![]() |
#661 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z reszta ja jestem od niej poważniejsza a sama bym sobie taki kupiła ![]() ![]() Cytat:
![]() Hmmm uwielbiam bawić sie włosami ![]() Dobranoc Puchatko ![]()
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
ja też zmykam .
dobranoc wszystkim! koziołkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
AGA :)
|
sasly a jak lubi HK i róż to napewno będzie się podobać
![]() ja też się zbieram, jutro jade do lekarza wiec chcę się wyspać. no tak, za 10 min pójde ![]()
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do lekarza? a co Ci ? ![]()
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza
![]() Nawet przed kode ![]() Tożto zaszczyt ![]() Zmykam na śniadanie i na uczelnię ![]() Pogoda u mnie masakryczna - wcale nie chce się wychodzić w cieplutkiego domu ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
druga
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aga do twarzy ( choć twarz z czarną plamą ![]() ![]() ![]() Sas dla mnie te kolczyki za - słodkie ![]() ![]() DZień dobry ![]() Maks i Pusia nie hałasowały za bardzo chyba są trochę przestraszone zmianą otoczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
I ja jestem
![]() U mnie przed 12 w nocy-zaraz zbieram sie spac bo jutro rano znow do pracy. Siedzialam na necie bo sie decydowalam czy zamowic sobie kurtke czy nie-w koncu zamowilam ale byc moze sie okaze ze bedzie troche przyduza-zobaczymy za kilka dni..... Milego dnia Koziolki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Eliku jaką kurtkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Koziolki
![]() Melduje sie z czerwonymi pazurami u lewej reki ![]() kupilam wczoraj lakiery, w tym czerwony iiii...masakra ![]() ![]() ![]() No przeciez masz boba ![]() No i wywiazalas sie z obietnicy ![]() ![]() ![]() yovi ![]() Cytat:
![]() kaszkiet swietny! Zakladaj go ![]() Cytat:
![]() No wlasnie?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
|
Kolejna ja
![]() dzień dobry ? ![]() sas nic mi nie jest. Idę po zwolnienie lekarskie bo w piątek mam ważne zajęcia, a jedziemy do tego Krakowa. Nie lubię się tłumaczyć i ślinić przed wykładowcami więc pokażę zwolnienie i będzie po sprawie ![]() ale wykombinowałam ![]() puchatko oj biedna ![]() widzisz niektórzy to mają wolne dziś... ![]() ale pogoda u nas też się zepsuła ![]() kode Maks i Pusiaaaaa ![]() wyprowadzałaś ich na spacer? ![]() Elfie pokaż kurtkę ![]()
![]() |
#671 | ||||
Konto usunięte
|
Zdrobnienie od "Packet".
![]() Yovi, ![]() TŻ-tostwo się szerzy. ![]() Jeszcze i mnie dopadnie. ![]() Zadanie wykonane. ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam, kiedy "miesza" mi się we włosach. ![]() ![]() A ja któraś z kolei. ![]() Cytat:
![]() To mam urlopowo nosa z domu nie wyściubiać? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() madzik, wyświadczyła mi ogromną favour. ![]() ![]() Dziękuję! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
|
backie gdzie to zdjęcie?
![]()
![]() |
#674 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Moje drogie Kozice
![]() Ja powinnam od dzisiaj odpoczywać, ale niestety cały tydzien w pracy przede mną ![]() Mówiąc szczerze dam sobie rade ![]() W końcu kozioł jestem ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() przebrnęłam przez wasze wpisy... ufff było duzo i ciezko ale dałam rade ![]() no to teraz ralecja z wyjazdu... no a że Yovi znow ma problemy to liczy na was ![]() ![]() na miejscu bylismy z piatek okolo 18... zdarzylismy sie rozpakowac no i byla kolacja... jedzenie jak to w pensjonacie leczniczym lekkie, oczyszczajace ale i smaczne... po kolacji zrobilismy sobie spacerek... na przeciwko byla jednostka wojskowa... byla piekan pogoda i sliczna cieplutka nocka... wrocilismy kolo 20.. pozniej bylo w pokoju wino... dostałam obraczke... (jemu kupilismy wczoraj bo on ma troszke nie wymiarowa reke no i trzeba bylo przymierzyc)... dostałam od niego... hmmm bielizne erotyczna ![]() ![]() w sobote wstalismy na 9 na sniadanie... jak wyszlismy z pokoju o 10 na zwiedzanie wrocilismy kolo 20... Ciechocinek jest piekny... zwiedzilismy teznie (wydzielaja jod, zupelnie jak nad morzem, maja 1700 m.), koscioly, muzea, warzelnie soli, park, prawie cale miasto... przeszlismy chyba kolo 20 km ![]() ![]() ![]() mielismy wrocic w niedziele ale za to ze wtedy nie zdarzylismy na obiad i kolacje wlascieciela pensjonatu prosila zebysmy zostali do poniedzialku ![]() w niedziele znow bylo zwiedzanie... tam mozna codziennie znalezc cos nowego dla siebie... praktycznie to miesteczko pensjonatow... masa ludzi i aktarkcji do zwiedzania... ![]() rano w poniedzielek zjedlismy sniadanko no i mielismy mala awarie samochodu ale moj kochany TŻ jak prawdziwy mezczyzna poradzil sobie sam z naprawa ![]() ![]() wrocilismy kolo 15 a po drodze pjechalismy do miesteczka po obraczke... no i na tym skonczyla sie cudowna podroz a zaczely problemy ![]() po drodze zobaczylam ex-dupka... on tez nas widzial... on byl z tamta swoja panna... widzial nas razem... przeczuwalam problemy... jak pamietacie mowilam ze TŻ pracuje razem z ex-dupkiem w jednej firmie... ale nie znali sie... jednak za wczasu opowiedzialam TŻowi histrorie zeby nie bylo w razie co przykrosci... TŻ pojechal wiczorem do pracy... chwile pozniej patrze dzwoni "nieznany" wiec wiem ze to ex... nie odebralam... po jakims czasie TŹ pisze eska ze juz wie kim jest tamten moj ex i ze opowiada on po firmie ze chodzi z "jego byla du**" ![]() ![]() ![]() dziewczyny czy ja nie moge byc po prostu szczesliwa... boje sie... nie wiem co robic... ex moze byc niebezpieczny... a no i jakis tydzien temu napisal jeszcze jeden moj ex (ten co ma dziecko z inna) ze TŻ do mnie nie pasuje i ze jesli chce byc szczesliwa to mam sie zwiazac z nim bo chociaz ma dziecko z inna bardzo mnie kocha... kazal mu spie..... ![]() pomozcie... mam dosc ![]() moje foteczki... nasz pokoj i pensjonat wieczorem wstawie te co przywiezie mi TŻ
#677 |
Zakorzenienie
|
cd
![]()
#678 |
Zakorzenienie
|
obraczki... nasze obraczki...
TŻ w transie grania ![]()
#679 |
Zakorzenienie
|
Yovi świetna relacja
![]() Cieszę się że wspólny pierwszy wyjazd z TŻ się udał ![]() Jeśli chodzi o ex-a to tutaj będzie sprawdzian kochania Ciebie przez TŻ ![]() Nie ważne co było z EX-em, z nim już nie jesteś...to co on powie o Tobie nie liczy się ![]() TŻ Cię kocha i nie powinniem mieć o nic pretensje. Znając życie to EX nawymyśla jakiś bzdur ..z zazdrości że jesteś szczęśliwa ![]() Nie musisz się TŻ z niczego tłumaczyć, nie spotykasz się z EX-em, nie kochasz go i nie chcesz do niego wracać. Yovi - będzie dobrze! ![]() Ps. fajne fotki. Masz śliczne paznokcie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TŻ wlasnie denerwuje to ze ex tak klapie dziobem... ale denewruje mnie ze ex po tym wszytskim co mi zrobil mysli ze ma do mnie jakies prawo ![]() ![]() TŻ mowi doslowanie tak ze wkurza go jak ja moglam sie z kims takim zadawac z takim brzydalem i glupkiem... dziekuje za komplement ![]()
![]() |
#681 |
Konto usunięte
|
Yovi, najbardziej w oczy - poza obrączką - rzuciły mi się Twoje ładne paznokcie.
