Meridia - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 10:46   #2521
charmiss
Przyczajenie

GG do charmiss
Dot.: Meridia

helloł
A ja chciałam spytać ponownie o stosowanie tabletek przeciwbólowych przy M, czy można?
a tak w ogóle to od wczoraj jest mi strasznie niedobrze:/ tzn juz lekko mi przeszło ale w głowie ciągle ciężko Też mogę się pochwalić sukcesem, że po 3 tabletce spadło mi 2 kg ale już nie będę zapeszać heh
a co dziś robicie? Ja na 17 do pracy idę.. ale szybko zleci mam nadzieje
charmiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 10:54   #2522
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charmiss Pokaż wiadomość
helloł
A ja chciałam spytać ponownie o stosowanie tabletek przeciwbólowych przy M, czy można?
a tak w ogóle to od wczoraj jest mi strasznie niedobrze:/ tzn juz lekko mi przeszło ale w głowie ciągle ciężko Też mogę się pochwalić sukcesem, że po 3 tabletce spadło mi 2 kg ale już nie będę zapeszać heh
To gratuluję sukcesu kobietko z tego samego województwa Ale nie będziemy do siebie pałały niechęcią jak już standardowo Toruń z Bydgoszczą

Co do tabletek przeciwbólowych, to ja biorę jak coś mnie boli Biorę coś na ibuprofenie (bo tylko on mi pomaga). Chociaż staram się nie brać jak głowa boli po Meridii, a boli I właśnie tak jak Ty jakaś taka ciężka ta głowa się wydaje

To ja dziś mam jazdę i będę gonić L-ką pieszych na przejściach

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 11:22   #2523
wredka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Nooo to moje gratulejszyn A ciasteczka to wisz, nie ma co się przejmować, ważne, że ogólnie ograniczasz jedzonko i waga spada
I ja także strasznie szybko się najadam, dziś wciągnęłam Danio z warzywami i dosłownie dwa machy buraczków na śniadanko I jestem fuul Nie ważyłam się od piątku, bo jestem u rodziców, ale już dziś wracam do siebie i na pewno pierwsze co zrobię to stanę na wadze

Miłego dzionka Meridianki
No to widzę same sukcesy na razie, oby tak dalej
Dziś na śniadanko zjadłam pól bułeczki i serek wiejski (mniam) i baaardzo się najadłam, nadal głodu nie odczuwam, a to już 3 godziny minęły hehe

Dziś mam lekarza, który sprawdzi czy nadaje się na posiadacza prawa jazdy
Ciekawe co to wyjdzie hehehe
A jeszcze dziś rzucam palenie

pozdrówka

wredka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 12:18   #2524
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wredka Pokaż wiadomość
To nieźle skoro czujecie się jak naćpane hehe
Ja czuję się oki, jak bym nie brała żadnej chemii M na mnie dobrze działa jak narazie, szybko się najadam, ale wczoraj zjadłam małe 2 ciasteczka
najlepsze jest to, że po 2 tabsach spadło mi 1kg
gratulacje! oby tak dalej!!!!

Cytat:

To ja dziś mam jazdę i będę gonić L-ką pieszych na przejściach
heeh no to miłej jazdy!!
eh pamiętam jak sama trzęsłam tyłkiem za kółkiem po raz pierwszy

charmiss ten ból głowy to skutek z pewnością merdii... pewnie że możesz brać leki przeciwbólowe z tego co pamiętam nie ma takich przeciwwskazań

u mnie chyba skutkiem ubocznym oprócz zaparć jest jakiś dół... nic mi się nie chce, mimo że wiem że chce iść na jakiś staż to nawet nie mam weny, energii ani większej chęci żeby tego szukać...

u mnie nadal nic... kupiłam sobie dzisiaj sensik.... kurde już się wkurzam bo nawet podwójna FIGURA 1 nie działa jakoś super! tzn nie że od tygodnie nie byłam w WC to nie o to chodzi, ale żeby w ogóle odwiedzić tron muszę jeść tyyyyle rzeczy że mam już dosyć... oby sensik podziałał!!!!!

