Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-12, 15:32   #3601
Amparo
Raczkowanie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Witajcie.
Piękną mamy niedzielę. Wybraliśmy się z mężem do arboretum w Rogowie - bardzo miły spacer. Poszeleściliśmy liściami, porobiliśmy zdjęcia kolorowych drzew, nawdychaliśmy się świeżego powietrza.
Ostatnio mąż przywiózł nam od teściowej puszkę (teściowa uwielbia zaopatrywać nas w różne składniki spożywcze, przywiózł też wór cebuli i jajka) i powiedział, że to cieciorka, nie przyglądałam się, za to naszło mnie na taką sałatkę fasolową, którą robi mój przyjaciel, a w składzie ma ta sałatka między innymi cieciorkę. Rano do listy zakupów dopisałam to, czego mi jeszcze brakowało, mąż zrobił zakupy, wróciliśmy do domu, zabrałam się za sałatkę i... okazało się, że to żadna cieciorka tylko soczewica. Ups! Zgadnijcie kto jest właśnie na poszukiwaniach zapuszkowanej cieciorki
Miłego popołudnia
Amparo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 15:58   #3602
rudalbn
Rozeznanie

GG do rudalbn

Pozdrawiam wszystkie mamusie
Mi męża wczoraj wieczorem z wojska wypuścili więc dzisiaj rano nie musiałam wstawać tylko dostałam śniadanko do łóżka ładna dziś pogoda więc byliśmy na spacerku, ale niestety o 14 musiał jechać z powrotem do jednostki. A ja się zabrałam za marynowanie papryczki z cebulką . Może wyjdzie na następny weekend, bo ostatnio mam straszną ochotę na spacer po lesie może znaleźlibyśmy jakieś grzyby.
rudalbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 16:30   #3603
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudalbn Pokaż wiadomość
Pozdrawiam wszystkie mamusie
Mi męża wczoraj wieczorem z wojska wypuścili więc dzisiaj rano nie musiałam wstawać tylko dostałam śniadanko do łóżka ładna dziś pogoda więc byliśmy na spacerku, ale niestety o 14 musiał jechać z powrotem do jednostki. A ja się zabrałam za marynowanie papryczki z cebulką . Może wyjdzie na następny weekend, bo ostatnio mam straszną ochotę na spacer po lesie może znaleźlibyśmy jakieś grzyby.

Ja bym mogla jest dzien i noc grzyby tak uwielbiam. A najbardziej to lubie swieze, zrobione na masle...
Stary 2008-10-12, 16:43   #3604
Judy_21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amparo Pokaż wiadomość
Ups! Zgadnijcie kto jest właśnie na poszukiwaniach zapuszkowanej cieciorki
Miłego popołudnia
Ty niedobra kobieto!!!! tak męża ganiać
Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Ja bym mogla jest dzien i noc grzyby tak uwielbiam. A najbardziej to lubie swieze, zrobione na masle...
Nie wiem, co Wy w nich widzicie.... ble, obślizgłe to takie, jak slimak po obsmażeniu.... bleeeee... z grzybów to tylko pieczarki i czasami dobrze zrobione w słoiczku, ale świeżych nie trawię :/
Ja tam dzisiaj rosołek i piersi z kurczaczka na obiadek upichciłam

WDF

93...83...73...70...65...63

-28 kg

Judy_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 17:17   #3605
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judy_21 Pokaż wiadomość
Ty niedobra kobieto!!!! tak męża ganiać

Nie wiem, co Wy w nich widzicie.... ble, obślizgłe to takie, jak slimak po obsmażeniu.... bleeeee... z grzybów to tylko pieczarki i czasami dobrze zrobione w słoiczku, ale świeżych nie trawię :/
Ja tam dzisiaj rosołek i piersi z kurczaczka na obiadek upichciłam
To fakt, czasem sie moze zdarzyc,ze taki grzybek po prostu wslizgnie sie do gardla co mnie wcale a wcale nie zniechceca do ich daleszgo jedzenia. Sa pyszne i juz. Uwielbiam pod kazda postacia . Nie wspomnie juz o zupie grzybowej Rosolek tez lubie
Stary 2008-10-12, 17:54   #3606
zanka205
Zakorzenienie

melduję się, że żyję i witam wszystkie Mamusie
jutro idę w końcu do lekarza, mam nadzieję, że nic nie stanie mi na drodze
zabieram się za nadrabianie zaległości

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 18:09   #3607
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

