|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
*to jest ten styl! to jest ten uśmiech! tylko moje! w pełni prawdziwe! *rodzisz się orginałem, nie umieraj jako kopia... *moje ja nigdy twoim!
|
|
#3242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_głupio tak być dla kogoś ideałem, ej. ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
śliczne opisy
|
|
|
#3244 |
|
Zadomowienie
|
Te same dni, te same sny..
Co poradzisz..życie różne scenariusze pisze.. Niestety nie mam recepty na jutro.. Różnica między nami jest niewielka, niestety nić porozumienia pękła.. Patrz przed siebie, zamiast ciągle się oglądać... Wrzuć to najdalej, precz, podnieś głowę, rany lecz. Powiedz tym, na których Ci zalezy, że ich kochasz.. Bo najważniejsze to: chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia Za te chwile głośne i ciche... Za te momenty bolesne i zmyte... Ciągle kocham to jak na mnie patrzysz... Dziwnie kurczą się ulice, kiedy całujesz moje usta... I tylko ta pustka, aż chce się krzyczeć, aż chce się krzyczeć... Pewnie czujesz to samo, czegoś tak nam brak .. Znikamy jak para z herbaty rozwiana przez wiatr... Ruszyłam, złapać ten dzień zanim minie... ..zasypię je słowami, które i tak nie będą warte Ciebie.. Zamknij oczy i przy mnie bądź.. Dopóki śnisz nie wypuszczaj moich rąk ... Wpadam w spiralę skutków i przyczyn, w świecie goryczy... Jestem płomykiem świecy, proszę, chroń mnie przed wiatrem nim zgasnę, to nie jest łatwe, możesz się sparzyć Jak zawsze, trudniej jest żyć, łatwiej marzyć ... Dobrze wiesz, nie mogę Cię zapomnieć Więc, wróć do mnie, nim spłonę o świcie... Po pas w zaspach wspomnień.. Dwa nagie cienie obok siebie nad ranem Oddzielone kotarą, budzą się rozczarowane A potem zasypiają nie znalazłszy niczego Jeszcze bardziej nienawidząc... Jeszcze bardziej sami, on patrzy nocami na nią Jak to możliwe, że tak nisko upadł anioł? I nic nie czuje, nawet nie czuje się rożnie I jedno i drugie zamieszkuje próżnię... Tysiąc jednakowych gwiazd zamienia się w proch.. Tysiąc jednakowych szans mija nas o krok.. To kolejny zwykły dzień, kartka z kalendarza..." ... w życiu swoją wartość znać i w otwarte karty grać!
|
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
TiScatteroUnaFoto
xDblondynaxD Dziekujee ;*** Kochamm <3 a może ktoś jeszcze.??
|
#3246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezaspokojone serca drżenie . Niechciany most z tęczy siedmiobarwnej nie złączy nigdy pragnień. Runęły mury. nie wykorzystuj mnie. nie jestem lalką. skończyło się to, co mogło wiecznie trwać ! a miało być tak pięknie. miało nie wiać w oczy nam. wystarczyło tylko zacząć. Cytat:
malinami wlazło toto. malinowo mi. ![]() radość malinowa. ubiorę się w malinowy uśmiech. używanie malinowego szczęścia. ______` Nie wiem czy o takie coś wam chodziło. ;**wśród tandety lśniący diament.
nie dam się unieważnić. ukrywam się przed mafią. ![]() stoję na palcach i lekko dotykam nieba. rozwieszam pajęczyny na żyrandolach! życie, którego nie mogę znaleźć. wstydliwie dryfuję po nizinach uwielbiam ten gigantyczny bajzel. niemym krzykiem budzisz słońce. zakołysz biodrami !
