|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
![]() _Ktoś odszedł, ktoś zostawił coś po sobie.. _odszedłeś tak nagle...szybko i niepowracalnie _chciałabym zapomnieć o Tobie,a tonę we wspomnień odmęcie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zadomowienie
|
Tylko pstryk i już mnie nie ma..
Czasem bardzo tego chcę / tylko tego chcę.. Nietrwały dotyk nagłych spraw.. Po twarzy mknie uścisku ślad.. Wszystko drży i przeszkadza mi śmiech.. ..tylko deszcz zmyje z szyb brudny śnieg.. Wpatrzona ciągle w mleczną zupę połykam ostatni dym.. Szaleństwem warg okrywam się.. Ciągle czekam.. Znudzony wiatr osłania mnie.. ..i nie wzrusza mnie już nic. Powiedzieć coś bym chciała, mam pustkę w głowie.. zgubiłam znowu się.. Biały śnieg, biała mgła.. Słońce zamyka oczy moje.. W Twojej szafie zamknę się, siądę w kącie i czekać będę.. Kiedy przyjdziesz, wyjdę z niej.. ..stanę w świetle i odetchnę. Muzyka skończonego dnia.. Obłęd spędzonych dni.. ..noc jest przecież bardzo długa. Łagodnia tak opadam w dół, odkrywam niespotkany świat.. Bezbronna noc.. Szalony czas rozgrzanych ciał.. Bezsilny wstyd w ciemności zgasł..
![]() |
#3393 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ * Upijam się najdroższym winem, Zapominając, że nic dla Ciebie nie znaczę. * Nauczyłam się Ciebie po prostu chcieć. * Wymyśliłam Cię z cienia Nim nastał świt. * Nie wahałam się ani minuty. * Dobrze wiem, co oznacza samotność. Osobna noc, osobny dzień... * Niech dzieje się, co chce. Co chce... * Nauczyłam się Ciebie. * Pomyliłam się. Tak bywa też...
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
życie to są piękne,ale tylko chwile
ciężko odrazu wszystko wytłumaczyć pamięć zostaje,dobrze wiem to Jeszcze tak nie dawno,byliśmy dziećmi wtedy myślałam że ten stan będzie wieczny odlećmy myślami,dziś w tamte czasy brakuje mi właśnie tamtych dni ale zostały nam wspomnienia z tamtych lat i właśnie wiesz co? tamtych dni mi brak... czesto brak mi szczeniackich przygód to były chwile czyste jak kryształ Twoje spojrzenie, jakbym była ostatnia laska na świecie nic nie było wtedy takie brudne,jak dzisiaj...
#3395 |
Zakorzenienie
|
a coś o niezależności? że chcę wszystko zmienić i zapomnieć o tym co było
Ale tak żeby już więcej ani razu, żeby już więcej za nic... ![]() nie trzeba rokminiać tylko wczuć się w marzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Raczkowanie
|
milusiam: dziękujeee ; ))
XxValedictionxX : dziękuje za wyróznienie ![]() hmm czy ja mówie niewyraźnie?! to koniec! nic dwa razy się nie zdarza ja po prostu nie lubię nic odgrzewanego zacząć jeszcze raz ?! no chyba sobie kpisz ;] tylko tyle.. _______________ zatęsknić za niemożliwym jest możliwe jestem za blisko by mu się śnić na końcu myśli się o początku bywają takie dni, co zmieniają wszystko nie ma nikt takiej nadziei jak ja skoro i tak skoncze w piekle, to moge po drodze zaszalec lew zakochał się w jagnięciu zakaz pamiętania przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem kocham Cię. Pragnę cię. Tu i teraz zaopiekuj się moim sercem - zostawiłem je przy Tobie |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może coś znajdziesz wymieszane jest :P: "Kiedy mężczyzna kocha kobietę nigdy nie jest zbyt zmęczony, by ją przytulić.Wie,że dla takich chwil warto ciężko pracować. Kiedy mężczyzna kocha kobietę nie śmieje się z jej słabostek. On wie,że każda jej słabostka buduje jego wrażliwość. Uczy postrzegać piękno. Kiedy mężczyzna kocha kobietę zawsze ją wspiera w trudnych momentach. Wie,że jest opoką na której ona zbudowała ich wspólną przyszłość. Kiedy mężczyzna kocha kobietę ufa jej.Wie,że tylko wzajemne zaufanie pozwoli im przetrwać wszystkie burze i serca niepokoje. Kiedy mężczyzna kocha kobietę nie krzyczy na nią. Czuje,że przez krzyk coś pęka w niej i w nim. Kiedy mężczyzna kocha kobietę szanuje ją. Jej wybór.Jej zdanie. Jej gust. Wie,że "moja",nie znaczy "moja własność." Kiedy mężczyzna kocha kobietę słucha i słyszy tego co ona mówi. Chce odpowiadać na jej pytania. Kiedy mężczyzna kocha kobietę wie,że zawsze może do niej przyjść. Położyć głowę na jej kolanach. Poczuć jej delikatne palce na skroniach. Kiedy mężczyzna kocha kobietę, mimo upływu lat wciąż ją podziwia,adoruje,uwodzi. Wie,że próbując zatrzymać młodość tak naprawdę oszukuje siebie i niweczy wspólnie przeżyte lata..." "możesz czasem nie mówić, czasem możesz nie lubić...kochaj mnie..." Coś było nie tak, on nie chciał wytłumaczyć powodu Skupiony w ciszy składał rzeczy w swym pokoju Milczenie łamie serca w takich chwilach zawsze Ona chciała spytać, ale bała się usłyszeć prawdę On był spokojny, jak nigdy jej nie zauważał Łza spływała po policzku, a on się odwracał Najlepszy facet dla niej teraz był skończonym draniem Pewnie kogoś ma i zaplanował już rozstanie... Jednak on cierpiał, nigdy nie chciał wyjeżdżać A jednak Bóg tego chciał akurat nie rozdawał szczęścia W końcu powiedział, musisz mnie zrozumieć Wyjeżdżam jutro rano i nie wiem kiedy wrócę Przed nimi jedna noc, ostatnich kilka godzin Kiedy odchodzi ten ktoś czujesz że miłość zawodzi A jednak robisz wszystko żeby być najdłużej przy nim Odłożyć pożegnanie z nadzieją, że zostanie... Są zmęczeni, zagubieni, nieprzytomni W miłości która teraz tak boli... W jednym uczuciu podzielonym na dwie drogi Ona mówi kocham słysząc gorzkie zapomnij... Gdzieś odchodzi ten najbliższy Razem układali to co teraz muszą zniszczyć Ostatnie wspólne chwile Spróbują dziś nie zasnąć Chociaż noc mówi dobranoc... Ona nie chciała wstać wiedząc, że nie ma go przy niej Odjechał nic nie mówiąc nie całując jej w policzek Ona sama w swoich czterech ścianach w ciszy głuchej Myśląc o tym jak jej mówił, że ją kocha czule Zasłonięte żaluzje ona okryta kołdrą białą Czując zapach tam gdzie leżał w tą noc ostatnią Jej kochany anioł który odszedł z marzeniami Skarb jedyny jak cudowny sen urwany rano... Siedział samotnie w wagonie rysując na szybie serce Myśląc o niej, że nie zobaczy jej więcej Zachował się jak szczeniak, wyszedł kiedy ona spała Nie mówiąc do widzenia tak bez pożegnania Teraz w przedziale siedzi sam zamknięty w sobie Zanim nastał dzień jeszcze kochali się oboje Zanim nastał dzień jeszcze ufali sobie Zanim nastał dzień myśleli o życiu we dwoje... Ten, Który Porzuci Stare Życie Dla Nowego, Wie, Co Traci, Ale Nie Wie, Co Znajdzie Bo widzisz tu są tacy, którzy się kochają I muszą się spotkać, aby się ominąć Bliscy i oddaleni jakby stali w lustrze Piszą do siebie listy gorące i zimne Rozchodzą się jak w śmiechu porzucone kwiaty By nie wiedzieć do końca czemu tak się stało Są inni, co się nawet po ciemku odnajdą Lecz przejdą obok siebie bo nie śmią się spotkać Tak czyści i spokojni jakby śnieg się zaczął Byliby doskonali lecz wad im zabrakło Bliscy boją się być blisko, żeby nie być dalej Niektórzy umierają - to znaczy już wiedzą Miłości się nie szuka ? jest, albo jej nie ma Nikt z nas nie jest samotny tylko przez przypadek Są i tacy co się na zawsze kochają I dopiero dlatego nie mogą być razem Jak bażanty, co nigdy nie chodzą parami Można nawet zabłądzić, lecz po drugiej stronie Nasze drogi pocięte schodzą się z powrotem "czasem tylko tego potrzebuję... delikatnego dotyku ...czułości ...jasnego spojrzenia w oczy... Nie chcę zabierać niczyjego czasu! ...Jedna sekunda może być cenniejsza od pustych...zimnych dni....Wiesz?..." Będziesz Go trzymała za rękę, Ale to Ja pierwsza tuliłam Jego dłoń. Będziesz z Nim szła przez miasto, Ale ludzie będą moją postać pamiętać. Będziesz całowałą Jego usta, ale to ze mną przeżył swój pierwszy pocałunek. Będzie mu, smutno, będziesz go pocieszać , ale On będzie pamiętał, jak ja to robiłam.. Przedstawi Cię swojej rodzinie , Ale oni będą pamiętać moment, gdy mnie poznali. Zostaniesz u Niego na noc, ale oni będą widzieć, jakbym ja leżała. Będziesz całowała Jego ciało Ale on wspomni, gdy ja to robiłam. Będziesz Go bardzo Kochać! Ale to ja pierwsza mu serce i dusze oddałam. Będzie patrzył w Twoje oczy, ale zauważy w nich mój kolor zielony! Będzie czuł Twój zapach, ale podświadomie poczuje moje perfumy. Będziesz go przedtawiać swoim bliskim... Ale On nie będzie bał się, tak jak za pierwszym razem. Będziesz z Nim spędzać dużo czasu, ale jeszcze więcej Ja z Nim spędzałam. Nie wymażesz mnie z Jego wspomnień. A gdy będzie kiedyś płakał, przybiegniesz do Niego, Ale on się odwróci, nie pytaj dlaczego, Bo tam już będę Ja...Sama dobrze wiesz, że o pierwszej miłości nikt nie zapomina, Nie smuć się...Jestem tylko wspomnieniem... "Serce obawia się cierpień (...). Powiedz mu, że strach przed cierpieniem, jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia." " Miłość jest jak lot zepsutym samolotem nad oceanem. Na początku bujasz w obłokach, to mija, bo potem wracasz do szarej rzeczywistości ...na ziemię ... rozbijasz się ... i wtedy wiesz, że nie było warto" Boje się że kiedy znów Cię zobacze..że usiąde i zapłacze. żadne serce nie cierpi gdy sięga po swoje marzenia! Chcę być z kimś kogo kocham a nie z kimś żeby po prostu był... huśtawka nastrojów.. Połamane serce krzyczy: "Zapomnij głupia dziewczyno! Musisz pozbierać się! życie się nie skończyło! Kiedyś kupie sobie psa.. Trzeba żyć,a nie tylko istnieć... Oślepłam na innych.. Kocham, czy ważne ze Ty nie? czekając na cud. Wbijasz mi szpilki w serce... Byłeś tak blisko lecz zawróciłeś. Człowiek jest jak skrzypce:dopiero kiedy ostatnia struna pęknie ,staje się kawałkiem drewna.. życie nie jest zepsute,ma tylko słodko-gorzki smak. Kiedyś wydawało mi się że liczysz się tylko Ty a teraz nic nie wiem.. Wypalona.. Za późno zrozumiałam że jesteś wart miłości.. Za bardzo kochałam innego by zobaczyć Ciebie.. Już nie ma szans na bycie razem... "Jeśli będziesz zawsze szukała powodów, by nie być z kimś, to zawsze je znajdziesz i sądzę, że w pewnym momencie może powinnaś to ominąć i.. dać sercu to, na co zasługuje.." a no dodałam ;P Kradne twoje ;** ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Twój pocałunek z przed kilku godzin zastygł na moich ustach
when the walls start falling down you'll be the last to be found // kiedy sciany zaczna sie walic, bedziesz ostatnim znalezionym przykazania dwa - pierwsze ja, ostatnie ja cuz life's a bitch and so are you // bo zycie jest dziw_ka tak jak i ty |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() buziaczek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Przyczajenie
|
Mam prośbę. Chodzi o to ze jest pewien chłopak z pracy ktory mi sie podoba. Mowimy sobie "cześć" ale niestety nie wiem jak ma na imię. jakieś opisy coś macie??
#3401 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 1: Niby szczęśliwa,a jednak nie? Mam wszystko co chciałam,a jednak za mało? Mam wszystkiego pod dostatkiem,nie narzekam...a jednak coś dręczy I czego by tu chcieĆ więcej od życia?A jednak.... 2: Moje niezdecydowanie mnie dobija To.To a może to...i co ja mam zrobiĆ z moim cholernym niezdecydowaniem? [nie znam sytuacji ew.'ten'] nic mi więcej nie przyszło... 3: Ten żal pozostanie...i co najgorsze się nie zmienię W głowie szum myśli...jak długo tak będe sobie wmawiaĆ że to fair? I każdego dnia chcę przestaĆ,a jednak nie umiem... może akurat coś Ci podpasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ___________ F_uck you,you.................. and you too ![]() Jesteś Boski?Taaaa.....a ja jestem dziewicą xD
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podbijam ![]() ![]() sorry za of ale spieszę się do szkoły
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
Mogą gadać, że zachowujesz się jak su.ka, niech sobie gadają; tylko nie pozwól sobie nigdy na podobne zachowanie.
Nie musisz robić dobrej miny do złej gry, wiesz? Zachowaj w pamięci nasze cudowne chwile, ale nie bój się nowych. odlot aniołów. ślad na wodzie. cień moich łez. eliksir życia. malowane dni. niebo bez gwiazd. opętanie. zaćmienie serca. zapach mężczyzny. To się nigdy nie zdarzy, w ogóle nie ma takiej opcji, że przestanę kiedyś marzyć, nawet będąc dorosłym.
#3405 |
Raczkowanie
|
![]() Moje usta są dziś na sprzedaż, ponieważ mnie to nie obchodzi/nie zależy mi ![]() Mam w ustach krew, ponieważ gryzłam się w język cały tydzień ![]() Najlepsze nadchodzi ![]() zgubiłam moje serce i poszłam je poszukać, jeśli znajdziesz je wcześniej niż ja, proszę nie zepsuj go! dzięki, pa; )) ![]() ![]()
#3406 |
BAN stały
|
Z jedną kobietą można przeżyć przygód tysiące, ze stoma tylko sto.
Wspólny rytm naszych ser mówi sam za siebie. Jeśli zachowujesz się, jakby wszystko było w porządku to kiedyś tak się stanie. Moimi wrogami są ludzie którym najbardziej na mnie zalezy. Patrzę na świat przez pryzmat zabawy a nie uczuć. Kochać tak jakby nigdy nie isniał świat. Jak to jest być kimś dla którego byłoby lepiej gdyby się nigdy nie narodził? I od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz... Trzymaj emocje w stanie wrzenia, ale nigdy ich nie przegotuj. Nie bij człowieka w bolesną ranę, w kłótni nie dotykaj spraw drażliwych. Przez kobiety tracimy wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Raczkowanie
|
“Czy Niebo kłamie, czy tak naprawdę Anioła mam..? Gdy pukać będę w ostatnią bramę, czy ktoś czeka tam..?”
"Miłość nie istnieje,"Odczuwać największy ból, to chwila kiedy Ukochana osoba Cię odrzuca, to cholernie boli" To Ty masz pełną kontrole nad własnymi myślami i uczuciami. To Ty decydujesz o swoim życiu... i nikt nie powinien mieć najważniejszego wpływu na to poza Tobą. A wiec wybierz to co dobre dla Ciebie z Twojego punktu widzenia....Centymetr ponad Ziemia.., ![]() Przez cierpienie do gwiazdNadzieja daje siłę do bycia radosnym w rozpaczliwych okolicznościach.
