|
|
#4891 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV
wreszcie dotarł do mnie zamówiony dawno dawno temu Mexx Wild 40tka
poza tym z wymianki Molinard Fleur de Figuier, Kenzo Summer, MJ Cotton, EA Sunflowers i Clinique Happy
|
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj kupiłam w Douglasie DKNY Be Delicious Night na prezent. mam nadzieję że spodoba się, bo mnie ogromnie urzekł - zapach z klasą.
A co było w tym najśmieszniejsze - wracam z zakupem do domu, a Douglas przysłał bon rabatowy na 10% - niestety po ptokach Sama zaś poluję teraz na The One i Magnetism.
|
|
|
|
#4893 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wspaniałych łowów!! Szczególnie gratuluję:
martwej papuzi i Nasturcji-Pospolitej- żuczków BC Kattarinie - zbiorowego szaleństwa ![]() Vildze - Alchimie chamelieu - Idole, Gaiac, Ouarzazate Kevinowi Lomax - Escady Magnetism magdulence - smoków i Terre Cairo - L'ora mariolasl - eliksirów Diora Daffodilce - smoka edt i shalika edp Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogromnie dziękuję za wszystkie gratulacje
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kolezanka pod Mintee uzywa tego "czegus" co w zalaczniku wyszukala kiedys u mnie i, jako ze ona zagraniczna kobieta jest, na mnie spada obowiazek dostarczania jej wzmacniacza do ulubionych perfum. Fruttini Ice Mint ( wewnatrz delikatna mieta podbita lekko cytrusami ) Idealnie sie razem komponuja, a kosmetyk przedluza trwalosc perfum. w temacie juz bedac, wszystkim serdecznie gratuluje a w szczegolnosci Daffodilce tego Shalimara EDP ( w tym wypadku miota mna jeszcze zazdrosc ) |
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
agnysko81, Daffodilko, cbr serdecznie gratuluję.
Cytat:
----------- maju79 bardzo dziękuję
|
|
#4896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4897 |
|
Rozeznanie
|
A do mnie przybyła dziś Venezia-wahałam się,ale to perełka i do tego edp.Bardzo się cieszę
|
#4898 |
|
Raczkowanie
|
Macie taki wątek o odwyku ,nie?
Bo ja właśnie na odwyk się nadaję !!! Zadaję sobie pytanie...kupić,nie kupić, w końcu kupuję,bo: 1.Tanio ( okazja) 2. Zapasy się kończą 3.O tych perfumach akurat marzę 4. Pieniadze jeszcze są, właściwie zamiast nowego ubrania wolę perfumy:/ I ten oto sposób myślenia spowodował,że znów czekam , na więcej niż miałam ...wyrzuty gryzą...ale co ja mam biedna zrobić? lecą do mnie: 1.Mahora- rozstanie było długie,ale jednak nie mogę bez niej żyć, 2.Theorema Esprit D'Ete - mam klasyczną Theoremę,lubię bardzo wszystkie -podobno zapasy w perfumeriach się kończą... więc ...kilk! 3. Sotto Voce , 75 ml za 150 zł, a co tam:/ 4. J'aime La Perla- marzyłam o nich od wakacji... 5. Prada , wielka butla 75 ml- bo mam fazę,przekonałam się do Angela, instynktownie czuję,że drugie podejście do Prady okaże się udane. No i nadal nie doszło Cassis Rose ,ale czekam cierpliwie. Mam coś z głową. Nie będę sumować ile to wszystko kosztowało. Powinnam zrobic odwyk i do 24 listopada ( do swych urodzin) nic nie kupić. |
|
|
|
#4899 |
|
Wtajemniczenie
|
Prywatne śledztwo wykazało,że dzięki Daffodilce wzbogaciłam się o Parfum Sacre.
![]() Poza tym po okazyjnych( jakże by inaczej) cenach kupiłam Rose Absolue YR,London Burberry ,Must EdT Cartiera i eliksir Midnight Poison. Parfum Sacre to zdecydowanie najlepszy zakup. |
|
|
|
#4900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wsstkim ale w szczególności:
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Maju79, Nasturcjo-Pospolita, Mariolasl i Agaa13 - dzięki serdeczne za gratulacje
A wszystkim dziewczynom gratuluję wspaniałych zakupów - naprawdę świetne zapachy![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Konto usunięte
|
Dzis w Super-Pharmie udało mi się upolować 50 EDP Givenchy Ange ou demon
dlugo się na nie czaiłam, a i kupiłam je całkiem przypadkowo nawet w gazetce S-P nie raczyli wspomnieć o tejże promocji, zresztą baardzo dużo było perfum w promocji, aż dziw |
|
|
|
#4903 |
|
Zadomowienie
|
aanneeett, gratuluję!!
a można spytać, jaka cena w tej promocji? Też się na nie czaję
|
#4904 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję łupów.
