Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-11, 09:25   #3571
Judy_21
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
u mnie tez dziś większe sprzątanko,niby zaczęłam wczoraj ale cienko mi poszło
powodzenia wszystkim sprzątającym
No to chyba mamy podobnie bo ja to w tygodniu za wiele czasu nie mam... zostaje sobota i niedziela na zrobienie czegokolwiek w domku...
No to do roboty

WDF

93...83...73...70...65...63

-28 kg

Judy_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 09:30   #3572
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

kurde dziewczyny jak cięzko mi się do czego kolwiek zebrać,ponoć w drugim trymestrze miałam dostac kopa i ruszyć ostro ze wszystkim do przodu...gdzie ta energia,gdzie ten wigor??przeciwnie,ciągle boli mnie brzuch chyba przez tą rozrastającą macicę i nic mi się nie chce,a sprzątać przedewszystkim

moje maleństwo
jastinada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 09:44   #3573
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
kurde dziewczyny jak cięzko mi się do czego kolwiek zebrać,ponoć w drugim trymestrze miałam dostac kopa i ruszyć ostro ze wszystkim do przodu...gdzie ta energia,gdzie ten wigor??przeciwnie,ciągle boli mnie brzuch chyba przez tą rozrastającą macicę i nic mi się nie chce,a sprzątać przedewszystkim

Ja mam to samo, mialo byc w drugim trymestrze lepiej a w moim przypadku jest tak samo, moze tylko ciut lepiej jest ale tylko ze nie mam mdlosci i wymiotuje zadko ale jednak! dzis znowu obejmowałam muszle przed sniadaniem a
wczoraj popoludniu w markecie na zakupach malo brakowało a miedzy półkami bym zwymiotowała tylko ze probowałam sie opanowac no bo jak by to wygladało! jakbym na srodku marketu zaczela wymiotowac jedzeniem z całego dnia i musialam zagryźć sucha bułka ale na szczescie przeszło! a reszta to tak samo jak u ciebie tez mnie boli brzuch wieczorem musialam wziac nospe, nic mi sie nie chce mam lenia do wszystkiego, a sprzatac to juz wogole mi sie nie chce bo ja sprzatac nie lubie, siedze calymi dniami w domu i nawet z nudow nie moge sie za porzadki zabrac! najchetniej to bym caly dzien w lozku przelezała, wczoraj juz o 20:30 poszłam spac
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 09:52   #3574
rudalbn
Rozeznanie

GG do rudalbn

Hej, też się dołączam do tematu. Jestem w 13 tygodniu - planowany termin porodu 17 kwietnia 2008 nie znam jeszcze płci ale za tydzień idę na USG to może coś się uda podejrzeć smutno mi trochę, bo mi męża zabrali do wojska i sama muszę sobie radzić w ciąży,bo narazie rzadko go wypuszczają, ale jak będę częściej zaglądać na forum to myślę że mi się humor poprawi pozdrawiam
rudalbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 10:19   #3575
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Witaj rudalbn Czy my sie nie znamy z wątku lubelskich panien młodych z tamtego roku? Ja mam termin na 14 kwietnia i jestem w 14 tygodniu. Wstałam dzis z łóżka, idę do lustra a tu....masakra!Od tygodnia borykam się z opryszczką na dolnej wardze, patrze a tu mi sie dziś wykluwa na górnej,siąść i płakać po prostu. A dziś mamy iść na parapetówkę do kolegi, wyglądam po prostu śmiesznie a jak boli
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 10:41   #3576
Amazonia23
Zakorzenienie

Tak sobie szperam po allegro i znalazłam fajna wanienkę co prawda normalna wanienka kosztuje 20-30zl a ta 79zł ale jest super i chyba się na nią skuszę.
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 10:58   #3577
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez Amazonia23 Pokaż wiadomość
Tak sobie szperam po allegro i znalazłam fajna wanienkę co prawda normalna wanienka kosztuje 20-30zl a ta 79zł ale jest super i chyba się na nią skuszę.

Pokaz linka do tej wanienki

A ja przed chwilą poszalałam na allegro - wydałam 110 zł na ciuszki dla malucha, kupilam 2 komplety czyli spiochy, kaftaniki, body i pajacyka wszystko na rozmiar 56 moze jeszcze pozniej kupie 1 komplet na 56 zeby miec 3 komplety a reszte bede juz kupowac na rozmiar 62, te małe rzeczy to tak do szpitala na te 3 dni zeby dzidzius mial jakies nowe ciuszki a w domu bedzie mial uzywane reszte na rozmiar 56

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-11, 11:02   #3578
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

witaj rudalbn!!!

no dajcie linka do tych wanienek,też bym podpatrzyła,bo pewnie nie długo będę na kupnie

moje maleństwo
Stary 2008-10-11, 11:10   #3579
Amazonia23
Zakorzenienie

nawet za 74,90
http://www.allegro.pl/item455388973_...abawki_ss.html
Stary 2008-10-11, 13:49   #3580
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

dziewczyny...ufffffffffff ffffffff posprzątałam...ufffffffff fffffffffffff,mąż mi chwała bogu podłogę umył bo już bym padła

amazonia23-wanienka świetna,zawsze mi się marzyła przezroczysta a ta chyba właśnie taka jest

moje maleństwo
Stary 2008-10-11, 13:53   #3581
memi
Rozeznanie

Witaj rudalbn wspolczuje samotnego przezywania ciazy, ale pociesze Cie tylko, ze faceci i tak nie wszystko rozumieja wiec zapraszamy do babskiego grona

Ja sobie popijam herbatke czerwona rooibos ( uklony w stronbe raspberry, ktora mnie do niej zainspirowala- jest pyszna) i czytam, ze problemy z zabraniem sie do sprzatania sa uniwersalne- ja tez nie lubie sprzatac, ale lubie miec czysto, wiec zaraz sie zabieram.. Dzis juz jestem po cwiczonkach i mam dobry humor.

Wanienka fajna, choc mam wrazenie, ze najmlodsze dziecko to sie w niej w wodzie nie zanurza. szkoda, ze taka droga, pewnie atest sporo kosztowal..
memi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-11, 13:55   #3582
Judy_21
Wtajemniczenie

Ja tam kupuję normalną wnienkę syna też tak kompałam, to i to maleństwo obejdzie się bez żadnych "nowości"
albo taką: http://www.mothercare.ie/ContentBuil...07&UniqueID=10
albo taką: http://www.mothercare.ie/ContentBuil...007&UniqueID=7
w zależności od płci, chociaż chciałabym wszystko kupować w takich lekkich brązach, kawa z mlekiem, czy jakos tak, wzorowane na starego misia wiecie o co mi chodzi?
http://www.mothercare.ie/ContentBuil...07&UniqueID=92
w tym samym odcieniu są cale zestawy do łóżeczek, ubranka, dosłownie wszystko, strasznie mi się to odoba i raczej nie ma problemu z płcią, bo i do chłopczyka i do dziewczynki pasuje

WDF

-28 kg

Stary 2008-10-11, 13:59   #3583
Judy_21
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny...ufffffffffff ffffffff posprzątałam...ufffffffff fffffffffffff,mąż mi chwała bogu podłogę umył bo już bym padła
Szybka jesteś ja dopiero parter posprzątałam i to nie cały, został jeszcze salon a na górze tylko łazienki zdążyłam.....ale zaraz syna zagonię do pomocy a, co!
Przepraszam za post, pod postem, ale w trakcie pisania pierwszego wyskoczyły dwa następne...

WDF

-28 kg

Stary 2008-10-11, 14:31   #3584
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

szkoda,że u nas nie ma sklepów Mothercare nic w sumie oprócz H&M mama nie ma dla mam ciężarnych,bo sklepy z akcesoriami dla dzieci-całe mnóstwo

moje maleństwo
Stary 2008-10-11, 14:33   #3585
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez Judy_21 Pokaż wiadomość
Szybka jesteś ja dopiero parter posprzątałam i to nie cały, został jeszcze salon a na górze tylko łazienki zdążyłam.....ale zaraz syna zagonię do pomocy a, co!
Przepraszam za post, pod postem, ale w trakcie pisania pierwszego wyskoczyły dwa następne...

Ja od rana sprzatam i idzie mi to jak krew z nosa co chwile robie sobie przerwy poscieram jeszcze kurze i uciekam posiedziec na dwor bo jest pieeeeeknie cieplutko az sie chce sie tam siedziec
Stary 2008-10-11, 14:42   #3586
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

o kurde zapomniałam o kurzu z TV ale jest brudny :0 po co buziaczekk pisałas o tym kurzu?teraz znów musze się podnieść a tak mi już było dobrze

moje maleństwo
Stary 2008-10-11, 15:00   #3587
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
Mam do was prosbe o dorade jaki krem lub co jest dobre na wysuszona skore twarzy, kurcze od jakiegos czasu strasznie mi wysycha skora na twarzy, strasznie sie zaczela luszczyc !! czolo, broda, nos a najbardziej okolice nosa, ja nawet pomalowac sie nie moge bo same plamy w postaci lusek mam, kremy z avona ktore uzywałam do tej pory nie pomagaja, krem nivea soft nie pomaga (podraznia skore na kosciach policzkowych) , oliwka nie pomaga a wrecz jest gorzej! Kupilam dzis krem babino dla dzieci bo kiedys mi pomagał bo nie mogłam uzywac innych (z powodu podrazniania) ale teraz nie licze na wiele i nie wiem co mam uzywac!
Ja obecnie stosuje krem weledy migdalowy. Jets calkiem niezly. Na sucha skore polecic tez moge cutibze (okolo 7zl kosztuje) badz nanobaze. Sa prawie takie same jedynie cena sie roznia. ten drugi jest drozszy.

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dzień dobry w tą piękną sobotę
tak na prawdę u mnie pogoda okropna, mgła za oknem, zimno i szaro, słonko nie świeci, ale ja i tak mam dobry humor

a potem trzeba za sprzątanie się zabrać
Zanka u nas mgla utrzymuje sie do teraz...

Cytat:
Napisane przez rudalbn Pokaż wiadomość
Hej, też się dołączam do tematu. Jestem w 13 tygodniu - planowany termin porodu 17 kwietnia 2008 nie znam jeszcze płci ale za tydzień idę na USG to może coś się uda podejrzeć smutno mi trochę, bo mi męża zabrali do wojska i sama muszę sobie radzić w ciąży,bo narazie rzadko go wypuszczają, ale jak będę częściej zaglądać na forum to myślę że mi się humor poprawi pozdrawiam
Witamy nowa mamusie. Przykro mi, ze meza nie masz przy boku ale z nami tez jest fajnie

Cytat:
Napisane przez memi Pokaż wiadomość

Ja sobie popijam herbatke czerwona rooibos ( uklony w stronbe raspberry, ktora mnie do niej zainspirowala- jest pyszna) i czytam, ze problemy z zabraniem sie do sprzatania sa uniwersalne- ja tez nie lubie sprzatac, ale lubie miec czysto, wiec zaraz sie zabieram.. Dzis juz jestem po cwiczonkach i mam dobry humor.

Witaj Daria Ciesze sie, ze herbatka posmakowala . Ja ja uwielbiam i pije codziennie.
Wiesz, ja bylam w piatek pierwszy raz na basenie i powiem ci, ze czuje sie po nim cudownie. Wreszcie mam jakies male zakwasy. Jutro wyruszamy z mezem, a od przyszlego tygodnia wykupuje karnet.
Stary 2008-10-11, 15:23   #3588
Anvi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amazonia23 Pokaż wiadomość
Mi się strasznie ta wanienka podoba i nawet się nad nią zastanawiałam, bo wczoraj oglądaliśmy taką w sklepie Ale w efekcie chyba kupię normalną, bo i tak muszę dziecko podnosić żeby umyć plecki i główkę, więc chyba się nauczę kąpać w normalnej wanience, chociaż na razie trochę mnie to przeraża No ale jeszcze nie wiadomo

Cytat:
hihi...to może bys do mnie wpadła pomóc Bo ja wróciłam z zakupów i spacerku i dopiero się będę zabierać...ufff...cały wieczór przede mną bo mąż ma wychodne z kolegami

Cytat:
Napisane przez rudalbn Pokaż wiadomość
Witamy!
Anvi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-11, 15:35   #3589
Judy_21
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurde zapomniałam o kurzu z TV ale jest brudny po co buziaczekk pisałas o tym kurzu?teraz znów musze się podnieść a tak mi już było dobrze

WDF

-28 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-11, 15:45   #3590
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
o kurde zapomniałam o kurzu z TV ale jest brudny :0 po co buziaczekk pisałas o tym kurzu?teraz znów musze się podnieść a tak mi już było dobrze

Haha przynajmniej bedzie czysty znowu na jakis czas
Stary 2008-10-11, 16:48   #3591
Judy_21
Wtajemniczenie

Udało się skończyłam jeszcze tylko prasowanie, ale to już może jutro... Dziewczynki miłego wieczoru życzę
Ja może wyskoczę na małe zakupki i może po filmik, a potem kąpiel z bąbelkami mmmmmm..... może uda mi sie jeszcze dzisiaj pazurki zrobić a potem jakaś wysokokaloryczna kolacja z LODAMI!!!!!!!!!!
No w końcu dzisiaj troche tych kalorii zgubiłam, to trzeba nadrobić

WDF

-28 kg

Stary 2008-10-11, 20:19   #3592
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
SoNeRa słoneczko,a jak wogóle mija Ci urlop?Nie nudzisz się?Miałaś wpasc na herbatkę

ale masz fajnie,że znasz już praktycznie płec,to teraz na prawdę możesz zaszaleć...

rodzice się pewnie cieszą ,że mają "Was" w domku

odpoczywaj,bo Ty też z tego co pamiętam miałaś nie za specjalną atmosferę w pracy?

miłego dnia mamuśki

p.s.ciekawe co z naszą McKinley??
urlop ok choruję cały czas i leże w domku dziś wyszłam bo było pięknie i cosik mnie chyba znów bierzejutro jedziemy do babci męża bo mieszka poza miastem. Co do herbatki to dziękuję za zaproszenie ale cały tydzień zdychamy i nawet w połowie niespotkaliśmy się z tymi co chcemy

dziś byłam na mieście i nic ciekawego nie widziałam, żadnego wózka dla bliźniaków !!!porażka

jedynie co to kupiłam 2 pary bodów plus kaftaniki takie zestawy jeden niebieski drugi zielony

Cytat:
Napisane przez Judy_21 Pokaż wiadomość
Ja tam kupuję normalną wnienkę syna też tak kompałam, to i to maleństwo obejdzie się bez żadnych "nowości"
albo taką: http://www.mothercare.ie/ContentBuil...07&UniqueID=10
albo taką: http://www.mothercare.ie/ContentBuil...007&UniqueID=7
w zależności od płci, chociaż chciałabym wszystko kupować w takich lekkich brązach, kawa z mlekiem, czy jakos tak, wzorowane na starego misia wiecie o co mi chodzi?
http://www.mothercare.ie/ContentBuil...07&UniqueID=92
w tym samym odcieniu są cale zestawy do łóżeczek, ubranka, dosłownie wszystko, strasznie mi się to odoba i raczej nie ma problemu z płcią, bo i do chłopczyka i do dziewczynki pasuje
mother care fajny sklep mają cudne rzeczy ale niektóre dość drogie niestety
Stary 2008-10-11, 21:59   #3593
gosiunia22
Zadomowienie

Dziewczyny, a czy w 4-kołowym wózku x-lander ze skrętnymi przednimi kołami (bo jest i model bez skrętnych kół) da się jakby co te koła zablokowac, gdyby mi to skręcanie nie podpasowało?

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 08:30   #3594
Wiolka1984
Raczkowanie

GG do Wiolka1984

a co to ? dziś jeszcze nikogo nie ma?? ja sobie zajadam śniadanko i czytam wczorajsze posty bo nie miałam wczoraj czasu. byłam na uczelni a potem zabrałam sie za robienie krokietów no a wieczorem to juz mi sie nic nie chciało. nawet filmu nie skonczyłam oglądać bo padłam jak mucha. na szczescie w porządkach pomógł mi mąż wiec mi zostalo tylko prasowanie na poniedziałek.
słoneczko za oknem świecie wiec mam nadzieje ze dzis uda nam sie wyskoczyc do lasu
pozdrawiam
Wiolka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 09:51   #3595
Judy_21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy w 4-kołowym wózku x-lander ze skrętnymi przednimi kołami (bo jest i model bez skrętnych kół) da się jakby co te koła zablokowac, gdyby mi to skręcanie nie podpasowało?
Zazwyczaj jest taka opcja

WDF

-28 kg

Stary 2008-10-12, 10:42   #3596
Amazonia23
Zakorzenienie

Tutaj wyczytałam http://www.bobowozki.com.pl/product_...=955&version=3
że jest możliwość blokowania kół w x-laderze xa
Stary 2008-10-12, 10:57   #3597
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Cytat:
Napisane przez McKinley Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od lekarza. Mam skierowanie do szpitala. No to idę. Trzymajcie za nas kciuki dziewczyny.
Pa
trzymamy bardzo bardzo mocno, daj znać jak wrócisz

witam dwie nowe mamusie
Cytat:
Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU".
śliczne, aż mi się łezka zakręciła...

a ja jestem na wyjeździe we wrocławiu...i troszkę już żałuję bo po podróży cały czas prawie brzuszek mnie boli...a dzisiaj w nocy powrót i znowu jakieś 7h w samochodzie...uff, mam nadzieję, że w podróży mojemu bobasowi jest wygodniej niż mi.
a powiem szczerze, że z zakupuów we wrocławiu wcale nie jestem zadowolona...w sklepach ciążowych są takie olbrzymie ciuchy ze ja w nich jak w worku wygladam a w zwyklych sklepachw ubrania się prawie brzuszek nie mieści...
nic, dzisiaj planuję pooglądać wózki, łóżeczka itd

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 13:42   #3598
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Po pierwsze:Wiatwszystkich w tą piękną niedzielę przynajmniej u nas piękna,cieplutka...

Po drugie Gosiunia:właśnie dlatego polecam wszystkim skrętne koła,bo lepiej miec obie opcje: jeżeli się stwierdza,że srętne są beeeeeeeee to się je blokuje i jeździ się bez skrętnych kół na pewno koła w x landerze są blokowane bo mi się blokuje i jest super,ale ja wogóle nie będę go blokować,chyba,że bedę usypiać dziecko w wózku,czego wolałabym nie robić. Z ogromnych zalet x landera moge dodać,ze bardzo szybko i łatwo zdejmuje się koła i równie łatwo się go składa,co jest ważne przy transporcie.Nam x lander po złożeniu wszedł do bagażnika fiata seicento,tzn że naprawdę można go spokojnie zapakować do auta i jechac w podróż

miłego popołudnia

moje maleństwo
Stary 2008-10-12, 15:21   #3599
raspberry69
Zakorzenienie

Witam mamusie

U nas dzis pogoda niezaciekawa, ale nie jest tez zimno. Jedynie sloneczka brak
No ale to nie przeszkodzilo mi i mezowi aby pojsc na basen. Dzis zakupilam sobie karnet i teraz bede tam juz stalym gosciem. Naprawde basen to super sprawa, choc wiem, ze nie dla kazdego.

Dzis na obiad mam knedle z ciasta serowgo ze sliwkami . takie to wlasnie dziwne dania za mna ostatnio chodza...

A co tam u was kochane? Pewnie dopiero jutro znow bedzie nas wiecej

Cytat:
Napisane przez Wiolka1984 Pokaż wiadomość
a co to ? dziś jeszcze nikogo nie ma?? ja sobie zajadam śniadanko i czytam wczorajsze posty bo nie miałam wczoraj czasu. byłam na uczelni a potem zabrałam sie za robienie krokietów no a wieczorem to juz mi sie nic nie chciało. nawet filmu nie skonczyłam oglądać bo padłam jak mucha. na szczescie w porządkach pomógł mi mąż wiec mi zostalo tylko prasowanie na poniedziałek.
słoneczko za oknem świecie wiec mam nadzieje ze dzis uda nam sie wyskoczyc do lasu
pozdrawiam
Widze, ze i za toba krokiety chodza
Stary 2008-10-12, 15:27   #3600
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość
znowu jakieś 7h w samochodzie...uff, mam nadzieję, że w podróży mojemu bobasowi jest wygodniej niż mi.
odważna jesteś
ja się boję dalekich podróży a mam chrapkę na wyjazd w Tatry
Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość
...w sklepach ciążowych są takie olbrzymie ciuchy ze ja w nich jak w worku wygladam a w zwyklych sklepachw ubrania się prawie brzuszek nie mieści...
a oglądałaś spodnie H&M mama ?
są zgrabne a mają tylko miejsce na brzuchol
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości