Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 11:34   #3991
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Hejo

ale tu ruch
to uwielbiam

a ja zakopana w papierkach
zazdroszczę urlopującemu Dagecikowi mojemu

też byłam wczoraj na grzybkachuwielbiam zbierać
a potem Mąż zabrał mnie na zakupki i kupił wymarzone buciki

niestety wczoraj pojechał do pracyi przyjedzie 23.10-
tęskni mi się strasznie-dobrze że Wy jesteście

miłego dzionka
Stary 2008-10-13, 11:36   #3992
agunia82
Zakorzenienie

Ahhh zapomniałam w końcu o tym torcie napisać. My mieliśmy tort śmietanowy o smaku bananowo- truskawkowym. Wszyscy się zajadali i do dzisiaj słyszę od gości, że tort był pierwsza klasa. Załączam zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p9202680.jpg (73,6 KB, 47 załadowań)

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 11:55   #3993
kotekk81
Zakorzenienie

Hellolll witam wszystkie Panie w ten paskudny poniedzialek...jak ja Wam zazdroszcze tego urzadzania mieszkanek, kupowania roznych sprzecikow itd. mnie to czeka dopiero za rok albo nawet dwa a tak bym chciala juz...a z jakich stron internetowych zamawiacie sprzety agd??

ja dzis na poprawe poniedzialkowego humorku ide do znajomej na wielka kawe z wielka pianka i moze wielkie ciacho...i moze zrobie sobie kilka fajnych fotek, bo wymyslilam ze dla malza na urodzinku zrobie sobie portret albo szkic ze zdjecia co o tym myslicie??

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 11:58   #3994
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
widziałam zdjęcia na nk i muszę stwierdzić, że małżeństwo wyjątkowo Ci służy

najważniejsze, że Tobie Twój bukiet się podobał
Ad.1- dziękuję
Ad.2- słuszność masz

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Hejo
Hej kruszynko
Z wielką ochotą zastąpię Ci mężulka
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ahhh zapomniałam w końcu o tym torcie napisać. My mieliśmy tort śmietanowy o smaku bananowo- truskawkowym. Wszyscy się zajadali i do dzisiaj słyszę od gości, że tort był pierwsza klasa. Załączam zdjęcie
Mmmmm... brzmi niezwykle smakowicie...
I wygląda również

My mieliśmy czekoladowo- wiśniowego- takiego z alkoholem.
I brzoskwiniowego

Ale nawet nie wiem jak smakował! Nie jadłam

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 12:02   #3995
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
niestety wczoraj pojechał do pracyi przyjedzie 23.10-
tęskni mi się strasznie-dobrze że Wy jesteście

miłego dzionka
my się Tobą zajmiemy
wielki przytulasek

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 12:04   #3996
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Hellolll witam wszystkie Panie w ten paskudny poniedzialek...jak ja Wam zazdroszcze tego urzadzania mieszkanek, kupowania roznych sprzecikow itd. mnie to czeka dopiero za rok albo nawet dwa a tak bym chciala juz...a z jakich stron internetowych zamawiacie sprzety agd??

ja dzis na poprawe poniedzialkowego humorku ide do znajomej na wielka kawe z wielka pianka i moze wielkie ciacho...i moze zrobie sobie kilka fajnych fotek, bo wymyslilam ze dla malza na urodzinku zrobie sobie portret albo szkic ze zdjecia co o tym myslicie??
Ja żelazko zamawiałam na agito.pl. Tylko że z zakupami przez internet trzeba bardzo uważać, bo zaczynają padać sklepy internetowe i może być problem! Najlepiej zamawiać ze sklepu, gdzie o wpłatę proszą dopiero, jak skompletują zamówienie. Tak na agito robią. Poza tym dobrze jest porównać ceny w takim serwisie jak ceneo, tam dodatkowo można zobaczyć jaką opinię ma dany sklep internetowy- i to też dobrze jest sprawdzić przed kupnem

Co do prezentu, to moim zdaniem lepszym pomysłem by było zrobienie portretu lub szkicu męża. No ale to Ty znasz go lepiej i wiesz, co by wolał

EDIT:Kasienko u nas na weselach stałym punktem programu jest karmienie się tortem. A że tortów z tamtej cukierni próbowałam już wcześniej, to za żadne skarby bym z tego nie zrezygnowała

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-10-13 o 12:06 Powód: dla kasienki :*
Stary 2008-10-13, 12:07   #3997
LilStar
Wtajemniczenie