A ja się martwię bo McKinley dalej ani widu ani słychu...

moje maleństwo
jastinada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 18:33   #3608
Jaga1111
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość

Witajcie dziewczyny U mnie byla dzis piekna niedziela slonce i ah pieknie bylo" ja tez sie martwie co tam u McKinley.... Mam sie dzis bardzo dobrze i rozgladalam sie za wozkiem.Ja mysliscie firma Chicco jest fajna mam faja kolekcje wozkow wiec sie zastanawiam.... Pozdrawiam
Jaga1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 18:33   #3609
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
ja też, nie wiem w ogóle czemu do szpitala musiała iść ale myśle, że wszystko jest dobrze i jutro ją wypuszczą albo we wtorek, w weekendy jakoś wszystko stoi

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 18:38   #3610
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem dobrej mysli. Napewno wszystko bedzie dobrze.. zreszta musi byc. Mam nadzieje, ze McKinley jak tylko bedzie miala mozliwosc to do nas napisze. Tez sie martwie
Stary 2008-10-12, 19:00   #3611
gosiunia22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Judy_21 Pokaż wiadomość
Zazwyczaj jest taka opcja
Cytat:
Napisane przez Amazonia23 Pokaż wiadomość
Tutaj wyczytałam http://www.bobowozki.com.pl/product_...=955&version=3
że jest możliwość blokowania kół w x-laderze xa
Cytat:
Po pierwsze:Wiatwszystkich w tą piękną niedzielę przynajmniej u nas piękna,cieplutka...

Po drugie Gosiunia:właśnie dlatego polecam wszystkim skrętne koła,bo lepiej miec obie opcje: jeżeli się stwierdza,że srętne są beeeeeeeee to się je blokuje i jeździ się bez skrętnych kół na pewno koła w x landerze są blokowane bo mi się blokuje i jest super,ale ja wogóle nie będę go blokować,chyba,że bedę usypiać dziecko w wózku,czego wolałabym nie robić. Z ogromnych zalet x landera moge dodać,ze bardzo szybko i łatwo zdejmuje się koła i równie łatwo się go składa,co jest ważne przy transporcie.Nam x lander po złożeniu wszedł do bagażnika fiata seicento,tzn że naprawdę można go spokojnie zapakować do auta i jechac w podróż

miłego popołudnia
Dziękuję za odpowiedzi Pojadę do jakiegoś sklepu potestowac x-landery

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-12, 19:33   #3612
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
To fakt, czasem sie moze zdarzyc,ze taki grzybek po prostu wslizgnie sie do gardla co mnie wcale a wcale nie zniechceca do ich daleszgo jedzenia. Sa pyszne i juz. Uwielbiam pod kazda postacia . Nie wspomnie juz o zupie grzybowej Rosolek tez lubie

A ja ci smaka narobie mialam dzis na obiad zupe grzybową z prawdziwych lesnych grzybow takiego smaka mialam od dawna ze musialam kupic grzyby choc za plotem mam ogrowmny las ale coz nikt nie chce isc ze na na grzyby a sama sie boje !! wiec musialam kupic.... ale pyszna jest mniammmmm

A co do dzisiejszego dnia to pojechalismy z moim nad jezioro i do lasu kolo jeziora no i na zameczek przy jeziorze, zrobilismy chyba ze 6 km przez jezoro, las i do zameczku, spowrotem mnie tak nogi bolały ze mialam dosyc jeszcze mnie brzuch zaczal bolez z boku chyba kolka mnie złapała, szlam ledwo ale nie moglam marudzic bo sama mojego zaciagnelam w taka droge a on byl na mnie wsciekly bo tez mial dosyc no ale bylo suuuper ale kurcze ubralam sobie bluzke z krotkim rekawetm taka tunikowata ktorej dawno nie ubieralam (na poczatku lata) i co ? byla mocno obcisla! czulam sie jak gruba krowa a gdzie tam jeszcze do 1-2 razy takiego brzuchola !
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 19:52   #3613
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
A ja ci smaka narobie mialam dzis na obiad zupe grzybową z prawdziwych lesnych grzybow takiego smaka mialam od dawna ze musialam kupic grzyby choc za plotem mam ogrowmny las ale coz nikt nie chce isc ze na na grzyby a sama sie boje !! wiec musialam kupic.... ale pyszna jest mniammmmm

Buziaczekk ja okolo 3 tygodnie temu mialam dokaldnie tak jak ty, ze jak tylko zobaczylam ze sprzedaja grzyby u nas to kupialam i zrobilam grzybowa. No ale teraz ani widu ani slychu o grzybach a u ciebie taka ucztaaaa Chyba bede musiala na jeden talerz do ciebie wleciec no bo grzybowa to moj slaby punkt
Stary 2008-10-12, 20:07   #3614
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Buziaczekk ja okolo 3 tygodnie temu mialam dokaldnie tak jak ty, ze jak tylko zobaczylam ze sprzedaja grzyby u nas to kupialam i zrobilam grzybowa. No ale teraz ani widu ani slychu o grzybach a u ciebie taka ucztaaaa Chyba bede musiala na jeden talerz do ciebie wleciec no bo grzybowa to moj slaby punkt

Przyjedź to pojdziemy po lesie polazic za grzybami bo nie ma to jak sobie samemu nazbierac i zrobic zupe, taka frajda
Stary 2008-10-12, 20:39   #3615
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
Przyjedź to pojdziemy po lesie polazic za grzybami bo nie ma to jak sobie samemu nazbierac i zrobic zupe, taka frajda

Oj z checia bym sobie pochodzila po lesie . Tutaj jakos nie mam warunkow do tego .
Stary 2008-10-12, 21:41   #3616
gosiunia22
Zadomowienie

Dziewxzyny, zakochałam się w tym wózku! Zobaczcie, jaki jest wybór kolorów...
http://www.allegro.pl/item443254038_...ka_od_24h.html

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
Stary 2008-10-12, 22:33   #3617
emzeta
Zadomowienie

Hej dziewczynki, ja tylko sie przywitac po powrocie i napisac ze u mnie wszystko ok, a teraz zabieram sie do czytania od strony 103, czyli 18 stron i bede na biezaco

Pozdrawiam!

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 04:21   #3618
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Czesc dziewczyny!
Wrocilam wlasnie z gor, ale mam do czytania, widze, ze nie proznowalyscie jak mnie nie bylo.
Jastinada
- ciesze sie, ze wszystko w porzadku
SoNeRa - gratuluje chlopczykow, ale masz fajnie.
Widze ze zakupy wyprawkowe w pelni, a ja nadal nic nie moge kupic, tylko ten 'kocyk' co wtedy kupilam powinien mi przyjsc pojutrze
http://www.amazon.com/Kiddopotamus-C.../dp/B000TVXJ8K

Ale moze juz niedlugo bede mogla kupowac i sie 'zagniezdzac' - zlozylismy oferte na dom, niestety sa jeszcze 3 inne oferty na niego, oczywiscie nie wiemy jakie, wiec nie wiemy czy wygramy. Powinnam sie dowiedziec do srody, najpozniej czwartku. Ale by bylo fajnie, jakby sie udalo - jak nie, to szukamy dalej.
Dobra, wracam ogladac mecz, do zobaczenia jutro !

Juleczka

Maleństwo

spicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 08:34   #3619
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość

Wózek na wygląd bardzo ładny-ładniejszy od mojego x landera,ale nie ma skrętnych kół radzę porównać w sklepie wózki takie i takie...a i tak kupić wybrany wózek w internecie,bo niektóre są nawet 25% tańsze

ja na prawdę uważam,że warto zainwestowac w skrętne koła...przepraszam,że tak ciągle truję o tych wózkach

moje maleństwo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 08:37   #3620
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
Widze ze zakupy wyprawkowe w pelni, a ja nadal nic nie moge kupic, tylko ten 'kocyk' co wtedy kupilam powinien mi przyjsc pojutrze
http://www.amazon.com/Kiddopotamus-C.../dp/B000TVXJ8K

Ale moze juz niedlugo bede mogla kupowac i sie 'zagniezdzac' - zlozylismy oferte na dom, niestety sa jeszcze 3 inne oferty na niego, oczywiscie nie wiemy jakie, wiec nie wiemy czy wygramy. Powinnam sie dowiedziec do srody, najpozniej czwartku. Ale by bylo fajnie, jakby sie udalo - jak nie, to szukamy dalej.
Dobra, wracam ogladac mecz, do zobaczenia jutro !

Życzę powodzenia z domkiem,bo nie ma to jak być u siebie.Mam nadzieję,że zanim dzieciątko bedzie już z Wami,będziecie mieć śliczne,własne,ukochane gniazdko

A kocyk-wdzianko na prawdę super,sama musze tu czegoś takiego poszukać

moje maleństwo
Stary 2008-10-13, 09:07   #3621
Amazonia23
Zakorzenienie

Mnie osobiście bardziej podoba się ten x-lander xa ale o gustach się nie rozmawia...:P
No i zgadzam się z tym że dobrze jest mieć takie skretne koła które w dodatku w każdej chwili można zablokować.
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 09:11   #3622
Amazonia23
Zakorzenienie

A tak odbiegając powiedzcie mi dziewczyny od kiedy zaczełyście kupować ciuszki i akcesoria dla dzidziek?
Bo wczoraj miałam małą wymianę zdań ze znajomą gdyż ona stwierdziła że kupować będzie tuż przed i po porodzie a ja jej powiedziałam że jak będzie miała wcześniaka to dopiero się załamie jak nawet śpiocha żadnego nie będzie miała co nie wspomne o reszcie potrzebnych rzeczy...no i chyba sie obraziła...
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 09:11   #3623
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Wózek na wygląd bardzo ładny-ładniejszy od mojego x landera,ale nie ma skrętnych kół radzę porównać w sklepie wózki takie i takie...a i tak kupić wybrany wózek w internecie,bo niektóre są nawet 25% tańsze

ja na prawdę uważam,że warto zainwestowac w skrętne koła...przepraszam,że tak ciągle truję o tych wózkach

A myslisz, ze wozki wysylaja za granice? Bo tutaj nie widze takiego wyboru jak w PL.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 09:17   #3624
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
A tak odbiegając powiedzcie mi dziewczyny od kiedy zaczełyście kupować ciuszki i akcesoria dla dzidziek?
Bo wczoraj miałam małą wymianę zdań ze znajomą gdyż ona stwierdziła że kupować będzie tuż przed i po porodzie a ja jej powiedziałam że jak będzie miała wcześniaka to dopiero się załamie jak nawet śpiocha żadnego nie będzie miała co nie wspomne o reszcie potrzebnych rzeczy...no i chyba sie obraziła...
Ja osobiscie bede sie starala aby wszystko juz miec przed 9 miesiacem. Potem to niewiadomo jak bedzie. Wole miec niz pozniej biednego meza po sklepach wysylac. Nie wiem jak bede sie czula pod koniec ciazy i wole zaoszczedzic sobie latania po sklepach.
Stary 2008-10-13, 09:21   #3625
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
wiesz,właśnie dziś mi się śniło,że urodziła nam się córeczka miesiąc wcześniej i mąż jej założył takie okropne spodnie polarowe-pomarańczowe,jakąś brzydką bluzę chłopięcą i nie mieliśmy nawet pieluszek ani łóżeczka dla dzidziusia dlatego od razu rano jak się obudziłam to zaczęłam oglądać rzeczy do wyprawki na allegro.Dla mnie przesądy o tym,że nie wolno kupować wcześniej ubrań itd dla dzieci są głupie.Ja osobiście ubranek na malucha mam już sporo,brakuje jeszcze trochę kaftaników,ale ich nie kupuję,bo dostanę je po szwagierki synku.Więc do boju dziewczyny i na zakupy

Cytat:
A myslisz, ze wozki wysylaja za granice? Bo tutaj nie widze takiego wyboru jak w PL.
myślę,że jeśli pokryjesz koszty przesyłki to na pewno Ci wyślą.Wejdż na allegro i skontaktuj się z którymś ze sprzedających,zapytaj,myś lę,że po uprzedniej wpłacie na konto im nie będzie zależeć gdzie wysyłają towar.Jeśli będziesz potrzebowała pomocy to nią służę.Jestem ekspertem w zakupach przez allegro chętnie Ci pomogę

moje maleństwo
Stary 2008-10-13, 09:24   #3626
Amparo
Raczkowanie

Cytat:
Stopniowo i po trochu. Tak myślę. Łatwiej rozłożyć takie zakupy na kilka miesięcy, głównie finansowo. No i przyjemność większa, kiedy tak wybierasz, przeglądasz, zastanawiasz się.
Ja właśnie wczoraj kupiłam pierwszą rzecz dla Młodego - wiązaną chustę. Już się nie mogę doczekać, kiedy przyjdzie. Założę się, że jak tylko dostanę ją w ręce, wyciągnę instrukcję i zacznę ćwiczyć wiązania. Na stworzeniu najbardziej zbliżonym do dziecka, jakie mam w domu, czyli na pluszowej żółtej żabie
A znajoma być może jest po prostu przesądna...
Amparo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 09:36   #3627
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz,właśnie dziś mi się śniło,że urodziła nam się córeczka miesiąc wcześniej i mąż jej założył takie okropne spodnie polarowe-pomarańczowe,jakąś brzydką bluzę chłopięcą i nie mieliśmy nawet pieluszek ani łóżeczka dla dzidziusia dlatego od razu rano jak się obudziłam to zaczęłam oglądać rzeczy do wyprawki na allegro.Dla mnie przesądy o tym,że nie wolno kupować wcześniej ubrań itd dla dzieci są głupie.Ja osobiście ubranek na malucha mam już sporo,brakuje jeszcze trochę kaftaników,ale ich nie kupuję,bo dostanę je po szwagierki synku.Więc do boju dziewczyny i na zakupy

myślę,że jeśli pokryjesz koszty przesyłki to na pewno Ci wyślą.Wejdż na allegro i skontaktuj się z którymś ze sprzedających,zapytaj,myś lę,że po uprzedniej wpłacie na konto im nie będzie zależeć gdzie wysyłają towar.Jeśli będziesz potrzebowała pomocy to nią służę.Jestem ekspertem w zakupach przez allegro chętnie Ci pomogę
Ja tez mialam ostatio przedziwny sen, ze dzieci roznych kobiet (w tym moje) byly wysylane na ksiezyc, mars itd... i jak juz urosly to nam je przywozono i wkladano do brzucha aby teraz je urodzic

Dzieki wielkie za pomoc Gdyby cos bede pisac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 09:42   #3628
gosiunia22
Zadomowienie

Cytat:

Jastinada, nie przepraszaj, przecież po to pytam, pokazuję, żebyście mi pomogły w wyborze X-landery wcale nie są brzydsze, tylko mi się tak bardzo spodobał ten beżowy... aj, znowu nie patrzę na to, czy "pojazd" jest praktyczny, tylko jaki ma kolor i czy jest ładny
Niedługo mamy z mężem szukac samochodu, ja się skupię tylko na kolorze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg roan marita.jpg (47,5 KB, 10 załadowań)

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
Stary 2008-10-13, 09:43   #3629
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:

Ja od 4 m-ca zaczelam pomalutku kupowac co miesiac po pare rzeczy, w tamtym m-cu kupilam pajacyka i kaftanik ( pajacyk na 62 a kaftanik na 68 bo mi sie bardzo podobal a nie bylo mniejszych) , a teraz kupilam, 2 pajacyki, 2 pary spiochów, 2 kaftaniki, 2 pary body, pajacyk na 62 a reszta na 56, za miesiac kupie jeszcze 1 komplet na 56 a reszte juz bede kupowac na 62, chce miec tylko 3 komplety i 1 pajacyka na 56 a reszta juz na 62 takze za miesiac znowu cos za 100 zł kupie, do tego mam juz dosc troche ciuszkow od kuzyna, a dostane jeszcze duzo ciuszkow wiec za duzo nowych nie kupuje, mam liste z wyprawka dla malucha i kupie tylko tyle rzeczy i takie rzecyz jak sa wypisane, takze co miesac mam zamiar wydac 100 zł, po ciuszkach beda akcesoria, przy koncu pieluchy i kosmetyki, a na samym koncu lozeczko a wozek po powrocie ze szpitala, twoja znajoma wg mnie źle robi bo na koncu ciazy nie bedzie miala ani siły ani ochoty na zakupy, a po porodzie to bedzie musiala wszystko na raz kupic, no chyba ze laska ma tyle kasy ze moze od razu wydac na wszystko i wie ze bedzie miala na to ochote, ale dla mnie jest to glupota bo ja wole sobie kupowac po malu teraz bo po pierwsze nie odczuje tego na kasie, po drugie mam teraz duzo czasu, a po trzecie sprawia to frajde jak co jakis czas cos sie kupi, co cieszy i poprawia humor
Stary 2008-10-13, 10:02   #3630
Charlotte
Wtajemniczenie

GG do Charlotte

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Tak to fajny, ale nie podobają mi się kółka (że mają szprychy a nie "alufelgi" ) i spacerówka wygląda jak.. wózek inwalidzki dla dziecka. Tylko się nie obrażaj przypadkiem, każdy ma swój gust. Ja właśnie ubolewam nad tym, że w części wózków te spacerówki tak właśnie mi się kojarzą i to przekreśla dla mnie nawet najfajniejsze wózki
Charlotte jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości