|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Rozeznanie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Iza i Blondynka
![]() ![]() Co sądzice o mojej temp. 36,2 okres ma być 19.10 a 9.10 skończyły się dni płodne. (mam 30 dniowe cykle) Kobiety włosy farbuje... znaczy szukam koloru odpowiedniego dla mnie. Ale mam zgage... kurna mać...
#1742 |
BAN stały
|
piwusia5 a jaki masz obecnie kolor włosów? Na temp to ja sie nie znam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
Syla dawaj te namiary na nk
![]()
#1745 |
Zakorzenienie
|
Ala czuje sie bardzo dobrze pomimo ze przechodze lekkie przeziebienie
![]() u Ciebie widze ze wszystko na najlepszej drodze bardzo sie ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Ala czuje sie bardzo dobrze pomimo ze przechodze lekkie przeziebienie
![]() ![]() ![]() u Ciebie widze ze wszystko na najlepszej drodze bardzo sie ciesze |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Wtajemniczenie
|
Blondynka -bedzie wszystko ok. czasem sie zdarza ze lekarz cos przeoczy i straszy niepotrzebnie...a ty take it easy - jak to sie mowi- zjedz cos slodkiego i mysl tylko o dobrych rzeczach. W ogole polecam obejrzyj: "Tylko mnie kochaj" a bedziesz sie turlac ze smiechu po ziemi
![]()
#1748 |
Zakorzenienie
|
Blondynka ja jestem pewna że będzie wszystko ok słońce
![]() Kurcze miałam pisać pracę a tu szwagierka podrzuciła mi córkę do pilnowania i dopiero po 19 ją odebrała. Mała słodka, ale w sumie to mnie ta szwagierka wkurzyła- wie że tydzień temu poroniłam i jak przeżywam, mogła ją podrzucić komuś innemu. Mówię wam jak mi było przykro ![]() No i dziś już chyba nic nie napiszę, bo mi się spać chce i nie mam już weny, a jutro do lekarza. Znów jakiegoś doła załapuję... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oj a ja na śluzie się nie znam... wygląda na płodny. Bezbarwny, raczej nie gęzty- wodnisty.
![]() |
#1750 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wez sobie aromatyczna kapiel i połóz sie spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
No dobra kto sie zna troche to podpowiedzcie mi jkie kolory kaszkietu i szaiczka albo cjusty jaksijs.. myslałam nad czarnym albo biało czarnym ale jakis kolorek tez wchodzi w gre przypomne mam rude włosy
![]()
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
Mischoko, trzymam kciuki za nas
![]() ![]()
#1753 |
Rozeznanie
|
Madziwnia śliczny ten Twój płazczyk
![]() Za Alicje i Izusie mocno trzymam kciuki ![]() ![]() Blondynka ![]() Pozdrawiam ![]()
#1754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...wciaz obstawiam kolor bialy ![]() ![]() Milej nocki. Buziaki dla wszystkich gangowiczek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Rozeznanie
|
syla39 te chłopyt to tak mają.... ja czasami w nerwach mówie mojemu niech sie do Tosi przytuli (tosia to imie laptopa... tak kocha że ją nazwał
![]() A kolor kaszkietu oczywiście biały ![]() ![]() Piwusia tu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+urody&page=45 zamieściła swoje RYŁO ![]() ![]() ![]() P.S może mi któraś Gangowiczka pomoże dobrać farbę do kłaków ![]()
#1756 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o Ty świntuszku niedobry. O jakie włoski Ci chodziło co ![]() ale się uśmiałam ![]() sorki za post pod postem ![]()
![]() |
#1757 |
Wtajemniczenie
|
Piwusia znowu po nocach nie spi...
![]() Mischoko Aliszcze, no opowiadajcie ![]() Witaj loni ![]() Moze dzisiaj uda mi sie dosjc do komputera to poogladam sobie wasze zdjecia na nk laseczki ![]() Milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak samopoczucie? Pogoda jak na razie bardzo ładna, jak dla mnie mogłaby tak trwać do końca marca ![]() Nie cierpię zimna. ![]() Zresztą kobiety to przeważnie zmarzluchy
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Iza jak temp, czekam ![]() A ja dziś już po 6 zastrzyku jestem ![]() ![]() a tu 4 sobie sama zrobiłam ![]() Mam nadzieję że więcej nie będzie trzeba. Wczoraj szyjkę sprawdzałam, nisko, miękka i trochę otwarta więc pewnie IUI będzie niedługo bo owu się zbliża. Poza tym wczoraj jajniki dawały o sobie znać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Olivka trzymam kciukaski za udane IuI i brawa za odwage
![]() Iza no dawaj ta tempke poranna czekamy Dziewczeta a ja a ja przeziebiona znowu no plaga ,bolalo mnie gardlo a wczoraj wieczoram katar na maksa bol glowy i jak ja mam normalnie funkcjonowac TZ chodzi jak kolo jajka nawet stwierdziel ze jak nie teraz to na swieta pojedziemy na dwa tyg do POlski wiec plan jest oki ja jestem wlasnie za wyjazdem w grudniu |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Raczkowanie
|
Witam Loni, Syla, Kathi, Olivka jak tam dzionek sie zaczął
![]() Izuś co tam u ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Kasiu to do wyrka i mleko z czosnkiem, masełkiem i miodkiem- ochyda ale jak mnie brało jak byłam ostatnio chora to mi to pomogło.
Dobrze że Tż zrozumiał sprawę, jak jesteś taka ostatnio podatna na infekcje to podróż do Polski to nie za dobry pomysł. Zrób sobie dziś w miarę możliwości wolne od wszystkiego i odpocznij. I czosnek czosnek i jeszcze raz czosnek i cebula ![]() Madziwnia ja obstawiam czarną czapkę i szalik. Płaszczyk bombowy a już do Twojego koloru włosów to już w ogóle świetnie musi wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Raczkowanie
|
Cześc Gangowiczki. Wpadłam się tylko przywitać i może mi ktoś opowie w skrócie telegraficznym co się dzieje bo niestety fajnie Was się czyta to co napisałyście przez kilka dni ale ja nie mam absolutnie teraz do 25-go czasu.
Jak w piątek dostałam @ to nawet juz nie płakałam bo miałam we środę zrobioną betę więc się już spodziewałam. Nie bbyłam tak mocno rozczarowana jak kilka poprzednich cykli. A tak dla pocieszenia i dla tego aby czas szybciej zleciał (bo na stresa i tęskontę za tż najlepsza jest praca) w poprzednim tygodniu zrobiłam: -upieklam 5 dużych blach ciasta -przerobiłam 14 kg grzybów -posprzątałam cały dom. A teraz proszę o radę mój tż wyjechał, wraca w sam raz na owu, a ja od dzisiaj mam brac clo i pytanie czy brac czy jeszcze ten jeden cykl sobie odpuścić? Chociaz z drugiej strony jak nie udało się tyle razy to może lepiej brać (ze względu na nasz wiek) - ale koszmarnie boję się skutków ubocznych. Tym bardziej że jestem sama w domu bo brat i bratowa mieli ze mna być przez te kilkanaście dni jak tż wyjechał a ta franca w poniedziałek (dokładnie po dwóch!! dniach) wróciła do domu. Prosze powiedzcie co mam robić???
#1764 |
Zakorzenienie
|
Siu ja bym na Twoim miejscu brała. Ja miałam 2 cykle stymulowane na clo i nic mi się po nim nie działo poza uderzeniami gorąca i parę razy było mi niedobrze, ale tylko tyle. Wiadomo że każdy reaguje inaczej, poczytaj ulotkę, ale tam chyba nie ma jakichś bardzo drastycznych skutków ubocznych
![]() Aha i bolały mnie jajniki w 1 cyklu z clo, ale to dobrze, w 2 nie bolały ale też było ok. A z tymi Twoimi wyczynami kucharskimi to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane!
Miałam wczoraj jakiś problem z netem i nie mogłam się zalogować popołudniu... ![]() Mischoko i Aliszcze! Nieustannie trzymam kciuki! Syla i Piwusia! Dajcie mi Wasze namiary na n-k. Piwusia! A co ma Twój laptop do mnie? ![]() Madziwnia! Czarny! Płaszczyk ma czarne guziczki, więc będzie bardzo pasowało. Kathi! Dbaj o siebie! Asia! Tak mi przykro... ![]() Mischoko! Pytałaś o mój termin - 10.12. W tym tygodniu zaczęłam 33 tc. Chyba muszę zacząć pakować torbę, wczoraj na szkole rodzenia położna oglądała nasze piersi i stwierdziła, że mam już pokarm! ![]() A ja znowu miałam noc do dupy. O 5:00 byłam już na nogach, bo oczywiście moja ukochana przyjaciółka ZGAGA mimo wzięcia ranigastu ok. 24:00 postanowiła się do mnie przytulić. Mam już jej serdecznie dość! Już nie mam siły z nią walczyć... ![]() PS. Kupiliśmy wczoraj dywan! ![]() Buziaczki! ![]()
#1766 |
Zakorzenienie
|
Tola ściskam mocno, a koleżanka dostanie kopniaka w tyłek, to się od ciebie odczepi
![]() Fajnie że salonik już prawie kompletny, jak będziesz miała zdjątko to podeślij ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdjęcia wkleję, jak juz narożnik dojdzie (za niecałe 4 tyg). O! Zapomniałam Blondynce napisać, że trzymam kciuki, żeby z fasolinką wszystko było ok.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wow Tola juz masz pokarm ![]() Wiec tak ![]() ![]() Polozylam sie ok. 21.30 ookolo 1.30 obudzil mnie Darek ze ktos zajal nasze miejsce parkingowe i nie mamy gdzie postawic auta..... wiec chcial zaparkowac na ulicy ale tam znowu widzial uciekajacych dwoch gosci ktorzy rozbili szyby w trzech autach prawdopodobnie chcieli ukrasc je no to wezwalismy policje i stalismy tak jak glupki zeby wszystko wyjasnic np jakie mieli kolory oczu i numer buta (zartuje) ale pytania byly koszmarne a jak na nie odpowiedziec jak ja ich neiwidzialam a Darek widzial przez kilka sekund od tylu jak uciekali - no i poszlismy spac ok 4 nad ranem wiec moja tempka o 4.30 byla 36.62 ale to po pol godzinie a o 6.20 36.99 ale to po dwoch godzinach spania no i duzo pozniej niz zwykle wiec nie wiem czy w ogole brac ja pod uwage no nie wazne liczylam na ten pomiar dzis rano a tu dupa no ale poki @ nie ma jest nadzieja szyjka wciaz wysoko i twarda pepek kluje boli mnie podbrzusze i jajniki ale ogolnei jest ok nie czuje sie ja na @ ale moze mnie zaskoczyc.... czekam wiec cierpliwie wiec trzymajcie kciuki..... prosze ![]()
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
Izuś wiesz że trzymamy
![]() Życzę Ci z całego serca żeby @ się nie zjawiła ![]() Do mnie dzwonił przed chwilką gin, o 15.15 mam być na USG ![]() ![]() W pracy to mnie chyba uduszą, rano pół godziny opóźnienia przez zastrzyk bo jak zaczęłam chodzić na pierwsze to pielęgniarka robiła od po 7 rano więc się spóźniałam no i musiałam ten czas lekko przesunąć ale nie mogłam za dużo , zanim jestem w pracy to jest 7.30 a o 7 powinnam być. Ale wiedzą że na zastrzyki jeżdże tylko myślą że na kaszel. No i popołudniu muszę się zwolnić już o 13.15. Będzie dąsanko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
I ja trzymam kciuki kochana
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.