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
||
|
|
|
#3247 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkie Wizażanki
od jakiegoś czasu przeglądam owy wątek i postanowiłam w końcu dodać kilka opisików od siebie mam nadzieję że coś się przyda *być jak ptak. w głowie mam tyle chwil które Ty dajesz mi Twoja miłość niesie mnie tam gdzie sen spełnia się... koniec drogi już ... byłeś w życiu najważniejszy mi.. i przyjdzie czas że przyjdziesz tuuu... jesteś wciąż gdzieś w moim sercuu <3 ... ![]() odszedłeś bez słowa ![]() w którą stronę iść :| bo ja kocham oczy Twoje do szaleństwa ![]() nic nie widzisz w moich oczach znaczy nie umiesz w nie patrzeć nadstawiam drugi policzek [!] wyrwałam się z tego transu. bogatsza w doświadczenia to za Waszą sprawą wierzyłam że jestem pUsta istniejecie dla mnie tylko na papierze szeptaj mi do ucha tak Koocham Cię słuchać <3 patrz na mnie jak kiedyś.... telefon wciąż milczy
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___ Wtłoczona w szablon monotonii W nieustannej pogoni za spokojem Przytaczam sens mej nieobecności z konieczności odcięcia od rzeczywistości Ogłaszam wszem i wobec! Nie ma mnie dla ludzkości W powietrzu czuć Heinekenem, gdy żegnam się z problemem Marzenia niewypowiadane, zapominane bo nie doczekałam się na zmianę Życie diametralnie inne niż to na ekranie Prócz ciebie nie ma mnie dla nikogo
|
|
#3249 |
|
Zadomowienie
|
nastychick a mozna dokladniej?
tzn moze wiesz ile str. wczesniej ![]() byly by miło ;**** jakies 2 str wczesniej czy 9 .. opis Samotność... niezdecydowanie... pustka
|
#3250 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W sumie to i mogę Ci pomóc xD Nie wiem czy to o to chodzi , ale do odwareznych świat należy więc misz masz xD : A tak niewiele trzeba aby odejść, i tyle samo by wrócić Wróc !!Przyjaźń przetrwa wszystko.Spróbujmy jeszcze Przyjaciel to jeden z wielu naszych skarbów,ktÓrego moŻna stracić...Wybacz Przyjaźń jest po to, aby ją pielęgnować, a nie zostawić na pastwę losu Kto to jest przyjaciel? To jedna dusza w dwóch ciałach ,a bez Ciebie mnie niema ![]() Nawet siebie nie jestem tak pewna jak Ciebie...Byłś i bedziesz mą przyjaciółka Moja duszo pokrewna .. Wróc .. tęskniee Teraz wiem jak łatwo jest stracić kogoś Blizkiego i jak trudno go odzyskać ![]() Jeden błąd może popsuć najlepszą przyjaźń, na zawsze. Pokarz mi , którędy mam isć a nigdy Cię juz niezranie Kiedy odchodzi przyjaciel cos we mnie umiera - prosze nieodchodż bez CIebie nieistnieje Szukałam CIe tak długo , a tak szybko mogę Cie stracić |
|
|
|
|
#3251 |
|
Raczkowanie
|
[quote=AnusiaPn;9313944]bierz bierz.. na pewno wszystko się ułoży
'Tylko nie oddalaj się teraz.. trzymasz w dłoniach kawałek mojego świata.!’ 'bo w przyjaźni zdarzają się turbulencje.. są też miękkie lądowania..' 'na dobre i na złe. na tym polega przyjaźń. by zawsze wspierać się.!' 'nawet największa miłość nie powinna niszczyć prawdziwej przyjaźni.!' 'rzuciłeś przyjaźnią o ścianę. zdeptałeś uczucia kochane.' 'Dziś nastała dla mnie noc.. znów przyjaźń straciła swoją moc.' DZIĘKUJĘ ; *** jesteś kochana ; ** |
|
|
|
#3252 |
|
Raczkowanie
|
kolejny taniec w cyrku zdarzeń
walka o strzępek marzeń echa gniewne słone wieczory walka o wieczne nadzieje stany przewlekłej ciszy walka o czas utracony [ z piosenki Comy 'Zero osiem wojna' )]