Dziękuję moje Kochane-Kasieńko i Kinusiulof lof lof

my też karmilismy się tortem-B. wiedząc jakim jestem łakomczuchem dawał mi baardzo duze kawałki-goście mieli ubaw-
nasze torty były śmietanowe-i ja trafiłam na stracciatellę-pyszotka-reszty nie jadłam i nie pamiętam, ale z torta nic nie zostało

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-10-13 o 12:10 Powód: o torciku
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 12:23   #3998
kotekk81
Zakorzenienie

dziekuje Aguniu za odpowiedz a co do prezentu to wlasnie znajoma dala mezowi swoje zdjecie ktore wyglada jak szkic i moj malz byl zachwycony i teraz sie zastanawiam czy bardziej by mu sie podobal portret normalny czy szkic najwyzej zrobie dwa rozne hihihi

Stary 2008-10-13, 12:25   #3999
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Hi, cosik humorek dzisiaj kiepściuchny... może się poprawi Konkretnego sklepu jeszcze nie wybrałam, ale wchodzę na ceneo i dodatkowo czytam opinie o sklepie. Im więcej w ogóle sklep ma opinii tym lepiej chyba
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 12:26   #4000
kasienka1985
Zakorzenienie

Właśnie mi się przypomniało co miałam Wam napisać.
Moja koleżanka z pracy była w tę sobotę również na weselu <innym niż ja> i widziała następującą sytuację:
Przywieziono tort na salę, świeczki i te sprawy, nastrojowa muzyka, para młoda kroi torcik...
Ukroili sobie po kawałku <z zamiarem prawdopodobnie karmienia> po czym panna młoda ze złowieszczym uśmiechem wpakowała owy kawał torta w twarz pana młodego.
Pan młody nie był jej dłużny i... zrobił to samo.
Podobno koleżanka zwinęła się ze śmiechu!!

Musiało wyglądać to przezabawnie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-10-13, 12:27   #4001
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Aguniu za odpowiedz a co do prezentu to wlasnie znajoma dala mezowi swoje zdjecie ktore wyglada jak szkic i moj malz byl zachwycony i teraz sie zastanawiam czy bardziej by mu sie podobal portret normalny czy szkic najwyzej zrobie dwa rozne hihihi
a to skoro był zachwycony to myślę, że będzie to świetny prezent Ja bym postawiła na szkic, bo ja w ogóle uwielbiam szkice

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 12:27   #4002
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Przezabawnie... heh jak dla mnie numer z kiepskiej komedii.
Ale co tam- ja bym tam nie chciała takiej maseczki w dniu ślubu
Stary 2008-10-13, 12:30   #4003
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Właśnie mi się przypomniało co miałam Wam napisać.
Moja koleżanka z pracy była w tę sobotę również na weselu <innym niż ja> i widziała następującą sytuację:
Przywieziono tort na salę, świeczki i te sprawy, nastrojowa muzyka, para młoda kroi torcik...
Ukroili sobie po kawałku <z zamiarem prawdopodobnie karmienia> po czym panna młoda ze złowieszczym uśmiechem wpakowała owy kawał torta w twarz pana młodego.
Pan młody nie był jej dłużny i... zrobił to samo.
Podobno koleżanka zwinęła się ze śmiechu!!

Musiało wyglądać to przezabawnie
Ciekawe czy było to wyreżyserowane W każdym razie nie chciałabym czegoś takiego na własnym ślubie. Zresztą ze mnie to w ogóle taki czyścioch. Kiedyś były u nas w miasteczku np dyskoteki w pianie i wszyscy się zachwycali a ja w życiu bym na takie cudo nie poszła, bo później jest brudno i w ogóle...
Stary 2008-10-13, 12:34   #4004
kotekk81
Zakorzenienie

hej gosiuniu ano troche kiepsciuchny bo pogoda typowo angielska czyli szaro, buro i mokro ale mam nadzieje ze zdjecia poprawia mi humorek

Stary 2008-10-13, 12:35   #4005
kasienka1985
Zakorzenienie

hehehe
ja sobie również czegoś takiego nie wyobrażam i w życiu bym na taki genialny pomysł nie wpadła!
Ale sama sytuacja- dwoje ludzi z wielkim dystansem do siebie w taki sposób wręcz powalająca gości na kolana - jak dla mnie bomba!
Myślę, że gdybyście były na takim zwariowanym weselu to również byście się uśmiały z tego.

A pamiętacie tę dziewczynę z nk, której profil tutaj podawałam kiedyś??
Taka w sukience jak barbie, a koleś ken??
Madziczek mi pisała , że jej znajoma była na tym ślubie i podobno było ekstra!!

Nie wszystko co debilnie wygląda, musi być... debilne

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 12:39   #4006
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
hej gosiuniu ano troche kiepsciuchny bo pogoda typowo angielska czyli szaro, buro i mokro ale mam nadzieje ze zdjecia poprawia mi humorek
a no tak...nie zauważyłam Twojej lokalizacji moja siostra z Angolii też narzeka mówi ze ma jesienną depresję. Na pocieszenie powiem, że mi się w Anglii bardzo podobało byłam w zeszłym roku. Najlepiej mi się tam...spało
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
A pamiętacie tę dziewczynę z nk, której profil tutaj podawałam kiedyś??
Taka w sukience jak barbie, a koleś ken??
Madziczek mi pisała , że jej znajoma była na tym ślubie i podobno było ekstra!!

Nie wszystko co debilnie wygląda, musi być... debilne
Nie pamiętam tego.
Stary 2008-10-13, 12:44   #4007
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Tu Kasieńka trafiła w sedno!!!!
Wszystko zależy od pary która organizuje imprezę. Jeśli oni czują sie dobrze- nie udają kogoś kim nie są impreza z pewnością będzie się gościom podobała!!
W sumie u nas w poprawiny leciała składanka specjalnie dla świadków- King Bruce Lee Karate Mistrz na której wszyscy karatecy tańczyli tak, jakby robili kata. Gdyby któraś z Was tam była pewnie pomyślelibyście ze upadliśmy na głowę ale dla naszych gości to było całkiem naturalne

To jest tak jak nasza paczka jedzie na sylwestra- sukni wieczorowej w plecaku nie ma nikt- zamiast tego ciepłe buty, spodnie itp. Lubimy świętować w górach przy ognisku i kiełbaskach

A to że ktoś jest inny to tylko dobrze świadczy. Przynajmniej nie jesteśmy dla siebie nudni
Stary 2008-10-13, 12:47   #4008
daget
Zakorzenienie

GG do daget

dla Liloszka, nie ma czego zazdroscic Kochaniutka siedze sama i sie nudze potwornie..... ech.... byle do powrotu meza, a jutro musze cos sobie do roboty wymyslec.

Mysmy tez sie karmili torciakiem, ale tylko po kawaleczku, a potem zanieslismy torta rodzicom ... Co do tortowej maseczki to ja jednak bym raczej takiej nie chciala, moja twarzyczka kiepskawo reaguje na zwykla wode z roznych stron Polski a na taki eksperyment wolalabym jej nie narazac. Wczoraj ogladalismy filmik z wesela i oczywiscie zostalo uwiecznione jak sie ufafralam na samo wejscie wylewajac na sukienke szampana, dobrze ze byl bialy. do tego slychac jak sobie krzyklam, ze sie szampanem oblalam

A co do szkicow to ja uwialbiam takie cudownosci. Juz sie pochwalilam ze mysmy taki prezencik dostali od swiadkowej, taka duza antyrame 70x100 z przerysowanym naszym zdjeciem. Wszyscy sa zachwyceni jak sie nia chwalimy hihihi
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 12:53   #4009
kotekk81
Zakorzenienie

ojjj taaak Gosiu tu spi sie wysmienicie hihihi mnie na poczatku tez sie tu podobalo bo to naprawde piekne miasto ale ja juz bym chciala wracac do Polski wiec juz mi sie tu nie podoba i ciagle znajduje jakies minusy wsssstyd mi jak nie wiem co no ale skad ja moglam wiedziec ze jak taka rodzinna jestem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 12:55   #4010
LilStar
Wtajemniczenie

Kasieńko zgadzam się w zupełności z Tobą

Izuś też wolę takiego sylwestra swojskiego niż wydumane fikołki na balach-ale co kto lubipełna dowolność.
a klimat zabawy zależy w całości od Pary i Gości-czyli znajomych-ważne żeby towarzystwo było zadowolone

ja przy torcie wypaliłam: a teraz rzucamy się tortem- mina mojej mamy i Bartiego-BEZCENNE
Stary 2008-10-13, 13:00   #4011
agunia82
Zakorzenienie

