|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Pani Buka
|
'przedwiosnie' (a przynajmniej jego II część) o niego lepsze niz 'granica', przez którą ciężko mi przebrnąć pomimo że to niby romansidło :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
Na mieście nic nie maaaaaaa!
Poza tym, że stojąc w przebieralni załamałam się swoim stanem i po raz enty mówię sobie "schudnij kobieto". Trzymam się jak na razie, 3 dni bez słodyczy:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
A o czym w ogóle jest "Granica"? Będę to miała jako następną lekturę.
Anuu, a ja mam dokładnie odwrotny kłopot ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | ||
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() Niestety, nie wyspałam się tak, jak chciałam, bo o 9 miałam apel z odebraniem stypendiów i trzeba było pójść. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miłego, wolnego dnia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Pani Buka
|
ja też nie mogę nigdy znaleźć idealnie leżących spodni, chociaż do najchudszych nie należę ;p ale jak sa dobre w biodrach to z kolei w pasie odstają -.-
"Granica" opowiada o życiowych perypetiach niejakiego Zenona, jego karierze, romansach itd :P erotoman jakiś kurde ;p ale strasznie zawiła akcja i dziwna kompozycja jest, tak ze nie sposób zapamiętać wszystkich bohaterów i połapać się kto jest kto :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze miałam problem z kupnem spodni. Bo mam dłuuugie nogi i jestem sczuplutka. Zawsze jak spodnie były dobre na długość to ze mnie leciały, a jak nie leciały to były za krótkie. Teraz na szczęście nie mam już takiego problemu.
Ale mam problem z butami. Bo strasznie mi się podobają krótkie saszki, lub jakieś botki, ale wszystkie co znajdę to, albo za szerokie (meeega szerokie), albo niewygodne, albo z zamszu, albo zbyt wysokie. No nic będę szukać dalej
![]() |
#4058 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O, współtowarzyszko niedoli! Też mi się saszki przeokrutnie podobają! Niestety, wszystkie dużo za szerokie! Te, które sobie nabyłam, bez skarpet i wepchniętych spodni mają 3-4 cm luzu i jak idę, to muszę pilnować, żeby mi z nogi nie spadły ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
Ma któraś z Was na kompie, lub jakąś książkę z testami z WOSU z działu "Społeczeństwo"?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
obeszłam wszystkie obuwnicze w mieście i kurna nie ma takich butów jak ja chce! a jak już były to szpila metrowa!
![]() byłam też w OSK po dokumenty żeby zapisać się na egzamin wewnętrzny i 600zł poszło.. bo musiałam już dziś wpłacić resztę żeby była całość. przed chwilą ogarnęłam troszkę mój pokój i co najważniejsze biurko i zabieram się znów za język polski-plany wypowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zadomowienie
|
Ej dziewczyny. Czy ma któraś spis wierszy obowiązujących nas na maturze? Bo we wszystkich spisach lektur jest tylko podany "wybór wierszy".
![]() |
#4062 |
Pani Buka
|
Mini, ja się męczyłam i nadal męczę z tą książką ;p właśnie zamierzam ją dziś skończyć, ale nie wiem, czy mi się to uda :/ w każdym razie jak będziesz czytała to napisz jak wrażenia
![]() ohoho mi w udach to nic raczej nie odstaje, wręcz przeciwnie EDIT: Alexia, chyba nigdzie nie znajdziesz dokładnych tytułów wierszy. są tylko listy autorów i po prostu musisz znać kilka najbardziej znanych przykładowych utworów i w razie czego potrafić się do nich odnieść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
aż mi się przypomniał wierszyk z podstawówki o Krzysiu(?), cioci i liście
![]() . ja wstałam rano, pojechałam na miasto, gnałam specjalnie na taki autobus, którym TŻ jechał na uczelnię akurat, żebyśmy się zobaczyli w busie. i po co? po to żeby mnie zdenerwował tylko ![]() na mieście nie ma nic. chciałam kupić wisiorek pasujący do kolczyków na wesele - nie ma. chciałam kupić czarny żakiet - nie ma. wszystkie albo brzydkie, albo nie ma mojego rozmiaru. zmierzyłam w końcu ciemnoszary, ale ja do żakietów chyba nie jestem stworzona, bo mi w każdym niewygodnie. mimo że wyglądałam ładnie. no więc uznałam, że po co mam wydawać na niego pieniądze, założę stary, którego nie cierpię ![]() Renia a to wcześniej bez butów chodziłaś na wesela? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Zadomowienie
|
też poszukuje botków wczoraj przymierzyłam kilka par, ale nic ciekawego, upatrzyłam 2 pary, ale teraz nie wiem kupić takie że nie wiem jak wcisne w nie spodnie czy szerokie w kostce, że mam sporo luzu? musze się zdecydować i jutro idę na miasto któreś wziąć, bo wkońcu mi je zabiorą
![]() Na szczęście udało mi sie już kupić płaszczyk i spodnie połowa sukcesu ![]() Dziś wolne a ja się muszę uczyć tej głupiej gery (urowce mineralne, era kenozoiczna... ja zwariuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
Ja na szczescie na moje chudzinowe łydy znalazłam saszki, super przylegające nie są, ale nie odstaja na pol metra. A znalazłam je w Tesco za 45 zł
![]() ![]() A co do spodni to ja tez mam problem... jak sie zmieszcze w udach to w pasie mogłabym jeszcze połowe mnie wsadzic ![]() ![]() No i wiadomo, za długie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Pani Buka
|
a w ogole jak moge sie dopisać oficjalnie do listy na początku tematu?
![]() zdaję polski, angielski, historię i wos. rozszerzone. (aaa!)
#4067 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam sprawdzian z PP wczoraj - nic się nie uczyłam i mam 5 ![]() Ja zabieram się za WOS, nie wiem ale jakoś mi nie wchodzi do głowy ta polityka ![]() Ja dziś byłam na zakupach po szkole (kazali nam przyjść na jedną godzinę fakultetu z polskiego - profil humanistyczny - i do domu. Kurcze mi 2x więcej czasu zajął sam dojazd do szkoły i powrót do domu). W piatek osiemnastka od kumpeli, pokupiłyśmy dość fajne rzeczy ![]() Najgorsze to że w piątek i sobotę muszę wstać rano przed 7.... W piątek ok, ale sobota? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zadomowienie
|
Też mam w piątek 18stke kumpeli i zrzucamy sie na prezent, ale nie mamy kompletnie pomysłu co kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
To zależy co lubi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zadomowienie
|
A ja dostałam od moich kolezanek na urodziny kalendarz z wierszykiem, własnorecznie zrobiony
![]() ![]() ![]() Skoro mowa o rurkach. Byłam na zakupach i kupiłam rurki. Czarne - moje pierwsze ![]()
#4072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To prawda ![]() O, ktoś tu poruszył następną bolączkę - staniki. Tu jest jeszcze "lepiej.... Wszyscy mają 75 B, a jak się upierają przy innych, to rozmiar z kosmosu się wziął... Czy ktoś kiedykolwiek widziałam w polskim sklepie 65C, względnie 60DD? Pytanie retoryczne. Co za popieprzony kraj... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
No cos tam wymyslicie
![]() ![]() łoo, koniec offtopu ![]() Zbieram się do książek. Ostatnio mam fatalnego lenia i tylko na necie siedzę --> czytaj wizaż :P. |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
jeden plan wypowiedzi done
![]() zaraz pewnie się jeszcze zjawi kuzyn z matematyką. totalny brak czasu na cokolwiek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
A ja zeby nie bylo, ze sie obijam caly bozy dzien, wlasnie se zrobilam mature rozszerzona z gegry z przed paru lat i 35pkt/50. Nie jest tak najgorzej, ale trzeba jeszcze duuzo popracowac ;p
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja od klasy dostałam jadalne majtki ![]() Od kumpli TŻ kostki do gry z pozycjami i miejscami ![]() Cytat:
![]() ![]() Ratuje sie 70B, a po 3 tygodniach mniej wiecej je zwezam. Dobrze ze moja mama ma sklep z bielizna i moge sobie tych stanikow nabrac ile chce, nie nosze codziennie tego samego to mi dłuzej rozciagniecie ich zajmuje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak samo! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
Co do wierszy obowiazkowych to moja pani od korepetycji ma i mówiła ze bedziemy po koleji omawiac kazdy.. a ja i tak nienawidze wierszy!
A ja rurki uwielbiam choc szczuplych nozek nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.