|
|
|
|
#3253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Miały być gesty pełne miłości.. A jest rozczarowanie i serc rozdarcie.' 'Dzień się nie skończył jeszcze, a wszystko się skończyło' 'pytanie na dobranoc czyja to jest wina i czego masz za mało.. ' 'Zgubiłam Twój ślad.. ' 'Co zrobić teraz.. gdy się spadło z chmur?!?' 'znowu w coś uwierzyłam.. znowu niepotrzebnie..' 'dokąd iść.. by odnaleźć zagubione szczęście?!' 'mój sen jak kruche szkło w ułamku chwili prysnął razem z nim.' 'by głupie serce znowu zabiło bo teraz skulone ze strachu drży' 'być zabawką w Twoich dłoniach.. tak zimnych.. jak serce.' 'Dziś ołowiane słowa, co lekkim puchem były już nic nie znaczą. zupełnie jak Ty.' 'nie został nawet kurz.. łyżeczki pół czy tępy nóż po Tobie mój mały.’ 'innym rytmem dziś gra muzyka naszych serc.. Ty zmieniłeś rytm..' Cytat:
'Miłość malowana tyloma kolorami z przewagą malinowego.' 'w ustach słodki ich smak, maliną zostać czerwoną, maliną zostać o tak..' 'malinowe niebo gdzie powietrze ma słodki smak..' 'malinowe buziaki. malinowy on. malinowa ja. malinowa gra.!' |
||
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nawet dodawałam pare ___ dobro przyciąga przeciwieństwa...
|
|
#3255 |
|
Przyczajenie
|
`chcę tylko byś był moją słodką niespodzianką..
`nadszedł czas, by trochę cię zbajerować. `czasem mam ochotę po prostu się na ciebie rzucić. `chcę tylko byś był, nic więcej. `by twoje skrzydła otuliły mnie. `pocałuj mnie, bądź znów blisko mnie.. `wszystko jest tobą! `nasze serca wyznaczające swój własny rytm, `w radości i w smutku, chce byś był obok. `ej chodź przytul sie do mnie. `tylko ten jeden całus, `chce na swoich twoje usta. |
|
|
|
#3256 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chcesz być taka jak ja? zrób coś po swojemu, zmień się Nigdy nie będziesz taka jak ja, nigdy nie będziesz mną! Chcesz być taka jak ja? To ci się nie uda Żeby zobaczyc siebie, moge spojrzec w lustro, nie na Ciebie tak Ci imponuje? moze autograf? - nienawidzisz mnie, ale chces byc tym kim ja Wolę być marnym oryginałem ,niż czyjąś dobrą kopią .....Żyj Tak by Rodząc Się Orginałem Nie Umrzeć Kopią!..... to mój styl. ! nie rozumiesz. ? ...bo ja jestem nie do podrobienia.. ęłęóJa-100 % oryginał nie żadne marne podróbki Jesteś prawie jak ja ale prawie robi wielką różnice ha! from zero to hero-muszę Cię rozczarować to tylko w filmach ęłęóbo nigdy nie bedziesz tak idealna jak ja... przykro mi, ale to ja zawsze będę to lepszą wiedz, że oryginał jest zawsze lepszy od kopii Ty taka jak ja?? chyba żartujesz!!! jestem wyjątkowa i niepowtarzalna... i doskonale o tym wiesz!!! bo ja jestem jedyna w swoim rodzaju, a Ty taka nigdy nie bedziesz i nie myśl, ze mnie zastapisz mała... ja jestem nipowtarzalna... bo ja jestem oryginalna.. a to co oryginalne jest lepsze żal mi Cię... nigdy nie bedziesz taka jak ja!!! ęłęókomuś tu brak kreatywności . ej , jaki masz z tego zysk ? _głupio tak być dla kogoś ideałem, ej. To jest mój styl i weź sie dziewczynko od niego odpie*dol Żałosna kserokopiarka xD I tak wszyscy wiedzą kto jest orginałem więc sie nie tak wysilaj Wszystkie są z wizażu |
|
|
|
|
#3257 |
|
Raczkowanie
|
*Jedno, na pewno już teraz wiem, to wszystko przemija, ucieka jak sen...