Izuś ja też wolę takiego sylwestra. Albo imprezę w domu A ostatnio znajomi zakochali się w balach i tak świętują, więc ostatnie sylwestry spędzaliśmy sami w swoim towarzystwie przy przepysznej kolacji. I też było super! Jakoś bale to nie dla mnie, wolę się pobawić na luzaka w towarzystwie tylko znajomych osób

Stary 2008-10-13, 13:05   #4012
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hmm no właśnie widzę dziewczynki że się rozumiemy Mnie bale trochę przerażają w sumie Nie potrafię tańczyć, poza tym ubieranie się w jakieś wieczorowe suknie to też nie dla mnie
Wśród znajomych czuję się swobodnie dlatego preferuję imprezy w zamkniętym gronie
Teraz w związku ze ślubem i przygotowaniami nie myślałam wczesniej o jakiejs rezerwacji wiec teraz jest trudno-albo wysokie ceny albo brak miejsc albo zycza sobie min 6 dób.
A my chcemy jechać na 5 dni-4 noclegi. 12 osóbek. Wciąż szukam
Bo organizacją noclegów zazwyczaj w naszej paczce zajmowałam się ja.
Stary 2008-10-13, 13:14   #4013
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Ach Sylwester..... kolejny nieokreslony plan..... Tym bardziej ze wypada on w srodku tygodnia. Wiec trzeba myslec o wzieciu urlopu w sumie ja nie bo nie wiem czy znajde prace do tego czasu lecz moj Skarb tez nie wie czy urlop dostanie. I wibec tego czy Sylwester tu pod Warszawa czy w Walbrzychu ze znajomymi czy moze jeszcze gdzie indziej....
Ja to uniwersalna jestem, moge bawic sie z znajomym gronie ale wielkie bale mnie nie przerazaja chcialabym kiedys isc na taki bal w mega wieczorowej kiecce. Tym bardziej ze zawsze mozna wyskoczyc na taki bal w grupie . Ale czas pokaze. Nie jestem jednak czlowiekiem gor i sylwester w gorach jakos w ogole mnie nie kreci..... i kilka razy juz to sprawdzilam.....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 13:19   #4014
LilStar
Wtajemniczenie

mi się podobał mój ostatni sylwester-spędzony tylko z Bartim w Świętoszowie-kolacja, szampanik, fajna muzyczka, życzenia na balkonie i podziwianie fajer fajna była też świadomość że za rok sylwestra spędzimy już jako Mąż i Żona
Stary 2008-10-13, 21:18   #4015
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cisza od 14 normalnie niemożliwe
A ja mam radosną nowinę Szwagier sie wyprowadza!!! Tzn bedzie nocowal tylko w weekendy u nas w mieszkanku Ale wtedy to nas nie będzie
Hehe dobrze ze nam powiedzial bo mielismy wyjsc z propozycja ze mu doplacimy miesiecznie 200 zl do tego co mu dają rodzice by mu na mieszkanie starczyło i by sie z nami pożegnał
Poza tym chcemy to mieszkanie "odkupić" od rodziców Kamila. Wiecie docelowo mialo byc nasze ale wtedy Kamil zmienial firmę i nie dostal kredytu. I teraz czasem mojej teściowej sie wymknie "jak bedziecie mieli wlasne mieszkanie to mozecie w nim zrobić to i tamto ale narazie..." To nic ze my szukalismy tego mieszkania, potem notariusza , ja zalatwialam wszystkie papiery itp.
Chcemy miesięcznie spłacać po 1500 zł. Prawie jak do banku ale bez odsetek
Stary 2008-10-13, 22:24   #4016
dzasta110
Wtajemniczenie

hej Robaczki

ale długo do Was nie pisałam ostatni raz w piątek
w końcu mamy płytki od fotografa i kamerana oczywiście już znalazłam kilka minusów, ale "da się wytrzymać" pare fotek jest na nk na profilu mojego Męża też są

już dawno powinnam spać ale jakoś tak wszystkie wspomnienia wróciły

my także mieliśmy tort śmietanowy z owocami (fot poniżej)

buziol ogromny dla wszystkich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SL274343.jpg (84,5 KB, 20 załadowań)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 04:48   #4017
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Śpiochy puk puk !

