Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-14, 08:57   #3721
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
co tu taka cisza?

nie wiem jak wytrzymam do 27.10 na to usg, a jak potem się okaże, ze maluch znowu nie pokaże się to się załamię. Chciałabym kupować rzeczy odpowiednie dla płci, bo te neutralne jakoś mi się nie podobają
jeszcze 13 dni...
zaneczko,nic się nie martw,szybko zleci.Myślę,że Twoje dzidzio tak się ciągle wierci,że w końcu odwróci się tak jak trzeba i się dowiesz

moje maleństwo
jastinada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 09:09   #3722
Amazonia23
Zakorzenienie

Zanka ja myślę że twój brzusio jest na chłopca raczej niż na dziewczynkę.
A powiedzcie mi dziewczyny jaki szpital wybieracie taki że dziecko będzie 24h koło was czy tak w którym bedzie przynoszone na karmienie i na życzenie?
A i jeszcze coś chciałam zapytać póki pamiętam jakich kremów przeciw rozstepom używacie a jakich będziecie używały na rozstęp?
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 09:27   #3723
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
Napisane przez Amazonia23 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi dziewczyny jaki szpital wybieracie taki że dziecko będzie 24h koło was czy tak w którym bedzie przynoszone na karmienie i na życzenie?
A i jeszcze coś chciałam zapytać póki pamiętam jakich kremów przeciw rozstepom używacie a jakich będziecie używały na rozstęp?
a jak odróżnić brzuch na chłopca i na dziewczynę? ja bym chciała się zacząć do czegoś przymierzać

w szpitalu,w którym będę rodzić dzieci są z mamami cały dzień,zabierają je chyba w nocy,a ze mną jak będzie to nie wiem,bo moja teściowa jest tam położną więc całkiem możliwe,że dzidzi bedzie ze mną cały czas

ja kupiłam na rozstępy krem Palmers ze Stanów na Allegro

http://www.allegro.pl/item452649889_...nal_z_usa.html

moim zdaniem jest supe,jest wydajny i używam go już od 2 miesięcy i nic na razie mi nie wyszło,bo szczególnie zależało mi na tatuażu,który mam w miejscu gdzie akurat najbardziej teraz tyję polecam,tani ,duzy i bardzo wydajny

tym smaruję piersi,brzuch i boczki oraz uda i pupę,a resztę smaruję oliwką Johnsona

moje maleństwo
Stary 2008-10-14, 09:33   #3724
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość

kurcze nie otworzył mi się 2 i 4 link i nie wiem co to za wózek,a mnie zainteresował skoro buziaczek mówi,że to "trójkołowe taczki" to czy ten mój wózek to też takie taczki
w 2 i 4 linku musisz usunąć na końcu "- a" bo się przez przypadek dołączyło do linku zamiast do tekstu poza linkiem, albo po prostu skopiować adres bez końcówki

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 09:40   #3725
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
ja wolę nie obstawiać,nigdy nie mam racji,a potem się złoszczę,że nie potrzebnie wogóle obstawiałam

cieszę się,ze ok z krwią,resztą na razie nie można się przejmować

kurcze nie otworzył mi się 2 i 4 link i nie wiem co to za wózek,a mnie zainteresował skoro buziaczek mówi,że to "trójkołowe taczki" to czy ten mój wózek to też takie taczki

chciałam Ci powiedzieć buziaczekk,że te moje "taczki" są całkiem ZAJE...FAJNE

No też gratuluję poznania płci,coś widzę chłopcy na razie górą.Córcia Spicegirl ratuje nasz babski honor

a tak poza tym:

Dzień dobry wszystkim

Nie otworzyly ci sie dlatego ze po html jest -a a tego ma nie byc poprostu tak jej wskoczyli jak to pisala wiec jak otworzysz ta strone to u gory w adresie wykresl to -a, albo podam ci te linki poprawnie

http://www.allegro.pl/item450799430_...owe_50_56.html

http://www.allegro.pl/item449379061_...rek_w_0zl.html

teraz sprobuj
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 09:44   #3726
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:

