|
|
#2851 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
halo dziewczynki gdzie sie podziewacie ?
Kachulko no właśnie tak dziś włączyłam muzyczke arabska na maksa i ogladałam zdjęcia i sie mi smutno zrobilo ze juz po wakacjach az zaczelam na nk zdjecia wklejac ale limit sie wyczerpal ahaharozumiem jak to jak kompik wlaczony bo ja tez tak mam wtedy nic innego nie da sie zrobic bo ciagle patrze czy ktoras cos na wizazu napisała hehe kroilam 3 cebule takie duze na trzy salatki az mi babel na palcu wyskoczył haha ale ja słabiutka ale potarkowałam też marcheweczke, ziemniaczki, ogóreczki kiszone i zostało jeszcze pokroić jabłuszko ale narazie nie moge bo mnie ten babel boli
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ale narobilas smaka na salateczke,ja bede robic jakies salatki za tydzien bo bede miala gosci wiec trzeba bedzie ich czyms smacznym poczestowac
Oj zeby ten babel szybko znikl bo znam ten bol
|
#2853 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Swieze wiesci na ta chwile: * slub odbedzie sie 25 lipca 2009, w pon jedziemy wplacic azzzzzzzzz 4 tys zaliczki, bez rodzicow!!!!! bo oni sa straszni!! mama , jak si ewtracala, tak sie wtraca...* kuzynka z mojego rocznika wczoraj sie zareczyla i slub 10 pazdz 2009 ![]() Bedziemy pierwsi ![]() * w pon ruszamy na nauki przedmalzenskie oby nas przyjal ksiadz Koniec wiesci ![]() Ide spac, bo jutro szkola, a ja juz od 22 ziewam... Dobranoc kochane
|||||||||||||||||||||
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
Sobota a mnie juz o 7 poderwało z łóka i spać mi sie nie chce I sie nudziłam bo TZ chrapie w najlepsze wiec poszlam na góre i kompik właczyłam ![]() Marcelko wspaniałe wieści Nasz kalendarz slubny na razie to : 25 .10.2008 ja ![]() 25.07.2009 Marcelka 03.10.2009 Misia czekamy jeszcze na decyzje Kachulki i Nikitki no i moze inne śluby ( Aniu, Moniu do roboty )
|
|
|
|
#2855 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Marcelko super !! Dobrze że udało się Wam jakoś tak zrobić by wpłacić bez rodziców a mama i tak będzie musiała się z tym pogodzić w końcu to jej córka bierze ślub to ślub za jakieś 10 miesięcy ekstra szybko Kasiu ooo takk do roboty hehe ja to pewnie za 4 latka dopiero więc gdzieś za 2 lata bede może planowała ![]() Dziewczynki co się z Wami stało ??
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
A dziewczynki sie pewnie weekenduja
Aniu masz jakies plany specjalne na dzisiaj? |
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko gratulacje terminu
sala jest sliczna jakos wtedy za duzo tego i tak za masywnie wlasnie moj M jest tego samego zdania![]() dzisiaj wybieram sie do fryzjera, bede wloski scinac i to bardzo musze im pomoc sie wzmocnic... mam teraz dlugosci az do pach a zetne je chyba do okolic podbrodka szok dla mnie, dawno nie mialam takich krotkich...pozniej jakies male malowanko i bede odmieniona ja ![]() musze isc meza budzic niech idzie ze mna
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu to jak bedzie po to poprosimy o zdjecia
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Czec kochane ja tylko na chwilke przywitac sie w sobotnie popoludnie i zaraz do pracy zmykam jutro niestety tez pracuje ale juz sie ciesze na sama mysl o nastepnym weekendzie bo mam wolne nareszcie
Milego weekendu
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu jezeli tylko nie bede wygladala jak potwor to sie pokaze ![]() albo tu albo na NK wkleje fotki, bo juz mnie przyjaciolka neka o jakies nowe zdjecia ![]() az sie boje takich zmian hehe buziaki dziewczyny, milego dnia
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu bedzie dobrze, pewnie bedziesz sie musiala przyzwuczaic, ale zobaczysz jak to dobrze wloskom zrobi
