|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Hejo
![]() ale tu ruch ![]() to uwielbiam a ja zakopana w papierkach ![]() zazdroszczę urlopującemu Dagecikowi mojemu ![]() też byłam wczoraj na grzybkach ![]() a potem Mąż zabrał mnie na zakupki i kupił wymarzone buciki ![]() niestety wczoraj pojechał do pracy ![]() tęskni mi się strasznie-dobrze że Wy jesteście ![]() miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
Ahhh zapomniałam w końcu o tym torcie napisać. My mieliśmy tort śmietanowy o smaku bananowo- truskawkowym. Wszyscy się zajadali i do dzisiaj słyszę od gości, że tort był pierwsza klasa. Załączam zdjęcie
#3993 |
Zakorzenienie
|
Hellolll witam wszystkie Panie w ten paskudny poniedzialek...jak ja Wam zazdroszcze tego urzadzania mieszkanek, kupowania roznych sprzecikow itd.
![]() ![]() ja dzis na poprawe poniedzialkowego humorku ide do znajomej na wielka kawe z wielka pianka i moze wielkie ciacho...i moze zrobie sobie kilka fajnych fotek, bo wymyslilam ze dla malza na urodzinku zrobie sobie portret albo szkic ze zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2- słuszność masz ![]() Hej kruszynko ![]() Z wielką ochotą zastąpię Ci mężulka ![]() Cytat:
![]() I wygląda również ![]() My mieliśmy czekoladowo- wiśniowego- takiego z alkoholem. I brzoskwiniowego ![]() Ale nawet nie wiem jak smakował! Nie jadłam ![]()
![]() |
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wielki przytulasek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do prezentu, to moim zdaniem lepszym pomysłem by było zrobienie portretu lub szkicu męża. No ale to Ty znasz go lepiej i wiesz, co by wolał EDIT:Kasienko u nas na weselach stałym punktem programu jest karmienie się tortem. A że tortów z tamtej cukierni próbowałam już wcześniej, to za żadne skarby bym z tego nie zrezygnowała ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-10-13 o 12:06 Powód: dla kasienki :* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję moje Kochane-Kasieńko i Kinusiu
![]() ![]() ![]() my też karmilismy się tortem-B. wiedząc jakim jestem łakomczuchem dawał mi baardzo duze kawałki-goście mieli ubaw- ![]() nasze torty były śmietanowe-i ja trafiłam na stracciatellę-pyszotka-reszty nie jadłam i nie pamiętam, ale z torta nic nie zostało ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-10-13 o 12:10 Powód: o torciku |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Aguniu za odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mi się przypomniało co miałam Wam napisać.
Moja koleżanka z pracy była w tę sobotę również na weselu <innym niż ja> i widziała następującą sytuację: Przywieziono tort na salę, świeczki i te sprawy, nastrojowa muzyka, para młoda kroi torcik... Ukroili sobie po kawałku <z zamiarem prawdopodobnie karmienia> po czym panna młoda ze złowieszczym uśmiechem wpakowała owy kawał torta w twarz pana młodego. ![]() Pan młody nie był jej dłużny i... zrobił to samo. Podobno koleżanka zwinęła się ze śmiechu!! ![]() Musiało wyglądać to przezabawnie ![]()
#4001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4002 |
Wtajemniczenie
|
Przezabawnie... heh jak dla mnie numer z kiepskiej komedii.
Ale co tam- ja bym tam nie chciała takiej maseczki w dniu ślubu ![]()
#4003 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
hej gosiuniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
hehehe
ja sobie również czegoś takiego nie wyobrażam i w życiu bym na taki genialny pomysł nie wpadła! Ale sama sytuacja- dwoje ludzi z wielkim dystansem do siebie w taki sposób wręcz powalająca gości na kolana - jak dla mnie bomba! ![]() Myślę, że gdybyście były na takim zwariowanym weselu to również byście się uśmiały z tego. ![]() A pamiętacie tę dziewczynę z nk, której profil tutaj podawałam kiedyś?? Taka w sukience jak barbie, a koleś ken?? Madziczek mi pisała , że jej znajoma była na tym ślubie i podobno było ekstra!! ![]() Nie wszystko co debilnie wygląda, musi być... debilne ![]()
![]() |
#4006 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie pamiętam tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Wtajemniczenie
|
Tu Kasieńka trafiła w sedno!!!!