miłego dnia

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 13:27   #2525
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

witam kolezanki
troche mnie tu nie bylo, a to przez to, ze caly weekend balowalam. w piatek mialo byc jedno piwko u kolezanki, ale troche za bardzo sie rozkrecilismy dawno nie pilam alkoholu, troche zle mi po tym bylo. sobota miala byc spokojna, ale zostalam zaproszona na impreze z okazji urodzin, teraz wiem, ze piwo i wino, to zla mieszanka pol nocy nie spalam, bo glowa mnie bolala. takze nagrzeszylam i to ostro chociaz za bardzo nie mam wyrzutow sumienia, caly czas trzymam diete i cwicze, jak raz sobie zabaluje to chyba nie koniec swiata. cos sie nam od zycia nalezy
rano stwierdzilam, ze musze sie zmierzyc, bo balam sie, ze przez weekendowe szalenstwo moje trudy poszly na marne. na szczescie nie jest zle, od 4 pazdziernika do dzisiaj stracilam 1cm w pasie, 1cm w biodrach i 1 w tali, pierwszy raz od poczatku odchudzania zmierzylam udo z 64 spadlam na 61, nigdy tak szybko nie stracilam w nogach, to moj najgorszy element ciala
szpurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 14:51   #2526
charmiss
Przyczajenie

GG do charmiss

u mnie nadal nic... kupiłam sobie dzisiaj sensik.... kurde już się wkurzam bo nawet podwójna FIGURA 1 nie działa jakoś super! tzn nie że od tygodnie nie byłam w WC to nie o to chodzi, ale żeby w ogóle odwiedzić tron muszę jeść tyyyyle rzeczy że mam już dosyć... oby sensik podziałał!!!!!

Heh wiem co czujesz! dopiero dzisiaj się wypróżniłam i chyba sama siebie nastraszyłam właśnie senesikiem, bo kiedyś to myślałam że po tym ziółku ducha na kibelku wyzionę normalnie Na prawdę OSTROŻNIE z tą herbatką, bo w nieodpowiednich dawkach to normalnie morderstwo z premedytacją!! Po tym się kiedyś tak wypróżniłam, że latałam do kibelka 3 dni a po tych 3 dniach miałam lepszy efekt niż po meridii więc na prawdę błagam o rozwagę

wredka powodzenia u lekarza i również gratuluję 1 kg!!
Tereskaa a Ty uważaj na jeździe ja kiedyś bym dostała manto na nauce bo prawie potrąciłam rowerzystę ale jak się na mnie wydzierał <olaboga> katastrofa
Na szczęscie mam już to za sobą i mam nadzieję, że u Was tam jakoś łatwiej zdać ten durny egzam:/ no i oczywiście nie "tłukę" toruniaków (żeby nie było) i nie jestem fanem takich dziwnych sporów międzymiastowych.. więc spoko loko

Idę dziołchy do roboty. Nie wiem jak ja będę wkręcać ludziom szajs przez telefon z taką ciężką głową, masakra.. (jestem telefonistką)
Napiszcie jak tam Wam poszło będę wieczorem, ciao
Stary 2008-10-13, 15:16   #2527
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Heh wiem co czujesz! dopiero dzisiaj się wypróżniłam i chyba sama siebie nastraszyłam właśnie senesikiem, bo kiedyś to myślałam że po tym ziółku ducha na kibelku wyzionę normalnie Na prawdę OSTROŻNIE z tą herbatką, bo w nieodpowiednich dawkach to normalnie morderstwo z premedytacją!! Po tym się kiedyś tak wypróżniłam, że latałam do kibelka 3 dni a po tych 3 dniach miałam lepszy efekt niż po meridii więc na prawdę błagam o rozwagę
hahah no to ciekawie, zanim przeczytałam twoja wiadomość wypiłam całą szklankę, Tereska chyba mnie ostrzegała żebym wypiła najpierw pół ale mnie tak zaparło ze mam to gdzieś! jutro siedzę w domu wiec jak coś przeniosę się do łazienki razem z kompem hhahaha możne mnie to ładnie oczyści

szpurko, brawo! ciesz się każdym centymetrem i każdym dekiem!!!! to zawsze krok do przodu...

Stary 2008-10-13, 15:19   #2528
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
gratulacje! oby tak dalej!!!!

heeh no to miłej jazdy!!
eh pamiętam jak sama trzęsłam tyłkiem za kółkiem po raz pierwszy

charmiss ten ból głowy to skutek z pewnością merdii... pewnie że możesz brać leki przeciwbólowe z tego co pamiętam nie ma takich przeciwwskazań

u mnie chyba skutkiem ubocznym oprócz zaparć jest jakiś dół... nic mi się nie chce, mimo że wiem że chce iść na jakiś staż to nawet nie mam weny, energii ani większej chęci żeby tego szukać...

miłego dnia
Podziała, podziała I tak jak napisała charmiss...

Cytat:
Na prawdę OSTROŻNIE z tą herbatką, bo w nieodpowiednich dawkach to normalnie morderstwo z premedytacją!! Po tym się kiedyś tak wypróżniłam, że latałam do kibelka 3 dni a po tych 3 dniach miałam lepszy efekt niż po meridii więc na prawdę błagam o rozwagę

wredka powodzenia u lekarza i również gratuluję 1 kg!!
Tereskaa a Ty uważaj na jeździe ja kiedyś bym dostała manto na nauce bo prawie potrąciłam rowerzystę ale jak się na mnie wydzierał <olaboga> katastrofa
Na szczęscie mam już to za sobą i mam nadzieję, że u Was tam jakoś łatwiej zdać ten durny egzam:/ no i oczywiście nie "tłukę" toruniaków (żeby nie było) i nie jestem fanem takich dziwnych sporów międzymiastowych.. więc spoko loko

Idę dziołchy do roboty. Nie wiem jak ja będę wkręcać ludziom szajs przez telefon z taką ciężką głową, masakra.. (jestem telefonistką)
Napiszcie jak tam Wam poszło będę wieczorem, ciao
Toruńscy piesi w komplecie po mojej jeździe A i ja także nie jestem fanką pewnego popularnego u nas sportu Więc jak piszesz, spoko loko koko

Nio i ja się teraz chwalę 3 kg od piątku mimo wczorajszej pizzy

Stary 2008-10-13, 15:25   #2529
Faficzkowa
Wtajemniczenie

ooooooo Teresko BARWO!!! kibicuję wam bardzo ale zazdroszczę bo już mnie przebijacie z tymi kilogramami

idę się położyć, wróciłam od dentysty i mnie boli.... oh......

Stary 2008-10-13, 15:30   #2530
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
ooooooo Teresko BARWO!!! kibicuję wam bardzo ale zazdroszczę bo już mnie przebijacie z tymi kilogramami

idę się położyć, wróciłam od dentysty i mnie boli.... oh......
Dziękuję kochana To tylko na początku tak leci, więc spoko wodza za chwilkę pewnie też dotrzemy do momentu, w którym waga stanie oby tylko chwilowo

Oszzzzz ten dentysta... ale jak trzeba to trzeba, odpoczywaj

Stary 2008-10-13, 16:28   #2531
madzia12g
Raczkowanie

Cytat:
helloł
ja biorę dużo tabletek przeciwbólowych i nie odczuwam nic nowego przy stosowaniu meridii---pozdrawiam
start 24.10.2012: 99kg......14.10.2012: 96kg..30.11.2012:93kg o kurcze ile przede mną
madzia12g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 16:53   #2532
wredka
Raczkowanie

