|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
ojej cudne ;> te na brązowo najbardziej mi sie podobają.. wlasnie czegos takiego teraz znow szukam ;D masz cos takiego moze jeszcze ? ![]() ![]() ------------------- *powiedz szczerze, ile słów potrzeba by przekazać to uczucie jedno, to przy którym inne sprawy bledną, choć na chwile.* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ślicznie ! kradnę wszystkie ! ; *** Cytat:
DZIĘKUJĘ !!!!! BIORĘ WSZYSSTKIE !!! ; ****** jak można --> więcej proszę ;(( ; ((( |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Rozeznanie
|
Mów zawsze, co czujesz, i czyń, co myślisz.
Serce na temblaku. Chłód wieje z przestrzeni Po prostu mnie przytul. Po prostu pokaż, że coś dla ciebie znaczę ... Widzisz tylko jedną z dróg, jedną chwytasz nić ... Jeśli zechcesz odejść ... Nie zapomnij o uśmiechu ... Nastrojona na miłość. Otwarta na kosmos ... ;]] Jesienna miłość. Dasz mi w końcu upoważnienie do szczęścia ... ? Cały w sobie krzyk wykrzyczeć, z losem wygrać w to, w co gram ... Poszybować chociaż raz ponad śmierć, ponad czas ... Nieznana przyszłość jak horyzont który trzeba odkryć ... Nie śpię całą noc, marząc o miłości jaką mogliśmy stworzyć. Mogę obiecać. Zawsze znajdziesz drogę do mojego serca ... Nie myśl, ze się skarżę. Żal mi tylko ... Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga czasu. Czas i tak mija. I dzień za dniem. Nudnie, monotonnie, zwyczajnie. Identycznie. Tak samo. Zmęczona codziennością ... A usta pulsują delikatnie wspólnym rytmem ... Cicho się śnisz. Z tęsknoty pisze się wiersze. Niedługo tomik swój stworzę ![]()
#3154 |
Raczkowanie
|
Hey Dziewuszki. <3
Jestem tu nowa i musze przyznać, że macie świetne opisy. ![]() kee & AnusiaPn.. jesteście świetne.. ;* no i już na samym wstępie mam małą prośbę.. czy macie opisy o tym, że dziwnie się czuje tzn. jakby ktoś mnie zranił (mino tego, że jestem szczęśliwa)? ..patrzyłam kilka stron wstecz i nic takiego nie znalazłam. Pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
BAN stały
|
I znowu boli on już zawsze pozostanie przy mnie - mój przyjaciel Ból .!
Ja I Ty CzEmU nIe My?? Na SeRcU RaNy WbReW NaSzEj WoLI iMIe MojeJ druGiej POlowKI tO SMUTEK !!! ![]() Pokazałeś mi, jak można się kimś bawić... =( Najgorsza choroba- niespełniona miłość choć nie zabija piekielnie boli... Ty o tym nie wiesz ale ja jestem chora z Miłości do Ciebie ![]() To nic ze oczy pełne łez....czy ciebie to kiedykolwiek obchodzilo ? Łatwo jest zapomniec gdy mieszkamy daleko siebie. Mówi się „trudno„ i kocha się dalej... :-(((Nasze serca zostały stworzone by zostać złamanymi przez....miłość |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
z czego ten tekst?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
BAN stały
|
Cytat:
''Mały chłopiec spacerował ze swoją matką po plaży. W pewnej chwili zapytał się: "Mamo, jak można zatrzymać przyjaciela jak się uda go zdobyć?" Matka zastanowiła się przez chwilę, potem schyliła się i wzięła dwie garście piasku. Uniosła dwie ręce do góry; zacisnęła mocno jedną dłoń: piasek uciekł jej między palcami i im bardziej ściskała pięść, tym bardziej wysypywał się piasek. Druga dłoń była otwarta; został w niej cały piasek. Chłopiec zdziwiony patrzył, potem zawołał: "Rozumiem!" -Zycie ze mną jest piekłem? -Niewątpliwie jest piekłem,ale...w pewnym sensie zależy mi na tym piekle. -Dlaczego? -Jest w nim ciepło... -Jak to w piekle... -I mam w nim swoje miejsce... Wczoraj było mi smutno. I to już przed naszym spotkaniem. Tak zupełnie bez powodu. Wydawało mi się, że nawet niebo płacze, zaglądając przez okno do mojego pokoju... Czasem zachowuję się jak beztroskie dziecko, patrzące naiwnie na świat. Czasem jak dojrzała kobieta, szukając sensu. Ciągle zagubiona w labiryncie uczuć. Nie mam już siły dalej biec, nie mam już siły wybierać między dobrem a złem. To wszystko staje się koszmarnym snem. Chcę się obudzić, ale ja wcale nie śpie.. Ona ma dużo różnych kluczy. Całe pudło. - Kleptomania czy kolekcjonerstwo? - Nie wytrzymałem. Pokręciła głową. - Pewnie to jej daje jakieś poczucie bezpieczeństwa. Że ma gdzie uciec. Że ma dużo różnych kryjówek. Ale jestem pewna, że nie pamięta, które klucze są, do jakich drzwi - mówiła wolno, z namysłem. - Skąd uciec? Przed kim? Chyba przed samą sobą... - O to chyba najtrudniej - powiedziała. - Ale niektórzy próbują. - Gdybyś słyszała o kimś, komu się udało, daj znać. "Ty zawsze byłeś. Po prostu przyszedłeś z ulicy i tak już zostało. Odkąd Cię kocham, zawsze byłeś. I przedtem też. Bo tak naprawdę to nie było "przedtem" przed Tobą. Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie. Tęskniłam już tak sobie trochę na zapas. Żeby później tęsknić mniej, gdy już pójdziesz do domu. I tak nie pomagało. " Są dwa pytania, które człowiek musi sobie zadać: pierwsze brzmi “Dokąd idę?” a drugie: „Kto idzie ze mną?” Jeśli kiedykolwiek postawisz sobie te pytania w złej kolejności – masz problem. Musiałam sobie radzić przez ten cholerny pusty czas bez Ciebie, teraz nauczyłam się szanować moją samotność... może coś wybierzesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 |
Przyczajenie
|
Mam ogromną prośbe. Potrzebuje opisów dotyczacych tego, że 2 tygodnie temu umówiłam się z kolega na poważna rozmowe, zeby porozmawiać o tym co do siebie czujemy i wogole takie tam. I wszystko było spoko, pisalismy smsmy, rozmawialismy(on studiuje gdzie indziej) i w koncu gdy nadszedl dzien spotkania on mi napisal że nie ma czasu, bo jest bardzo zajety. Chcialabym opisy że jest mi strasznie przykro bno ja spacejlanie przyjezdzalam a on nawet nie ma 10 minut zeby sie ze mna spotkac. Jakiś w stylu " Czekałam na ten dzień tak długo... i po co? ;(
Dziewczyny licze na was... w szczegolnosci na AnusiaPn Plotkaraaa czekoladka66 Marcelinkaaa I reszte dziewczyn *Na co mi to wszystko? *Isc i juz nie wrocic.... ![]()
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczynki za opisy;**
AnusiaPn i 3martyna3 dziękuję za słowa otuchy.. ![]() ![]()
#3160 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ![]() ![]() a teraz cościk ode mnie: *Gwiazdy znów wskażą mi drogę którą powinnam iść. *'w obłokach najlepiej się marzy' *czasem lepiej odejść od zmysłów by nie zwariować ![]() *kładziesz nogę na nogę wszystkim gościom nagle coś upada na podłogę. *Znów nie jest tak jak miało być, ogarnij się i nie patrz w tył. Jesteś zbyt dobra! *bo nie mam nic do stracenia oprócz nie pewności... *Raz pokieruj się głową, a nie tym co czujesz! *czasem idę drogą, którą nie może nikt iść. *Połowa serca zgubiła się gdzieś na marsie *Szmaragdy i diamenty chciałabym Ci dać za jedną chwilę sam na sam... *człowiek nigdy nie jest spisany na straty. *połamany ludzik bez Ciebie wszystko nie ma sensu *blizny z przeszłość powinny otwierać oczy, a ja jestem ślepcem który stąpa po cienkim lodzie *Kiedyś los dał mi bilet na podróż w jedną stronę na wariackie życie. *dzis jedna chwila może okazać sie złotem *pytasz o plany? sama o nich jeszcze nie wiem. fajnie być tu i tera!
#3161 |
Zakorzenienie
|
Posłuchaj. Gdybyś mnie zdobył, nie miał byś pojęcia, co ze mną robić.
Wiesz, jak to jest, gdy dwoje ludzi patrzy na ciebie z oddaniem i pożądaniem przez jedną parę oczu? Chyba nie wiesz. Niezły odjazd. Kobiet nie można zrozumieć – trzeba je kochać. on mówi jak idiota, wygląda jak idiota, ale niech to was nie zmyli. Naprawdę jest idiotą. A może sama powiesz mi Jak mam powiedzieć to tobie Że już nie kocham cię nie chce Że kiedy patrzę na to jak jest Już nie przechodzą mnie dreszcze Już nie brakuje mi powietrza Już nie wołam jeszcze, jeszcze, jeszcze. My dzieci dekadentów Córki synowie rozpusty Alkohol mamy od zawsze we krwi Rozum genetycznie struty.
#3162 | |
BAN stały
|
Cytat:
to teraz wyszłam na daltonistkę ;D hah xD chodziło mi o te na brązowo co ja zaznaczylam ;P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [quote=kupMilizaka;9311120]dziękuję ślicznie ! kradnę wszystkie ! ; *** proszę proszęę ;** ANUSIAPN ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------- _dostrzegaj coś więcej, niż tylko ten p.i.e.r.d.o.l.o.n.y hajs... _Delikatne drgnienie serc.. _Kochać. Zwyczajnie. Za nic. Na zawsze. <3 _Mówisz, że się zeszmaciłam. Ja mówię, że w końcu stałam się taka jak Ty. _niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje jak wspomnienia. _By zabłysnąć na chwilę, człowiek traci rozsądek.. _nie dorabiaj marnej ideologii. ot, nie kocham. i tyle. _Troskliwy.. co to znaczy w tym szarym świecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_siedziała.. łudziła się, że przyjdzie.. _Fikcja jest modna.. _chwila o charakterze typowo jednorazowym _I chciałam poczuć Cię obok.. pff. _A ja liczyłam każdą chwilę,każdy dzien. I po co to wszystko?. _"zero szacunku, ignorancja tak po prostu dla zabawy.." _bez złudzeń jest lżej. naprawdę. chyba troszke zeszłam z tematu,no aleee..staralam sie xD ;** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
BAN stały
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() chciałam tylko sie spytać czy moze kotś ma coś podobnego do takiego tekstu , chodzi mi o cos w tym stylu <3 moze byc cos krotkiego ![]() Będziesz trzymała Go za rękę, Ale to ja pierwsza tuliłam Jego dłoń. Będziesz z Nim szła przez miasto, Ale ludzie będą moją postać pamiętać. Będziesz całowała Jego usta, ale to ze mną przeżył swój pierwszy pocałunek. Będzie mu smutno, będziesz go pocieszać, ale On będzie pamiętał, jak ja to robiłam .. Przedstawi Cię swojej rodzinie, Ale oni będą pamiętać moment, gdy mnie poznali. Zostaniesz u Niego na noc ,ale oni będą widzieć, jakbym ja leżała. Będziesz całowała Jego ciało. Ale On wspomni, gdy ja to robiłam. Będziesz Go bardzo mocno kochać! Ale to ja pierwsza mu serce i dusze oddałam. Będziesz próbowała zrobić coś oryginalnego, ale to ja kiedyś się dla Niego pocięłam. Będzie patrzył w Twoje oczy, ale zauważy w nich mój kolor brązowy! Będzie czuł Twój zapach, ale podświadomie poczuje moje perfumy. Będziesz go przedstawiać swoim bliskim.. Ale On nie będzie bał się, tak jak za pierwszym razem. Będziesz z Nim spędzać dużo czasu, ale jeszcze więcej ja z Nim spędzałam. Nie wymażesz mnie z Jego wspomnień. A gdy będzie kiedyś płakał, przybiegniesz do Niego, Ale on się odwróci, nie pytaj dlaczego, Bo tam już będę ja ...Sama dobrze wiesz, że o pierwszej miłości nikt nie zapomina, Nie smuć się, jestem tylko wspomnieniem dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
tak mi trochę smutno... tęsknie za zmarłym ponad miesiąc tatą i dałam sobie opisik:
bo to nie taka tęsknota, że się doczekasz... ![]() ![]()
#3167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kilka opisików postaram się dodac ;] *Jeśli brak Ci na coś czasu, nigdy go na to nie znajdziesz. *I jakoś tak smutno, że nawet dla mnie czasu nie masz ![]() *Bo ktoś przez Ciebie ma smutek na twarzy ![]() *`Książe zapomniał//(nie miał czasu), a królewna wciąż czekała... ` Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian.. Czekałam tak długo.......... na to rozczarowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
"Jak to możliwe, że potrafił być jednocześnie ostatnim dupkiem i najsłodszym chłopakiem pod słońcem?"
Bo jeśli dla Ciebie miłość to zabawa, to zrozum, ja nie bawię się z frajerami. śniłeś mi się Dupku. i po co? There u stood,waiting for me to notice u... But who the fuck are u?! (Stales tam czekajac zebym cie zauwazyla... ale kim ty K*rwa jestes?!) "nie przyśpieszam, bo wiem ze na najlepsze trzeba poczekać" |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Wiem że odnajdę kiedyś sens tajemnicy
Na tropie marzeń jak szalony detektyw Niepozorne szepty, przeradzają się w krzyk. Naiwna jestem, wierząc w byle co Z pamięci wymaż, to co, niepotrzebne. ciało drży, gdy idzie z przeszłości klisza łyk Dorrato znów, ciche wzruszenia, komuś zabrakło słow. człowiek głupi jest, tak bez przyczyny.
#3170 |
Przyczajenie
|
Hej jestem tu nowa
![]() ![]() ![]() teraz moje drogie mam prosbe.chce pokazac jakos mojemu bylemu ze nadal mi na nim zalezy. a ostatnio cos nam sie prawie calkiem kontakt urwal. i jescze jakbyscie mialy oipsy cos w stylu ze bardziej mamy pamieci zle chwile niz te ktore byly dobre. bardzo prosze o pomoc i z gory dizekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Raczkowanie
|
-zawód?
-..miłosny. Ciągle mylę Cię z nim Jej dłonie w swoich dłoniach mieć Mogliśmy być tam gdzie jeszcze nie był nikt Bo to co jest w nas nie przytrafi się już nigdy mi nie myśl, że ją spotkasz sama spędza czas. W spodniach czy w sukience ![]() ..wiem, że boisz się miłości.. tak jak ja samotności..
#3172 |
Raczkowanie
|
I już zawsze księżyc w misce widzieć.
Nie prowokuj mych ust czerwieni. Mój cały świat po prostu sobie weź. <33 Zatańczyć na szczycie świata i pier_dolić straty. Pełna optymizmu. I w dupie mam wszystko co jest nie cacy.! :P Znów połykamy tęczę.<3
![]() |
#3173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
rozstania..i powroty. nie patrzmy w tył, liczy się to co jeszcze może być. może..może warto dać sobie jeszcze jedną szanse. były.. ale wciąż najważniejszy.. to jeszcze nie koniec ![]() byliśmy...i wciąż być możemy..Najszczęśliwsi. Razem.
![]() |
#3174 | ||||||
Zakorzenienie
|
A miałam już tu dzisiaj nie wracać
![]() ![]() ![]() Cytat:
'w euforii mijają dni.!' '100% serotoniny' 'fabryka uśmiechu.' 'życiowa rozkosz.!' 'na wszechświata szczycie' 'Kwintesencja Magii Życia.!' 'Życie! Kocham Cię.' 'szczęścia aura magiczna.' 'Życie- taki mój prywatny cud.!' 'srebrny pył pięknych dni.!' 'pięknie. nadzwyczajnie. idealnie.!' 'happy. so nice to be happy.!' 'odrobiną szczęścia w każdy dzień.!' 'Upita szczęściem zataczam się.. ' 'Malutka iskierka szczęścia..' 'fabryka szczęścia.' 'znaleziony szczęścia grosz.!' 'jest cudnie.. jest cudnie.!' 'optymistycznie. pozytywnie. nadzwyczajnie.' 'szczęściem zapachniało.!' 'kalosze szczęścia niosą mnie.!' 'szczęście mam we krwi.' 'Szczęście, Uśmiech, Radość !!!' 'szczęście przytuliłam do serca.!' 'pod gwiazdą szczęścia.' full of happiness / pełnia szczęścia. Happiness Project ! / projekt szczęście ! 'życia karuzelą wiruję w zachwycie.' 'z butelki sączyć szczęście przez tęczową słomkę.' 'Ekspresja, euforia, emocje!!!' może się coś przyda szczęściaro nasza ![]() ![]() Cytat:
![]() 'Tylko nie oddalaj się teraz.. trzymasz w dłoniach kawałek mojego świata.!’ 'bo w przyjaźni zdarzają się turbulencje.. są też miękkie lądowania..' 'na dobre i na złe. na tym polega przyjaźń. by zawsze wspierać się.!' 'nawet największa miłość nie powinna niszczyć prawdziwej przyjaźni.!' 'rzuciłeś przyjaźnią o ścianę. zdeptałeś uczucia kochane.' 'Dziś nastała dla mnie noc.. znów przyjaźń straciła swoją moc.' Cytat:
Witamy nową dziewuszkę ![]() ![]() ![]() a co do Twojej prośby to posiadam tylko takie: 'Jedną noga na krawędzi szczęścia.. drugą strachu i lęku.' 'niby w 100% szczęśliwa.. a jednak zawsze ten 1% obawy.' 'gdy szczęście długo trwa to na przekór w nas kiełkuje wolno strach..' 'uczucia mieszane.. zmiksowane szczęście ze szczyptą niepokoju.' 'Gubię zmysły tracę smak co dnia.. jakiś obłęd dziwny strach.' nooo to tyle ![]() ![]() ![]() Cytat:
'Moje życie stało się czekaniem. Spalonej ziemi na krople deszczu.' 'Dwoje niemądrych z Klubu Samotnych Serc, znów popełnili zaniechania grzech..' 'Nadzieja tamtej chwili to nie był sen to tylko ja szukałam Cię.' 'Miały być gesty pełne miłości.. A jest rozczarowanie i serc rozdarcie.' 'Czy warto było.. Tyle iść.. by znów się rozczarować.' 'czekałam.. i doczekałam się.. zamiast Ciebie zjawił się smutek.' 'tak długo na to czekałam.. aż przyszło rozczarowanie i smutek w jednej parze.' chyba nie bardzo trafiłam.. też kiedyś byłam w takiej sytuacji.. no w podobnej, mam nadzieję że wszystko się ułoży. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
różowy całkiem wporządku kolor hehe.. ojj jak mi miło niezmiernie.. okradajmy się zatem nawzajem z czystym sumieniem ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zadomowienie
|
Just like heaven - Jak w niebie
![]() Całe szczęscie. Zamiana ról. Miłość. Nie przeszkadzać. Serendipity - Igraszki losu ![]() Ostrożnie z dziewczynami. ![]() Mecz osattniej szansy. z ust do ust twarda sztuka prosto w serce zakocahny bez pamięci dogonić marzenia zatańcz ze mną
![]() |
#3176 |
Raczkowanie
|
"who cares global warming - polar bears can swim"
![]()
#3177 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za pomoc dziewczyny
![]() ![]()
#3178 |
Raczkowanie
|
Mam ogromną proźbę czy,
nie miałybyście dziewczynki opisów w stylu: "Bo dwie twarze każdy ma, jedną tylko on sam zna drugą świat a twarze dwie różnią się jak noc i dzień ";>? coś o tym że każdy ma swój właśny świat i nie koniecznie chce się nim dzielić z innymi ... Była bym bardzo wdzięczna ![]() OPISY : ..Chcę ci coś opowiedzieć, ale brakuje słów.. Bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny ![]() Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni... Twoja miłość z moich wad szybko mnie wyleczy... Proszę Swego Aniołka W Niebie Daj Mi Skrzydełka, Bo Ja Chcę Do Ciebie!
![]() |
#3179 |
BAN stały
|
OPISY xD wychowana wielka dama! ze skrzywionym charakterem! Coś co przyszło tak szybko i przeszło jak wiatr. Czego właśnie najbardziej mi brak 'Mogłabym to namalować, lecz nie wymyślił nikt kolorów, które można użyć...' Odkąd rzucił na nią czar zapomniała kim naprawdę jest ... ! Moje serce nadziane dżemem malinowym. Spróbujesz? Mam tyle snów o Tobie jasnych.I tyle tęsknot wcześnie zgasłych. Nie jestem taka jak wszystkie i nie mam na imie KAZDA .. Zapomnij, a przy okazji... nie trzaskaj drzwiami. przepraszam! mógłby Pan oddać mi moje serce?! -bo ona się bała! -czego? - Miłości Gdy złe słowa splotły sieć, nikt nie słyszał serca skarg Moje serce lustrem jest i ciągle jeszcze szuka sił by wybaczyć Ten lęk uwięził mnie, nikt nie słyszał dźwięku łez Utonęłam w żalu by znów narodzić się A może by tak poddać duszę chemicznym środkom a do mózgu podpiąć prąd? Wiesz co to znaczy wiara? a właściwie jej brak...? za duzo , za pozno i poprostu nie wystarczajaco . Tesknota ... zbuduje mi do ciebie autostradowa droge szybkiego ruchu .! Szukam kogoś... kogoś na stałe... kogoś na śmiech i żal... kogoś, kto w tym odświętnym tłumie jest tak samo... sam... Może wszytsko jest bez sensu... ale nic bez znaczenia No Na Tyle jak narazie myslę , że ktos skorzysta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
ten chłopak nie ma tyle rozumu, ile Bóg dał suszonej śliwce !
nie ma znaczenia co się mówi, ważne że się w ogóle odzywa. nie mamy w karce skrzydełek . jestem dziki/a, ale dam się oswoić . jestem nowa. przeglądam ten wątek od daaawna i na szczególne wyróżnienie zasługują: Sabiiina agattee TiScatteroUnaFoto przerysowna czekoladka66 Plotkaraaa AnusiaPn Marcelinkaaa inspiration91 3martyna3 styrana kee RealGirl89 frizz . kochaaam. kocham wasze opisy. kradnęłam sobie zawsze i wciąż. <3 ![]() ale powiem Wam, że reszta też ma faajne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.