|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Przyczajenie
|
Dot.: Skakanka VS tłuszcz :) 2
Na skakance skacze od jakiś 2 miesiecy. Ale pierwsze widoczne efekty były dopiero po jakis 2 tygodniach
![]() ogolnie staram się zdrowo odzywiac. I to przynosi efekty mam wiecej energii i ogolnie wieksza radosc z zycia ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj tylko 15 min bo zaczęło mnie coś kuć koło jajnika.. a ze mam te dni to wolałam nie ryzykować i przestałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Przyczajenie
|
Ja miałem ciężki dzień
![]() ![]() Własnie zbieram siły na skakanie ale cos mi sie nie chce ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Rozeznanie
|
mam takie pytanie, ogolnie skakalam ze 2 miesiace, prawie codziennie po ok pol godziny. Kondycja mi sie niezle poprawila, jak poszlam biegac, to myslalam, ze nigdy nie bede musiala stanac
![]() A, jedyne co zauwazylam, to ze ani razu nie mialam zakwasow i z tego sie bardzo bardzo ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Raczkowanie
|
Może przy chodzeniu po górach mięśnie inaczej pracują? A może faktycznie to tylko było twoje złudzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Raczkowanie
|
Hej >>blackmagicone<< mam pyatanie czy ćwicząc codziennie te pol godziny schudłaś cos? ..... zwracałaś na to uwage czy raczej Cie tylko interesowało zebys miała lepszą kondycje ...?
![]() ![]() było 72kg ---> jest 71-70kg ---> a juz wkrótce bedzie 65 kg ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj 27 min
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zadomowienie
|
ja też dzisiaj skakałam! wreszcie
![]()
#639 |
Raczkowanie
|
Mam problem.. L kurcze.. może Wy mi pomozecie.. zauważyłam, ze moje nogi robia się SINE!! Wyglądają jakby mi obmieraly.. ogolnie czuje się ok.. jasne, ze czasami bola, bo sa zmeczone po skakaniu.. ale wczoraj mialam przerwe i zauważyłam podczas kapieli, ze na udach znow wyszly mi dwie wielkie zyly identyczne, symetryczne do siebie.. wokół nich dwa jasniejsze pasy.. a pod kolanami było najgorzej.. sino-brazowo-zielone.. wyszlam z wody i po jakims czasie było ok.. wiecie co to może być..? nigdy nie mialam takiego problemu..czy to może być od skakania..? :/
#640 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie
![]() Zaczęłam skakać na skakance, ale mam grube ramiona i chciałabym je przede wszystkim odchudzić... więc czy przy skakaniu tłuszcz nie zamieni się w mięśnie? bo ktoś mi ostatnio tak powiedział.. a podczas skakania chyba ręce mnie najbardziej bolą. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
Witajcie dawno mnie nie było zaczynam od początku muszę zrzucić 20 kg musi mi się udać tym razem bo otworzyli u nas basen i chcialabym tam pójść nie wstydząć się swojej tusz co wy na to??
#642 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do wątku ^^
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdorwienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście tylko doradzam nie nakazuję ale wydaje mi się że to będzie lepsze.. po co narobić sobie zakwasów i później nie móc się ruszać na następny raz ![]() chyba że ćwiczysz to ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
po około tygodniowej przerwie-brak czasu
30 minut |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj skakałam 10 min i nieźle się zmęczyłam. Zaczęłam od 3 dni? Po 5 min skakałam a dzisiaj doszłam do 10. Kondycję mam straszną a chciałabym ją poprawić na ferie. Mam 4 miesiące na to więc chyba moge dużo zrobić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, tak się zastanawiam, czy skakanie na skakance pozwoli mi wyszczuplić zbyt grube uda i masakryczne łydki(moja zmora). Jak myślicie czy coś to da?
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
przy regularnym skakaniu i rozciaganiu [zeby lydki sie nie rozrosly]to zapewne tak
ja musze powrocic do skakania bo kondycja koszmarna wyglad okropny ale nie mam w ogole czasu na cwiczenia jakiekolwiek ![]()
#651 |
Wtajemniczenie
|
znowu się do Was przyłączam.. jakiś czas temu schudłam 6kg dzięki skakance i diecie.. troszkę się jednak zapusciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
can't be perfect jaką stosowałaś dietę? Jak długo ćwiczyłaś dziennie i ogólnie? Ze udało ci się schudnąć 6 kg… byłam bym wdzięczna jak udzielisz mi tych wszystkich informacji…
Bo Ja ogólnie skacze od 2 miesięcy ale od miesiąca regularnie ograniczyłam tez jedzenie ale w ogóle nie chudnę a nawet przybieram na wadze… nie wiem co normalnie robić ale nie poddam się pragnę zgubić te 10 kg co przytyłam od stycznia … Wiec proszę cie napisz mi jaką stosowałaś dietę … bo jak tobie pomogła to może mi tez pomoże ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Rozeznanie
|
ja wczoraj 5 minut skakania z rańca po przebudzeniu zaliczyłam
![]()
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
kurcze cały czas brak czasu na ćwiczenia za to się obżeram niesamowicie
![]() dziś sobie poskaczę po dłuższej przerwie bo mam trochę luzu od nauki ![]() edit: 20 min zaliczone ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2008-10-22 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
700 zaliczone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Mam zamiar skakać na skakance dwa - trzy razy w tygodniu. Więcej nie, bo boje się o te moje łydki, aby się nie stały bardziej grubsze. Będę je modelować za pomocą ćwiczeń. Oprócz tego będę jeździć na basen ;-) Dzisiaj skakałam ok. 2 minut, no i kondycja moja to masakra...
#658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może najpierw zacznę od tego że duzo ćwiczyłam ![]() ![]() ![]() nie przejmuj sie 2 miesiące to jeszcze krótki okres czasu.. trzymam za Ciebie kciuki i za siebie też ![]() czas się znowu się wziąśc na siebie a potem utrzymywać wypracowany efekt.. ja się znowu zapuściałam i jestem na siebie zła.. teraz jest moje ostatnie podejście.. potem dopiero po ciązy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Raczkowanie
|
...can't be perfect... dziękuje za informacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() … teraz ostro biorę się za siebie ![]() --> Dieta ćwiczenia >> raz w tygodniu aerobik<< >>>Teraz musi się udać<<< ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sobie postanowiłam że to moje ostatnie podejście.. (nie mówiąc o powrocie do formy po ewentualnej ciąży) i będę sobie to codziennie powtarzać.. chciałabym schudnąć 6 kg i utrzymywać tą wagą.. chodzi mi też o to aby regularnie ćwiczyć i mieć więcej energii na codzień.. cały dzień co chwila piję wodę z cytrynką i zieloną herbatkę co mnie jakoś dziwnie przeczyszcza.. ![]() jutro mam wolny dzień, więc od rana sobie poćwicze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.