Ja ostatnio nic nie kupuję. Skromnie tylko nadmienię, ze w moje łapki trafiło full opakowanie Meteorków Winter Radiance .... Teraz,wychudzona i wybielona będę wyglądała jak wypisz wymaluj truposzczak |
|
|
|
#4906 |
|
never say no to panda
|
w przypływie straszliwego złego humoru zakupiłam w sephorze Smiley EDT 30tkę - parfum psychotonique (+ wyłudziłam perfidnie próbki Diora - Pure i Hypnotica)
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja może też wkrótce stanę się szczęśliwą posiadaczką Burnt Sugar, marzę o nim odkąd dostałam próbkę ![]() Ostatnio spełniły się moje 2 perfumeryjne marzenia: Hypnotic Poison Elixir i Escada Collection |
|
|
|
|
#4909 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wszystkim bardzo za gratulacje.
Kiedy upolowałam MR, to wreszcie mogłam pozwolić sobie na globalne użycie MR już posiadanego, nie bojąc się, że zaraz mi się ta dziesiąteczka skończy. Jakby co, to zostanie druga.![]() Cytat:
![]() A na powąchanie możesz się załapać, oczywiście. ![]() Cytat:
Na mnie nie ma w nim nic słodkiego, nic jadalnego. I bardzo dobrze. Szkoda, bo bardzo mnie pociągała (to inna metaliczność niż np. w Halloween, gdzie czuję metalowe cytryny).
|
|
|
#4910 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja ostatnio w przypływie nieodpartej chęci nabyłam w perfumerii (nawet nie miałam cierpliwości by klikać i czekać) 30-stkę klasycznej Stelli Obiecuję sobie solennie, że w tym miesiącu to już na prawdę koniec zakupów
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
z przemiłej wymianki leci do mnie Amor Amor Tentation oraz Red Delicious DKNY
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę - na fali swojej szypromanii kliknęłam Cabochard de Gres.
![]() W ciemno.
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, przytargam, przytargam
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Jest taki fchrrrrancuski ;-) ze sie chce od razu butelke wytrwawnego wina otwierac i rozkoszowac zapachem caly wieczor ( z tym winem oczywiscie ) Calej zapachowej ferajnie wizazowej gratuluje zdobyczy ![]() Favkensowi Winter Radiance, toz to taki unikat meteorytowy, ze niejeden zapach sie przy nich chowa ( swoja droga uwielbiam zapach meteorytow ) Zimowe kulki mam i smiem twierdzic, ze sa naj, naj, nja ![]() Sobie przyklikalam wreszcie Libertine Westwood, i tym sposobem zgromadzilam Viviennowy komplet zapachowy ( o poprzednie posiadanie podejrzana jest wizazanka ) malenkie Nocturnes ( ze wzgledu na nietypowy flakon, bo takiego nie mam ) i tu rowniez przystrzelilam od zapewne wizazanki Wczoraj, pod wplywem wina, Etro Patchouly ( na szczescie obylo sie bez zapachowego kaca ) 24 Fabourg Hermesa ( bo bylo tanio ) I hate perfume In the library ( bom ciekawa ) i jeszcze cos ;-) co leciiiiii postanowilam ze odwyk od Nowego Roku ( zanurze sie wtedy w skarbcu i bede wybierac, decydowac, adoptowac, eksmitowac, porzucac... ) Poza ty, Oblubieniec stwierdzil, ze byc moze zbankrutuja banki, wiec postanowilam wyczyscic nasze konto coby sie pieniazki kochane nie zmarnowaly ;-) Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2008-10-13 o 13:31 |
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Doleciała odlewka EdM Hermes, kilka ml Bright Crystal, doleci jeszcze odlewka Princess i pstrykam fotki.
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, jesteś królową zdroworozsądkowych uzasadnień.
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu spora porcja gratulacji dla Wszystkich!
Prawie wszystkie wyklikane skarby do mnie dotarły. Rozkoszuję się wreszcie Habanitą i podkradam małż. Terre. Moje nowe polowania zakończyły się tylko pustymi flakonikami do kolekcji, ale za to całkiem sporą gromadką!!! I przyleciał w końcu Cabaret Gres... Cudny! |
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Przeszło setka Shalimara (+ odlewka i używka od dziewczyn) to już mi chyba na wieczność wystarczy
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2008-10-13 o 18:35 Powód: literówka |
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Papugu, zanim kupie juz musze miec uzasadnienie, co, jak, po co i dlaczego ![]() Moje paczki w Polsce odbiera szanowna tesciowa i zdaje relacje najwyzszej instancji w postaci syna swego a mego oblubienca . Czasem wycina niezle numery, mowiac np. : przyszla Celina Maz do mnie, przy sniadaniu, na nieprzytomnego jeszcze : mowili wieczorem, ze Celina do Ciebie przyszla. Pol dnia mysle, bo zadnej Celiny nie znam, w glowe zachodze, mozg wertulje, zwoje wietrze, a to bylo Givenchy ;-) Daffodilko, ja Ci radze jeszcze ten balsam do Shalimarowego kompletu kupic, swietny jest a jak paaaachnie ![]() jak banki splajtuja bedziesz sie plawic w luksusie ;-) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

A wszystkim dziewczynom gratuluję wspaniałych zakupów - naprawdę świetne zapachy