50   #3777
sheryl
szeryfcio

Byłam dzisiaj w COKu i wąchałam Bonda. Pierwsze wrażenie - podobne do Tomorrow, ale potem jak się rozwijają robią się bardziej podobne do True Glow.
Chyba jednak zdecyduję się na Ungaro. Co prawda na początku mi się nie podobały (takie mydlane, duszne, kwiatowe), ale coraz bardziej się do nich przekonuję. Chyba do nich trzeba czasu.
A, i zwróciłam uwagę na opakowania wód. Nie ma reguły . W folię opakowane są te najdroższe (trylogia, lacroix), Cynthia Rowley, Lacroix, Little Black Dress, oba Treselle, Oba True Glow, a już Far Away, Perceive - nie. Avon Shine tez nie jest w folii, tylko ma błyszczące opakowanie, tak jak wish of ...
Stary 2008-10-11, 17:28   #3778
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sheryl;9310063[B
]Little Black Dress[/B], oba Treselle, Oba True Glow, a już Far Away, Perceive - nie. Avon Shine tez nie jest w folii, tylko ma błyszczące opakowanie, tak jak wish of ...
LBD jest bez folijki przynajmniej ja zamawiałam co najmniej 5 flakonów i folii nie miały. Za to z tych za 49,90 zł opakowane w folie miałam tylko extraordinary

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 17:54   #3779
Barwinek
Raczkowanie

Cytat:
Ciekawie zapowiada się katalog 17 jeszcze tylko niech dodadzą więcej perfum i będą dużeee zamówienia
Mnie jak dotąd zainteresowało niewiele. Fajny jest ten zestaw z poczwórnymi cieniami i tuszem SuperShock, podoba mi się też cena lakierów do paznokci Z początku zainteresowałam się nową paletką błyszczyków, ale... 28 zł za 5 g produktu?! Jakiś czas temu kupiłam 6,5 g błyszczyka z trzema odcieniami za 5,50 zł

Ale z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy skanów. Ciekawe, co jeszcze wycofają w świątecznym katalogu...
Barwinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 17:57   #3780
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

ja tez jestem ciekawa co bedzie w dalszej czesci skanow, mam nadzieje ze ktos pozniej spakuje w pdf
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości