Wszystko o Avonie 4 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-14, 18:01   #3871
little_bad_girl
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość

little_bad_girl Myślę, że warto, niby mniej ml ale zawsze to taniej. A LBD pachnie tak samo jak 50ml, osobiście wąchałam Piszę tak bo np. Passion dance miały zupełnie różne zapachy.

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Opłaca się Tylko wizualnie opakowanie jest małe, ale gustowne. A 30ml za tą cenę to niemało
Dziękuje wam, jednak kupię tę wodę perfumowaną.
Stary 2008-10-14, 18:03   #3872
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
ja tez polecam Super Shock moja klientka powiedziala ze jest o wiele lepszy niz tusze l'oreal ktore zawsze kupywala, sama tez jestem bardzo zadowolona
a co powiecie o blyszczyku powiększającym usta Plump pout??
moze być na zime?
jesli chcesz zeby ci bylo jeszcze zimniej to polecam na zime na wiatr, mroz to bardziej polecam pomadki ochronne niżeli blyszczyki
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 18:05   #3873
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
ja tez polecam Super Shock moja klientka powiedziala ze jest o wiele lepszy niz tusze l'oreal ktore zawsze kupywala, sama tez jestem bardzo zadowolona
moze być na zime?
Jest bardzo fajny,ale na zimą bym się wstrzymaął z tym zakupem : efekt "powiększający" w połączeniu z zimnym powietrzem daje mrożące efekty i to raczej neiprzyjemne,kiedy usta wręcz sztywnieją

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 18:09   #3874
Barwinek
Raczkowanie

Dziewczyny, czy poleciłybyście paletkę "Różane usta" CT?
A jak wygląda na ustach ten błyszczyk do komórki? Jest transparentny czy kryjący?
I czy zapach z roletki różni się intensywnością i trwałością od tego z flakonika?

Będę wdzięczna za informacje
Barwinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 18:19   #3875
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Przetestowałam sobie dzisiaj peeling do stóp zimowy. I nawet nie jest taki zły. Drobinek mocno ścierających faktycznie nie ma, takie mniej więcej jak w tym arbuzowym (już ktoś pisał o tym), ale przy wmasowywaniu w stopy jakby się delikatnie pienił. I po kąpieli stóp, pumeksie i tym właśnie peelingu (w tej kolejności > zostawia taki jakby film na skórze i delikatnie ją zmiękcza Myślę, że mimo wszysto warty spróbowania

Jeszcze chciałam dodać, że moja koleżanka ostatnio stwierdziła (tu cytuję ) : " zawsze będe kupowała u Ciebie lakiery do paznokci " Także widać, ze Avon się troszeńkę pprawił
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 18:36   #3876
aniamik
Raczkowanie

Dziewczyny, kiedyś któraś z Was mówiła, że zgniotła puder w kulkach. Też chciałabym tak zrobić, bo już w ogóle nie brązują, tylko nie mam pomysłu jak to zrobić , pomózcie
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 18:39   #3877
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kiedyś któraś z Was mówiła, że zgniotła puder w kulkach. Też chciałabym tak zrobić, bo już w ogóle nie brązują, tylko nie mam pomysłu jak to zrobić , pomózcie
no ja akurat nie zgniotlam, ale rozwalilam w pudelku, wyjelam ta gabke, bardzo mocno potrzasalam i zrobilo sie duzo pylu i teraz naklada sie ok
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 20:11   #3878
sloneckoo
Zadomowienie

GG do sloneckoo

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Miałam w brakach: Podkład matujący o konsystencji musu NUDE, ale faktura była wystawiana 09-10-2008

Jeśli chodzi o nowy zapach Bond Girl 007, to jak dla mnie tylko troszeczkę przypomina Tomorrow. Pewne nuty są podobne. Z biegiem czasu na mojej skórze zapach bardziej przypomina mi Be... Sensual. Myślałam, że się na niego skuszę, ale jakoś nie przypadł mi do końca do gustu
dziekuje za odp
Stary 2008-10-14, 20:19   #3879
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

wow.

k17 to kolejny katalog na którym zbankrutuje

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 20:22   #3880
ceres86
Raczkowanie

GG do ceres86

Cytat:
moze być na zime?
Ten błyszczyk jest super, ale ja umieram jak po jego nałożeniu tylko lekki zimny wiaterek zawieje, a co dopiero w zimę Po prostu czuję się jakby usta miałyby mi odpaść Strasznie to niemiłe uczucie. Na szczęście szybko przechodzi. Tak więc jeśli uważasz, że w zimę przetrwasz te chwile "kryzysu" spowodowanego podwójnym chłodzeniem, to kupuj Ja wolę jednak używać w cieplejsze dni, bądź po prostu nie nakładać go na usta na dworze Ogólnie jednak jest godny polecenia.

ceres86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 20:35   #3881
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
ja ściągnęłam bez problemów więc wrzucę na inny serwer zaraz

edit: prosze bardzo
http://wyslijplik.pl/download.php?sid=8cQZXY3m
dziękuje już oglądam

a ja wypróbowałam czarny lakier do paznokci warm black i ciemną śliwkę midnight plum i jestem zachwycona, krótkie paznokcie i ciemny kolor świetnie wyglądają. Zauważyłam, że jasne odcienie lakierów avonu są bardzo rzadkie i kiepsko się nakładają ale ciemne sa ok. Nie wiem czy ja mam takiego pecha, czy któraś z was też to zauważyła ?
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 20:50   #3882
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
dziękuje już oglądam

a ja wypróbowałam czarny lakier do paznokci warm black i ciemną śliwkę midnight plum i jestem zachwycona, krótkie paznokcie i ciemny kolor świetnie wyglądają. Zauważyłam, że jasne odcienie lakierów avonu są bardzo rzadkie i kiepsko się nakładają ale ciemne sa ok. Nie wiem czy ja mam takiego pecha, czy któraś z was też to zauważyła ?
nie wiem czy to jest uzależnione od koloru ale faktycznie niektóre odcienie nakładają się fatalnie.. np Star koszmarne smugi robi..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 21:03   #3883
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy to jest uzależnione od koloru ale faktycznie niektóre odcienie nakładają się fatalnie.. np Star koszmarne smugi robi..
cotton candy kupiłam jakiś rok temu i myślałam, że mnie szlak trafi jak go używałam, rozlewał się na paznokciach, nie można było go okiełznać w końcu go wyrzuciłam

a ciekawi mnie ta nowa połyskująca baza i podkład rozświetlający 2 w 1 z katalogu 17, czy jest ciemna czy jasna? ma rozświetlać co prawda więc może będzie jasna ale w avonie to wszystko jest możliwe zainteresowała mnie bo jest nawilżająca a ja mam w niektórych miejscach suchą skórę i dla mnie byłaby dobra, tylko mam straszny problem z doborem odcienia, już wypróbowałam kilka podkładów i pudrów i jakoś tak żaden nie jest taki w sam raz żeby się idealnie dopasowywał
Stary 2008-10-14, 21:06   #3884
Irreplaceable
Rozeznanie

dzieki za wypowiedzi w sprawie błyszczyku a więc kupię ale ze stosowaniem poczekam do wiosny lub bede uzywac w zamknietych pomieszczeniach zeby sobie ust nie przeziębic heh buzka

a moze jeszcze pomożecie wybrać kolor? Pink Pucker czy Plumping Pearl? moze ktoś ma oba?

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-10-15 o 07:45 Powód: prosze nie pisać postu pod postem!!
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 21:24   #3885
aiyyo
Rozeznanie

ja rowniez nie mam probki do planet spa, widocznie sie im skonczyly, mam za to probke wody bond girl, a szczerze mowiac nie zamawialam nic, do czego by mogli ja dodac, zatem powiedzcie mi czy mieli w avonie taki przyplyw dobroci i dali po 1 szt gratis kazdemu?

za zamowienie w 2 terminie dostalam zel chlodzacy do ciala, moze byc

a w ogole jestem troche zla, bo nie zauwazylam ze ten program motywacyjny na produkty anew dotyczy rowno 5 szt a nie minimum 5 szt, zamowilam 5 zestawow z kremem na noc i szminke i szminke policzyli mi normalnie z wypracowanym upustem ale z drugiej strony i tak na korzysc dla mnie, bo rownie dobrze mogli policzyc 4 zestawy i szminke jako te 5 szt a jeden zestaw z normalnym upustem, a jednak pomysleli
Stary 2008-10-14, 21:30   #3886
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja rowniez nie mam probki do planet spa, widocznie sie im skonczyly, mam za to probke wody bond girl, a szczerze mowiac nie zamawialam nic, do czego by mogli ja dodac, zatem powiedzcie mi czy mieli w avonie taki przyplyw dobroci i dali po 1 szt gratis kazdemu?

a w ogole jestem troche zla, bo nie zauwazylam ze ten program motywacyjny na produkty anew dotyczy rowno 5 szt a nie minimum 5 szt, zamowilam 5 zestawow z kremem na noc i szminke i szminke policzyli mi normalnie z wypracowanym upustem ale z drugiej strony i tak na korzysc dla mnie, bo rownie dobrze mogli policzyc 4 zestawy i szminke jako te 5 szt a jeden zestaw z normalnym upustem, a jednak pomysleli
ja tez dostałam próbkę wody bond girl i jeszcze nową kartę kolorów

czasami im się zdarza, że pomyślą
Stary 2008-10-14, 21:33   #3887
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:

no wlasnie karte tez widze ze dorzucili, a nawet wczesniej nie zwrocilam uwagi na fakturze, jak w necie patrzylam
Stary 2008-10-14, 21:49   #3888
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
cotton candy kupiłam jakiś rok temu i myślałam, że mnie szlak trafi jak go używałam, rozlewał się na paznokciach, nie można było go okiełznać w końcu go wyrzuciłam
tak, ten klientka zamówiła i tez na niego bardzo narzekała.. mnie jeszcze do szału doprowadzał Delicate i Wink wycofane już i na Sheer Pale Pink klientka też narzekała, w sumie chyba masz rację że te jasne są takie do kitu..

Cytat:

za zamowienie w 2 terminie dostalam zel chlodzacy do ciala, moze byc

Cytat:

Cytat:
no wlasnie karte tez widze ze dorzucili, a nawet wczesniej nie zwrocilam uwagi na fakturze, jak w necie patrzylam
próbkę bond chyba dodawali każdemu, karta kolorów była chyba za zamówienia na 200zł a co do tego programu motywacyjnego to nie wiedziałam że tak to policzą.. w sumie niezbyt fajnie..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 22:18   #3889
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Też dostanę balsam Island Vibe za II termin Wolałabym żel...

Perełki brązujące to poprostu kilka rozwaliłam palcami

A komórkowy błyszczyk mam cappucino i to jest badzo delikatna brzeskwinka, mało kryjąca, ma malutkie srebrne drobinki, ładnie pachnie i długo się trzyma (dłużej niż błyszczyki avon color) a opakowanie jest jak mój mały palec u dłoni
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 22:28   #3890
sheryl
szeryfcio

Cytat:
a ciekawi mnie ta nowa połyskująca baza i podkład rozświetlający 2 w 1 z katalogu 17, czy jest ciemna czy jasna? ma rozświetlać co prawda więc może będzie jasna ale w avonie to wszystko jest możliwe zainteresowała mnie bo jest nawilżająca a ja mam w niektórych miejscach suchą skórę i dla mnie byłaby dobra, tylko mam straszny problem z doborem odcienia, już wypróbowałam kilka podkładów i pudrów i jakoś tak żaden nie jest taki w sam raz żeby się idealnie dopasowywał
Ja ją kiedyś miałam, bo ona już kiedyś była w katalogu. Ogólnie była jasna, lekko rozświetlała. Nawet ją lubiłam...
Stary 2008-10-15, 08:05   #3891
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, ten klientka zamówiła i tez na niego bardzo narzekała.. mnie jeszcze do szału doprowadzał Delicate i Wink wycofane już i na Sheer Pale Pink klientka też narzekała, w sumie chyba masz rację że te jasne są takie do kitu..

ja niedawno zamówiłam koloe Sheer Pale Pink i po dwóch próbach kapitulacja, okropne smugi mam na paznokciach... a tak sie napaliłam na ten kolorek
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 08:21   #3892
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
mam za to probke wody bond girl, a szczerze mowiac nie zamawialam nic, do czego by mogli ja dodac, zatem powiedzcie mi czy mieli w avonie taki przyplyw dobroci i dali po 1 szt gratis kazdemu?

próbki były w prezencie przy zakupie dowolnego produktu ze stron 73-83
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 08:46   #3893
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Pisałam wczoraj do Avonu w tej sprawie i Pan zwrocił uwagę że przy próbce jest "do wyczerpania zapasów". Nie zauwazyłam tego wcześniej
no faktycznie, też tego wcześniej nie zauważyłam...

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
ja je zgniotłam w tym pudełeczku drugą końcówką pędzla i jest OK!!

wypróbowałam wczoraj ten nowy tusz z korektorem - daje bardzo naturalny efekt, mało pogrubia i wydłuża. ja oczekuję bardziej wydocznego efektu, wiec jestem średnio zadowolona...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 09:06   #3894
joyla
Przyczajenie

Czesc,
czy mozecie mi powiedziec który katalog aktualnie obowiązuje?
Zastanawiam się nad wstąpieniem do avonu, ale nie jestem jeszcze do konca przekonana :/ rozmawialam wstepnie z jedna konsultantka z mojego miasta z ogloszenia ale jakos niespejalnie mi wszystko chciala powiedziec, szukam wiec kogos innego
Pozdrawiam
joyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 09:36   #3895
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Zauważyłam, że jasne odcienie lakierów avonu są bardzo rzadkie i kiepsko się nakładają ale ciemne sa ok.
a ja miałam na odwrót kupiłam midnight plum i był taki gęsty że nie mogłam pomalować pazurków, ale i tak lubię ich lakiery

jak jeszcze raz zdarzy im się wtopa z lakierem to wtedy już mogę się pogniewać :P

Cytat:
Napisane przez joyla Pokaż wiadomość
Czesc,
czy mozecie mi powiedziec który katalog aktualnie obowiązuje?
Zastanawiam się nad wstąpieniem do avonu, ale nie jestem jeszcze do konca przekonana :/ rozmawialam wstepnie z jedna konsultantka z mojego miasta z ogloszenia ale jakos niespejalnie mi wszystko chciala powiedziec, szukam wiec kogos innego
Pozdrawiam
Obecnie jest katalog 14

Bycie konsultantką to fajna sprawa, nawet jak kupujesz tylko dla siebie, pod warunkiem że kupujesz za ponad 150 zł - tzn. że dane zamówienie masz za minimum tyle, tak to nie do końca się opłaca
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 09:42   #3896
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Oj, post do usunięcia... sorki za spam !! :P
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 10:58   #3897
joyla
Przyczajenie

kolciag dziekuje za odpowiedz.
widziałam, że wklejacie linki juz do katalogu 17tego,niezle,super jest wiedziec co będzie
joyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 11:13   #3898
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
próbki były w prezencie przy zakupie dowolnego produktu ze stron 73-83
Jeja, czy Wy czytacie wcześniejsze wypowiedzi? Zarówno ja jak i kilka osób pisało już, że dostało próbkę mimo, że nie zamawiało nic z tych stron
I osoba, którą cytujesz przecież napisała, że nic z tych stron nie zamawiała żeby mogła dostać.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 13:28   #3899
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja ją kiedyś miałam, bo ona już kiedyś była w katalogu. Ogólnie była jasna, lekko rozświetlała. Nawet ją lubiłam...
tak mi się właśnie wydawało, że już ją kiedyś widziałam w katalogu
to fajnie, że jest jasna może ją wypróbuję

zastanawiam się, czy te panie kosmetyczki, które są w COKach, czasami stoją z takim ładnym stoiskiem z kosmetykami to czy mogłyby dopasować odcień do mojej cery? kiedyś ją widziałam tylko raz a teraz jakoś nie mogę trafić wiecie coś może na ten temat ?
Stary 2008-10-15, 13:44   #3900
sheryl
szeryfcio

Cytat:
zastanawiam się, czy te panie kosmetyczki, które są w COKach, czasami stoją z takim ładnym stoiskiem z kosmetykami to czy mogłyby dopasować odcień do mojej cery? kiedyś ją widziałam tylko raz a teraz jakoś nie mogę trafić wiecie coś może na ten temat ?
A to kosmetyczki stoją z kosmetykami? Nie liderki?

Edit: Chociaż ja to chyba raz widziałam z kosmetyczką (na Słowiczej), ale to były jakieś Specjalnie Dni...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości