![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() ![]() Pochwal się koniecznie zdjęciami, jestem bardzo ciekawa, jak urządziłaś mieszkanko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4682 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Może jestem durna, ale strasznie zazdroszczę Ci chudnięcia w stresie, ja mam wręcz przeciwnie :/. Cytat:
![]() Idę zaraz oglądać na dole w klubie w akademiku transmisje meczu ![]() Coś, żeby Wam jeszcze humor poprawić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4683 |
Zadomowienie
|
O Boze,ile mnie nie bylo...O_O
Emilia (Porcelain), co jest za stres? Przeszukalam z 7 stron watkow i nic nie znalazlam, oprocz informacji ktore tylko bardziej mnie zmartwily. Iza, blonndee, wyobrazilam sobie palca i juz nie wyrabiam. Przeprowadzka do GDa mam nadzieje? ![]() Tu lataja terminy zlotow,a mnie jak nie ma tak nie ma i nie bedzie ;( Karla wspolczuje Ci z klasa. Z drugiej strony mi chyba w szkole tak dobrze tylko dlatego, bo nawet nie wiem kiedy mnie objezdzaja. A ze to robia, niewatpie. Heroldin, sie nie poznalysmy...Dorota jestem ![]() Co do obgadywaczy..Kiedys ktos do mnie obrabial kogos do mnie( ![]() Jeg vet mere fra norsk men det er enna altfor lit (wiecej znam norweskiego,ale to nadal za malo) Kyss kyss dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4684 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4685 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() narazie jedynie lazienka [dzis przywiercanie ostatnich elementow polkowo wieszakowych] bez pralki ![]() ![]() mam nadzieje, ze za tydzien, dwa to juz sie skonczy, wtedy dam zdjecia, obiecuje ![]() Cytat:
![]() konkretnie do sopotu, ale w kazdym razie twoje tereny ![]() ![]() oo rany ![]() ![]() zazdroszcze ci tego norweskiego ![]() dzien dobry dziewczyny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Miło mi Cię poznać ! Mam na imię : Kasia. Życzę sukcesów w Krainie Fiordów.
Cześć Dziewczyny ! Coś nikogo nie ma na pogaduchach ... Nie jestem zdziwiona - za oknem {przynajmniej za moim} taka pogoda, że tylko na drugi bok obrócić się i spać dalej. Przyszłam, żeby się trochę obaw z karku zrzucić. Przyjeżdża do mnie dzisiaj paru znajomych znad Morza Północnego. Polski chcą posmakować. Są już w połowie drogi - nocowali pod Berlinem. Ale nie w tym rzecz. Ja nie mam snów, tzn. śnię bardzo rzadko; czasem i cały rok nic mi się nie przyśni. Ale... jak już się coś przyśni, to mam - można to określić : wizjonerskie sny {oprócz numerków w lotto}. Sprawdzają się zawsze. Jak wieść familijna niesie - kobiety w mojej Rodzinie, w linii po kądzieli to jedna w jedną witch. ![]() Historia zawarta w śnie nie jest ważna. Śniłam mięso surowe, przemieszane z organami : widziałam serce, wątrobę itp. A surowe, zakrwawione mięso - to ciężka choroba. Choroba nie dotknie bezpośrednio mojej osoby, bo nie dotykałam mięsa, ale dotknie kogoś mi bliskiego, bo stałam w pobliżu i bacznie się przyglądałam. Choroba - to może być wszystko, wypadek samochodowy - też . Moi znajomi mają zamiar wyruszyć w drogę około 10-tej. Zastanawiam się, czy do Nich nie dzwonić i nie namówić na spędzenie dnia w Berlinie ?! Nikogo bliższego w moim otoczeniu nie mam. Cała Rodzina bardzo daleko. Dlaczego, to wszystko piszę ?! Pewnie podświadomie oczekuję od Was odpowiedzi : aleś ty głupia, że w takie bzdury wierzysz ! No, cóż - już mam pierwsze oznaki nerwowej trzęsionki. Idę kadzidełka i świeczki zapalać, złe moce odczyniać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4687 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz do rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kyss kyss ![]() ![]() ![]() Heroldin ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4688 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu-heroldin,
![]() ![]() ![]() ostroznosci nigdy za wiele, jak czesto ci sie cos takiego udaje wysnic to lepiej dmuchac na zimne ![]()
![]() |
![]() |
#4689 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu-heroldin,
![]() ![]() ![]() ostroznosci nigdy za wiele, jak czesto ci sie cos takiego udaje wysnic to lepiej dmuchac na zimne ![]()
![]() |
![]() |
#4690 | ||||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W Krk drugi ładny, słoneczny dzień ![]() ![]() Edytowane przez xyoko Czas edycji: 2008-10-12 o 09:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Kasiu- Herodlin, jeżeli Twoje sny się sprawdzają, to ja jednak poprosiłabym, żeby chociaż jeden dzień spędzili w Berlinie. W końcu to też atrakcja dla nich
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Iza- z palcem już lepiej? I koniecznie pokarz fotki mieszkanka. Uwielbiam urządzać nowe miejsca, planować, przestawiać, dobierać kolory... ![]() Pamiętam, że mój pierwszy rok na uczelni był dość... koszmarny. Praktycznie zupełnie kobieca grupa prócz czterech chłopaczków, bardzo przestraszonych i przejętych. Jak to w kobiecych grupach bywa - uśmiechy, żarciki, psiapsiółkowanie, buzi w policzek, 'oh, jak ślicznie wyglądasz', nieszczerość, obmawianie, niezdrowa rywalizacja, zazdrość. A ja za dobra w psiapsiółkowaniu i wspólnym chodzeniu do toalet nie jestem, zawsze miałam więcej przyjaciół niż przyjaciółek. Zaprzyjaźniłam sie dwoma naprawdę świetnymi dziewczynami, poznałam ludzi z innych grup i później zaczęło się układać. Ola - mina tego kota na zdjęciu ![]() Kasiu (Heroldin) - mięso może się śnić także na kłótnie w rodzinie, a dla kobiety ponoć to czasem zapowiedź wygranych w grach hazardowych . Może najlepiej będzie zadzwonić do znajomych i zwrócić im uwagę by jechali bardzo ostrożnie, a samej w tym czasie pojechać (bryczką, kniaziówno! ![]() ![]() Dorotka witaj ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4693 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie! Dalczego tyle Cię nie ma??? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja witam - niedawno wstałam... ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia wszystkim - u mnie wspaniała pogoda! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4694 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Hello Wszystkim,
jestem z lekka ściorana... z równie lekkim kacem w głowie, bo wczoraj na weselu balowałam ![]() A z rana mój niemormalny mąż, zamiast słodko spać, nie wytrzymał i włączyć relację z Kubicy ![]() ![]() Heroldin, faktycznie dość zagadkowa sprawa, mam nadzieję jednak, że wszystko będzie w porządku. Na snach nie znam się w ogóle, w znaczenie sennikowe raczej nie wierzę, najczęściej śni mi się coś pod wpływem czynników zewnętrznych [napatrzę się na coś, albo o czymś pomyślę i wtedy mózg mi to nocą przetwarza]... Dzisiaj zresztą mi również śniło się coś dziwnego ale jak przeanalizowałam sen, to znalazłam jego źródła [wrażenia z minionego wieczoru + fragment programu z TV]. Może i u Ciebie śniło się pod wpływem jakiegoś impulsu? Karla_92, no to się zdziwiłam, bo myślałam, że będą ją trzymać niemal do finału, co by oglądalność podtrzymać, a tu klops ![]() Ale to może zemsta producenta za te pyskówki, dostał polecenie "z góry", żeby to ukrócić i taki efekt... Whatever, jak to się mówi, płakać nie będę ![]() Blonndee, współczuję "przygody" z palcem, mam nadzieję, że jak najszybciej się zagoi, dobrze, że to nic poważnego ![]() Lanessa, witaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4695 |
Przyczajenie
|
Cześć! Witam wszystkie Włosomaniaczki
![]() Włosomaniaczką. Mam dość cienkie i delikatne włosy. Od jakiegoś czasu je zapuszczam i teraz kiedy są dłuższe, dbam o nie jak nigdy dotąd i przekonałam się na własnej skórze, że one odwdzięczą się za każde 5 minut jakie potrzeba na odżywkę pięknym blaskiem ![]() dowiedzieć się czegoś ciekawego o Was i o naszej włosomanii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Zadomowienie
|
Ja sie dzis tylko przywitam
![]() Niestety nie mam czasu na nadrobienie zaleglosci ![]() Pozdrowienia dla wszystkich ![]()
![]() |
#4697 |
Wtajemniczenie
|
Emilko, na studiach jako tako, ogolnie wyklady da sie zniesc, mimo ze nudne momentami. cwiczenia z mat i chem i konwersatoria z chem to juz gorsza rzecz... caly czas stres, ze mnie zaraz wezma do tablicy a ja nie lapie wszystkiego tak szybko jak inni, musze pomyslec, przeanalizowac, a nie tak czybko szybko. zaraz zreszta w koncu nad tym usiade, musze to wszystko rozgryzc. szczegolnie chem, bo mam jutro
![]() co do ludzi to calkiem calkiem, jestem w najbardziej meskiej grupie tj mamy ich ok 10 na 25 osob. co dziwne to mnie wlasnie stresuje ![]() ![]() ![]() integracja mini juz byla, kilka osob z mojej grupy i dwie moje kolezanki z innej, calkiem przyjemnie bylo, szczegolnie po piwku ![]() staram sie nastawic pozytywnie mimo ze jest ciezko. powiedzialabym, ze jest dobrze gdybym byla w swoim rodzinnym miescie, ale ta odleglosc od domu, samotnosc daje sie we znaki i wszystko utrudnia ![]() witam nowa kolezanke ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4698 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ee tam, nie ma za co podziwiać ![]() Cytat:
bezcenne ![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() Witam Was, w ten piękny wieczór ![]() ![]() Muszę wziąć prysznic, umyć włosy, pranie zrobić. Mam tyle energii !! A wstałam o 6.15 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oleczka to teraz jesteś moim guru w kwestii nauki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też dzisiaj okres dostałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() Widzę, że za dużo się nie dzieje, więc idę spokojnie nadrabiać ![]()
![]() |
#4702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4703 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Już nie mogę się doczekać zdjęć z urządzania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heroldin, jak tam rozwiązała się sytuacja ze snem i gośćmi?? Inesko witaj ![]() ![]() Ja ostatnio kupiłam sobie ostatnio świetną książkę, którą z góry Wam polecam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zainteresowałaś mnie tą ksiązką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4708 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc, jutro zajęcia od 9 do 16 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4709 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, dziękuję za piękne powitanie
![]() jak u siebie w domu ![]() za mną ![]() kochanym Wrocławiu. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4710 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() brawo! ![]() ![]() a bierzesz jakies anty? bo ja mialam kiedys okres okropny, a odkad naklejam plastry mam bardzo lekki, o nic sie nie musze obawiac. ![]() Cytat:
![]() ja ostatnio zaczelam czytac cos o dziwnym, dlugim tytule, w stylu 'jak stracic przyjaciol i zrazic do siebie wszystkich ludzi' czy jakos tak. na podstawie tego leci teraz film w kinach, ale ksiazka mnie nie wciaga poki co... Cytat:
![]() ![]() dzien dobry ![]() dopijam kawke i lece na zajecia bo jak tak dalej pojdzie to i na te sie spoznie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.