![]() Nie wiem dlaczego. ![]() ![]() Do historii exowo-TŻtowej wrócę wieczorem, bo rzeczywiście zagmatwana. ![]() Dziewczynki, nowy kolor włosów wkleiłam w albumie, choć nie wiem, czy coś widać przez logo wizaz.pl. ![]() Światło takie sobie - pstrykałam w przedpokoju. ![]() Udanego Dnia Koźlątka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak zagmatwana ale mam nadzieje ze cos doradzisz ![]() ![]()
![]() |
#683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I od razu masz lanie ![]() Co to za zdjęcie w ogóle? Przecież tam nic nie widać ![]() Nie było większego? ![]() Oj nie postarałaś się tym razem ![]() ![]() Yovi, ja powiem tyle mniej wiecej rozumiem sytuacje, bo przechodziłam podobną, jakies dwa lata temu. To jest zachowanie a'la pies ogrodnika. Chłopak tak naprawde Cię nie chce, ale nie pozwala byś była z kim, poprzez własnie to głupie gadanie... To jest straszne i odbija się zarówno na osobie której to dotyczy [na Tobie] i obecnym TŻ, któremu jest w pewien sposób przykro, że musi słuchac takie rzeczy o kobiecie, którą kocha. Uwierz mi wiem cos o tym. Musicie jakoś z nim sobie poradzić, no i tego wam życze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednego jestem pewna bede walczyla o TŻa i nasze szczescie ![]() a tamtego ex-kretyna to bym najchetniej ![]() ![]()
![]() |
#685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponawiam pytanko o kaszkiet, bo chyba nie odpowiedziałaś skąd on ![]() Cytat:
![]() ![]() A co przeszkadzałoby Ci to ![]() Dziękuję ![]() Ja też ![]() ![]() Znając Ciebie i tak byś wyszła ![]() Yovi, ale relacja ![]() Widać, że fajnie spędziliście ten weekend ![]() Jeśli zaś chodzi o ex'a to moim zdaniem niech sobie gada i robi co chce. Ty nie zwracaj na to uwagi. Nie masz wpływu na jego wymysły. Nie dziwię się, że TŻ go nie lubi i ma za dupka. W końcu facet Cię strasznie skrzywdził. Także po prostu zapewniaj TŻ o swojej miłości i nie przejmujcie się tamtym. Olewanie go lub nic sobie nie robienie z tego co by nie wygadywał, to będzie chyba najlepszy sposób na rozwiązanie tej całej sytuacji. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on ciagle dzwoni... wczoraj, dzis... oszaleje... ![]() zlapal mnie na gg... wiecie ze on udaje ze nic nie mowil... ze on nie ma z tym nic wspolnego... no zwariuje ![]()
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ciee w ogóle ale ze mnie LENIUCH :P do 12 leżeć w łóżku :O ![]() Yovi sprawą z ex Tż sie nie przejmuj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
pucahatka o tje porze
![]() Cytat:
![]() ![]() jaką? ![]() nie odbierałabym tel. ![]() nie dysktutowałabym z nim na gg - to nie ma sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę obejrzeć despertaki ![]() ![]()
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
To zabrzmiało prawie jak pocahontas
![]() Musiałam przeoczyć ![]() U mnie niestety nie ma tego sklepu ![]() Wstąpiłam dziś do Rossmanna i akurat była na promocji ![]() Garnier Fructis - Maseczka odbudowa & blask (głęboka odbudowa włosów przesuszonych, zniszczonych, pozbawionych blasku). Pachnie bosko ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14371 Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-10-14 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.