*są źródła takie, co nigdy nie wyschnął, są czary które nigdy nie prysnął.... *najgorsza jest ta próżna złość... *wciąż wierzysz w cuda, że wszystko się uda. *nic nie daje większej wiary w życia sens niż to że na końcu drogi spotkam Cię! *dotyk Twój i niczego nie jestem pewna *mam spokojne miejsce a wciąż celowo zanurzamy się w szaleństwie xD *dokładnie kształtuje swoja rzeczywistość, nic trudnego, plan wola i to wszystko *kocham jak patrzy, chociaż nie robi wyznań, trzyma ze rękę jak prawdziwy mężczyzna<3 *jaram się Tobą jak Holandią! *figura najlepsza, skóra najgładsza ![]() *Ty masz to coś czego nie ma nikt inny <3 *uczucia wiodą prym... *jest zbyt wiele akcji których spryt nie załatwi... *Ja i Ty a pod nami świata szczyt....
|
#3258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A teraaz coś ode mnie : * Jak sie nie ma co się lubi to sie lubi co się ma .. * czasem chcę porozmawiać ale bez oddźwięku .. ![]() * jednak mimo wszystko kocham Cię za przeszłość .. * chcę godnie życ dobrze żyć to aż tak wiele? ... ![]() * zasługują na to na coś więcej niż mają ... ![]() * nie będe Cię przepraszał pewnie zrobię to znów . *Boże ludzie starzeją się marzenia nikną ja chcę tylko swoim bliski zapewnić wszystko .. ![]() too tylee jak naraziee (: Pzdrawiaam * )
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Zadomowienie
|
''Tylko ramion krzyż w którym życie śpi
Miłość i krzyk przekazuje mi...'' ''Wyciągam ręce ciągle chcę Dotknąć Cię przez mrok...'' ''Na dotyk wyciągniętych rąk Czekam wciąż przez mrok...'' ''To co było ważne jak moje własne życie Odeszło raz na zawsze mgłą o bladym świcie'' ''Przedzieram się w cierpieniach przez czarnych myśli piekło'' ''Aleją tam gdzie drzewa wrzą śmiertelnym dreszczem Płaczą razem ze mną płaczą razem z deszczem...'' ''Smutek codziennie też płacze we mnie Nadzieją która trwa...'' Śliczna piosenka.. Nie mogłam się powstrzymać I tak z innej beczki :''Słodkie uśmiechy tego nie kupię Chcesz mojej zguby - po moim trupie'' ''Nie wchodź tu z butami moje życie to mój biznes Nawet pewnie nie wiesz że rozdrapałaś bliznę'' [ew. rozdrapałeś] ''I nigdy się nie dowiesz co tak naprawdę czuję '' ''Uważaj za plecami czyha ścierwo Uważaj ja mówię to na serio '' ''Na zewnątrz anioł a w środku wróg Wbił by nóż w plecy gdyby mógł'' ''Krzywo patrzą się - Nienawidzę ich... '' ''Jestem inna, czuję to Nie zrozumie mnie już nikt Wcale nie dbam o to więc Pieprz się! Milcz! Giń! '' ''Popełniaj błędy i naprawiaj je Gdy dotkniesz dna odbijaj się'' Mam nadzieję że się przydadzą
![]() |
|
|
|
#3261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czerwony podbieram, bo mi potrzebny ![]() _`Chcesz na siłe zabłysnąć ? _Boxero to zero ! Proste.. ! ____________ to o kserokopiarach... Tylko dwa...
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zadomowienie
|
Brakuje tylko neonowego szyldu na dachu jej samochodu: Z DOSTAWĄ DO DOMU.
Jestem kimś. Chcesz, bierz, nie chcesz, nie bierz. Pokora? To uleczalna dolegliwość, drobna psychiczna usterka. A wszystko, najogólniej, sprowadza się do tego, za kogo siebie uważasz. Ona ma tyle atutów, ile ty sama jej przyznasz. Nie tak trudno jest wzbudzić zainteresowanie mężczyzny. Sztuką jest je podtrzymać. Moje dobre samopoczucie bierze sie stąd, że znam swoją wartość. Powinien cię akceptować? Puknij sie w czoło. On powinien za tobą szaleć. Iskrzy jak diabli. Kocham siebie. Nie chcę nikogo, kto nie chce mnie. Właśnie ten luz jest najbardziej urzekający. Nie masz monopolu na przestrzeń do wynajęcia w mojej głowy. Słodka jak brzoskwinia. Ale każda słodka brzoskwinia ma w środku bardzo twardą pestkę. Bezwarunkowa miłość to piękna rzecz. Ale dopiero po tym, jak moje warunki zostaną spełnione. Jestem przywilejem. Nie obowiązkiem. |
|
|
|
#3263 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażanki
Parę moich opisów :don't smile at me nie uśmiechaj się do mnie I don't want your pity nie chcę Twojej litości disgust lies deep within your empty gaze niesmak kłamstwa głęboko w Twoich pustych oczach I want to love you but I better not touch Chcę cię kochać lecz lepiej nie dotykać You're poison running through my veins jesteś trucizną która płynie w moich żyłach I want to hurt you just to hear you screaming my name Chcę cię skrzywdzić po to tylko by usłyszeć jak wykrzykujesz Say goodbye knowing that this is the end Powiedz do widzenia wiedząc, że to koniec Love too sweet, to recall Miłość zbyt słodka by powrócic Broken hearts find your way złamane serca znajdą swoją drogę Life will go on życie toczy się dalej I never dreamed that I'd meet somebody like you Nigdy nie marzyłam że poznam kogoś takiego jak Ty
Depresja nachodzi nas i opuszcza równie niespodziewanie. Będąc w stanie depresji, bronimy się przed pójściem pod wodę, a więc musi pojawić się ręka, która ściąga nas w dół. Inaczej, kiedy jesteśmy pogrążeni w smutku; wtedy sami decydujemy się tonąć. |
|
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
Życie się zmienia. My się zmieniamy. A księżniczki to się robią bardziej plastikowe. Kiedys musi byc ten pierwszy raz - powiedziala sobie krolewna stajac na rogu Zgubiłam swoja korone Popatrz na nia! Ona jest tak tandetna - ale za to ja kochaja ! Oj. Królewno zgubiłas pantofelek? Ja zgubiłam faceta! Szukamy razem ? Kraina walniętych księżniczek Księzniczki typu: "połykam plastik w całości" Bajka się skończyła. Królewna nie wytrzymała psychicznie !
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-10-12 o 22:42 |
|
|
|
#3265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() off bo lece do szkoły
|
|
#3266 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Jestem nowa, ale już zdążyłam nadrobić prawie wszystkie wątki ;p Strasznie podobają mi się wasze opisy i trochę 'ukradłam' xd ale w zamian daje swoje...Z Hip hopu _Na imprezie nie kręcę tyłkiem lecz parkietem _zdaje mu się, że się boję jego groźnych min a ja tak na niego patrzę, jak na nie najlepszy film _Z resztą, chcesz to znikniesz pod moją podeszwą _im większy się sobie wydajesz, tym bardziej malejesz _Chciałeś mieć wszystko, lecz ten sen szybko prysnął _Dobrze o tym wiesz, że ja mam to chcesz ![]() Moje _Bądź ze mną bądź, jak kac przy każdym piciu ;] _Chce chłopaka, który będzie kochał mnie, a nie mój tyłek i cycki _Nie będę tańczyć jak mi zagrają, znam swoją melodię _A kysz z mej głowy plastikowe potwory! I mam prośbę... A nawet dwie... Jeśli ktoś chce mi pomóc to bardzo proszę ![]() 1. Potrzebuje opisów takich twardych mocnych, takich no wiecie upokarzających chłopaków. A raczej chłopaka, który co noc jest z inną. 2. Smutne... Że właśnie zakochałam się w takim chłopaku i nie wiem jak z tego wybrnąć... Zwłaszcza, że chłopak nie ma szacunku dla dziewczyn itd. Z góry dziękuje ;*;* |
|
|
|
#3267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i coś ode mnie. nie będę bitew z Tobą toczyć. znam na pamięć wszystkie Twoje kłamstwa. a planeta kręci się. ![]() prowadź mnie w niebieski cień po niebieskiej trawie. poskromić wiatr, pokonać strach ! zatrzymam się w locie. w poszukiwaniu jakichkolwiek wzruszeń będę się tłuc od światła do światła. przejadłam myśli, wypiłam marzenia. szczęście - świat bez trzęsień ziemi wsadzę Cię w klatkę, byś nie odleciał przypadkiem. ![]() powiewną być niby dym. złote kwiatki rwać, na stokrotkach spać. daj się uwieźć. na świat patrzeć jaśniej. w spokojnym brzdęku butelek odnajdę spełnione nadzieje. z zasady nie pijam na trzeźwo. ![]() zwyczajnie tworzyć dni ! przefiltrowałam moje serce z kamienia. zamieniam w dobre złych wiadomości sto, bo wiem, że jesteś obok - znowu czuję to. zmienię obudowę i wsadzę części nowe. swoje ciało umieszczam w sukience. pokolorowana neonami miasta. odkrywam słońce. nie mogę sprawić, żebyś mnie pokochał. potrzeba mi miłości wspaniałej.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|||
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kręci blachary nie oprze się mu żadna laska On jest zwykłym dupkiem ona pospolitą dzi.wką Mężczyźni pożerają młode dziewczęta jak owoce, a serca ich wypluwają jak pestki. Facet jest jak auto. Chwila nieuwagi i juz pod nim leżysz. Chyba nie pomogłam, ale miałam dobre chęci
|
|
#3269 |
|
Raczkowanie
|
jestem gorąca lecz nie dla ciebie nigdy nie poznasz mojego ciała ! takim jak Ty mówię spie**alaj jestem dziewczyną nie do kupienia śmieje się z was bo jesteście tacy sami chyba ci się w główce *******i nie znasz, więc po co *******isz nie każdy może mnie mieć ! sto procent szaleństwa - tak,to jest moja opcja patrzę by prowokować
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#3270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 1: Codzień inna.Dupny z niego macho xD I myślisz że jak będziesz te najbardziej łatwe obracał to będziesz wielki casanova xD ? Chłopcze...pokazał byś że masz swój honor a nie obracał pierwsze lepsze Na nic lepszego Cie nie staĆ?Wielki mi casanova jak na łatwizne idzie Ojjj chłopczyku...z ciebie taki macho jak ze mnie zakonnica xD Że niby macho?Pfff....każdy 'naiwną' umi zaciągnąĆ do łóżka ehhh faceci może coś ci wpadnie w gust ![]() 2: co do tego to zastanów się czy chcesz mu pokazaĆ że jesteś kolejną tą naiwną która sie w nim podkochuje.To tak ode mnie ____ Wola istnienia.Moc przenoszenia.Wiarą gór. Myślą że są elitą. Fruwaj.Skrzydła wyrosną Ci później ; ) pechowcą i biały kot przynosi pecha "Być odważnym to robić to co dobre, mimo strachu."
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

**

takie pozytywne..