|
|
#691 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychiatra - cz. 2
Cytat:
Bulimia i ana, kompletnie nie znam się na tym temacie jeżeli chodxzi o leczenie lekami więc nic poradzic nie mogę ale wierze w Ciebie Cytat:
zgadzam się z tą wypowiedzią Cytat:
Jest co podziwiać, bo w końcu walczysz z tą chorobą. Ja Cię podziwiam za codzienne uporanie się z ana i bulimią to jedna z licznych sytuacji w jakich chcial mnie powiesić wiecie co jest najgorszeE? że ja go kocham, i nienawidze. A to temat na który nie mam ani troche wpływu. Cytat:
mój tata nie musiał być pijany na ten przykład żeby coś takiego robić.. to smutne ale zostawilam to za sobą. Udaje, że on nie zyje, hehe to smieszne moze, ale powaznie tak robie. I jest troszeczke lepiej witchwq - mam nadzieję, że nie odbierzes ztego źle, ale jexeli twój ojciec robił takie rzcezy nie tlyko p o alkoholu, to on musiał być zaawansowany kretyn. Mój takie rzcezy robił - niby zdarzało mu się bez alko ale sporadycznie. Ale twój to chyba tego do rozrób nie potrzebował ![]() Przykro mi bardzo, ze takie fajne babki jak my trafiaja na takich ojców. Rodzina to jest fajna - na zdjęciach
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia ja naprawdę nie zasługuję na podziw... zasługiwałabym gdybym się wzięła za siebie i coś robiła w kierunku wyjścia z tego, a ja po prostu jestem...
Naprawdę współczuję relacji z ojcem. To nie jest śmieszne jak do tego podchodzisz. Odcięłaś się od tego i żyjesz własnym życiem tak jak być powinno. I faktycznie... z rodziną to ładnie tylko na zdjęciach aż żal patrzeć, że takie rzeczy się dzieją
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś nie zasłuiwała na podziw to nie zyłabyś, poddałabyś sie ostatecznie emocjom. A ja wiem, że tam wśrodku gdziues chce Ci się żyć, tylko do tego to trzeba czasem pewne sprawy zrozumieć, m.in sens życia. Dzisiaj idę na spotkanie z kolegą, 2 raz. Jego związek się sypie a ja.. nie wiem co mam robić
|
|
#694 | ||||
|
Raróg
|
Cytat:
![]() Matko, i nic się nie wyspałam. Luby docenił wysypkę, wytarł mi pandę pod okiem po czym spytał, czy może ślub w maju. Że niby nasz Ale jestem wybiórczo przesądna i maj odpada, i w ogóle to sama nie wiem...Potwierdzenie teorii, że wygląd się nie liczy - z mą uroczą obsypaną twarzą i dziwnymi plackami na oczach (test sephorowskiego pędzla i pigmentów), poszłam po pestki z dyni, zaliczywszy przy okazji amantów w liczbie trzech, zdeterminowanych mniej lub bardziej ![]() Cytat:
Cytat:
Ja od jakiegoś czasu nie mieszam się w ogóle w czyjeś związki, mogę wysłuchać ale tylko tyle, podstawa to rozmowa między nimi, taka z chęcią naprawienia błędów. Bo czasami niby ze sobą rozmawiają, ale na zasadzie "O czekaj, zaraz tak Ci dogadam, że zobaczysz, kto tu wygra" - i to jest bez sensu i nic nie pomoże.
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to jesy na zasadzie ON [cicha nadzieja że przekonasz mnie żebym nie był z NIĄ] ... to tak na prawde najbardziej zrozumiałe zdanie jakie moge sklecic o tej porze branoc
|
|
#696 | |
|
Raróg
|
Aaa
![]() Ale on coś teges do Ciebie czy motywacji mu trzeba? Śpij dobrze
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
On potrzebuje.. chyba kogoś tu blisko. bo jego dziewczyna mieszka 12h. drogi stąd..
nie wiem co będzie, mam nadadziję, że na plus wyjdzie co by się nie działo
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Grrr...wczoraj skleciłam długiego posta i oczywiście go zeżarło
![]() Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa,ale tłumaczyć mi,że wygląd nie jest ważny to tak,jakby tłumaczyć chorej na anoreksję,że wcale nie jest gruba,jak ona i tak wie swoje.Miałam okazję rozmawiać niedawno z jedną taką dziewczynę,trochę wczułam się w jej myślenie i nie pojmowałam go za bardzo...sama skóra i kości,a ona twierdzi,że musi zrzucić jeszcze 5 kg ![]() To przez lata zapuściło już korzenie,że myślę o swojej brzydocie w każdej chwili,jak obsesja jakaś czy co... Euph...ja wiem,że musiało Ci być okropnie trudno wydobyć to z siebie,ale w terapii tak trzeba,to dla Twojego dobra ta sprawa musiała ujrzeć świato dzienne,a nie być wciąż spychana coraz bardziej w podświadomość.Musisz z tym walczyć, stawić temu czoła,dopiero wtedy leczenie przyniesie pożądane skutki.Ja w Ciebie wierzę,bo niejedna osoba by się złamała,przeżywając to co Ty,ale Ty jesteś dzielna i wygrasz.Życzę Ci tego i Wam wszystkim.
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dlatego mam problem ze sklasyfikowaniem sie jako DDA, bo niby jestem, bo niby alko bylo, ale przy alko bylo spokojniej. Na trzezwo natomiast odbywaly sie wszystkie koncerty, bicia i inne takie. Bardzo ciezko bylo mi sie wyprowadzic z domu i zostawic mame z nim sama. Ale zrobilam wszystko, co moglam. Od 14 roku zycia, odkad zaczela mi opowiadac bardziej drastyczne szczegoly, po tym wszystkim co widzialam, co slyszalam i co zostalo mi opowiedziane - namawialam ja na rozwod, na odejscie od niego, na rozpoczecie nowego zycia, wolnego od naszego przesladowcy. I choc wiele razy probowala, po moich namowach, i tak w koncu do niego wracala, on obiecywal, a potem i tak obietnic nie dotrzymywal, a mnie sie tylko obrywalo od niego, bo "to przeze mnie mama chciala odejsc" i inne teksty tego typu. Zrobilam wszystko, co moglam. A potem przyszedl czas na ratowanie mnie samej, skoro mama jednak nie potrafila sie ratowac. Bardzo dobrze, ze Twoja Mama chce sie ratowac, ze jest ten rozwod - bedzie Wam lepiej i spokojniej jak to wszystko sie skonczy. Mam jednak wielka obawe, ze pietno ojca nie zniknie juz nigdy z mojej psychiki: jestem straszliwie wybuchowa, zatracam sie w gniewie, nie potrafie tego opanowac i cierpia na tym moje dzieci. A ja nie chce, by one cierpialy. Obecnie pracuje nad samokontrola, malymi kroczkami do przodu... Pozdrawiam goraco i sciskam Was mocno
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się toczy historia twoja i psychologa? wiem, ze chodziłaś kiedyś Cytat:
Wlaśnie to jest okropne, jak ta biedna kobieta godzi sie na to wszystko i mieszka dalej z taką osobą. Wiesz, prawda jest taka, ze piętno ojca nie zniknie z twojej psychiki, bo nie da się odwrócić tego, co się wydarzyło. Ale idzie nam tym zapanować.. podobno.
|
|
#701 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
A teraz mały off, pisałam tu, że chcę zacząć leczenie Izotekiem. Z tego względu zrobiłam test ciążowy, tak dla pewności. No i mam dwie kreski! Ta druga jest bardzo słaba, ale jest. Mam kompletny mętlik w głowie, jutro idę zbadać krew. Robiłam już raz test, 2 miechy temu, bo miałam pewne podejrzenia, ale nic nie wykazał, no i okres był normalny. Ale moja ostatnia miesiączka to śmiech na sali, a teraz ta kreska, czyżby jednak? Kompletnie mnie to dziś rozbiło, heh
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w obu przypadkach druga kreska byla ledwo zauwazalna, a fasolka byla ![]() No ale jeszcze moga byc jakies inne eee powody, kiedys czytalam, ze test moze sie pomylic przy pokazywaniu pozytywa. Takze lec zrobic badania, wtedy bedziesz pewna na 100%. No i nie martw sie, napewno bedzie dobrze
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#703 | |
|
Raróg
|
O Chryste! Głowa mi chyba pęknie od myślenia, nim dostanę wyniki. Gapię się na tą płytkę jak zaczarowana. Czytałam o możliwości błędu testu, ale przeważają doświadczenia: słaba kreska = ciąża. I do apteki muszę iść, że specjalnie sprowadzonego leku na razie nie kupię, bo... Kobitki zrobią oczy
![]() Jeśli jest fasolka, myślicie, że po tych moich harcach w ubiegłym roku organizm już się w miarę oczyścił? Matko, jaki stres... Nie chcę robić offa, Witch, jeśli masz teraz ochotę, dawaj na PW
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sądzę, że tak; np. seronil się wypłukuje kilka miesięcy. A takie leki do roku to powinny z Ciebie juz zejść ![]() Będziesz mieć bobaska? kocham dziecci Co do matek wybierających taki styl życia, mogłyby wkońcu pomysleć o dzieciach, jak im na psychice jadą pozwalając mieszkać z alkoholikiem ![]() Ja idę szykować się na sprawe rozwodową
|
|
#705 | |
|
Raróg
|
Jutro idę po wyniki
![]() Trzymaj się tam KiniaczQ dziś!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniaczeq i Laura - 3mam kciukasy
|
|
|
#707 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
... Naprawdę nie wiem, nie potrafię zauważyć nic dzielnego, czy godnego podziwu we mnie...Cytat:
Cytat:
No to narazie nic nie powiem, żeby nie zapeszyć ![]() Cytat:
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia kinia
i laura czekamy na wiaodmosc narazie nie bede zapeszac
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na wiadomość dzięki dziewczyny. Sprawa rozwodowa trwała 7 minut, żadnych świadków nie było na przesłuchiwanie, ponieważ mama nie miała pełnomocnika w sądzie, tzn. przyznanego przez sąd. Ostatnia sprawa dopiero w STYCZNIU, heh w tedy to mało będzie mnie interesić bo od nowego roku odcinak się do niego myślami zupełnie
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i do jutra trzeba czekac na wyniki od laury,ja chce juz wiedziec czy sie na ciocie załapie..
|
|
#712 | |
|
Raróg
|
Kiniaczeq, uszy do góry, jak piszą dziewczyny - będzie dobrze, musi być
Oj Ciotki, teraz to normalnie nie mogę Was zawieść, hehe ![]() No, sama jestem ciekawa, ehh... Funkcjonuję na pół gwizdka i zaliczam różne śmieszne wpadki z zamyślenia ,przez które muszę świecić głupio przepraszającym uśmiechem, w ogóle nie myślę o tym, co robię
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
Umieram z ciekawości, czy masz tego bobasa Lauro
|
#714 | |
|
Raróg
|
Też umieram
![]() Laski w pracy mówią, że ta nikczemnie mizerna kreska typowo ciążowa jest i one takie właśnie wychodzą, w sumie byłam spokojna, póki tego nie usłyszałam
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkasz z rodzicami czy z Tż? sory za pytanie ale ciekawska jestem
|
#716 | |
|
Raróg
|
Z TŻ, ale on teraz na wyjeździe. Ewentualną przyszłą babcię (jego mamę) już przygotowałam, chce nas udusić
Nie będzie chyba tak źle, psu też 100 razy dziennie chce skopać dupe, a jeszcze nigdy tego nie zrobiła ![]() Nie mówiłam jej tylko o wyniku testu, chociaż tyle jej oszczędzę.
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero test kupiłam i sie zrobic boje.. ale ci...
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On w ogóle wie o tym ? ![]() Oj Lena Lena ... jakie emołszyn w tym wątku jak będziesz miała wynik to pisz
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
napisze ,napisze... tylko sie musze "wziąc" i zrobić..
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
To sie bierz i do dziela, to tylko kilka minut stresu, naprawde
![]() A jak nie to...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

ale wierze w Ciebie 

Serio 

... Naprawdę nie wiem, nie potrafię zauważyć nic dzielnego, czy godnego podziwu we mnie...