|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stepper
no ja przez ostatnie dni znow sie zapuscilam...ale od jutra koniec z lenistwem!!!!!!! a w zeszlym tyg nawet po godzince steperowałam...w tym klapa w zasadzie...cos tam cwiczylam ale mało...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Rozeznanie
|
Widze, ze nie tylko mnie len dopad - chyba przez te cholerna pogode;/ - ale mnie za to najwiekszy...
Od ponad 2 tyg. nie spojrzalam nawet na stepper, ciagle jest "od jutra", a juz tak ladnie, regularnie cwiczylam;/ Choroba, musze ruszyc dupsko i zabrac sie za siebie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Raczkowanie
|
ja póki co mam w sobie mnóstwo zapału, ale być może wynika to z tego, że mam steper dopiero od dwóch tygodni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny to zupełnie tak jak u mnie !! ruszam mój stepper tylko wtedy gdy chcę go przesunąć podczas odkurzania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cwiczcie dziewczynki bo zbliza sie zima i zaraz znowu tłuszczem zarosniemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
Madzoarella-3mam za Was kciuki z całego serducha
![]() za tydzień znowu zacznę ćwiczyć-taką mam nadzieję-jak sie uda pozdrawiam i dobrej nocy życzę
![]() |
#3638 |
Zadomowienie
|
Jeju!!! Ja już tak dawno nie ćwiczyłam, że normalnie boję się tu zaglądać...
Ale powiem Wam, że od momentu mojego "awansu" w pracy, nie mam ochoty na nic. Jestem tak zarobiona, że nic mi się juz nie chce ![]() Ale wezmę się! Pamiętam o Was wszystkich i mam nadzieję, że Wy nie zapomniałyście o mnie! Buziaczki!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
witam laseczki!!
coś tu wątek zaczyna zamierać ![]() ja dziś stepperek przywiozłam i niedługo,lada dzień zacznę na nim ćwiczyć,mam nadzieję,że wyrobię w sobie systematyczność bo inaczej będzie kiepsko... dziś sobie zrobiłam słodyczowe pożegnanie...pożarłam chałwę i co z tego??otóż nic bo lada dzień spalę te kalorie jak i inne i osiągnę taką wagę o jakiej marzę,a tymczasem ślę buziaki Wam dziewczyny!!
#3640 |
Zadomowienie
|
Ja też staram się ćwiczyć regularnie, bo jak przestanę to pewnie całkowicie sobie odpuszczę :P Przez ostatnie 2 tygodnie ćwiczyłam w poniedziałek, wtorek, czwartek i piątek po 50min, weekendy sobie odpuszczam żeby trochę pospać. Znalazłam dobra motywacje do wstawania rano :P Ściągam swoje ulubione seriale, ale mogę je oglądać tylko na steperze, więc jak nie wstanę poćwiczyć to serialu nie włączę i tyle :P W dodatku bardzo szybko to 50min mija gdy się zagapię w ekran :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta możecie mi napisać na jakiej wysokości schodka (w cm) ćwiczycie? Dotychczas ćwiczyłam na stepperze na najwyższym dla rozbudowania sobie mięśni, ale teraz chcąc co nieco gdzieniegdzie schudnąć, piszecie, aby ćwiczyć na najniższym schodku. Przyzwyczajona do tego najwyższego ćwicząc teraz na najniższym czuję się tak, jakbym w ogóle nie ćwiczyła. Wydaje mi się, jakbym nie wykonywała żadnego ruchu. Nie odczuwam przy tym żadnego wysiłku nawet długo ćwicząc. Jaka jest więc wasza ta najniższa wysokość? Stepper stepperowi nierówny, ale wysokość chyba powinna być zbliżona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
♥
|
10 min steppera ( stepper traktuje jako mały dodatek do głównego treningu)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
Głupie pytanie, ale... po jakim czasie i przy jakiej częstotliwości widziałyście efekty steppera?
Nie chodzi mi o spadek wagi, ale o ujędrnienie nóg i zmniejszenie cellulitu?
#3644 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() A stepper kupiłam niedawno, w pierwszy dzień ćwiczyłam 15 min, w następny godzinkę, było ciężko, ale później super się czułam ![]() ![]()
![]() |
#3645 |
Raczkowanie
|
Hej. Mam zamiar kupić stepper i w związku z tym mam kilka pytań do was:
1.Czy pozwoli mi on zrzucić trochę(sporo) tłuszczu z brzucha? 2.Czy jeżeli będę robiła duzo ćwiczeń rozciągających to moje łydki pozostaną w niezmienionej formie? 3.Lepszy jest stepper skrętny czy zwykły? Mam zamiar kupić taki mały, bez rączek, na takich siłownikach. Proszę o odpowiedź. P.S. Wiem, że moze bylo już to poruszane w poprzednich postach, ale nie mam cierpliwości ich przeglądać, ponieważ wątek jest dość obszerny. |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Zadomowienie
|
1.Czy pozwoli mi on zrzucić trochę(sporo) tłuszczu z brzucha?
Takie ćwiczenia pozwalają zrzucić tłuszczyk z całego ciała, nie miejscowo (ale też każdy chudnie inaczej, niektórzy tracą szybciej z nóg, z brzucha czy z piersi). Także brzuch będzie znikał razem z reszta tłuszczu stopniowo. 3.Lepszy jest stepper skrętny czy zwykły? Skrętny, angażuje większa grupę mięśni. |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
BAN stały
|
ja mam stepper skretny i mysle ze jest lepszy. Pomogl mi zgubic boczki i tluszczyk z brzucha i nie tylko wysmuklila mi sie twarz nogi i rece
ps a co do lydek to nie widzialam jakiejs znacznej rozbudowy baa w ogole mi sie nie rozbudowaly Edytowane przez Elizaaaaa Czas edycji: 2008-10-10 o 11:40 Powód: zapomnialam o lydkach |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Eliza, a po jakim czasie zaczęłaś chudnąć? i czy stosowałaś jakąś dietę do tego? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3649 |
♥
|
7 min stepper ( dodatek do treningu własciwego )
dziewczyny ile spalacie kcal ? bo stepper na siłowni u mnie pokazuje ze w ciagu 7 min spaliłam 147 kcal ale wykonuje to baaardzo intensywnie .u mnie stepper na siłowni jest taki ze te stopki sa bardzo wysoko nad ziemia - nawet takiego na allegro nie widziałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie Wy się podziewacie?????klion,Mad ziarella,Dorcia,Qillaja,m adzia,neska-gdzie Wy się wszystkie podziałyście????????
a ja miałam zacząć ćwiczyć,ale musiałam oddać stepper-bo nie był to mój...no i nie ukrywam-jestem wściekła,że nic wcześniej mi nie powiedziała...a tak to muszę szukać jakiegoś w necie-a pojęcia nie mam jaki kupić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny,teraz ja mam problem z wyborem steppera.... znalazłam następujące na allegro... http://www.allegro.pl/item452892270_...s.html#gallery jest ich trochę na allegro,ale jakoś nie wiem na co zwrócić uwagę wybierając...chciałabym skrętny...a podobno lepszy jest bez jakichś tam teleskopów....ehhh...sama nie wiem...pomózcie mi proszę dziewczyny!!!!boo chciałabym znowu zacząć ćwiczyć....a stepperka szukam do jakichś 130 zł....w najlepszym wypadku to dopiero za miesiąc kupię-bo nie potrafię się zdecydować ![]() pozdrawiam!!
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2008-10-12 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Raczkowanie
|
ja kupiłam taki http://allegro.pl/item425205148_hs_s...firma_h_s.html - trochę droższy niż mówiłaś że chciałaś, i całkiem fajny, tylko zaczął trochę skrzypieć (ale to chyba każdy steper??) i następny, jaki kupię zwrócę uwagi, by pedały były wyżej, niby regulacja jest, ale dla mnie najwyższa wciąż jest za niska
![]() generalnie ciężko mi idzie się teraz zmuszanie do stepera, gdy codziennie w domu jestem o 21-22, muszę jednak się jakoś zmobilizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Rozeznanie
|
Co tu tak cicho? Dziewczyny pochwalcie się, ile straciłyście na stepperze i w jakim czasie, i czy stosowałyście przy tym jakąś dietkę? Pozdrawiam
![]()
#3653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cóż, ja tu nie zaglądam, bo nie ćwiczę od powrotu z wakacji ![]() Bicie mi się należy! Nie mogę się zebrać normalnie. W maju postanowiłam wyjść za mąż ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
BAN stały
|
az sie balam tu zagladnac nie cwiczylam nie wiem ileeeeee przytylam 4 kilo czuje sie okropnie jak nie zaczne cwiczyc to dopadnie mnie deprecha juz nie moge na siebie patrzec aaaaaaaaaa! od jutra zaczynam steppowac!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zadomowienie
|
Taaaa, też tak sobie powtarzam.
Ale kupiłam wczoraj spodnie odrobinę za duże (nie, to nie są spodnie z "perspektywą"!!!) i tak sobie mówię, że schudłam hihihi. A tak na poważnie, to czas sie zabrać za siebie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Rozeznanie
|
Myśmy się tu chyba wszystkie pozarażały leniem
![]() Ja nie ćwiczyłam ... półtora miesiąca, ALE w końcu wczoraj, a w zasadzie już przedwczoraj wlazłam na stepper i sobie pochodziłam pól godziny; i zamierzam wrócić do ćwiczeń co drugi dzień. Chodziło mi się podejrzanie lekko, robiłam płytsze kroki - i dzięki temu więcej, ale mam nadzieję, że mimo wszystko jakieś kalorie spalam;] Pozdrawiam, zagrzewam do wspólnej walki z wrogiem. CHODZIĆ, NIE LENIĆ SIĘ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Raczkowanie
|
od dwóch miesiecy nie ćwicze na stperze i co??? 4cm wiecej w biodrach a boczki są tak wielkie że wieksze już chyba być nie mogą, okropnie to wygląda.
Nie ćwiczyłam regularnie i tak długo jak Wy ale efekty i tak było widać. Teraz przekonałam sie że to jest wspaniałe urządzonko. Polecam wszystkim niezdecydowanym jeszcze dziewczynom. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
dziewczyny powiedzcie mi czy warto w hipermarketach kupic stepper, czy on sie po miesiacu uzytkowania nie zepsuje?????
#3659 |
Raczkowanie
|
Witam.
Troszkę Was podczytałam i napaliłam sie na stepper. Tylko mam do Was wielką prośbę-jesteście w tym temacie doświadczone więc moze mi pomożecie wybrać? Znalazłam coś takiego : http://fitbay.pl/stepper-skretny-lin...134265c072524b Co o nim myslicie?? A moze mogłybyście polecić coś konkretnego w tej cenie? Będę wdzięczna za wszystkie sugestie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.