|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Przyczajenie
|
Dot.: Meridia
helloł
![]() A ja chciałam spytać ponownie o stosowanie tabletek przeciwbólowych przy M, czy można? a tak w ogóle to od wczoraj jest mi strasznie niedobrze:/ tzn juz lekko mi przeszło ale w głowie ciągle ciężko ![]() ![]() ![]() a co dziś robicie? Ja na 17 do pracy idę.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tabletek przeciwbólowych, to ja biorę jak coś mnie boli ![]() ![]() ![]() To ja dziś mam jazdę i będę gonić L-ką pieszych na przejściach ![]()
![]() |
![]() |
#2523 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś na śniadanko zjadłam pól bułeczki i serek wiejski (mniam) i baaardzo się najadłam, nadal głodu nie odczuwam, a to już 3 godziny minęły hehe Dziś mam lekarza, który sprawdzi czy nadaje się na posiadacza prawa jazdy ![]() A jeszcze dziś rzucam palenie ![]() pozdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() heeh no to miłej jazdy!! ![]() eh pamiętam jak sama trzęsłam tyłkiem za kółkiem po raz pierwszy ![]() charmiss ten ból głowy to skutek z pewnością merdii... pewnie że możesz brać leki przeciwbólowe ![]() ![]() u mnie chyba skutkiem ubocznym oprócz zaparć jest jakiś dół... nic mi się nie chce, mimo że wiem że chce iść na jakiś staż to nawet nie mam weny, energii ani większej chęci żeby tego szukać... ![]() u mnie nadal nic... kupiłam sobie dzisiaj sensik.... kurde już się wkurzam bo nawet podwójna FIGURA 1 nie działa jakoś super! tzn nie że od tygodnie nie byłam w WC to nie o to chodzi, ale żeby w ogóle odwiedzić tron muszę jeść tyyyyle rzeczy że mam już dosyć... oby sensik podziałał!!!!! ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#2525 |
Rozeznanie
|
witam kolezanki
![]() troche mnie tu nie bylo, a to przez to, ze caly weekend balowalam. w piatek mialo byc jedno piwko u kolezanki, ale troche za bardzo sie rozkrecilismy ![]() ![]() ![]() ![]() rano stwierdzilam, ze musze sie zmierzyc, bo balam sie, ze przez weekendowe szalenstwo moje trudy poszly na marne. na szczescie nie jest zle, od 4 pazdziernika do dzisiaj stracilam 1cm w pasie, 1cm w biodrach i 1 w tali, pierwszy raz od poczatku odchudzania zmierzylam udo z 64 spadlam na 61, nigdy tak szybko nie stracilam w nogach, to moj najgorszy element ciala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Przyczajenie
|
u mnie nadal nic... kupiłam sobie dzisiaj sensik.... kurde już się wkurzam bo nawet podwójna FIGURA 1 nie działa jakoś super! tzn nie że od tygodnie nie byłam w WC to nie o to chodzi, ale żeby w ogóle odwiedzić tron muszę jeść tyyyyle rzeczy że mam już dosyć... oby sensik podziałał!!!!!
![]() Heh ![]() ![]() ![]() ![]() wredka powodzenia u lekarza ![]() ![]() Tereskaa a Ty uważaj na jeździe ![]() ![]() ![]() Na szczęscie mam już to za sobą i mam nadzieję, że u Was tam jakoś łatwiej zdać ten durny egzam:/ no i oczywiście nie "tłukę" toruniaków ![]() ![]() ![]() Idę dziołchy do roboty. Nie wiem jak ja będę wkręcać ludziom szajs przez telefon z taką ciężką głową, masakra.. (jestem telefonistką) ![]() Napiszcie jak tam Wam poszło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() szpurko, brawo! ciesz się każdym centymetrem i każdym dekiem!!!! to zawsze krok do przodu...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nio i ja się teraz chwalę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2529 |
Wtajemniczenie
|
ooooooo Teresko BARWO!!!
![]() ![]() idę się położyć, wróciłam od dentysty i mnie boli.... oh...... ![]()
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oszzzzz ten dentysta... ale jak trzeba to trzeba, odpoczywaj ![]()
![]() |
![]() |
#2531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 |
Raczkowanie
|
ja muszę się poprawić, mam mniej nie 1kg lecz 2kg hehe
właśnie pożarłam 5 kostek czekolady Milka i mam mały wyrzut sumienia;/ to przez to rzucanie fajek;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nooo i gratki z powodu kolejnego kila ![]()
![]() |
![]() |
#2534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Od dziś będę jadła milkę raz w tygodniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja już czekam na kolejną niedzielę, bo wtedy zjem kebaba, może frytki, może znów pizzę ![]() ![]() W takim razie i ja napiszę co dziś zjadłam ![]() na śniadanko serek Danio z warzywami + odrobina buraczków na drugie śniadanie 5 orzechów laskowych + kawa z mlekiem na obiadek jajecznica z 2 jaj i chudej wędlinki na podwieczorek kawa Macchiato z Biedrony kolacja przede mną ale mam zamiar zjeść trochę surówki oraz kilka plasterków polędwiczki ![]() Aż ciekawa jestem ile mniej będzie wskazywała moja waga ![]()
![]() |
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
Ja się wzięłam za liczenie kalorii i wychodzi mi za mało na jeden dzień, ale się nie zmuszę żeby jeść więcej
![]() na śniadanie malutka kanapka chleba razowego z powidłami - 140 kcal na obiad 2 jajka na twardo bez soli - 174 kcal na kolację przed 18 - kanapka chleba razowego z sardynkami w pomidorze - 142 kcal i kawa z mlekiem i lyzeczka cukru - 58 kcal 514 kalorii :/ Wszystko wyliczone z wagi produktów i tabeli kalorii z tendencją do zawyżania jeśli miałam wątpliwości ![]() Wczoraj zjadłam pół deseru lodowego i to mi dało łącznie w ciągu dnia 920 kalorii, bez niego znowu byłoby za mało, chyba jutro nakupię warzyw żeby coś podgryzać w międzyczasie, o ile się do tego zmuszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2538 |
Zadomowienie
|
zrobiłam sobie mleko z miodem, trochę podniosę ilość kalorii na dziś
![]() Jutro kupię warzywa i owoce, spróbuję jeść trochę więcej i trochę mądrzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2539 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() no z tym jedzonkiem musisz jeść bardziej 'normalnie', bo niestety Tereskaa ma absolutną rację.. Po odstawieniu M będziesz odczuwała głód mimo tego, że Twój żołądek będzie 'z deka' skurczony ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Raczkowanie
|
ja się muszę przyznać, ze za mądrze to ostatnio nie jem.........
dziś rano na śniadanie ciemna bułka z wędliną i pomidorem (bez masła) i kawa z mlekiem, drugie śniadanie to samo ![]() ![]() za to wczoraj zjadłam na śniadanie 2 kromki chlebka usmażonego w jajku i kawa z mlekiem, na obiad troszkę łazanek, 2 baryłki z alkoholem z Wedla? i Malibu troche... a co do senesu to jak piłam Figurę 1 to zawsze musiałam z 2 torebek a czasami się zdarzało, ze i taka nie działała!! a czasem znowu jak zadziałała to taki ból brzucha, że hej ![]()
![]() |
#2541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy wędlinę miałaś wieprzową czy drobiową, za drobiową odejmij 40 kcal |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Przyczajenie
|
a tak w ogóle to jestem po robocie i głowa mi trochę odetchnęła.. mimo tego, że dzwoniłam dzisiaj do wieeelu numerów
![]() Napiszę jeszcze tu coś, bo zaraz uciekne na M jak miłość ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe czy mój przyszły mąż zauważy, że zeszło ze mnie co nieco (niedługo-mój optymizm nie zna granic ![]() ![]() 3majcie się dzielne kobiety. Kurcze na prawdę łatwiej jest dzięki wsparciu. Bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do waszej grupki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2544 |
Raczkowanie
|
a ja sobie wypiłam pół listra wyciskanych soków z grejfruta, pomaranczy, mandarynek i cytryn mniaaam
![]() ![]() kurcze musze faktycznie wiecej jeść, żeby po odstawieniu nie nadrobić z nawiązką ![]() zaraz idę na film i na spanko ![]() miłej nocki Wszystkich szczupliznom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
a jaaa wlasnie zjadlam chyba z 500 kcal na raz:P pizzuche robilaaaam :P:P ale cśśśś :P
tereska..chcesz?:Pczy wolisz twixa?:P
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Canduś, jak tam babo, dietkę trzymasz? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
No to ja mam dziś bezsenną nockę
![]() ![]()
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
no widzisz jak diete trzymam :P pizza sie zajadam :P:P
no tak..ograniczam ilosci spozywane ale raczej nie przebieram az tak..teraz jeszcze okres mam to jak babel sie czuje ale po okresie M wraca do lask ![]()
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech ta Meridia, co za badziewne, porąbane g***o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.