![]() |
#31 | ||||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Może opracujemy jakiś gustowny model śliniaczka? Taki mhhhrrrrroczny. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Toż to w ogóle nie warto się kłaść... ![]() Może wyprowadź się tymczasowo do jakiejś miłej koleżanki, która mieszka bliżej? ![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez kcę ![]() Albo czaaarny w kształcie czachy, z czerwonymi piszczelami .. O! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu - współczuję
![]() ![]() Jestem złaaaa. Na czole tuż nad brwią robi mi się wieeelki pryszcz. Właściwie to nie pryszcz - to prawie wrzód ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
No nie warto, tym bardziej, że zazwyczaj nie chodzę spać przed drugą
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Edit: Madzik, ładna, nie ładna - byle dużo flaszek miała ![]() Edit2: Madzik, u mnie też jesień średniowiecza na całego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Rany gryxiu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
[quote=gryx82;9349285]Edit: Madzik, ładna, nie ładna - byle dużo flaszek miała
![]() No oczywiście ![]() Ale czemu mi ta jesień średniowiecza musi wyskakiwać dzień przed fotografem? Ughhh....... Nawet nie wiem czy będę mogła spać na prawej stronie, tak mam to wielkie. Edit - no chyba mnie krew zaleje! Teraz zauważyłam, że robi mi się coś na nosie... Nie no, poddaję się. Dwa lata miałam cerę jak pupa niemowlaka, trzeba teraz odpokutować ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Jakoś dam radę...
![]() Muszę ![]() --- Edit: Madzik, tak sobie myślę... Może przewiąż się apaszką wokół czoła, wtedy zakryjesz drania ![]() Napisał i ucieka ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-10-14 o 23:10 Powód: genialna myśl... |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Sz czachamy, pyszczelamy, krwawymy plamamy i hologramem przedstawiającym motylicę wątrobową, żeby było jeszcze bardziej hard. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W końcu pryszcz to nie jest znak szczególny. ![]() edit: Gryxiu, i apaszkę wokół nosa też. ![]()
![]() |
#39 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czym można czyścić telefon, chodzi mi dokładnie o "klapiszki" (jak to mój brat cioteczny kiedyś powiedział, a starszy on ode mnie o lat kilka) ? Może tutaj tkwi problem z okropnymi policzkami nie dającymi się podleczyć.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stał się cud - wprawdzie to paskudztwo nie zniknęło, ale zmniejszyło swe rozmiary i trochę przyschło ![]() ![]() Teraz dopiero zobaczyłam pomysł z apaszką i krejzi - stylizacją. Jesteście niemożliwi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot, widziałam piękną zieloną bieliznę dla Ciebie, wiem, że szukałaś swego czasu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba będzie ok ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |||
Wiedźma
|
Coś w tym musi być.
![]() ![]() Aż żal, że nic z tego nie będzie. ![]() Cytat:
Do czego Ty się ślinisz Nolu? eż do Donny Karan? Cytat:
![]() Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że jesteśmy zupełnie pewni i realni, ale co do Gryxia, to nie sprawdzałam empirycznie. ![]() Fajnie, że już nam wypiękniałaś. Miłego uwieczniania się. ![]() Cytat:
![]() Ble! Sama się zniesmaczyłam. ![]()
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Witam, u mnie 14 stopni, rano mgła.
A co do zdjęć, ja np cery idealnej nie mam, ale mój fotograf zawsze ustawia fajnie światła i wszystko ładnie wychodzi ![]() Tymeno proszę nie pisz nic o bieliźnie...błagam bo ja chyba w nałóg wpadłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ja sie wybieram na grzybki w sobote
![]() kurcze mam ponad dwugodzinne okienko w srody i nie wiem co ze soba zrobic. mam blisko centrum handlowe, ale jak isc tam i nic nie wydac? jak tak co srode bede chodzic to zbankrutuje:| a jesli chodzi o bielizne...lobby biusciastych ma swoj sklep we Wrocku od niedawna. wybieram sie ale...czy 180zl za jeden dobry stanik, kiedy zarabia sie ponizej tysiaca, to normalny czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yoono, jak przymierzysz dobrze skrojony stanik w odpowiednim rozmiarze to gwarantuje Ci, że go już nie zdejmiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwyzej bede do Ciebie na obiady jezdzic albo pod koniec miesiaca owy stanik wciągne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (noo... do paru innych "obiektów" też, ale chwilowo Wenge wysuwa się na prowadzenie ![]()
![]() |
#54 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Kilka dni temu Wenge mignęło mi na ebay-cena kosmiczna.
Melk-cudne foto!jak kadr z filmu.. Ja za grzybami nie przepadam,ale po lesie uwielbiam chodzić i wdychać zapach,szczególnie o tej porze roku jest niesamowity. Na ostatniej wycieczce leśnej aplikowałam Eau dM Hermes.Mój m zauważył że ma dziwne wrażenie-chodzimy po lesie a czuje wyraznie morski powiew.Ciekawy był mix;) a tu Wenge; http://cgi.ebay.pl/Very-Rare-DONNA-K...em200253061817 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
A szkoda.. W takim razie chyba wolę nie nawiązywać z tym zapachem znajomości, bo może się to skończyć frustracją i bankructwem
![]() Dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Ale my mamy wtykę w Londynie
![]() ![]() Cytat:
![]() O tak, zgadzam się, piękny av ![]() ![]()
![]() |
#59 |
BAN stały
|
To zapraszam
![]() Moje bankructwo też już blisko, a lista marzeń dłuższa z dnia na dzień. Chyba skończę z testowaniem, bo niestety mam niebezpieczną tendencję do nagłych zapachowych miłości ![]() --- Ponury dzień. Ma to swoje plusy, szczególnie, jeśli o godzinie 11 można wrócić do łóżka, bo lekcji podejrzanie mało. Zaczynam doceniać uroki klasy maturalnej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() NAWIEDZONE ![]() W razie czego służę uszydełkowaniem takich mhhhrrrocznych śliniaczków. ![]() Dostałam wczoraj zaproszenie do badania Mystery Shopper.... Z przyjemnościa zostanę zołzą na zlecenie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.