|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Pochwal się koniecznie zdjęciami, jestem bardzo ciekawa, jak urządziłaś mieszkanko
|
|
|
|
|
|
#4682 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może jestem durna, ale strasznie zazdroszczę Ci chudnięcia w stresie, ja mam wręcz przeciwnie :/. Cytat:
![]() Idę zaraz oglądać na dole w klubie w akademiku transmisje meczu Coś, żeby Wam jeszcze humor poprawić . Znajomy koleżanki dodał zdjęcie na naszą klasę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4a2a5055b.html
|
||
|
|
|
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
O Boze,ile mnie nie bylo...O_O
Emilia (Porcelain), co jest za stres? Przeszukalam z 7 stron watkow i nic nie znalazlam, oprocz informacji ktore tylko bardziej mnie zmartwily. Iza, blonndee, wyobrazilam sobie palca i juz nie wyrabiam. Przeprowadzka do GDa mam nadzieje? Co slychac w Trojmiesice? Jestem odcieta od swiata niestety.Tu lataja terminy zlotow,a mnie jak nie ma tak nie ma i nie bedzie ;( Karla wspolczuje Ci z klasa. Z drugiej strony mi chyba w szkole tak dobrze tylko dlatego, bo nawet nie wiem kiedy mnie objezdzaja. A ze to robia, niewatpie. Heroldin, sie nie poznalysmy...Dorota jestem A Ty?Co do obgadywaczy..Kiedys ktos do mnie obrabial kogos do mnie( ) i po prostu, zapytalam sie: Czemu mi to mowisz? Czemu nie powiesz tego wszystkiego jemu? Jeg vet mere fra norsk men det er enna altfor lit (wiecej znam norweskiego,ale to nadal za malo) Kyss kyss dziewczyny
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#4685 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() narazie jedynie lazienka [dzis przywiercanie ostatnich elementow polkowo wieszakowych] bez pralki i kuchnia moge sie 'pochwalic', garderoba i duzy pokoj [salono-gabineto-sypialnia] sa w stanie 'przy najblizszym zastrzyku gotowki bedziemy dokonczone'![]() mam nadzieje, ze za tydzien, dwa to juz sie skonczy, wtedy dam zdjecia, obiecuje Cytat:
![]() konkretnie do sopotu, ale w kazdym razie twoje tereny a z 3miastem sie oswajam dopiero, ale od 1,5tygodnia codziennie piekna pogoda czeka[m] tu na ciebie!!oo rany ![]() zazdroszcze ci tego norweskiego dzien dobry dziewczyny
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi Cię poznać ! Mam na imię : Kasia. Życzę sukcesów w Krainie Fiordów.
Cześć Dziewczyny ! Coś nikogo nie ma na pogaduchach ... Nie jestem zdziwiona - za oknem {przynajmniej za moim} taka pogoda, że tylko na drugi bok obrócić się i spać dalej. Przyszłam, żeby się trochę obaw z karku zrzucić. Przyjeżdża do mnie dzisiaj paru znajomych znad Morza Północnego. Polski chcą posmakować. Są już w połowie drogi - nocowali pod Berlinem. Ale nie w tym rzecz. Ja nie mam snów, tzn. śnię bardzo rzadko; czasem i cały rok nic mi się nie przyśni. Ale... jak już się coś przyśni, to mam - można to określić : wizjonerskie sny {oprócz numerków w lotto}. Sprawdzają się zawsze. Jak wieść familijna niesie - kobiety w mojej Rodzinie, w linii po kądzieli to jedna w jedną witch. Do rzeczy przechodzę : dzisiaj większą część nocy śniłam surowe mięso.Historia zawarta w śnie nie jest ważna. Śniłam mięso surowe, przemieszane z organami : widziałam serce, wątrobę itp. A surowe, zakrwawione mięso - to ciężka choroba. Choroba nie dotknie bezpośrednio mojej osoby, bo nie dotykałam mięsa, ale dotknie kogoś mi bliskiego, bo stałam w pobliżu i bacznie się przyglądałam. Choroba - to może być wszystko, wypadek samochodowy - też . Moi znajomi mają zamiar wyruszyć w drogę około 10-tej. Zastanawiam się, czy do Nich nie dzwonić i nie namówić na spędzenie dnia w Berlinie ?! Nikogo bliższego w moim otoczeniu nie mam. Cała Rodzina bardzo daleko. Dlaczego, to wszystko piszę ?! Pewnie podświadomie oczekuję od Was odpowiedzi : aleś ty głupia, że w takie bzdury wierzysz ! No, cóż - już mam pierwsze oznaki nerwowej trzęsionki. Idę kadzidełka i świeczki zapalać, złe moce odczyniać. |
|
|
|
|
#4687 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
....Jolka odpadła![]() A teraz do rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kyss kyss A to pierwsze to co znaczy?![]() Heroldin straszny ten sen...Ja na Twoim miejscu też bym kazała im zostac, gdybym miała takie prorocze sny.
|
||||||
|
|
|
|
#4688 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu-heroldin,
nigdy nie mialam proroczych snow [i dzieki bogu, bo przynajmniej raz w tygodniu sni mi sie jakas katastrofa samolotowa! wiesz moze co to zonacza? ], ale moj tata ciagle jakies ma, i co najdziwniejsze jemu tez ciagle snia sie jakies spadajace samoloty tylko przewaznie kilka dni przed realna katastrofa, np. ta w polsce kilka miesiecy temu, ta w hiszpani, w afryce jakis czas temu... mi widocznie ostal sie gen samolotowych snow, ale bez konkretnego przepowiednika![]() ostroznosci nigdy za wiele, jak czesto ci sie cos takiego udaje wysnic to lepiej dmuchac na zimne
|
|
|
#4689 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu-heroldin,
nigdy nie mialam proroczych snow [i dzieki bogu, bo przynajmniej raz w tygodniu sni mi sie jakas katastrofa samolotowa! wiesz moze co to zonacza? ], ale moj tata ciagle jakies ma, i co najdziwniejsze jemu tez ciagle snia sie jakies spadajace samoloty tylko przewaznie kilka dni przed realna katastrofa, np. ta w polsce kilka miesiecy temu, ta w hiszpani, w afryce jakis czas temu... mi widocznie ostal sie gen samolotowych snow, ale bez konkretnego przepowiednika![]() ostroznosci nigdy za wiele, jak czesto ci sie cos takiego udaje wysnic to lepiej dmuchac na zimne
|
|
|
#4690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I czekam oczywiście na zdjęcia![]() Cytat:
Ja jestem typową sceptyczką w takich sprawach Ale nigdy nie miałam proroczych snów.. W każdym razie trzymam mocno kciuki, żeby Twoi znajomi dojechali bezpiecznie!W Krk drugi ładny, słoneczny dzień Jak nie ma słońca, to mi się z łóżka wstawać nie chcę, ale w takim przypadku muszę wykorzystać pogodę
Edytowane przez xyoko Czas edycji: 2008-10-12 o 10:53 |
||||
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu- Herodlin, jeżeli Twoje sny się sprawdzają, to ja jednak poprosiłabym, żeby chociaż jeden dzień spędzili w Berlinie. W końcu to też atrakcja dla nich
|
|
#4692 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Iza- z palcem już lepiej? I koniecznie pokarz fotki mieszkanka. Uwielbiam urządzać nowe miejsca, planować, przestawiać, dobierać kolory... Pamiętam, że mój pierwszy rok na uczelni był dość... koszmarny. Praktycznie zupełnie kobieca grupa prócz czterech chłopaczków, bardzo przestraszonych i przejętych. Jak to w kobiecych grupach bywa - uśmiechy, żarciki, psiapsiółkowanie, buzi w policzek, 'oh, jak ślicznie wyglądasz', nieszczerość, obmawianie, niezdrowa rywalizacja, zazdrość. A ja za dobra w psiapsiółkowaniu i wspólnym chodzeniu do toalet nie jestem, zawsze miałam więcej przyjaciół niż przyjaciółek. Zaprzyjaźniłam sie dwoma naprawdę świetnymi dziewczynami, poznałam ludzi z innych grup i później zaczęło się układać. Ola - mina tego kota na zdjęciu ![]() Kasiu (Heroldin) - mięso może się śnić także na kłótnie w rodzinie, a dla kobiety ponoć to czasem zapowiedź wygranych w grach hazardowych . Może najlepiej będzie zadzwonić do znajomych i zwrócić im uwagę by jechali bardzo ostrożnie, a samej w tym czasie pojechać (bryczką, kniaziówno! ) do najbliżej kolektury i obstawić totka? ![]() Dorotka witaj
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#4693 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie! Dalczego tyle Cię nie ma??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja witam - niedawno wstałam... nbareszcie odespałam 2 tygodnie spania po kilka godzin na dobę... tylko choinka już mi pół niedzieli zleciało... miłego dnia wszystkim - u mnie wspaniała pogoda!
|
||||
|
|
|
|
#4694 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Hello Wszystkim,
jestem z lekka ściorana... z równie lekkim kacem w głowie, bo wczoraj na weselu balowałam ![]() A z rana mój niemormalny mąż, zamiast słodko spać, nie wytrzymał i włączyć relację z Kubicy Robert drugi!!! Heroldin, faktycznie dość zagadkowa sprawa, mam nadzieję jednak, że wszystko będzie w porządku. Na snach nie znam się w ogóle, w znaczenie sennikowe raczej nie wierzę, najczęściej śni mi się coś pod wpływem czynników zewnętrznych [napatrzę się na coś, albo o czymś pomyślę i wtedy mózg mi to nocą przetwarza]... Dzisiaj zresztą mi również śniło się coś dziwnego ale jak przeanalizowałam sen, to znalazłam jego źródła [wrażenia z minionego wieczoru + fragment programu z TV]. Może i u Ciebie śniło się pod wpływem jakiegoś impulsu? Karla_92, no to się zdziwiłam, bo myślałam, że będą ją trzymać niemal do finału, co by oglądalność podtrzymać, a tu klops ![]() Ale to może zemsta producenta za te pyskówki, dostał polecenie "z góry", żeby to ukrócić i taki efekt... Whatever, jak to się mówi, płakać nie będę ![]() Blonndee, współczuję "przygody" z palcem, mam nadzieję, że jak najszybciej się zagoi, dobrze, że to nic poważnego ![]() Lanessa, witaj |
|
|
|
|
#4695 |
|
Przyczajenie
|
Cześć! Witam wszystkie Włosomaniaczki
Włosomaniaczką. Mam dość cienkie i delikatne włosy. Od jakiegoś czasu je zapuszczam i teraz kiedy są dłuższe, dbam o nie jak nigdy dotąd i przekonałam się na własnej skórze, że one odwdzięczą się za każde 5 minut jakie potrzeba na odżywkę pięknym blaskiem . Od tej chwili często będę tu zaglądać, by dowiedzieć się czegoś ciekawego o Was i o naszej włosomanii . Pozdro |
|
|
|
|
#4696 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie dzis tylko przywitam
Niestety nie mam czasu na nadrobienie zaleglosci Jestem sciorana, pracowalam do 2 w nocy, ale jutro mam wolne to napewno sie odezwe.Pozdrowienia dla wszystkich
|
|
#4697 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilko, na studiach jako tako, ogolnie wyklady da sie zniesc, mimo ze nudne momentami. cwiczenia z mat i chem i konwersatoria z chem to juz gorsza rzecz... caly czas stres, ze mnie zaraz wezma do tablicy a ja nie lapie wszystkiego tak szybko jak inni, musze pomyslec, przeanalizowac, a nie tak czybko szybko. zaraz zreszta w koncu nad tym usiade, musze to wszystko rozgryzc. szczegolnie chem, bo mam jutro
![]() co do ludzi to calkiem calkiem, jestem w najbardziej meskiej grupie tj mamy ich ok 10 na 25 osob. co dziwne to mnie wlasnie stresuje dziewczyny sa niegrozne, nie mam tych typu zlosliwo-falszywym, raczej spokojne kujonkowate albo metalo/gotki. czyli trafilam calkiem calkiem ale czuje sie jednym z najslabszych ogniw grupy![]() integracja mini juz byla, kilka osob z mojej grupy i dwie moje kolezanki z innej, calkiem przyjemnie bylo, szczegolnie po piwku ![]() staram sie nastawic pozytywnie mimo ze jest ciezko. powiedzialabym, ze jest dobrze gdybym byla w swoim rodzinnym miescie, ale ta odleglosc od domu, samotnosc daje sie we znaki i wszystko utrudnia ![]() witam nowa kolezanke
|
|
|
#4698 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że znajomym jednak nic nie będzie i że sny nie będą prorocze. A zadzwoniłaś do nich w końcu ?ee tam, nie ma za co podziwiać . Cytat:
bezcenne ![]() Witaj ![]() Cytat:
. Witam Was, w ten piękny wieczór . Nie wiem jak to zrobiłam, ale się nauczyłam na jutrzejsze kolokwium z biotechnologii na przerwach między zajęciami na studium . Muszę wziąć prysznic, umyć włosy, pranie zrobić. Mam tyle energii !! A wstałam o 6.15 . TYlko okres dostałam i leje się ze mnie jak z wodospadu, czego nienawidzę
|
|||
|
|
|
|
#4699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oleczka to teraz jesteś moim guru w kwestii nauki
|
||
|
|
|
|
#4700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też dzisiaj okres dostałam
|
||
|
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Widzę, że za dużo się nie dzieje, więc idę spokojnie nadrabiać
|
|
#4702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj! Cytat:
ale miałam sie też pouczyć... ale mam lenia...
|
||
|
|
|
|
#4703 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy Cię pocieszę, ale na prawdę nie widać, nic a nic, że schudłaś 4 kg, może waga przyświrowała A tak na poważnie, to wierzę, że wkrótce nadejdą lepsze dni... Cytat:
![]() Cytat:
Już nie mogę się doczekać zdjęć z urządzania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Heroldin, jak tam rozwiązała się sytuacja ze snem i gośćmi?? Inesko witaj ![]() Ja ostatnio kupiłam sobie ostatnio świetną książkę, którą z góry Wam polecam ), dzięki czemu czyta się ją jednym tchem, mianowicie "Milaczek" Magdaleny Witkiewicz. Uśmiejecie się do łez Ja czytając o tych forach zastanawiałam się "co autorka miała na myśli - może też czytuje wizaż "
|
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zainteresowałaś mnie tą ksiązką To jakaś nowość czy coś starszego? Rozejzę się
|
|
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Na prawdę bardzo zabawna
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
Daj znać jak nabędziesz (w każdej księgarni jest )
|
|
#4708 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc, jutro zajęcia od 9 do 16
|
||
|
|
|
|
#4709 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, dziękuję za piękne powitanie
jak u siebie w domu . Prosicie o parę słów o mnie. Mam na imię Aga i 24 lata już za mną . Pochodzę z Dolnego Śląska, zupełnie zadomowiłam się w moim kochanym Wrocławiu. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco |
|
|
|
|
#4710 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec lece na cwiczenia na 10, ale tez sie marnie czuje bo przygotowalam sie slabo...brawo! ![]() a bierzesz jakies anty? bo ja mialam kiedys okres okropny, a odkad naklejam plastry mam bardzo lekki, o nic sie nie musze obawiac. ![]() Cytat:
![]() ja ostatnio zaczelam czytac cos o dziwnym, dlugim tytule, w stylu 'jak stracic przyjaciol i zrazic do siebie wszystkich ludzi' czy jakos tak. na podstawie tego leci teraz film w kinach, ale ksiazka mnie nie wciaga poki co... Cytat:
![]() dzien dobry dopijam kawke i lece na zajecia bo jak tak dalej pojdzie to i na te sie spoznie ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

nawet zdazylam juz sobie cos zrobic, wkretarka mi sie po srubce obsunela i przejechalam nia po palcu. szczesliwie kosci nie naruszyla, ale palec mam wielkosci kiszonego ogorka![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale jest tu zdecydowanie za pusto i za cicho

) i po prostu, zapytalam sie: Czemu mi to mowisz? Czemu nie powiesz tego wszystkiego jemu? 
Do rzeczy przechodzę : dzisiaj większą część nocy śniłam surowe mięso.

Ale nigdy nie miałam proroczych snów.. W każdym razie trzymam mocno kciuki, żeby Twoi znajomi dojechali bezpiecznie!

wiec lece na cwiczenia na 10, ale tez sie marnie czuje bo przygotowalam sie slabo...