|
|
#601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
w sumie mam psa ale wiesz on nie bardzo nadaje się na spacery przy ludziach... tragedia, kiedyś chodziłam na siłownię ale teraz w ogóle mi się nie chce, trochę szkoda mi kasy, a w sumie tam to jedynie chodzę na bieżni i jeżdżę na rowerku pionowym i poziomym.... i tak logicznie myśląc chodzić to ja mogę gdzieś po ulicy, rowerek pionowy mam w domu... ale to nie to samo eh... masakra.... ![]() baw się dobrz z TŻtem
|
|
#602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bywasz kiedyś w Staszowach? ![]() no wczoraj poszłam na imprezkę do klubu bo kumpel organizował Street Dance Battle 2 i nie mogłam nie pójść Cytat:
trochę go podtłuczyć i wygląda jak mój wujek ![]() no taki chłopaczek wcześniej wysiadł przystanek wcześniej teraz wysiada na moim idzie do pracy okrężną drogą normalnie szokens ![]() Cytat:
ja lubię jeszcze Jamiego Oliviera chyba tego co gotuje On tak fajnie fafluni xDNo fajny sympatyczny ale chyba nieśmiały ![]() ok jadę do domu. wybrałam temat pracy i jestem szczęśliwa. jadę na weekend przyjeżdżam potem do Kielców na 2 dni i jadę znowu do domu ![]()
|
|
#603 | |
|
Zadomowienie
|
tylko jak ktoś się żeni/wychodzi za mąż jest okazja żeby jechać odkąd pradziadek nie żyje
Tylko dziadek czasem jeździ. Cytat:
Ja właśnie zmieniam zupełnie, najwyższy czas, inni mają już pierwsze rozdziały napisane
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
sorki ze wypalam z innaj beczki ale jestem zla
wszystkie spodnie obcieraja mnie w udach, dobija mnie to, czy mam na sobie dresy czy jeansy czy spodnie z materialu to jest zle :/ codziennie mam obtarte uda ;((( co mozna z tym zrobic(wiem odchudzic sie, ale co poza tym zanim przykladowo schudne) doprowadza mnie to do szalu! juz nie mowie o tym ze spodnie mi sie przecieraja w blyskawicznym tepie :/
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu szczerze? to ja troszke schudlam i wciaz mam ten problem.... zero spodniczek bez rajstop.... w ogole to ja nie chodze w spodniczkach.... nie wiem co poradzic ja staram sie nie chodzic w niczym obsciskujacym ale mnie sie czasem we snie tak nogi jakos zejda ze sie obudze bo mnie boli....
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez nie ma mowy zeby ubrac spodniczke bez rajstop albo getrow :/ przejde nie wiecej niz 10 min i juz mnie boli
![]() ale najgorsze jest to ze nawet jak jeansy ubiore to mnie trze w udach :/// ps. mam pytanie: kupilam spodnie w H&M i po niecalym miesiacu mi sie przetarly w kroku. Mam paragon. Czy moge liczyc na to, ze mi zwroca pieniadze? w koncu miesiac czasu to przesada
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
mozesz sprobowac nie zaszkodzi....
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
Madzia po miesiącu to faktycznie coś za szybko, mnie też się przecierają spodnie ale gdzieś po pół roku, roku i to takie spodnie z targu u ormianina kupione, a nie firmówki... albo masz wybitny talent, albo te spodnie to szajs
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
obstawialabym to drugie... nie watpie w talent Madziulki ale to nie to
mysle ze cienki material i tyle...
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
To już sie pocieszyłam ze sama nie bedę tu
dzieki za dotrzymanie towarzystwa jakby co MArenciara moim skromnym zdaniem wygladasz bardzo dobrze w tej fryzurze ![]() KAsiu no proszę gratulejszyn pracy, no dziećmi w takim wieku to ja bym mogła<choc i takim 3 latkiem tez ale jak przyjdzie 20 do pzredszkola??? jak będę pracować <daj ci PAnie Boże> to chyba nie wyrobię b oostanio koelżanka zaproponowała mi opieke nad półrocznym dzieciątkiem kilka godzin <ja odmówiłąm bo nie czuję sie na siłach no gdzież takie maleństwo> no i super że bedziesz miec zajęcie i ze masz swietny humor ![]() ja chce GOKAA tu do mnie i to szybko jak wczoraj ogladałam program to normalnie aż mnie ściskało zeby go z tego telewizora wyciagnać GOK RULEZ!!!!madzia ja też mam problem z tym ocieraniem cholernym, fakt nie po miesiacu ulegają zniszczeniu i zawsze kupuję spodnie na rynku u "swojej" babeczki , najwidoczneij jest to wina materiału ![]() a mnie mama molestuje zebym kupiła spódnice na zime jakaś i teraz chodzić bo ileż można w tych spodniach i spodniach, ja mówie do niej jak ja marzne w zime w spodniach to co dopeiro w spódnicy by było o litościii na samą mysl mnie drgawki pzrechodzą...
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze to po prostu szajs bo z innego sklepu(taki zwykly jeansowy sklepik bezfirmowy) to sie tak nie przecieraja. miesiac to przesada
zreszta moja siostra szczuplutka tez kiedys miala spodnie z H&Mu i nawet jej sie przetarly.a wlasnie bylam w lumpku na moim osiedlu i kupilam jeansy 3/4 nogawka dopasowana fajnie wygladaja i dalam jedyne 6 zl ;p niestety nie mam kabelka do aparatu(gdzies sie zawieruszyl) i nie wstawie fotki btw powinnam o tym napisac na modowym ;p
|
|
|
|
#612 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia oj tak ja tez mam ten problem ze mi sie szybko przecieraja spodnie;/ a nienawidzę poźniej szukać spodni takich w ktorych wyglądam w miarę ok! Zawsze a to za małe, a to za wielkie, a to brzuch się wylewa, a to to a to tamto i bardzo nie lubie szukać spodni dla siebie
Gośka T. taak taak kup spódniczkę:P mama dobrze radzi chyba ze nie luubisz;p ja bym z checią też zakupiła, ale wszystkie jakies takie babcine jak ostatnio oglądałam ![]() Dzieki dziewczynki za gratulacje okaze sie w pon czy dam radę a w niedziele z moim Tż-tem jedziemy na spotkanie do państwa u których będę pracować(poznam dzieciaki dokładniej, mają mi pokazać drogę do przedszkola i omowimy warunki itp) już się boję hehe.. Nie no myśle, ze bedzie ok, bo Tż pracuje razem z kolesiem u ktorego dzieci będę pilnować (dlatego jade z nim - bo oni sie dobrze znaja - odp w razie gdyby ktoras zapytała dlaczego nie sama jade tylko z obstawą? )i trochę ten facet jest hmm"gejowaty" haha tzn sprawia takie wrażenie dobra laseczki ja lece obiadek gotować dosyć siedzenia przed kompemps. Tak mi się przypomniało ze gastone powinna niedługo wrócić z Polski pewnie się załamie jak zobaczy ile musi przeczytać bo wy tak klepiecie ze szok hihi
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia jaki avatarek no taki jakby to powiedziec mniam no
|
|
#614 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulka na pewno będzie dobrze w pracy
a dzieciaki Ciebie polubią, bo Ciebie się nie da nie lubić Fajniuchny avatar
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Hihi dzieki laski
taki jakis eeej kurde baby ja nie moge odejść od kompa.. boze co za uzaleznienie!! zara mnie chłop pogoni bo wróci z pracy a ja obiadu ni mam
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
kasia dzieciaczki sa kochane
)))) ja mam teraz praktyki w przedszkolu. Na poczaku balam sie ze temu nie podolam ale jest naprawde fajnie )))
|
|
|
|
#617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i przekonałyście mnie,zostaję przy obecniej fryzurze;p
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
madzia - ja stosuję talk.
Sorry - to odnośnie spodni i spódnic, a nie dzieci ! |
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie mialam problem dzis jaka farbe kupic
chcialam jakas ciemna kusilo mnie ale jednak kupilam platynowy blond i wlasnie siedze z farba na lbie zobaczymy co wyjdzie najwyzej jutro bede malowac na ciemny :p
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-10-10 o 20:32 |
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Teraz mam chwilkę na kompa, bo właśnie mój tż ode mnie wyszedł. Jednak pracował dziś krócej i się zobaczyliśmy. A teraz mam czas na wizaż i dla was Jutro ostatni dzień promocji i trochę szkoda, bo nie wiem, co dalej będę robiła, ale w pon i wt mam rozmowy kwalifikacyjne. Mam nadzieję, że tym razem... (i ciii... żeby nie zapeszać). A tobie kasiu gratuluje znalezienia zajęcia, bo wiem, że to sukces
|
|
#621 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja latem jednak mało w nich chodzę, a jak chodzę to krótko chyba dopóki nie zrzucimy kg to tak niestety będzie Cytat:
my to mamy dar przekonywania ![]() taaa dzieci dają tyle radości jak się z nimi miło i przyjemnie bawi, a jak zaczną płakać to już nie jest tak ciekawie ![]() Cytat:
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
eh jakoś mi dziś smętnie.. bez powodu, może pogoda tak na mnie działa? w każdym razie aż po raz pierwszy od lipca kupiłam sobie coś słodkiego w sklepie (ale nie pomoglo nic a nic :P).. eh.. idę sobie pooglądać jakiś serial, może mi humor się poprawi.
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz, to witaj w klubie, bo ja też jestem smętna dzisiaj- dosłownie i w przenośni. I składa się na to kilka spraw, ale niestety nie pogoda. Ogólnie czuję się nieswojo. Mam jakiś humorek, nie ten tego...
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś głupkowate powiedzonka : smutno mi, humorek mam nie tego ...
Dziewczyny, odbiło Wam kompletnie ?! Świat jest piękny ! Jutro przywita nas nowym dniem ! I - ręczę - będzie lepiej ! A jak nie - posłuchajcie Il Divo. |
|
|
|
#625 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Limonatko, nice6girl ![]() A ja dla odmiany powiem że cudowny dziś miałam dzień się naspacerowałam, potem narobiłam z TŻ - bez skojarzeń proszę chodzi o remont jego pokoju. Teraz siedzę z słuchawkami na uszach i słucham na maksa głośno ukochanej muzyki. A tak w ogóle chcę na balety
|
|
|
|
#626 |
|
Wtajemniczenie
|
Czołem Kochane
Bedzie nieco nieskładnie, bom piła: 1. któraś pisała, że musi sobie kupić psa, otóż ja od grudnia nie mam już piesia i powiem Wam, że bardzo tęskię, bom psiara jest straszliwa, psy mnie rozczulają, kocham niezmiernie, kocham wszystkie. I dziś z rozmowy z moją mamą wysnułam, że być może znów będziemy mieć piesia ![]() 2. powiedziałam dziś za dużo jednemu typowi, strasznemu plotkarzowi Sama jestem sobie winna, trzeźwa byłam wtedy (bo po pijoku że gadam to mnie nie dziwi) nie wiem co mnie podkusiło, słabość mam chyba do niego. Kurczę, módlcie się, żeby on przez sympatię do mnie (jakąś myślę, że żywi) trzymał jęzor za zębami.3. Nadal wzdycham. Ech..... Głupia jestem.
Muminki cię widzą. Muminki cię śledzą. Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą... ************************* *** Stultorum infinitus est numerus... Edytowane przez Ponura Czas edycji: 2008-10-10 o 23:43 Powód: literówka |
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Ponura - ja zawsze w takich
sytuacjach mówię : a ja idu, szagaju po Maskwie ! I życzę Ci nowego piesia ! Sama mam cztery . A to dwa z nich. |
|
|
|
#628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie no - piesie przepiękne!!! A jeśli chodzi o takie sytuacje - to nienawidzę się ośmieszać A tu niestety o to chodzi. Ech... chciałby człowiek kiedyś się jakąś klasą... Poziomem wykazać... I co? I wielka dupa! ![]()
|
|
#629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
póki co mam kota który mi się dostał po rozwodzie brata :/ ale naprawdę jest kochany i już go nie oddam To życzę nowego członka rodziny ![]() E tam, tym plotkarzem się nie przejmuj. Pomodlę się dziś wyjątkowo za jego jęzor za zębami ![]() Wzdychanie jest nieszkodliwe ![]() A ja jestem podekscytowana bo jutro jadę oglądać samochody z bracholem...chcę mieć już swoje auto...jakiekolwiek nie zasnę dziś ![]() Edit: z tych podniet kliknęłam sobie torebkę
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do kotów: jakoś nie mogę się do nich przekonać :/ Samochody natomiast - o tak, tu jesteśmy w domu Powiedz, co Ci się marzy?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

chyba psa muszę sobie kupić

A tata teraz śpi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wszystkie spodnie obcieraja mnie w udach, dobija mnie to, czy mam na sobie dresy czy jeansy czy spodnie z materialu to jest zle :/ codziennie mam obtarte uda ;((( co mozna z tym zrobic(wiem odchudzic sie, ale co poza tym zanim przykladowo schudne) doprowadza mnie to do szalu! juz nie mowie o tym ze spodnie mi sie przecieraja w blyskawicznym tepie :/

okaze sie w pon czy dam radę 
chcialam jakas ciemna kusilo mnie