Wszystko zależy od pary która organizuje imprezę. Jeśli oni czują sie dobrze- nie udają kogoś kim nie są impreza z pewnością będzie się gościom podobała!! W sumie u nas w poprawiny leciała składanka specjalnie dla świadków- King Bruce Lee Karate Mistrz na której wszyscy karatecy tańczyli tak, jakby robili kata. Gdyby któraś z Was tam była pewnie pomyślelibyście ze upadliśmy na głowę ale dla naszych gości to było całkiem naturalne To jest tak jak nasza paczka jedzie na sylwestra- sukni wieczorowej w plecaku nie ma nikt- zamiast tego ciepłe buty, spodnie itp. Lubimy świętować w górach przy ognisku i kiełbaskach ![]() A to że ktoś jest inny to tylko dobrze świadczy. Przynajmniej nie jesteśmy dla siebie nudni ![]()
#4008 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mysmy tez sie karmili torciakiem, ale tylko po kawaleczku, a potem zanieslismy torta rodzicom ![]() ![]() ![]() A co do szkicow to ja uwialbiam takie cudownosci. Juz sie pochwalilam ze mysmy taki prezencik dostali od swiadkowej, taka duza antyrame 70x100 z przerysowanym naszym zdjeciem. Wszyscy sa zachwyceni jak sie nia chwalimy hihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
ojjj taaak Gosiu tu spi sie wysmienicie hihihi mnie na poczatku tez sie tu podobalo bo to naprawde piekne miasto ale ja juz bym chciala wracac do Polski wiec juz mi sie tu nie podoba i ciagle znajduje jakies minusy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko zgadzam się w zupełności z Tobą
![]() Izuś też wolę takiego sylwestra swojskiego niż wydumane fikołki na balach-ale co kto lubi ![]() a klimat zabawy zależy w całości od Pary i Gości-czyli znajomych-ważne żeby towarzystwo było zadowolone ![]() ja przy torcie wypaliłam: a teraz rzucamy się tortem- mina mojej mamy i Bartiego-BEZCENNE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
Izuś ja też wolę takiego sylwestra. Albo imprezę w domu
![]()
#4012 |
Wtajemniczenie
|
Hmm no właśnie widzę dziewczynki że się rozumiemy
![]() ![]() ![]() Wśród znajomych czuję się swobodnie dlatego preferuję imprezy w zamkniętym gronie ![]() Teraz w związku ze ślubem i przygotowaniami nie myślałam wczesniej o jakiejs rezerwacji wiec teraz jest trudno-albo wysokie ceny albo brak miejsc albo zycza sobie min 6 dób. A my chcemy jechać na 5 dni-4 noclegi. 12 osóbek. Wciąż szukam ![]() Bo organizacją noclegów zazwyczaj w naszej paczce zajmowałam się ja.
#4013 |
Zakorzenienie
|
Ach Sylwester..... kolejny nieokreslony plan..... Tym bardziej ze wypada on w srodku tygodnia. Wiec trzeba myslec o wzieciu urlopu w sumie ja nie bo nie wiem czy znajde prace do tego czasu lecz moj Skarb tez nie wie czy urlop dostanie. I wibec tego czy Sylwester tu pod Warszawa czy w Walbrzychu ze znajomymi czy moze jeszcze gdzie indziej....
![]() Ja to uniwersalna jestem, moge bawic sie z znajomym gronie ale wielkie bale mnie nie przerazaja chcialabym kiedys isc na taki bal w mega wieczorowej kiecce. Tym bardziej ze zawsze mozna wyskoczyc na taki bal w grupie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Wtajemniczenie
|
mi się podobał mój ostatni sylwester-spędzony tylko z Bartim w Świętoszowie-kolacja, szampanik, fajna muzyczka, życzenia na balkonie i podziwianie fajer
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Wtajemniczenie
|
Cisza od 14 normalnie niemożliwe
![]() A ja mam radosną nowinę ![]() ![]() ![]() Hehe dobrze ze nam powiedzial bo mielismy wyjsc z propozycja ze mu doplacimy miesiecznie 200 zl do tego co mu dają rodzice by mu na mieszkanie starczyło i by sie z nami pożegnał ![]() Poza tym chcemy to mieszkanie "odkupić" od rodziców Kamila. Wiecie docelowo mialo byc nasze ale wtedy Kamil zmienial firmę i nie dostal kredytu. I teraz czasem mojej teściowej sie wymknie "jak bedziecie mieli wlasne mieszkanie to mozecie w nim zrobić to i tamto ale narazie..." To nic ze my szukalismy tego mieszkania, potem notariusza , ja zalatwialam wszystkie papiery itp. Chcemy miesięcznie spłacać po 1500 zł. Prawie jak do banku ale bez odsetek ![]()
#4016 |
Wtajemniczenie
|
hej Robaczki
![]() ale długo do Was nie pisałam ![]() ![]() ![]() w końcu mamy płytki od fotografa i kamerana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() już dawno powinnam spać ![]() ![]() my także mieliśmy tort śmietanowy z owocami (fot poniżej) buziol ogromny dla wszystkich ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4017 |
Zakorzenienie
|
Śpiochy puk puk !
![]() Dzasta ja i daget miałyśmy ten sam stolarz na tort co Ty (moja fotka stronę wcześniej) ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Wtajemniczenie
|
Hej laski. Mam dziś paskudny humor, pokłóciłam się z mężem właściwie o nic i to w dużej części moja wina. Nasze pomieszkiwanie u rodziców mnie denerwuje niemiłosiernie.
Niestety jestem uparta jak osioł i jak sobie coś postanowie to tak jest. Jestem ofuknięta od wczoraj i w ogóle mam dość... Cytat:
![]() ![]() ![]() Też znalazłam kilka minusów u siebie, nawet się nieźle zdenerwowałam kilka razy, ale trudno nie chce mi się już z tym gościem ciągać i denerwować się dodatkowo. Jest jak jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | ||
Zakorzenienie
|
Hej witam Was z rana, póki jeszcze pracy nie tak wiele, ale dzień mi się baaaardzo pracowity zapowiada
![]() pogoda do kitu, więc tylko kawką się rozgrzać mogę ![]() Cytat:
![]() ![]() a z tym mieszkaniem, to też dobry pomysł ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Helooooł
![]() Dżastinko- już zostałaś zaatakowana przeze mnie na nk ![]() Izulek- rewelacja, że pozbyłaś się w końcu tego pasożyta ![]() Gosieńko- nie stresuj się skarbie mój ![]() My też póki co mieszkamy z moimi rodzicami <tak już od 2 lat> i powiem szczerze, że są naprawdę znośni. Gdybym miała mieszkać z teściową- zwariowałabym po tygodniu!!! Dziewuszki <Dżasti, Widget, Martuś>- Fajne te stelaże na torta!! ![]() ![]() ale co tam... najładniejszy stelaż jaki widziałam był u mojej kuzynki na ślubie <w kształcie serca!!!> wyglądał cudacznie!!! ![]() Kinuś- stuknijmy się kubkami z kawką! Również się rozgrzewam tymże trunkiem <dziś bez niczego mocniejszego>. ![]() Liluś- ![]() Co do sylwka to ja w tym roku coś pomysła nie mam! ![]() W sumie jest mi obojętne co to będzie za impreza. Może być bal, może być domówka, może być dicho- czacho. Byle było fajnie ![]() Trza pomyśleć o czymś , bo już czasu mało w sumie ![]() Marzą mi się właśnie góry i takie ognicho , o którym pisała Izulina... ![]() Ale kasiorki brak niestety, więc chyba sobie darujemy... Kasiorka jak kasiorka, ale mąż mój jest fryzjerem męskim <widać po uczesaniu ![]() ![]() Ach jo- powiedział krecik...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.