ja muszę się poprawić, mam mniej nie 1kg lecz 2kg hehe
właśnie pożarłam 5 kostek czekolady Milka i mam mały wyrzut sumienia;/ to przez to rzucanie fajek;/
Stary 2008-10-13, 17:01   #2533
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja muszę się poprawić, mam mniej nie 1kg lecz 2kg hehe
właśnie pożarłam 5 kostek czekolady Milka i mam mały wyrzut sumienia;/ to przez to rzucanie fajek;/
Eeeeee no kochana, szalejesz Jeśli ta czekoladka będzie się mieściła ilości kalorii odpowiednim dla dietki to nie masz co się martwić Jedyne zmartwienie może być takie, że poza przyjemnością nic Ci ta czekoladka dnie dała A przyjemność jest ważna
Nooo i gratki z powodu kolejnego kila

Stary 2008-10-13, 17:11   #2534
wredka
Raczkowanie

Cytat:
Eeeeee no kochana, szalejesz Jeśli ta czekoladka będzie się mieściła ilości kalorii odpowiednim dla dietki to nie masz co się martwić Jedyne zmartwienie może być takie, że poza przyjemnością nic Ci ta czekoladka dnie dała A przyjemność jest ważna
Nooo i gratki z powodu kolejnego kila
dziś zjadłam pół bułki, serek wiejski, znowu pół bułki i tę nieszczęsną czekoladę, mam nadzieje, że się zmieściłam w kaloriach hehe
Od dziś będę jadła milkę raz w tygodniu
Stary 2008-10-13, 17:30   #2535
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziś zjadłam pół bułki, serek wiejski, znowu pół bułki i tę nieszczęsną czekoladę, mam nadzieje, że się zmieściłam w kaloriach hehe
Od dziś będę jadła milkę raz w tygodniu
Eeeee, no nie zmieściłaś się możesz dojeść czekoladę do końca

A ja już czekam na kolejną niedzielę, bo wtedy zjem kebaba, może frytki, może znów pizzę ale mi takie czekanie daje pozytywnego kopa

W takim razie i ja napiszę co dziś zjadłam
na śniadanko serek Danio z warzywami + odrobina buraczków
na drugie śniadanie 5 orzechów laskowych + kawa z mlekiem
na obiadek jajecznica z 2 jaj i chudej wędlinki
na podwieczorek kawa Macchiato z Biedrony
kolacja przede mną ale mam zamiar zjeść trochę surówki oraz kilka plasterków polędwiczki

Aż ciekawa jestem ile mniej będzie wskazywała moja waga

Stary 2008-10-13, 17:58   #2536
ineczka7
Zadomowienie

Ja się wzięłam za liczenie kalorii i wychodzi mi za mało na jeden dzień, ale się nie zmuszę żeby jeść więcej
na śniadanie malutka kanapka chleba razowego z powidłami - 140 kcal
na obiad 2 jajka na twardo bez soli - 174 kcal
na kolację przed 18 - kanapka chleba razowego z sardynkami w pomidorze - 142 kcal i kawa z mlekiem i lyzeczka cukru - 58 kcal
514 kalorii :/ Wszystko wyliczone z wagi produktów i tabeli kalorii z tendencją do zawyżania jeśli miałam wątpliwości
Wczoraj zjadłam pół deseru lodowego i to mi dało łącznie w ciągu dnia 920 kalorii, bez niego znowu byłoby za mało, chyba jutro nakupię warzyw żeby coś podgryzać w międzyczasie, o ile się do tego zmuszę
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 18:08   #2537
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
Ja się wzięłam za liczenie kalorii i wychodzi mi za mało na jeden dzień, ale się nie zmuszę żeby jeść więcej
na śniadanie malutka kanapka chleba razowego z powidłami - 140 kcal
na obiad 2 jajka na twardo bez soli - 174 kcal
na kolację przed 18 - kanapka chleba razowego z sardynkami w pomidorze - 142 kcal i kawa z mlekiem i lyzeczka cukru - 58 kcal
514 kalorii :/ Wszystko wyliczone z wagi produktów i tabeli kalorii z tendencją do zawyżania jeśli miałam wątpliwości
Wczoraj zjadłam pół deseru lodowego i to mi dało łącznie w ciągu dnia 920 kalorii, bez niego znowu byłoby za mało, chyba jutro nakupię warzyw żeby coś podgryzać w międzyczasie, o ile się do tego zmuszę
Ineczko, ja wiem, ze trudno się zmusić, bo Meridia daje jadłowstręt ale dla swojego dobra dobrze by było nie schodzić poniżej 1000 Musisz zdać sobie sprawę, że nie będziesz brała Meridii całe życie i kiedyś będziesz musiała zacząć jeść więcej, bo organizm nie wytrzyma cały czas na redukcji, a wtedy przyzwyczajony do małych ilości zacznie odkładać jak szalony w obawie kolejnych ciężkich czasów A wtedy Twój wysiłek pójdzie niestety na marne

Stary 2008-10-13, 18:55   #2538
ineczka7
Zadomowienie

zrobiłam sobie mleko z miodem, trochę podniosę ilość kalorii na dziś
Jutro kupię warzywa i owoce, spróbuję jeść trochę więcej i trochę mądrzej
Stary 2008-10-13, 19:09   #2539
charmiss
Przyczajenie

GG do charmiss

Cytat:
hej
no z tym jedzonkiem musisz jeść bardziej 'normalnie', bo niestety Tereskaa ma absolutną rację.. Po odstawieniu M będziesz odczuwała głód mimo tego, że Twój żołądek będzie 'z deka' skurczony Tak mi się bynajmniej wydaje i mam świadomość, że będzie o niebo łatwiej przybrać nam to co tak ciężko tracimy (a przy traceniu niewyobrażalna frajda co ?)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 19:12   #2540
Alauka
Raczkowanie

ja się muszę przyznać, ze za mądrze to ostatnio nie jem.........
dziś rano na śniadanie ciemna bułka z wędliną i pomidorem (bez masła) i kawa z mlekiem, drugie śniadanie to samo (bo w pracy....) poza tym 2 rzodkiewki i gryz banana....i to wszystko. Ile to może być kalorii wie ktoś?

za to wczoraj zjadłam na śniadanie 2 kromki chlebka usmażonego w jajku i kawa z mlekiem, na obiad troszkę łazanek, 2 baryłki z alkoholem z Wedla? i Malibu troche...

a co do senesu to jak piłam Figurę 1 to zawsze musiałam z 2 torebek a czasami się zdarzało, ze i taka nie działała!! a czasem znowu jak zadziałała to taki ból brzucha, że hej
Stary 2008-10-13, 19:18   #2541
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alauka Pokaż wiadomość
ja się muszę przyznać, ze za mądrze to ostatnio nie jem.........
dziś rano na śniadanie ciemna bułka z wędliną i pomidorem (bez masła) i kawa z mlekiem, drugie śniadanie to samo (bo w pracy....) poza tym 2 rzodkiewki i gryz banana....i to wszystko. Ile to może być kalorii wie ktoś?
śniadanie niecałe 200 kcal x 2 plus ten gryz banana, dałabym 400 kcal za wszystko, nie więcej
nie wiem czy wędlinę miałaś wieprzową czy drobiową, za drobiową odejmij 40 kcal
Stary 2008-10-13, 19:20   #2542
charmiss
Przyczajenie