![]() Kasiu miłego dnia, oby praca szybko zleciala
|
|
|
|
#2862 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu posprzątam pokoik
może jakieś ciacho zrobie i potem może kumpela wpadnie nudno tak jak Tż w szkole ale cóż musze się przyzwyczaić ![]() Asiu to odważna jesteś ja właśnie chciałabym jakoś zupełnie inaczej włosy ściąć i chciałabym inaczej pomalować a najbardziej to na czarno ale boje się że mi to nie będzie pasować i z domu wychodzić nie bede
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() faktycznie pusciutko cos ale dla mnie plus bo mam malo do nadrabiania hihihi mezatka ja ostatnio sie wzielam za swoje wlosy tzn od mc.... bo mialam jasne pasemka popalone konce i potem 3 razy ciemna farbe kladlam.. wlosy mialam jak druty szczotka mi sie platala a jak umylam mimo odzywek siano jedne tyle je spiac moglam.. ale kupilam sobie szampon odywke i maske loreala absoluta.. i po prostu moje wlosy sa teraz jak marzenie.. juz od pierwszego uzycia efekt dla mnie byl super. po mc stosowania mam wloski jak niemowlak.. obcielam je tez na krotko to juz w ogole sa miekkie, i lsniace jak bym dopiero co farbowala .. moze jak masz mozliwosc sobie zamowic na allegro ( duzo taniej) to polecamkasiar i co zdeydowalas z panokciami? jej dziewczyny ile tu slubow sie szykuje ale to dobrze ![]() dragonka hmm czasem warto zaryzykowac ja tez balam sie blad pasemek a mimo jakos fajnie wygladalam tylko ze jednak ciemne dla mnie to ciemne ale nie bylo zle sproboj sobie jakis brazik najpierw ![]() my bylismy dzis na spacerze z mala ![]() jedynie minus padla nam nasza cyfrowka mama chwilo moich rodzicow ale cieko nia sie robi foteczki.. tesciowa ma swietny aparat w ogole go nie uzywaja bo komu aaj robic foty sobie??? i mowialm mezowi ze jak bedzie z nia gadal moze by nam porzyczyla do swiat bo na swieta maja do nas przyjechac... ale sama nie wiem czy to dobry pomysl..kupic nowa teraz szkoda mi pienidzy bo mamy wydatki z mieszkaniem ehhh na gwiazdke sobie poki co bedziemy mogli kupic... poza tym kupilismy malej fotelik do auta, tez nie maly koszt :/ ale juz w koszyczku sie nie miesci.. a jaka zadowolona b w koncu wszystko widzi za oknem hehe urwis taki jaka stara sie robie bo nie nadarzam za nia ona tak raczkuje ze wrecz biega na kolanach, wstaje w lozeczku i robi smieszne minki marszczy nosek i pokazuje jak by zla byla heheh... a ostatnio dorwala sie do plyt cd i wszystkie poszly w ruch a bylo ich sporo:d hehe
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Ray hmm zastanowcie sie dobrze z tym pożyczaniem od tesciowej bo moja to taka zołza, ze najpierw by pożyczyla a potem gadała, ze akurat wtedy był jej baaardzo potrzebny
A z pazurkami umowiłam sie do stylistki na przedluzanie na szablonie tylko nie wiem akryl czy zel, jakos dotrzymam do grudnia a wtedy umówie sie na ściagniecie Nie mam niestey innego wyboru. Wczoraj kupilam sztuczniaki z frenczem , wydałam kupe kasy ale one takie oblesne sa , normalnie jak u jakiejs lalki albo manekina-okropieństwo ![]() A Ty co polecasz akryl czy zel? Tym jedwabiem to nie moglam znależć nikogo u mnie w mieście , sprawdzonego i z wolnym terminem, ponoc juz niewiele osób robi ta metoda
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam tu na chwilke i widze weekendowy odpoczynek nasze ciotki maja, bo malo piszecie
Marcelko, swietne wiesci kochana Ray, to w czym woziliscie mala w aucie to tej pory?? U mnie kolejny dzien minal szybko, padam , ide zaraz obejrzec cos w tv-dla relaxu... Dobranoc |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu a kiedy wracasz do domku?? I jak Edziowi podoba sie kraj ojczysty mamy
??
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
kasiar no wlasnie tez tak troche mysle gdyby ta moja tesciowa byla inna to bym pozyczyla a tak to sama nie wiem... sami sobie kupimy ale teraz nie bardzo..
za tydz oddaja mieszkania i wtedy mniej wiecej bedziemy wiedzieli ile nas to wszystko bedzie kosztowac... moze starczy i na aparat tym bardziej ze taki jak chcemy to 500 zl.. niby nie duzo za cyfrowke ale teraz 500 zl dla nas to duzo dobrze ze mam rodzicow cyfrowke nie jest zla.. tylko nie umiem sie nia dobrze poslugiwac jutro bede miala kabelek to zobacze jak powychodzily foteczki kasiar ja zawsze mialam robione zelowe paznokcie i bylam zadowolona, fiberglas faktycznie malo osob robi nie wiem czemu.. mijaela mala wozilismy w nosidelku ale takim koszyczku dla niemowlakow do 12 kg a teraz kupilismy nosidlo od 9 do 25 kg takie na siedzaco juz super sprawa bomala siedzi widzi wszystko z okna a jak spiaca jest to sie odchyla do tylu podobna pozycja jak przy koszyczku..ten koszyczek juz ledwo dawal rade. mala sie ledwo miescila, nie chcala juz na poleząco siedziec i ciezko ja wsadzic i wyjac bylo
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Ray moze pokombniuj z ustawieniami aparatu? Powinno pomóc, przemeczcie sie troszke z tym aparatem rodziców, do gwiazdki juz niedługo...
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, Edzio ma sie dobrze, dziadkowie go rozpieszczaja , wiec czasem musze twardo ich sprowadzic na ziemie, zebym po powrocie do domu nie miala problemow
![]() Ray, rozumiem, nie wiedzialam co to ten koszyczek, a to po prostu nosidelko ![]() Wiele razy slyszalam, zeby zbyt wczesnie dzieciom nie zmeniac fotelika, maja siedziec w tym pierwszym do oporu, bo z kolei za duzy fotelik nie spolnia swojej funkcji. Wiec dobrze, ze troche poczekaliscie A to moj maluch |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
Ja nie moge spać chyba stresik mnie dopada, na ogól o ty nie mysle, ale czasem taki jakis lek mnie chwyta typu... " jeszcze to nie zalatwione " ;eek: I zanim spokojnie sobie w myslach wytłumacze, ze przeciez jest na to jeszcze czas , to juz po spaniu ![]() Madziu a kiedy do domku wracacie ? Edzio slodki, jaki on sliczny jest, ma takie subtelne rysy Miłej niedzieli
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze i pieknie
A my do domku wracamy za tydzien, w niedziele |
|
|
|
#2872 |
|
Rozeznanie
|
Hejjj
Ray to może rzeczywiście nie pożyczajcie od teściowej aparatu bo potem jeszcze beda miałli pretensje albo np. coś się nie chcący zepsuje czy coś i będziesz miała problem a rodziców aparatem sie pobaw, zobacz jakie ma funkcje i jakoś przetrwaj do świąt ![]() Madziu ten Twój maluszek jest słodziutki ![]() ![]() Kasiu no stresik stresik w końcu już 13 dni tylko zostało czyli nie całe 2 tygodnie
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
bylam wczoraj u fryzjera, nie bylam umowiona i niestety stylisci i starsi stylisci byli juz wszyscy zajeci, a ja chcialam sie sciac juz, teraz, natychmiast wiec jedyna osoba, ktora mi pozostala byla graduate stylist, czyli osoba, ktora sie dopiero uczy i ma max 3 lata doswiadczenia ale co mi tam, w koncu na kims sie musza szkolic![]() sciela mnie calkiem inaczej niz na obrazku, ale ogolnie jestem zadowolona robila to przez ponad 1,5 godziny az tylek mnie juz od siedzenia bolal![]() w miedzy czasie chyba z 5-6 razy chodzila do stylistek i dopytywala jak co ma zrobic, zeby bylo dobrze no i jest dobrze. fotki zrobie moze jutro, a moze jakos na tygodniu...... chyba w dluzszych mi lepiej, ale co tam czasem trzeba dac wlosom troche odzyc ![]() moj maz dzisiaj wyjechal do Glasgow i wroci dopiero w piatek w nocy ![]() Dragonko nie bylam taka odwazna i scielam wlosy no tak prawie do ramion tzn ze koncowki do ramion dostaja, ale nie opadaja na ramiona ![]() ja kiedys tez bylam ciekawa i mialam na glowie juz wszystkie kolorki i z mojego naturalnego kruczo czarnego koloru zrobilam sie np na blond![]() jak Ci dzisiaj dzien minal?? Ray ja tez przetestowalam na sobie juz mnostwo szamponow, odzywek i najlepszym dla mnie rozwiazaniem sa te czerwone Loreal Elvive na poczatku wlosy po niej byly cudowne, ale pozniej to juz nic nie pomagalo, suply zaczely sie robic az i mnostwo wlosow wypadalo![]() a przeciez o wlosy to na prawde dbam i do tego mam specjalne preparaty witaminowe.. lekarka powiedziala, ze to efekt moich nerwow, takze jeszcze na to musze znalezc "lekarstwo" ![]() Ray grrrrr czasem to chyba jednak warto sie przemeczyc niz brac cokolwiek od tesciowej hihiMAdziu alez ten Twoj syncio to przystojniak oj bedzie on mial wziecie u dziewczynek Kasiasiarku wszystko na pewno uda Wam sie zgrac i ze wszystkim zdazycie jeszcze tylko 2 tygodnie i juz bedziecie MALZENSTWEMa ktorego jedziecie do Polski?? gdzie sie reszta panienek podziewa?? ![]() Misiu czy u Ciebie na tym angielskim ESOL tez zaczynaja sie poziomy od literek A<B<C a pozniej sa LEVELe 1<2<3 ?? tak sie zastanawiam co bedzie dla mnie lepsze.... czy kurs czy nauczanie indywidualne...... dzisiaj moj maz rozmawial z sasiadem i byc moze jego zona (fluent English ) moglaby mnie uczyc w domu po pracy ona gdzies uczy angielskiego a poza tym ma jakies wysokie stanowisko w policji/prokuraturze itp piszcie kobitki cos, bo sie tu zanudze
|
#2874 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Zmiana terminu Ewidentnie nie jest nam dane sie hajtnac, bo ile razymozna zmieniac termin??Okazalo sie, ze moja chrzestna, czyli siostra mamy i jeszcze jedna siostra, maja weseloe w rodzinie mezow, a Ci mezowie tez sa bracmi i akurat 25 lipca jest zarezerwowanym juz dniem na ich weselisko... Ehhhhhhhhh a juz wiekszosc znala termin, teraz to juz jak idiotka bede wygladac... Ehhhhh Madziu musze Ci powiedziec, ze Edzio coraz przystojniejszy sie robi Kasiasiar to normalne, poza tym nie jestescie na miejscu, wiec nie mozecie od tak pojechac i zalatwic tylko czekac na powrot do kraju... Bedzie dobrze, nawet bardzo dobrze i ja w to nie watpie Dragonko, ale pustki nie?? Dziewczyny poznikaly ![]() Trzymajcie kciuki jutro, bo mam skryta nadzieje, ze pojedziemy zarezerwowac ta sale, na calkiem inny termin i cos bedzie... Asiu to pokazuj sie w nowej fryzurce M pojechal i zaraz bedzie pt i powrot Z nami Ci szybko minie no chyba, mze dziewczyny pisac nie beda ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-10-12 o 20:42 Powód: dopisek do Asii :) |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
sms od Gusi :
"czesc dziewczyny nie będzie mnie z wami kilka dni bo jestem w szpitalu z Nikolką. Wczoraj miała gorączke 39 stopni wiec pojechałam na pogotowie. Mała dostała kroplówke a teraz dostaje paracetamol.Juz jest dobrze. Moze obejdzie sie bez antybiotyku. Pozdrawiamy" sms od Pomidorki :"nie mam dostepu do netu. My mieszkamy jz u siebie, ale jeszcze jakis czas sie nie odezwe. Dziś umarła moja teściowa i własnie jedziemy do Torunia. Pozdrowienia dla dziewczyn" Kasiu jestem z tobą i przytulam cie mocno, trzymaj sie jakoś. a gusiu tobie życze duzo siły i by Nikolka szybko wróciła do zdrowia |
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko zapomnialam, ze nie dam rady sie ujawnic, bo M nie dosc, ze zabral mi telefon to jeszcze i aparat
takze nie uda mi sie zrobic fotek az do jego powrotu Ty sie lepiej pokaz w tym bordo![]() eh Ty to sie masz z ta cala rodzinka, ciegle cos..... oczywiscie trzymam kciuki, by zostal dla Was jakis fajny termin jeszcze u mnie mojej chrzestnej nie bylo, bo wyjechali w tym czasie do Hiszpanii, chrzestny nie zyje, u meza chrzestny byl a chrzestnej nie zapraszalismy wcale, bo jak zaprosic ja to i minimum 20 innych osob......... a nie bylo nas stac az na tyle ![]() dzieki Nikitko za informacje ![]() Gusiu oby z mala bylo coraz lepiej, bidulka ![]() Pomidorko tak mi przykro okropne to, co Was spotkalo, a w szczegolnosci Twojego meza... szczerze wspolczuje trzymajcie sie......
|
#2877 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Gusiu zycze szybkiegio powrotu do domu z malutka :przytulam:
Pomidorko yyyyyyyy jestem zszokowana
|||||||||||||||||||||
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
MArcelko fajny avatarek
|
#2879 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje kochana
![]() Myslalam, ze jutro sami pojedziemy do goscia z hotelu, a mama wyskoczyla z tekstem "To kiedy jedziemy??" Bossko ehhhh Ide lulac, bo wymeczylam sie w szkole strasznie i jeszcze poszlysmy opijac prawko kumpeli, wiec J musial mnie do szloly zawiezc i pozniej odebrac ![]() Lece kochane dobranoc
|||||||||||||||||||||
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta
Ja wlasnie do domu wrocilam po inwentaryzacji ale jestem zadowolona bo znowu do przodu bo wyszla bardzo dobrze wiec sie ciesze Pomidorciu strasznie mi przykro z powodu tesciowej Marcelus miejmy nadzieje ze teraz juz bedzie data slubu ustalona i nie zmieniana bo poki co to tak troche w niepewnosci zyjecie,mam nadzieje ze uda sie zarezerwowac i to taki termin zeby wszystkim pasowalo Gusiu trzymam kciuki zeby z malutka juz bylo wszystko dobrze Asienko tydzien szybko minie i zaraz znowu bedziesz miala mezulka przy sobie,ja rowniez czekam na foteczki nowej fryzurki Zmykam do lozka bo jutro znowu niestety do pracy trzeba isc Milej nocki dobranoc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

az zaczelam na nk zdjecia wklejac ale limit sie wyczerpal
ahaha
ale potarkowałam też marcheweczke, ziemniaczki, ogóreczki kiszone i zostało jeszcze pokroić jabłuszko ale narazie nie moge bo mnie ten babel boli

zaliczki, bez rodzicow!!!!! bo oni sa straszni!! mama , jak si ewtracala, tak sie wtraca...

I sie nudziłam bo TZ chrapie w najlepsze wiec poszlam na góre i kompik właczyłam 
jakos wtedy za duzo tego i tak za masywnie wlasnie
moj M jest tego samego zdania
musze im pomoc sie wzmocnic... mam teraz dlugosci az do pach a zetne je chyba do okolic podbrodka
i Kubus