A sa jeszcze takie szpitale ze sie dziecka nie ma przy sobie tylko przynoszą na karmienie i na zyczenie?? bo mi sie wydaje ze te czasy juz minely?? i teraz kazda matka ma dziecko przy sobie 24 h ? z tego co wiem to mozna tez poprosic zeby dziecko np zabrali na na jakis czas np jak chcemy isc pod prysznic, czy do toalety czy sie przespac, bo idac pod prysznic to nie wiem czy sie zostawia samo dziecko? no chyba ze jest sie z kims w pokoju to ewentualnie ta sasiadka moze przypilnowac, albo jak mezus przyjdzue, jak to jest ? moze sie ktoras doswiadcozna wypowie bo sama jestem ciekawa

Ja uzywam tylko oliwki bambino, uzywałam johnsona, ale ta z bambino jest gesciejsza i ładniej pachnie a co do innych kremow to kremy przeciw rozstepom dla kobiet w ciazy, idź do apteki to ci cos daja albo do drogerii, nie powinno sie uzywac kremow ujedrniajacych !!!! bo one dzialaja na odwrot w ciazy tak gdzies ostatnio przeczytałam ze my mamy rozluźniac skore a nie napinac
Stary 2008-10-14, 09:47   #3727
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
Napisane przez Jaga1111 Pokaż wiadomość
http://www.allegro.pl/item449379061_..._w_0zl.html -a taki wozek wam sie podoba wizulanie bo mnie raczej nie...

mi się podoba chociaż jak dla mnie to tańsze są x landerki,któe podobają mi się bardziej a ja za cały wózek z gondolą zpłaciłam mniej niż za tą tylko samą spacerówkę,więc mój podoba mi się dużo bardziej ale ten graco to tez ponoć świetny wózek

moje maleństwo
Stary 2008-10-14, 09:54   #3728
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
a jak odróżnić brzuch na chłopca i na dziewczynę? ja bym chciała się zacząć do czegoś przymierzać

w szpitalu,w którym będę rodzić dzieci są z mamami cały dzień,zabierają je chyba w nocy,a ze mną jak będzie to nie wiem,bo moja teściowa jest tam położną więc całkiem możliwe,że dzidzi bedzie ze mną cały czas

ja kupiłam na rozstępy krem Palmers ze Stanów na Allegro

http://www.allegro.pl/item452649889_...nal_z_usa.html

moim zdaniem jest supe,jest wydajny i używam go już od 2 miesięcy i nic na razie mi nie wyszło,bo szczególnie zależało mi na tatuażu,który mam w miejscu gdzie akurat najbardziej teraz tyję polecam,tani ,duzy i bardzo wydajny

tym smaruję piersi,brzuch i boczki oraz uda i pupę,a resztę smaruję oliwką Johnsona

Nie da się odroznic po wielkosci i kształcie brzucha kto tam siedzi w srodku to sa tylko takie zabobony niby sie mowi ze jak kobieta ładnieje w ciazy to bedzie chłopak a jak jest brzydsza to dziewczynka bo dziewczynki niby odbieraja mamie urode, takze sa rozne takie przepowiednie wlasnie tez po kształcie i wielkosci brzucha ale nie pamietam teraz kolejnosci jak to było mi np powiedziano na poczatku ciazy ze schudłam i wyładniałam - ciekawe bo ja tego nie zauwazylam bo jak mialam dziennie mdlosci przez wiekszosc dnia i wymioty codziennie to jak mozna ładniej wygladac predzej to wygladalam jak skazaniec ktory prosi o litosc
Stary 2008-10-14, 09:59   #3729
zanka205
Zakorzenienie

podobno jak brzuch szpiczasty to chłopak
a jak okrągły to dziewczynka,
poza tym jak rośnie sam brzuch to na synka,
a jak oprócz brzuch rosną biodra, uda i tyłek to dziewczynka.
Mam szpiczasty brzuch, ale kilogramy mi przyszły też w biodrach i tyłku,
więc to chyba nie sprawdza się zupełnie.
To tylko przesądy takie...

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 10:00   #3730
gosia j.
Rozeznanie

memi dzięki za pamieć . Na usg ide jutro wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

gosia j. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 10:02   #3731
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
memi dzięki za pamieć . Na usg ide jutro wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
poznasz jutro płeć?

trzymam kciuki za usg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 10:06   #3732
emzeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte Pokaż wiadomość
ALE JUŻ WIEM
Wczoraj byłam u lekarza, i równo na pierwszą rocznicę ślubu udało się dzidziusiowi zrobić nam prezent i się ujawnić Możecie więc wykreślić mi z listy dziewczynkę a zostawić chłopczyka. Niestety jeszcze na 100% nie zdecydowaliśmy się na imię. Liczyłam co prawda na dziewczynkę, ale oczywiście najważniejsze, że wszystko jest ok..
Muszę tylko brać żelazo i magnez
Gratuluje synka

Cytat:
Powodzenia jutro na badaniu

A ja mowie dzien dobry i sie przyznam ze mam ju 5,5kg na plus...

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 10:06   #3733
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:

Żanetko... ja mam to samo...:cr y::cr y:

brzuch do szpica,tyłek rośnie... co tu o tym myśleć. Będę ryczeć

moje maleństwo
Stary 2008-10-14, 10:10   #3734
raspberry69
Zakorzenienie

Dzien dobry wszystkim

Ja dzis mialam o 7 juz byc na basenie ale jak widac nawet tam jeszcze nie dotarlam lozko mialam wieksza sile przyciagania... No ale zaraz sie zbieram bo trzeba sie troszke poruszac... Siedzenie przy ksiazkach wcale nie jest takie fajne na dluzsza mete.

Cytat:
Napisane przez emzeta Pokaż wiadomość

Co do grzybkow to ja tez jestem fanka, i jak bylismy w pl to nam sie nie udalo ale mama duuuzo nazbierala i jedlismy ciagle sosik grzybowy a do walizki dostalam 200g swiezo ususzonych i sloiczki z marynowanymi

Raspberry, okreslenie tamtych spiochow ze sa pomaranczowo-waniliowe wywolalo u mnie glod...
A brzuszek masz na razie malutki, widac laska jestes i bedziesz
Emzeta bardzo dziekuje
Oj zazdroszcze tych grzybkow. nie ma to jak swieze,prosto z lasu...

Cytat:
Napisane przez Charlotte Pokaż wiadomość

Ja wczoraj wreszcie skusiłam się na kilka ubranek, na razie białych i jedno żółte, bo nie wiedziałam jaki kolorek kupować, ALE JUŻ WIEM
Wczoraj byłam u lekarza, i równo na pierwszą rocznicę ślubu udało się dzidziusiowi zrobić nam prezent i się ujawnić Możecie więc wykreślić mi z listy dziewczynkę a zostawić chłopczyka. Niestety jeszcze na 100% nie zdecydowaliśmy się na imię. Liczyłam co prawda na dziewczynkę, ale oczywiście najważniejsze, że wszystko jest ok..
Muszę tylko brać żelazo i magnez
Gratuluje chlopca
Ja tez przez caly czas biore magnez

Cytat:
Ja uzywalam ( bo juz mi sie skonczyla) oliwki z Weledy na rozstepy.
http://www.amazon.de/gp/product/B000...F8&me=&seller=

Teraz uzywam na zmiane body butter dla mam z Hipp i jeszcze taki inny tutejszy krem.Mam tez oliwke z tej serii.

http://www.rossmann.de/DesktopModule...0/681476_1.jpg

http://www.dm-drogeriemarkt.de/dmDHo...0on_20top.html
Stary 2008-10-14, 10:11   #3735
zanka205
Zakorzenienie

a wiecie, że jakiś miesiąc temu martwiłam się, że na USG okaże się, że mam synka i wydawało mi się to "tragedią", a teraz tak sobie myślę, że nie ważne czy chłopczyk czy dziewuszka ale chcę już do mojego maleństwa mówić po imieniu, kupować ubranka i inne rzeczy. Teraz marzę tylko o tym, żeby się dowiedzieć, i może być chłopak, będę najszczęśliwsza na świecie

Stary 2008-10-14, 10:12   #3736
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:

trzymam kciuki Gosia. Oby sie wszystko ladnie wchlonelo
Stary 2008-10-14, 10:16   #3737
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje synka

Kurcze, ja musze zainwestowac w lepsza wage bo moja zamiast do przodu isc to sie cofa i wchodzi na to ze chudne a nie tyje. A dodam, ze dodatkowo przeklamana jest o 4 kilo. Za tydzien lekarz wiec wtedy dowiem sie ile mi przybylo.
Stary 2008-10-14, 10:21   #3738
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:

Hehe to ja to samo, okragły brzuch to niby dziewczynka bedzie, ale rosnie mi jak narazie tylko brzuch, nic nie poszlo mi ani w biodra ani w tylek piersi tez tylko troszke urosły bo mialam i tak duze, zrobiły sie bardziej pełniejsze niz wieksze wiec musialby byc to chlopak wiec ani tak, ani tak, i zostałysmy dalej w tym samym punkcie, ja sie chyba przez ten tydzien bede modlic i błagac malucha zeby w poniedzialek ładnie sie wystawil przynajmniej na ta chwilke moze mu cos obiecam ze kupie lale albo autko zeby tylko przekupic i zeby tylko sie odwrocil.....bo naprawde nie chce mi sie juz kupowac uniwersalnych ciuszkow!! a pewnie kolejne USG ooprcz tego teraz w 21 t, bede miec za 2 m-ce czyli w 29 tyg a to juz jest pozno, nie chce tak dlugo i jeszcze pewnie zrobi focha i tez sie nie ujawni, ujawni sie dopiero jak wyjdzie
Stary 2008-10-14, 10:21   #3739
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
poznasz jutro płeć?

trzymam kciuki za usg
Jeszcze za wczesnie, niestety. Narazie wizyta kontrolna. Ale wsparcie sie przyda, dzieki .
Cytat:

Dzieki . A mi ise waha od 0.5 do 2 kg.
Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki Gosia. Oby sie wszystko ladnie wchlonelo
Dziekuje, tez mam taka nadzieje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 10:29   #3740
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Kurcze, ja musze zainwestowac w lepsza wage bo moja zamiast do przodu isc to sie cofa i wchodzi na to ze chudne a nie tyje. A dodam, ze dodatkowo przeklamana jest o 4 kilo. Za tydzien lekarz wiec wtedy dowiem sie ile mi przybylo.

Ty sie dowiesz wagi u lekarza a ja musze ja sama kontrolowac bo u mojego lekarza nie waza !!!! On nawet nie pyta o wagę!!! I nie wiem czy ja wogole ma! bo nie widzialam. Nie wpisuje tez do ksiazeczki ciazy a jest tam taka rubryka, i jest kilka innych ktorych tez nie uzupelnia, zastanawiam sie dlaczego, czyzby nie były wazne? ale po cos tam chyba są! Mierzą tylko cisnienie i to tez od swieta !!! Mialam juz 3 wizyty u niego a tylko 1 raz mi mierzyla polozna cisnienie, bo akurat nie miala nic innego do roboty a siedziało nas tam tylko 2, wiec sie pofatygowała, ale na szczescie ja z cisnieniem nigdy nie mialam problemu, wage mam porzadniejsza bo elektroniczna ktora pokazuje kg i dkg, ale musi stac zawsze w tym samym miejscu bo jak sie juz gdzies indziej postawi to wazy inaczej, ostatnio chodzilam z nia po pokoju i za kazdym razem inaczej wazyłam

A na 15 ide dzisiaj do dentysty, mam zapisane 2 zeby do zrobienia ale zastanawiam sie czy robic oba, i narazie dac sobie spokoj z dentysta bo chodze prywatnie wiec place nie malo i czy ta kase wydac lepiej na wyprawke ale z drugiej strony chcialabym w czasie ciazy wyleczyc wszystkie zeby (ale nie sa tragiczne zeby je szybko trzeba było leczyc) no i mam dylemat plomba bez znieczulenia kosztuje 60 zł, jeszcze niedawno kosztowała ponad 80 zł + do tej ceny 20 zl za znieczulenie jesli bedzie potrzebne ale na szczescie Pani poszła po rozum do głowy i podpisała umowe z NFZ wiec te 20-30 zł jest taniej
Stary 2008-10-14, 10:45   #3741
Sznapi
Raczkowanie

DZIEN DOBRY WSZYSTKIM
emzeta dziekuje za mile slowa
Kika83 Charlotte i SoNeRa gratuluje chlopcow
Spicegirl zycze Tobie zebys wkoncu dostala wymarzony domek, ja na swoje mieszkanko czekam juz 2 tydzien i doczekac sie nie moge.
Zanka205 i buziaczekk piekne brzuszki, tylko pozazdroscic.
Zanka moja siostra w ciazy miala tak samo, nie wiadomo skad sie braly te kg. Ale szybo przytyla i rownie szybko po porodzie zrzucila te kg, a w sumie ich bylo napewno 25. Ja jak narazie 8kg do przodu
Wczoraj bylam na usg polowkowym, z dzidzia i ze mna wszystko w jak najlepszym porzadku. Na szczescie moja kruszynka chetnie nozki "rozlozyla" hehe i okazalo sie ze bedziemy mieli chlopczyka jak sie ciesze ze juz wiem, przynajmiej teraz moge poszalec z zakupem ciuszkow.
A i tak mniej niż jutro..."
Sznapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 10:50   #3742
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sznapi Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam na usg polowkowym, z dzidzia i ze mna wszystko w jak najlepszym porzadku. Na szczescie moja kruszynka chetnie nozki "rozlozyla" hehe i okazalo sie ze bedziemy mieli chlopczyka jak sie ciesze ze juz wiem, przynajmiej teraz moge poszalec z zakupem ciuszkow.
To gratuluje, kolejny chlopaczek w naszym gronie . Cos malo dziewczynek chce sie pojawic w marcu.

Stary 2008-10-14, 10:51   #3743
zanka205
Zakorzenienie

Sznapi gratuluję synka!

Stary 2008-10-14, 11:02   #3744
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Kobitki,co to się dzieje?? same chłopaki,to która Pani ma najbliższe USG,może pojawi się znów jakaś dziewuszka

moje maleństwo
Stary 2008-10-14, 11:05   #3745
zanka205
Zakorzenienie

ja pewnie za dwa tygodnie (jeśli szczęście dopisze) dołączę do mamuś synków

Stary 2008-10-14, 11:41   #3746
Charlotte
Wtajemniczenie

GG do Charlotte

Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość
Kolejny chłopczyk gratulacje!!!

Dzień Dobry, dzień dobry...ale to już chyba 4 chłopczyk jak się nie mylę....przecież mamy dwóch chłopczyków bliźniaków
Wszystko fajnie... tylko gdzie żony dla naszych synów!!!!!!
Charlotte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 11:55   #3747
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Shnapi gratuluję synka
Ja mam usg w czwartek więc już tylko dwa dni zostały moze też się dowiem co będę miałajuż się nie mogę doczekać
ale faktycznie strasznie męsko zaczyna nam się na wątku robić....dobrze, że mamy jednego rodzyneczka u Spicegirl

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 12:00   #3748
zanka205
Zakorzenienie

a ja właśnie nałożyłam farbę na włosy i sobie siedzę

Stary 2008-10-14, 12:04   #3749
emzeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
A na 15 ide dzisiaj do dentysty, mam zapisane 2 zeby do zrobienia ale zastanawiam sie czy robic oba, i narazie dac sobie spokoj z dentysta bo chodze prywatnie wiec place nie malo i czy ta kase wydac lepiej na wyprawke
Ja zdecydowalam sie robic zeby w ciazy bo podobno e bakterie moga miec wplyw na plod, a jakies 8 lat temu poszly mi zeby i mialam bardzo duzo plomb w sumie na raz robionych i teraz sie zaczynaja prawie na raz rozszczelniac, jedna sie ukruszyla, jedna dziura sie zrobila z boczku i w sumie 5 zebow na 2 wizytach, zostawilam 380zl u dentystki.... ech, ale dla mnie to wazne jest

Cytat:
Napisane przez Sznapi Pokaż wiadomość
DZIEN DOBRY WSZYSTKIM
emzeta dziekuje za mile slowa
Kika83 Charlotte i SoNeRa gratuluje chlopcow
Spicegirl zycze Tobie zebys wkoncu dostala wymarzony domek, ja na swoje mieszkanko czekam juz 2 tydzien i doczekac sie nie moge.
Zanka205 i buziaczekk piekne brzuszki, tylko pozazdroscic.
Zanka moja siostra w ciazy miala tak samo, nie wiadomo skad sie braly te kg. Ale szybo przytyla i rownie szybko po porodzie zrzucila te kg, a w sumie ich bylo napewno 25. Ja jak narazie 8kg do przodu
Gratuluje synalka, ale bedzie synkow u nas, ja sie tez czuje na synka, moze sie dowiem razem z Zanka o plci za 2 tyg...

Poszlam dzis na poczte i do banku a po drodze wstapilam do H&m i benetton i kupilam nastepne ciuszki dla dzidzi, tym razem zielone unisex, mi tam kolory unisex nie przeszkadzaja ale czasami sa fajne ubranka z nadrukami i te juz sa jakos bardziej plciowo nastawione...

A w ogole to rano mialam ostry bol i jak wracalam to tez mnie zlapal i teraz mnie mocno boli nad lewa pachwina, jakby jajnik czy cos, dosc ostro i juz dlugo wiec ide sie polozyc, jak nie przejdzie to jak maz wroci gdzies z nim pojade do lekarza i do tego sie jakos tak poce i mi duszno ale temp nie mam podwyzszonej

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 12:12   #3750
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:

A w ogole to rano mialam ostry bol i jak wracalam to tez mnie zlapal i teraz mnie mocno boli nad lewa pachwina, jakby jajnik czy cos, dosc ostro i juz dlugo wiec ide sie polozyc, jak nie przejdzie to jak maz wroci gdzies z nim pojade do lekarza i do tego sie jakos tak poce i mi duszno ale temp nie mam podwyzszonej
mam nadzieję,że ten bół to taki co mój.Z racji tego,że jajo zagnieździło mi się na początku z lewej strony to wszystkie bóle też oduwam właśnie z tej lewej strony.Różne rodzaje tego bólu odczuwam,moja położna mówi,że naciągają się ścięgna-myślę,że tak bo bół mi sie powtarza na okrągło,a juz w między czasie byłam kilka razy badana i wszystko okazuje się super więc myślę,że to tak trzeba pocierpiec troszki.A dla mamuś pierwszy raz w ciąży to myślę,że to zdwojony problem,bo tak na prwdę nie wiemy czego sie spodziewać.

moje maleństwo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości