|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Ja zdaje gegre rozszrzona ;] Ale to jako przedmiot dodatkowy, takze nie bede sie az tak bardzo przykladac do niego ;p A dalej? hm... Po geografii to jakas turystyka czy cos ;p
|
|
|
|
#3962 |
|
Rozeznanie
|
Oj niekoniecznie, tak naprawdę na bardzo dużo kierunkach oceniają geografię jako przedmiot do wyboru...
|
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jutro wolne co do mojej prezentacji, przeczytałam już 'psa baskervillów' i 'lessie wróć'-ta pierwsza super, lessie zresztą też... racja
|
#3965 |
|
Zadomowienie
|
hej maturzyści
Idealiści i marzyciele - ludzie światu potrzebni czy zbyteczni? Omów problem w oparciu o wybrane utwory literackie. Bo może moglibyśmy sobie jakoś wspólnie pomóc, jakieś pomysły itp, co wy na to? bo nie widziałam jeszcze nigdzie samego wątku o prezentacji maturalnej na wizazu |
|
|
|
#3966 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
Ale jest to raczej mój wariant ratunkowy/2 kierunekA wolne mam i dziś i jutro
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjjj.
Dzisiaj nie było babki z geo i miałam trzy godziny rano wolne.
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam w końcu uff 2spr i jeszcze śpiewanie na WOK-u dzisiaj
w sumie dzień nie najgorszy, ale oceniam to po jego przeżyciu ![]() Jak myślicie na jakie studia można iść po biologii na maturze (podstawie) ![]() Bo ze mną jest tak, że chcę na studia ale nie wiem na co Myślałam jeszcze o geografii na rozszerzeniu ale nie wiem czy dałabym radę![]() btw wybiera się ktoś na UŚ do Katowic??? |
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
ja może na UŚ w Katowicach tylko nie wiem na jaki kierunek, bo zdaję maturę z geografii
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później planuję jakiś ekonomiczny kierunek
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
gospodarka przestrzenna lub geodezja. Politechnika Warszawska jeśli się uda.
miałam świetny humor. mimo 1 ze sprawdzianu z biologii. pamiętacie jak w pierwszym tyg września miałam masę sprawdzianów z matmy? więc wtedy miałam też sprawdzian z książki maturalnej z testami. z poziomu podstawowego jedynie. tam było 10 testów. każdy bodajże 11 czy 12 zadań. mieliśmy je zrobić w wakacje. wiadomo, że ich wtedy nie robiliśmy. no a w te kilka dni mając w dodatku ileś innych spr z matmy też nie dało się zrobić całości. dzisiaj oddała te sprawdziany. drugi wynik w klasie - 70%. i ja naprawdę byłam z tego zadowolona nawet bardzo. mimo że to tylko podstawa. ale ja to pisałam z marszu. w zasadzie bez żadnego przygotowania. owszem, podstawa nie jest trudna, ale żeby ją dobrze napisać, to też trzeba pewne rzeczy wyćwiczyć. i nieważne, że dostałam za to 3. naprawdę się cieszyłam. mama też się cieszyła. tylko oczywiście tata musiał gadać jak to słabo i w ogóle... dziewczyny, macie jakiś sprawdzony sposób na zagojenie się pęcherzy na piętach? do soboty muszę mieć normalne, bo przecież nie założę obcasów na takie stopy
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I moczenie w korze debu(do kupienia w aptece)(ale uwaga ciemnieja paznokcie i stopy od tego) ale b.skuteczne.
|
|
|
#3973 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
|
|
#3974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też miałam dzisiaj sprawdzian z matmy, ale naprawdę prosty, a dokładnie to z wyrażeń wymiernych, czyli te wszystkie hiperbole i inne
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jak dobrze, że jutro wolne.. mam tyle roboty że szok ![]() zaraz właśnie wybieram się do biblioteki bo muszę zrobić referat o Rimbaudzie.. "to ma nie być zwyczajny życiorys tylko coś ciekawego żeby uczniom się spodobało"-tekst babki z polaka.. to ciekawe co ja mam niby o nim mówić i dziwne że jak ona robi wykłady o jakichś tam i jest nieciekawy i tak ją słuchać muszę.. tzn się przynajmniej udawać że jestem zainteresowana ![]() później muszę jeszcze skoczyć na pocztę wysłać kartkę do kumpeli ej ej?a może któraś z Was jest z Szamotuł? albo mieszka gdzieś niedaleko? okolice Poznania? ![]() wrócę później |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3976 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm a może ktoś z Was wybrał temat na maturę ustną:
Jęsyk prasy. Omów rodzaje stylów publicystycznch na wybranych przykładach. Jeśli tak to może sobie jakoś pomorzemy bo ja nie mam jedneg pomysły jak to zrobic i co zaprezentowac ![]() Renia90 ja niestety nie, bo okolice Radomia ![]() Aco do wolnego to też sie ciesze bo na czwartek mam sie nauczyc 80 definicji na polski i bedzie z tego klasówka;/ |
|
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Panie.
Nareszcie jakiś spokojniejszy dzień. ![]() Aczkolwiek jestem bardzo zła, bo muszę jutro isć na 9 rano na apel, żeby odebrać stypendium... Miałam wolne i się wyspałam... Ale nie wiem jeszcze czy pójdę.., tak strasznie mi sie nie chce, a kasa i tak nie przepadnie...Cytat:
Cytat:
![]() Idę się czymś zająć.
|
||
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tak myślę i myślę nad tą gegrą. Ale musiałabym rozszerzenie.
onaa ty zdajesz podstawę czy rozszerzenie z gegry? Kurcze to tak jest jak sie nie wie co sie chce robić...
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu były 3 str. do nadrobienia
Czy Wam też się dziś nic nie chce:|? nic, nic, nic kompletnie. I też się cieszę, że jutro wolne Przyda się na pewno Teraz chyba siądę do matmy i porozwiązuję zadania na fakultety. No i wieczorkiem do Was zajrzę![]() Pozdrawiam I miłego popołudnia
|
#3980 |
|
Wtajemniczenie
|
trynosz:
jeśli chcesz iść potem na turystyke to geografia powinna być dla Ciebie ważnym przedmiotem na maturze dla mnie bynajmniej est bo prawdopodobnie tez pójdę na podobny kierunek...ale to PRAWDOPODOBNIE bo mam pare opcji ale zdecydować się nie moge...![]() ksh: wow... ja tam na ekonomie nigdy w życiuuu... kiepska jestem...z matematyki itp... ![]() :Psydunia: gospodarka przestrzenna-też o tym myślę ... gratuluję wyniku!
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutrzejszy wolny dzień planuję poświęcić na WOS.
Przerobię z Operonem dział Społeczeństwo, mam też do rozwiązania kilka arkuszy i wypracowanie do napisania. Ogółem - dużo roboty! Polskim zajmuję się na bieżąco. Nie mam pojęcia kiedy usiądę nad matmą i angielskim
|
|
|
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj siedziałam prawie 2 h nad geografią
... całe szczeście że ten przedmiot w miare mnie interesuje
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nad tym myślę. I się tak zastanawiam i namyślam i się zdecydować nie umiem. Bo przywykłam do codziennego wracania do domu itp. A tam buba i w domu tylko przez weekendy...
|
|
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
ja piszę polski na podstawie, angielski roz i wos podstawa. ale zastanawiam się czy angielskiego w lutym nie zmienić na pod bo zaczyna mnie ta cała matura przerastać.
ma moze któraś z waś takie temat: stereotypy kobiecości na przykładzie dwóch odległych od siebie epok. bo zastanawiam się jaką jeszcze literaturę by tu można wziąć. macie pomysły??
|
#3985 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jak wy w ogóle sobie wyobrażacie studia? rozłąka z tż-tem i w ogóle?
ja nie potrafię sobie tego wyobrazić... zaczęłam myśleć nad studiami zaocznymi tak by w tyg. być u siebie pracować a w weekendy dojeżdżać do wrocławia na studia... bo jak to tak? ech..edit:jane...lepiej zdawać roszerzoną ... bo wynik z rozsz. matury liczy się jako razy 2! czyli jeśli napiszesz ten ang rozszerzony na 40% to bedzie to liczone jako 80%... a gdy napiszesz podst na 70 % to niby dobrze ale szybciej wejście na uczelnie beda mieli ci ze słabszym wynikiem ale z rozszerzonym poziomem...nie wiem dlaczego tak dziwnie jest...
razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2008-10-13 o 17:43 Powód: dopisek |
|
|
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
Nie we wszystkich uczelniach jest taki przelicznik. Dlatego najlepiej sprawdzić jaki poziom jest brany pod uwagę przy rekrutacji na wymarzony kierunek i jaki jest przelicznik. Bo czasem nie ma sensu zdawanie rozszerzenia.
|
|
#3987 |
|
BAN stały
|
DZIEWCZYNY. CZY ma może któraś z was taką książe ( zbiór zadań) od matmy. pazdro. 2 klasa..URATOWAłABY MI żYCIE
!!!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Na pecherze slyszalam ze dobra jest woda z sola(nogi wymoczyc)
A ja jeszcze nie wiem gdzie pojde na studia.. Zawsze moim marzeniem bylo Trojmiasto.. Wogole to ja nie mam pomyslu na zycie
|
|
|
|
#3989 |
|
Wtajemniczenie
|
Alexia09:no własnie:O bo nam w szkole tak mówili a mi się to trochę dziwne wydawało...
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

w sumie dzień nie najgorszy, ale oceniam to po jego przeżyciu 

Miałam wolne i się wyspałam...