#3409 |
BAN stały
|
mam prośbe :| wiem, że ostatnio bardzo was to drażni ale nie prosze o opisy w co drugim poście. i nie prosiłabym o to gdyby to nie było naprawdę pilne. więc potrzebuje opisów o tym, że czasu nie da się cofnąć, że żałuje pewnych rzeczy i wiem, że mogłam zrobić je inaczej, lepiej..i że nie da się tego cofnąć tylko co najwyżej zapomnieć.. mogą być też dłuższe, szczerze mówiąc nawet wolałabym takie.. ale piszcie co tylko wam przyjdzie do głów. kocham was
![]() ![]() ![]() ![]() niby jest wygodniej, a jednak czegoś brak. Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-10-15 o 14:05 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki prośba!
coś o tym że od dziś będę nosić okulary. coś żartobliwego ![]() A TU coś ode mnie: Miłość do ciebie potrafi być taka prosta. Przytul mnie, nie budź mnie. Proszę. Uratuj mnie! PROSZĘ! Uratuj mnie... To nie jest koniec nasz! Mogliśmy więcej. Przykro... Gdy się ze słońcem rozstanę. Często myślę o Tobie, często piszę do Ciebie. Głupie listy w nich miłość, głupie listy uśmiech. Płomień skacze po słowach. Ty i ja do końca świata. |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 'jestem taaaaka dumna kiedy trzymasz mnie za rękę.!' 'jeden na milion..' 'moje serce Tobie gra.' 'oddychają sobą. światy dwa..' 'Ty.. i tylko Ty.!' ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
'każda dziś cieplejsza myśl.. to Ty.!’ 'to właśnie ja lubię Cię tak jak czekolady słodki smak..' 'schwytałeś po swojemu mojego serca bicie.' 'schowałam do kieszeni myśli w których ‘mówię’ jak bardzo mnie czarujesz.’ 'I pełne tak już moje myśli ciebie są..' ![]() Cytat:
'changes in my life' / zmiany w moim życiu.. 'remanent. małych zmian nadszedł czas..' 'a gdyby tak coś zmienić.. pokombinować. poprzestawiać.' 'projekt zmiany. od zaraz.' ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
'Serce mi bije.. gdy widzę Twój uśmiech.!' '..Twoje oczy obejmują mnie.. w ustach tonie serca brzeg' ![]() ![]() I PARE SOBIE TAKICH: 'sznurowadła prowadzą do rozwiązłości..' ![]() 'w miłości wystarczy jeden liść.. jeżeli ma kształt serca' 'do szkoły którą dostajemy od życia też trzeba chodzić codziennie..' 'naucz się słuchać.. szansa czasami puka bardzo cicho' ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Rozeznanie
|
[quote=RealGirl89;9349632]
u góry stronki masz coś takiego jak ustawienia....po lewej będziesz miała różne możliwości do wyboru i będzie chyba 'zmień avatar' czy tam 'grafike' potem już wybierasz że chcesz własny plik powiedzmy ładujesz i dobre ![]() wielkie dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MamOchotęWyjśćIIśćJakNajd alej,NiePatrzącWTył,Zosta wićProblemyIŻale... DziśDobreChwileMilknąWOdd ali..BógPokaząłRajByGoPot emSpalić.. ...jaka lipa...już nigdy nie będzie jak dawniej... Każdy ma chwile że wątpi i zastanawia się czy dobrze postąpił Nigdy Nie Docenisz Tego Co Masz Dopóku Tego Nie Stracisz Nigdy Nie Żałuj Że Mogłeś Zrobić Coś Inaczej Widocznie Wtedy Nie Mogłeś.. ...Co Sie Stalo To Sie Nie Odstanie...Zbitej Szyby Poskladac Nie Jestes W Stanie.. Dawać bez Wahania...Tracić bez Żalu...Zdobywać bez Chciwości.. bezradność, bezczynność, pieprzyć przyszłość, pieprzyć wszystko.. Czy można zgłosić nieprzygotowanie do życia? szczescie?- jeszcze milion prob i setki bledow! Robie krok w mrok, robię krok w bok, jeden do przodu i dwa do tyłu... DocenToCoMaszTegoSieTrzym ajZrzucZtwarzyGrymasToCoZ leToWymarzToTenCzas! Jeśli czegoś nie można poprawić,lepiej to przecierpieć żeby cofnąć czas,ZaJednąTakąSzansęOdd ałbyśNaprawdęWszystkoCoMa sz... Tak wyszło. Przeszłości nie zmienię, więc zmienię przyszłość. Głupieję sekundę za wcześnie, mądrzeję sekundę za późno TakaLudzkaNaturaZeMozemyM iecDobryPrzyklad AITakPotrafimyTylkoZleWyb rac Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć... może życie bez przeszkód było by zupełnie nudne chciała bym ułożyć wszystko sama jednak nie umiem This time, this place Misused, mistakes Too long, too late...// ten czas, to miejsce, nadużycia, pomyłki. Za długo, za późno wybieraj do woli ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 |
Zadomowienie
|
A może macie coś, że chłopak nie ma w ogóle dla mnie czasu, czuje że sie oddalamy i on już nie stara sie jak dawniej
![]() Może: styrana,kee,12 Stronka,AnusiaPn macie coś do takiej sytuacjii? Bardzo mi sie podobają Wasze opisy ![]() ![]() Nie obchodzi cię to, że ranisz mnie.. Jak to jest? Nie trać czasu z kimś kto nie ma go aby go spędzać z Tobą... Przypomnij mi jaki byłeś wtedy, kiedy Ci choć trochę zależało ? Ile siły można zyskać codziennie ją tracąc? Niech już chrapie, zostawia brudne skarpety na środku pokoju i pali w sypialni. Niech tylko będzie. W niewyobrażalnym tempie rośnie moje zainteresowanie Twoją osobą. z dnia na dzień wypełniasz coraz większą część moich myśli, mojego życia. uzależniam się od Ciebie, wiesz? Nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę, że znam Ciebie, l że mogę Ci o tym powiedzieć. Nawet nie wiesz... Chciałbym wierzyć, ze My to coś więcej... "Kobieta, którą przestało się kochać — to jak pusta butelka wypitego szampana." |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma sensu trwać w czymś, co się dawno skończyło.. Cudowne chwile, o których dziś muszę zapomnieć.. i wiem, że mogło być inaczej . Tyle naszych nie spełnionych marzeń... Teraz już moge tylko zapomnieć zacznę od początku - nawina. jakby ten nowy początek miał inny koniec Likap O co nie dbasz tracisz .. i chciałabym usłyszeć że jestem najważniejsza. nasza gwiazda gaśnie nie widzimy ile szczęścia nam ucieka. "Dziękuję Ci, za to że Cię mam. Za te wszystkie chwile szczęścia..." obserwując tamtych dni gasnący płomień. miłość nie pozwala rezygnować. Myśli wiele,uczuć wiele.A słowo jedno umyka. Chcę być z Tobą i wierzyć w każde Twoje słowo. a coś tajemniczego ? śmiesznego ? niebanalnego ? ;DD
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie da się świata zatrzymać, czasu cofnąć. Pozostaje płacz nad rzeczywistością. patrząc w przeszłość zamykam oczy. nic cofnąć sie nie da. niemoc źrenice poszerza nienawidze uczucia bezradnosci, bo nic nie moge juz zmienic. Tak wiele chcę dać lecz niewiele mogę zmienić Mam żal do tamtych dni. sens wypowiedzianych wtedy słów zgubiłam.
![]() |
#3417 |
Konto usunięte
|
Witam was moje drogie
![]() część I : czyli-> misiu ale ja nie lubie Rapu Chcialbym wierzyc, ze My, Ze zycie to cos wiecej, Nie tylko krew, pot, sperma i lzy. Ze My to cos wiecej. Ze Ja i Ty to cos wiecej Nie Pytaj Mnie O Jutro, Chcę Mieć Więcej Niż Nic_Masz Cos Do Mnie Trudno Ja zyje tak, nic albo wszystko. Widzę wiecej wiem więcej tak to jest mniej więcej Więc spleć palce z moimi palcami i chodź prowadź i daj sie prowadzić Takiego świata ja nie chce wiec go sobie ulepsze ! zycie jest tylko minuta, Wiesz? i w tej minucie chce byc w pelni człowiekiem Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna Mówił do niego często i spokojnie słuchał Wymagał tylko wierności i tylko jego kochał Diabeł Krzyczy Do Ucha, Anioł Szepcze I kogo Słuchać By Pomysły Były Mądrzejsze? Pośród zwyczajnych Chwil Budzić się Rano Ze spokojem, zwykłe marzenie Moje.. dziwnie działamy nie słysząc słów przyjaciół I należysz do mnie chodź to nie kwestia posiadania Nie czas na racjonalność, to zbrodnia emocje tłumić Mam 100 tysięcy marzeń chce je spełnić do miłości nie potrzeba czasu a namiętności miłość dla mnie to huśtawka, która stoi w równowadze nie załatwia się spraw wciąż się kłócąc Demony mają władzę gdy telefon milczy Moge, wszystko, ma dwie strony Moge być kimś będąc jednocześnie sobą Wspomnienia bolą, ale chyba nic pozatym Sny nawet gdy są złe to sie budzisz i oczy mówią wszystko Patrz po oczach rozumiesz Czasami chciałbym odejść gdzieś byle gdzie byle w cień Iść ,ciągle iść w stronę słońca i początek zrobić z końca Ile można wciąż odchodzić by powracać do tych o których pamieć boli Winią nasa za nieroztropne myśli i czyny Chwytaj dzień bo piękne chwile szybko giną naprawde nie lubiłam ... hehe a teraz i tak toleruje tylko nielicznych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'i znów być kimś więcej, niż tylko cieniem na Twej drodze..' 'przetrwam każdą burzę. diabłu sprzedam duszę. tylko bądź.’ 'znów serce ze strachu drży pod skałą uczuć zmiażdżone.’ 'im więcej Ciebie tym mniej.. bardziej to czuje niż wiem..' 'łzy szczęścia w grad zamienione. milczeniem zarasta miłość.' 'zaczęły się godziny złe. mdłe. znikamy we mgle.’ 'innym rytmem dziś gra muzyka naszych serc.. Ty zmieniasz rytm..' 'boli mnie brak Twych słów.. dotyka mnie Twój chłód..' ![]() A mi smutno ![]() Buziak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakby tak cofnąć czas... a mogło być lepiej. Teraz nadszedł czas żeby być dużą dziewczynką... czas poplątał kroki. zapomnieć chcę. jak najprędzej. Paradoks losu i uśmiech przez łzy. Żeby wszystko było chociaż raz jak ze snu. dlaczego tak na opak życie biegnie nam? zapomnę. zacznę od początku. nigdy więcej nie popełnię tego błędu. jakoś brak weny (; i nos do góry. no i coś małego ode mnie dla wszystkich: Powiedziałeś, że nie wierzysz w uczucia. Później zawiązałeś mi szalik, żebym się nie przeziębiła...
![]() |
#3420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedyne czego pragnę, to uprzątnąć z leksza ten życiowy bajzel... Bo się czasem gubię? To tylko dowodzi, że do czegoś dążę... A w głowie porządki generalne. Bo czas zrobić miejsce, na to co nadejdzie, lepsze... Przede mną wciąż Tyle, że nie ma sensu patrzenie wstecz... W moim nowym życiu nie ma miejsca na stare, popsute graty(czyt. Ciebie) Walczę z tą rzeką. Idę pod prąd. I zmienię, bo tego mi potrzeba ![]() Aspiracje? Zmienić ten cholerny świat... W tym celu zacznę od siebie. Na przekór czasom i ludziom wbrew To tak bardziej o tych zmianach ![]() A my tak łatwopalni, tak śmiesznie mali, dosłowni zbyt...
Summer aupair we Fracji? We'll see... Aparatka od: 20.11.07- dół, metal 06.03.08-góra, metal Edytowane przez madziaa189 Czas edycji: 2008-10-15 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.