Dzasta ja i daget miałyśmy ten sam stolarz na tort co Ty (moja fotka stronę wcześniej) .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 06:23   #4018
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej laski. Mam dziś paskudny humor, pokłóciłam się z mężem właściwie o nic i to w dużej części moja wina. Nasze pomieszkiwanie u rodziców mnie denerwuje niemiłosiernie.
Niestety jestem uparta jak osioł i jak sobie coś postanowie to tak jest. Jestem ofuknięta od wczoraj i w ogóle mam dość...
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A ja mam radosną nowinę Szwagier sie wyprowadza!!! Tzn bedzie nocowal tylko w weekendy u nas w mieszkanku Ale wtedy to nas nie będzie
Hehe dobrze ze nam powiedzial bo mielismy wyjsc z propozycja ze mu doplacimy miesiecznie 200 zl do tego co mu dają rodzice by mu na mieszkanie starczyło i by sie z nami pożegnał
Poza tym chcemy to mieszkanie "odkupić" od rodziców Kamila. Wiecie docelowo mialo byc nasze ale wtedy Kamil zmienial firmę i nie dostal kredytu. I teraz czasem mojej teściowej sie wymknie "jak bedziecie mieli wlasne mieszkanie to mozecie w nim zrobić to i tamto ale narazie..." To nic ze my szukalismy tego mieszkania, potem notariusza , ja zalatwialam wszystkie papiery itp.
no to super! W końcu będziecie sami Teściową się nie przejmuj...nie ma co o tym pisać. Teściowie to... temat rzeka

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
hej Robaczki

w końcu mamy płytki od fotografa i kamerana oczywiście już znalazłam kilka minusów,
Też znalazłam kilka minusów u siebie, nawet się nieźle zdenerwowałam kilka razy, ale trudno nie chce mi się już z tym gościem ciągać i denerwować się dodatkowo. Jest jak jest.
Stary 2008-10-14, 07:20   #4019
kina2807
Zakorzenienie

Hej witam Was z rana, póki jeszcze pracy nie tak wiele, ale dzień mi się baaaardzo pracowity zapowiada
pogoda do kitu, więc tylko kawką się rozgrzać mogę

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Iza to super nowiny ze szwagrem , w końcu nie będzie Wam głowy zawracał

a z tym mieszkaniem, to też dobry pomysł
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
hej Robaczki

ale długo do Was nie pisałam ostatni raz w piątek
w końcu mamy płytki od fotografa i kamerana oczywiście już znalazłam kilka minusów, ale "da się wytrzymać" pare fotek jest na nk na profilu mojego Męża też są

już dawno powinnam spać ale jakoś tak wszystkie wspomnienia wróciły

my także mieliśmy tort śmietanowy z owocami (fot poniżej)

buziol ogromny dla wszystkich
Dżastuś już lecę na nk i lukam Cię ślicznoto

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 08:12   #4020
kasienka1985
Zakorzenienie

Helooooł

Dżastinko- już zostałaś zaatakowana przeze mnie na nk
Izulek- rewelacja, że pozbyłaś się w końcu tego pasożyta
Gosieńko- nie stresuj się skarbie mój , będzie ołki zobaczysz!
My też póki co mieszkamy z moimi rodzicami <tak już od 2 lat> i powiem szczerze, że są naprawdę znośni. Gdybym miała mieszkać z teściową- zwariowałabym po tygodniu!!!
Dziewuszki <Dżasti, Widget, Martuś>- Fajne te stelaże na torta!! ja miałam takiego zwyklaka
ale co tam... najładniejszy stelaż jaki widziałam był u mojej kuzynki na ślubie <w kształcie serca!!!> wyglądał cudacznie!!!
Kinuś- stuknijmy się kubkami z kawką! Również się rozgrzewam tymże trunkiem <dziś bez niczego mocniejszego>.
Liluś-

Co do sylwka to ja w tym roku coś pomysła nie mam!
W sumie jest mi obojętne co to będzie za impreza.
Może być bal, może być domówka, może być dicho- czacho.
Byle było fajnie
Trza pomyśleć o czymś , bo już czasu mało w sumie
Marzą mi się właśnie góry i takie ognicho , o którym pisała Izulina... i kulig i wogle takie fajne sprawy...
Ale kasiorki brak niestety, więc chyba sobie darujemy...
Kasiorka jak kasiorka, ale mąż mój jest fryzjerem męskim <widać po uczesaniu > i pracuje w dzień sylwestra do 14 chyba , więc na jakieś dalsze wyjazdy <jeszcze zakopianką> nie ma szans...

Ach jo- powiedział krecik...

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości