|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
![]() Ale widzę, że Dziewczyny już Ci fajnie podpowiadały |
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
a zastanawiałyście się, żeby wypożyczyć taką maszynę do robienia baniek mydlanych? Widziałam coś takiego na stronie z tymi czekoladowymi fontannami. Ładnie coś takiego wygląda i cena nawet przystępna.
|
|
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
[quote=casablanca102;93625 84
ja bym to raczej uznała za przejaw dobrej zabawy a nie odwrotnie - kwestia gustu ja nie jestem zwolenniczką imprez gdzie wszyscy siedzą sztywno przez 10 godzin i tylko pachną [/quote]A ja wcale nie twierdzę że to nie jest przejawem dobrej zabawy ![]() gabie1 widziałam że nawet niektóre zespoły mają taką maszynę na wyposażeniu i w takim wyjściu już nie trzeba pożyczać. |
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
za dużo nas chce zmieniać stan cywilny ;-)
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
bo dużo nas jest, ciekawe czy nasze dzieci też będą miały taką sytuację na rynku ślubno-weselnym
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli każda z nas miałaby choć po jednym, to znów będzie wyż
![]() o mnie mozecie być spokojne, potomstwa mieć nie będę a bynajmniej nie prędko
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopadnie Cię instynkt macierzyński i bachhh......ani się nie obejrzysz a z trójeczką chodzić będziesz za rączki
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dobrze to nie będzie. jak z jednym wytrzymam to będzie wielki sukces ;-) no chyba ze za jednym zamachem trojaczki wyjdą (odpukać)
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() coś mi się kojarzy, że Ty niedaleko mnie mieszkasz więc ja jako pedagog i za nianę mogę robic
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Agd i tego typu rzeczy chyba odpadaja ze wzgledu ze wraca za granice i pewnie nie bedzie chciala tego brac ze soba.... ale padl tu dobry pomysl moze jakies spa masaze??? mozecie wykupic im karnet,tylko pytanie czy dlugo zostanie w Polsce po slubie???
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
albo można ykupić jakiś pobyt w fajnym miejscu jeśli wiemy, że młodzi mają na to czas i ochotę do takich niespodzianek
![]() ja jestem absolutnie przeciwko każdemu sprzętowi agd, czy serwisom do kawy itp. później nie wiadomo co z tym zrobić, bo nic do siebie nie pasuje - ja przykładowo lubie miec dobrane rzeczy tak jak lubię sama wydaje mi się że takie prezenty były dobre wtedy kiedy były to towary luksusowe i trudnodostępne... teraz to juz raczej cięzko trafić w konkretne upodobania... no chyba że "coś z jajem" typu jakieś kieliszki na kielni z dzwonkiem
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się podoba pomysł ozdobnych kieliszków
młodzi rzadko mogą pozwolić sobie na zakup takiego eleganckiego kompletu a posiadać taką rzecz bardzo bym chciała bo na pewno się przyda! mnie właśnie siostra pyta co bym chciała dostać na ślub i tak się zastanawiam jakie mogą byc pomysły innych gości zeby mi się nie powtórzyło.. większość na pewno podaruje pieniążki ale zakłądając że ktoś da prezent to ja pewnie bym byla szczęśliwa z tych kieliszków, z kompletu ładnej pościeli, ręczników nie-bo mam w domu mnóstwo ładnych i starczy na 40lat, może jakieś ładne akcesoria które się stawia na stół podczas imprez np zestaw pięknych półmisków itp, ze sprzętu agd bym się nie cieszyła bo sama sobie wolę wybrac tego typu rzeczy... te kieliszki i pościel najbardziej do mnie przemawiaja bo to zawsze się przyda i ladnie wygląda i miło potem spac z mężusiem pod kołderką ślubną i pić sobie winko wieczorami
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i pozostaje kwestia pasowania do całości tego co posiadam ![]() Po prostu lubię jak mi wszystko do siebie pasuje dlatego jestem taka ostrożna z tymi prezentami |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie zależy kto ma jaki gust... dlatego ja na wesela zawsze daję pieniażki nawet znajomym bo wiem że z tego się najbardziej ucieszą
mi też się właśnie takie kryształowe podobają.. u mnie zazwyczaj dajemy z tżtem 300zł od nas obojga z racji tego ze jeszcze studenci niepracujący ale to akurat by starczyło na 6 kieliszków po 50zł jak wam się chce poszukać takich cacek to naprawdę warto a jak obawiacie się niewypału to lepiej kupić ozdobną kartę i włożyć w nią pieniążki i co najwyżej kupić jakiś drobiazg- np album na zdjęcia czy ładną ramkę...itp
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki-odnośnie Akropolu, to fakt-strony jeszcze nie ma, jest "w przygotowaniu" bo lokal działa od lipca tego roku,ale miejsce ma swój klimacik. To ten palacyk z fontanną
.A pisząc ,że się przekonalam-miałam na mysli sprostowanie tej plotki, ktora się tu wcześniej przewineła....,że wlascicielki są te same i że niechlujnie itp. itd.. obecne wlaścicielki 2 sisotry-odkupily to miejsce i wybudowaly sobie ten pałacyk-podkupiły też kucharza z Króla Kazimierza,a drugiego mają z Kasyna policyjnego:P. Pani, z którą rozmawialiśmy jest niesamowitą estetką-bardzo dba o wszyelkie szczególliki i ogolnie pilunje interesu-wkońcu muszą sobie wyrobić renomę... czytałam gdzieś i slyszałam,ze ktoś był już tam na weselu i jedzonka było mnóstwo. Moja kolezanka za tydzień tam baluje i ma przeprowadzić obserwacje -wiec na pewno zdam relację zaintereswoanym !Co do terminów to na 2009 był 2 maj i coś w październiku... a co do prezentów-to też bym chciała taki pobyt w SPA-mmmm,aż się rozmarzylam |
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
My z TZ równiez wolimy pieniązki dostać od gości niż prezenty bo wiadomo kupimy co chcemy. Wiem też że od najbliższej rodziny dostaniemy tego typu prezenty i nie protestuje bo wiem że nam sie na nowej drodze życia :P wszystko przyda. Znając nasze gusta wybiorą coś klasycznego bez ekstrawagancji. Znając życie wiele z nas nie poleci od razu do sklepu po takie rzeczy bo nie kupuje sie ich na co dzień. A od jakiś okazji bardzo się przydają.
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no własnie.....trochę drogo 170 + zastrzeżenie podniesienia o 10zł :/ a u Ciebie bylo w umowie taki zastrzeżenie? planumemy 140 os,ale jak już się zdążyliśmy zorjentować jeżdząc po lokalach ,że w takim razie zjawi się ok. 120 os.-paranoja z tym wszystkim,bo przecież to jeszcze tyle czasu i tyle się moze pozmieniać-może do tego czasu urodzę trojaczkki;P--oj zatruję oczywiście ,ale przez ten wyż demograficzny mamy przerąbane...
|
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Mi się też kiedyś tam bardzo podobało, ale po odwiedzeniu tego miejsca szybko się w nim odkochałam (po rozmowie z ową panią)
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, my będziemy mieli w Szalonym Kogucie wesele w przyszłym roku. Czy coś wiecie na temat tego lokalu?? Jakieś opinie, sugestie, rady??
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze właśnie denerwuje mnie to że jesteśmy w wyżu :/ ze wszystkim pod górkę, ja to wolałabym mieć 3 miesiące załatwić wszystko i luz a nie czekać tyle czasu i jeszcze się przebijać tu nie ma miejsc, zajęci foto, kamerzyści masakra :/
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja koleżanka miała tam wesele tylko dwa lata temu ale była bardzo zadowolona, no i oczywiście wynajmowali tylko lokal a obsługę i jedzonko sami organizowali ![]() maciejka83 w swoim profilu w ustawieniach po lewej stronie masz coś takiego "edytuj podpis" i tam piszesz już co chcesz i problem z głowy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

)

a nie odwrotnie - kwestia gustu 
flejksy

.Zarezerwowal iśmy wczoraj termin w Pałacu Akropol