GG do charmiss

a tak w ogóle to jestem po robocie i głowa mi trochę odetchnęła.. mimo tego, że dzwoniłam dzisiaj do wieeelu numerów
Napiszę jeszcze tu coś, bo zaraz uciekne na M jak miłość kurcze a jestem tak hmm może nie zła ale rozżalona, bo domownicy tu sobie smażą właśnie jajecznicę i w sumie gdyby nie byłaby już tak późna pora to sama nie wiem czy bym się na nią nie skusiła.. o sakra ble!! ale bym się w ten swój tłusty kufer gryzła no ale mam nadzieję, że nikt nie zada pytania "chcesz?" bo chyba tu wybuchnę histerią heh choć w zasadzie nie mam ochoty na jedzenie..
Ciekawe czy mój przyszły mąż zauważy, że zeszło ze mnie co nieco (niedługo-mój optymizm nie zna granic). A no i w ogóle postanowiłam sobie, że będę się ważyła tylko raz w tygodniu.. zatem następny krok na mą szklaną wyrocznie będzie w NIEDZIELĘ!! ehh mam nadzieję, że wytrzymam i powściągnę swą niezaspokojoną ciekawość
3majcie się dzielne kobiety. Kurcze na prawdę łatwiej jest dzięki wsparciu. Bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do waszej grupki no to ciao,, młaaa
Stary 2008-10-13, 19:24   #2543
Alauka
Raczkowanie

Cytat:
śniadanie niecałe 200 kcal x 2 plus ten gryz banana, dałabym 400 kcal za wszystko, nie więcej
nie wiem czy wędlinę miałaś wieprzową czy drobiową, za drobiową odejmij 40 kcal
serio tak mało??? cholreka, muszę saię poprawić trochę
Stary 2008-10-13, 19:27   #2544
wredka
Raczkowanie

a ja sobie wypiłam pół listra wyciskanych soków z grejfruta, pomaranczy, mandarynek i cytryn mniaaam ciekawe ile to kalorii
kurcze musze faktycznie wiecej jeść, żeby po odstawieniu nie nadrobić z nawiązką

zaraz idę na film i na spanko
miłej nocki Wszystkich szczupliznom
Stary 2008-10-13, 19:31   #2545
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze Powiem Ci jak było ze mną... kiedyś schudłam 25 kg bez Meridii w 2,5 miecha jedząc po 200 - 500 kcal dziennie i sporo ćwicząc... w skrócie mówiąc wróciło z podwójnym gratisem nie mówiąc już o rozregulowanej przemianie materii Dlatego żeby schudnąć paradoksalnie trzeba jeść

Stary 2008-10-13, 19:48   #2546
Candy Killer
Zakorzenienie

a jaaa wlasnie zjadlam chyba z 500 kcal na raz:P pizzuche robilaaaam :P:P ale cśśśś :P

tereska..chcesz?:Pczy wolisz twixa?:P

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 20:39   #2547
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
a jaaa wlasnie zjadlam chyba z 500 kcal na raz:P pizzuche robilaaaam :P:P ale cśśśś :P

tereska..chcesz?:Pczy wolisz twixa?:P
A mogę to i to Ach, nie ma to jak nocne jedzonko

Canduś, jak tam babo, dietkę trzymasz? Mów mi tu jak na spowiedzi jak wyniki

Stary 2008-10-14, 02:14   #2548
Tereskaa
Zakorzenienie

No to ja mam dziś bezsenną nockę Kręciłam się w tym wyrze od 3 godzin, więc skoro nie można spać to trzeba wstać i coś napisać

Stary 2008-10-14, 05:22   #2549
Candy Killer
Zakorzenienie

no widzisz jak diete trzymam :P pizza sie zajadam :P:P
no tak..ograniczam ilosci spozywane ale raczej nie przebieram az tak..teraz jeszcze okres mam to jak babel sie czuje ale po okresie M wraca do lask

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 06:16   #2550
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
no widzisz jak diete trzymam :P pizza sie zajadam :P:P
no tak..ograniczam ilosci spozywane ale raczej nie przebieram az tak..teraz jeszcze okres mam to jak babel sie czuje ale po okresie M wraca do lask
A ja na przykład też sobie zjadłam pizze w niedzielę A dietkę dalej trzymam Bo cóż to by było za życie bez choćby odrobiny przyjemności

Ech ta Meridia, co za badziewne, porąbane g***o za mało na nią epitetów Przez całą noc nie zmrużyłam przez nią oka Dzisiaj chyba nie wezmę Jestem skonana, ale nie mogę zasnąć

Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości