![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 balują na studiach cz. IX
=o
#32 |
Konto usunięte
|
tzn...
ViLL- czuję, że idzie nowe. idzie lepsze. czuję się tak, jakby moje życie przeszło formatowanie. zmieniło się wiele: mimo, że nadal życie traktuję lekko, wiem, czego naprawdę chcę. robię coś, co kocham i co sprawia mi wiele radości (studia). mam cel, do którego dążę. uczę się. jestem bardziej obowiązkowa. bardziej serio podchodzę do tego, co robię. jednocześnie pojawił się On*, o którym wspomniałam jakiś czas temu. nie umiem o nim nie myśleć, unikanie go się nie udaje: jesteśmy w jednej grupie. ja już bardzo dawno wiem, że z TŻ nam nie wyjdzie na dłuższą metę; nie chodzi nawet o nasze różne wyskoki. ja po prostu czuję, że to nie ten. a nie umiem tego przerwać. stosuję więc metodę powolnego zamrażania naszego związku. * ma oczy czarne jak smoła, uśmiech, który rozpromienia wszystko wokół, dogaduję się z nim tak, jak od dawna z nikim. nogi mi topnieją, kiedy na niego patrzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak uważam
![]() Nie wstydzę się mojej szkoły policealnej ![]() Kupiłam sobie buty na jesień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#34 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9356416]tzn...
ViLL- czuję, że idzie nowe. idzie lepsze. czuję się tak, jakby moje życie przeszło formatowanie. zmieniło się wiele: mimo, że nadal życie traktuję lekko, wiem, czego naprawdę chcę. robię coś, co kocham i co sprawia mi wiele radości (studia). mam cel, do którego dążę. uczę się. jestem bardziej obowiązkowa. bardziej serio podchodzę do tego, co robię. jednocześnie pojawił się On*, o którym wspomniałam jakiś czas temu. nie umiem o nim nie myśleć, unikanie go się nie udaje: jesteśmy w jednej grupie. ja już bardzo dawno wiem, że z TŻ nam nie wyjdzie na dłuższą metę; nie chodzi nawet o nasze różne wyskoki. ja po prostu czuję, że to nie ten. a nie umiem tego przerwać. stosuję więc metodę powolnego zamrażania naszego związku. * ma oczy czarne jak smoła, uśmiech, który rozpromienia wszystko wokół, dogaduję się z nim tak, jak od dawna z nikim. nogi mi topnieją, kiedy na niego patrzę. [/quote] ale to wszystko o czym piszesz nie jest 'zle' jest normalne ![]() i moze nie powinnas unikac owego... moze wlasnie czas na zmiany... ![]()
#35 |
Zakorzenienie
|
też studiuję
![]() co prawda zaocznie no ale zawsze ![]() słuchajcie. co się dzieje, gdy nie zaliczy się kolokwium? wiecie, że ja jestem zielona jeśli chodzi o studia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ViLL- czuję, że idzie nowe. idzie lepsze. czuję się tak, jakby moje życie przeszło formatowanie. zmieniło się wiele: mimo, że nadal życie traktuję lekko, wiem, czego naprawdę chcę. robię coś, co kocham i co sprawia mi wiele radości (studia). mam cel, do którego dążę. uczę się. jestem bardziej obowiązkowa. bardziej serio podchodzę do tego, co robię. jednocześnie pojawił się On*, o którym wspomniałam jakiś czas temu. nie umiem o nim nie myśleć, unikanie go się nie udaje: jesteśmy w jednej grupie. ja już bardzo dawno wiem, że z TŻ nam nie wyjdzie na dłuższą metę; nie chodzi nawet o nasze różne wyskoki. ja po prostu czuję, że to nie ten. a nie umiem tego przerwać. stosuję więc metodę powolnego zamrażania naszego związku. * ma oczy czarne jak smoła, uśmiech, który rozpromienia wszystko wokół, dogaduję się z nim tak, jak od dawna z nikim. nogi mi topnieją, kiedy na niego patrzę. [/quote] aż mi sie cieplo na sercu zrobiło jak o czytałam ![]() jakbyś chciała znać moje zdanie to uważam, że powinnaś podjąć jakiś konkretny krok i zaryzykować! z mojej obecnej sytuacji wiem, że dla tych chwil szczęścia które teraz przeżywam warto było zaryzykować! em znasz jakiś dobry salon kosmetyczny? potrzebuje iść na depilacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#38 |
Adwokat diabła
|
Hula, najlepsza depilacja jest nad gazem
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Czarny humor Black :P
#40 |
Adwokat diabła
|
czy ja wiem
![]() sama kiedyś sobie włosy na rękach podpaliłam gazem.. śmierdziało kaczuchą.. ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ViLL- czuję, że idzie nowe. idzie lepsze. czuję się tak, jakby moje życie przeszło formatowanie. zmieniło się wiele: mimo, że nadal życie traktuję lekko, wiem, czego naprawdę chcę. robię coś, co kocham i co sprawia mi wiele radości (studia). mam cel, do którego dążę. uczę się. jestem bardziej obowiązkowa. bardziej serio podchodzę do tego, co robię. jednocześnie pojawił się On*, o którym wspomniałam jakiś czas temu. nie umiem o nim nie myśleć, unikanie go się nie udaje: jesteśmy w jednej grupie. ja już bardzo dawno wiem, że z TŻ nam nie wyjdzie na dłuższą metę; nie chodzi nawet o nasze różne wyskoki. ja po prostu czuję, że to nie ten. a nie umiem tego przerwać. stosuję więc metodę powolnego zamrażania naszego związku. * ma oczy czarne jak smoła, uśmiech, który rozpromienia wszystko wokół, dogaduję się z nim tak, jak od dawna z nikim. nogi mi topnieją, kiedy na niego patrzę. [/quote] Mi się wydaje, że powinnaś zerwać ze swoim obecnym chłopakiem. Jeśli jesteś pewna tego, że Wam nie wyjdzie to po co to ciągnąć? A tak przynajmniej oboje będziecie wolni, bez wyrzutu będzie można poznać kogoś nowego. Zamrażasz związek?? czyli przestajesz być dla niego czuła itp? Nie wiem jaki jest Twój facet ale uważam, Warto w takich sytuacjach choć przez chwilę pomyśleć co druga osoba może czuć. Moim zdaniem to to już nie jest związek, tylko przywiązanie, boisz się zerwać bo może akurat nie wyjdzie z kimś innym a samej też źle. Nie wiem czy dobrze myślę ale znam wiele takich sytuacji, także z autopsji. Na szczęście ja to już dawno takie coś zakończyłam |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9356416] * ma oczy czarne jak smoła, uśmiech, który rozpromienia wszystko wokół, dogaduję się z nim tak, jak od dawna z nikim. nogi mi topnieją, kiedy na niego patrzę. [/quote] kiedy to czytam, jest dla mnie jasne, co powinnas zrobić ![]()
![]() |
#43 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie!! kiedy?? może następny piątek?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiecie jaką fajną sytuacje miałam dzisiaj ^^ skończyłam wykład z prawa (mamy przystojnego młodego wykładowce) i poszłam na skmke, żeby jechać do galerii. nagle patrze idzie właśnie ten wykładowca, no to chciałam się odsunąć, żeby czasem nie wchodzić z nim tym samym wejściem;P ide dalej, patrze a on za mną ![]() ![]() ![]() ![]() maUe jak też myślę, że w końcu powinnaś się na to zdecydować! ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2008-10-15 o 19:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do mnie wczoraj zagadał sam naczelnik naszego urzędu ![]() ![]() ![]() A jutro mam jazdy, znowu 2,5 godziny ![]()
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
po pierwsze jestem w szoku że to już nowy wątek, nazwa mi się podoba
![]() Prosze i dopisać mnie - ( bo chyba zaliczam się do baboszek):P -> UG- administracja ![]() Cytat:
![]() A twoj mi się nie spodobał ![]() ![]() Ale załatwiłam i jestem w grupie jezyka rosyjskiego, zaaawansowanej!! ![]() Cytat:
![]() Mi pasuje nawet jutro do 15 ( bo mam jakiś wykład). Mam ochote iść do GB ale nie mam z kim ![]() Zetko: Fajna przygoda ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hula - ja wiem, że warto zaryzykować. ba, to żadne ryzyko, a szansa. Deborah - właśnie dlatego ciągle nie umiem powiedzieć stop. dlatego, że myślę o TŻ, o tym, jak fatalnie się z tym poczuje. gdybym nie miała na względzie jego, już dawno bym podjęła krok w dobrą stronę. dziękuję Wam za wsparcie, za utwierdzeniu mnie w tym, do czego sama już doszłam. musi to u mnie odleżeć. przeczekać. muszę oswoić się z tą myślą: czas na zmiany. PS: to, że On się pojawił, nie jest dla mnie impulsem popychającym w stronę zerwania z TŻ pod tym względem, że z nim mogłoby być lepiej. nie zakładam, że po zerwaniu zwiążę się z tamtym. tylko On uświadamia mi, jakiego partnera w życiu chcę. wrrr... właśnie oglądam sobie jego zdjęcie ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Blakuś gratuluje meskiej decyzji w zwiazku z wątkiem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9356065] 1) bardzo nie lubię geometrii wykreślnej, a muszę z niej zrobić projekt. 2) moje życie wywróciło się do góry nogami, nawet nie wiem kiedy. 3) w związku z punktem 2-gim, totalnie nie wiem, co mam zrobić. pouczę się zatem składania wektorów. na poprawienie humoru. ![]() ja jak narazie baaardzo lubie ![]() ![]() ![]() ale moze mi sie to zmienic jesli zacznie byc bardzo ciezko ![]() Maue - ost bylo w jednym filmie jakims.. jesli masz problem, pomysl o nim jak bedziesz miala baaaardzo duzo na glowie i pierwsza odpowiedz jaka Ci sie nasunie na pytanie dot. tego problemu musi byc dobra! zrób po prostu tak, jak czujesz ![]() ![]() uff.. Witam w nowym wątku ![]() 3 dni kupy zajeć za mna.. jutro tylko 45 min ![]() a w piatek 5 godz fizy ![]() ![]() pk ma dobra restauracje `u romana` :P:P
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w porównaniu do niektórych to nasz w środku jest nieźle zaawansowany technicznie;P a co Ci się nie podobało?^^ fajnie jest ![]() a Ty będziesz na język jeździć do nas na ekonomiczny do sjo? ![]() ja jutro niestety od 10-19 mam zajęcia z jakimiś małymi okienkami. a wykładowca - Edvard Juchnevič. może znasz?;D bo np dzisiaj jechał do was na wykłady po naszym ![]()
![]() |
#50 |
Adwokat diabła
|
nie no nowy wątek a Wy szalejecie
![]() i nie śmierdzicie kaczuchą ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9358221]uniknąć, jak pisałam - nie uniknę... siłą rzeczy.
[/quote] ale mi chodzi.. oo.. cos wrecz przeciwnego niz unikanie ![]() o tak xD
#52 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
maUe pokaż nam go ^^
![]()
#54 |
Adwokat diabła
|
Marta, jakie miasto jesteś
![]() jestem głodna,aaaaaaa
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Black, a mnie i Niji dalej nie ma na liscie?
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
#57 |
Zakorzenienie
|
ja też ja też chcę owego new guy zobaczyć
![]()
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jezyk bede miała u mnie na wydziale, tyle że musiałam się przepisać czyli osobiście stawić się u was i iść do kierowniczek i innych lektorki j, rosyjskiego ![]() Zamotanie z poplątaniem ![]() Szkoda, ze jutro nie możesz ![]() Brakuje mi kobiecej osoby do zakupów ![]() A wykladowcy niestety nie kojarze ![]() Ide się uczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
hahhaah
![]() to mail'a dawać. |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9359329]hahhaah
![]() to mail'a dawać.[/quote] podano ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2008-10-15 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.