![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009
hej!
![]() pamiętam, że miałam Wam coś opowiedzieć. przed pracą (w domu) pisze, pisze posta, wciskam "wyslij", a tu mi internet padł. teraz muszę skończyć jedną rzecz (jestem już w pracy) i jakoś postaram się napisać. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z kashier, trzeba urozmaicać życie erotyczne, nie bać się mówić o tym co nam się podoba. Jak nie macie odwagi powiedzieć tego wprost, to wyślijcie do tż smsa z długim scenariuszem tego co moglibyście robić. Łatwiej jest napisać niż powiedzieć i gwarantuję wam, że po takim smsie żaden się nie oprze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Scio ranki? Może obratrł sobie?
![]() magialena nooooo czekamy ![]() kasiaher idź do sklepu papierniczego, zobacz sobie po ile są materiały - tam są na sztuki zazwyczaj te ozdobne kartki A4. Przelicz ile z jednej zaproszeń byś zrobiła (ja 2) i przelicz ile to kosztów. Plus kalka lub kartka w odpwoiednim kolorze (czasami można naciagnąć na to pracodawcę ![]() ![]() Aha a na końcu zobacz ile te same rzeczy kosztuja na allegro ![]() Fakt wygodniej kupić gotowe jakies niedrogie - bo się martwić nie trzeba - wysyłąsz listę osób i gotowe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Kliwio, czyżbyś założyła swojego bloga kulinarnego??
![]() Też o tym myślałam. A dziś robię mój pierwszy tort ![]() Kurczę, pogoda nie zachęca do niczego. A co do zaproszeń, spodobały mi się takie jedne na allegro i będę musiała je kupić, bo raczej ich sama nie wykonam. Na szczęście nie są bardzo drogie i od razu z personalizacją. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
popscene ano założyłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() popscene poka poka jakie to ![]() ale weź wklej fotkę samą, bo dziś nawet na aukcje.onet.pl wejsc nie mogę. Proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś już pokazywałam. Tak pasują do całej wizji ślubu i wesela, że z nich nie zrezygnuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja będę sama robiła zaproszenia ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaa te. ładne
![]() ![]() ![]() popscene zostawisz napis 'rodzice i narzeczeni' ???????? bo mnioe to razi np. Rozumiem że rodzice się dokładają do wesela, ale ujmować ich w zaproszeniu mi się nie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Nie za ma co
![]() Chyba zaszaleję i zamówię od nich winietki w tym stylu ![]() A tekst zmienię. Bo po pierwsze nie rzekniemy sakramentalnego tak a po drugie to my zapraszamy a nie my z rodzicami. U mnie rodzice się nie dokładają. Moi rodzice pożyczają nam kasę. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-10-16 o 09:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
zielony motylek
Obawiam się że te jak to nazwałaś czerwone plamki to nicinnego jak zerwany naskórek. Wiem coś o tym bo jestem na drugim roku szkoły kosmetycznej. Musisz uważać na to aby wosk nie był za gorący. Najczęściej zerwanie naskórka spowodowane jest zbyt wysoką temperaturą. koniecznie po woskowaniu pach i pachwin należy przemyć je wodą utlenioną a po wyschnięciu zasypać talkiem. Scio Jeżeli ranki występują pod napletkiem, może oznaczać to zatkanie się gruczołów przy żołędzi- wtedy mężczyzna czuje ból przy zbliżeniach , czasem nawet przy chodzeniu. Niech sobie dokładnie "obejrzy" to miejsce. Jeżeli zauważy maleńkie guzki na których powierzchni mogą powstac pęknięcia od gromadzonych się wydzielin. Jeżeli to typowe ranki takie obtarcia może być to spowodowane zbyt małą ilością lubrykantu. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ja tez dzisiaj zaloze mojego kulinarnego bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Popscene, sliczne te zaproszenia, widziałam je na allegro kiedyś również w innych wersjach, i miały poza tym super cenę!
![]() ![]() http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...1.01&katalog=1 http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...1.01&katalog=1 http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...1130&katalog=1 Poza tym wczoraj bylismy z TŻtem na drugich naukach przedmałżeńskich. Po pierwszych, w poniedziałek nie chciałam nic chwalić, bo ten młody ksiądz co je prowadził z mojej parafii jest bardzo fajny, więc wiedziałam, że będzie ok. Za to sądziłam, że dalej będzie jakiś Sajgon, bo osoby świeckie prowadzą. No i wyobraźcie sobie ze było bardzo fajnie! Prowadził młody facet, koło 25-30 lat, pracujący na co dzień na politechnice. Mówił naprawdę mądrze o miłości małżeńskiej, różnicach w jej przezywaniu przez kobiety i mężczyzn, czystości małżeńskiej (i chociaż mówił, że warto ją zachować, to nie było tekstów że trzeba bo jak nie to piekło, szatani i ogień wieczny nas czeka ![]() ![]() Tak więc wrażenie po dotychczasowych naukach jest super ![]() ![]()
#105 |
Wtajemniczenie
|
Jupik, bardzo eleganckie zaproszenia
![]() Jeśli chodzi o nauki, my już mamy je za sobą, czy u Was te spotkania też trwały po 30 minut? Nam została tylko wizyta w poradni no i wiadomo, spowiedzi, ale to już później. Taki blog jest fajny, bo człowiek codziennie się stara, żeby upichcić coś takiego, coby się nadało na taką stronę. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-10-16 o 09:46 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Ja tez będę robiła sama zaproszenia. rozglądałam sie juz za kartkami ale nie moge znależć nic odpowiedniego, Bedą robione na wzór tych w załączniku. bardzo mi sie spodobały i wykonanie ich własnoręcznie wyniesie mnie ok 1zł-1,50zł. Napisane juz są na komputerze. Teraz tylko trzeba upewnic sie z lista gości kupic materiał i drukować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
już.
![]() 1) myśmy kiedyś na tm naszym ulubionym parkingu uprawiali seks grupowy. ![]() my tu się rozkręcaliśmy, a niedaleko nas zaparkował jakiś kombi. para wysiadła. myślielismy, ze idą na spacer, a oni się przsiedli do tyłu. no co byście pomyślały, że co robią? TŻ mówi, że nie mogę być taka pewna, ale ja czuję, że oni to samo co my czynili. ![]() 2) kiedyś mieliśmy taki "zwyczaj", że kiedy się nie widzieliśmy, pisaliśmy sobie "takie różne historyjki" sms-ami i się sami, oddzielnie... 3) wczoraj nam średnio wyszło, bo dużo samochodów się rpzewijało i skończyło się na przyjemności "buziami". chciałam napisać wiecej, ale tu mi nie wypada. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bardzo fajne, na allegro jest duży wybór ładnych, perłowych papierów, ale czasem warto sprawdzić w jakiejś hurtowni papierniczej, czy nie maja lepszych cen.
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Agenci! ihihih
Mi się przypomniało, że jak byłam kiedyś zkoleżanką i kolega na lotnisku (nieczynnym) pojeździć smaochodem - jeszcze bez prawka. To w miejscu wcale nie schiowanym, stał smaochodzić, z zaparowanymi szybami. ![]() ![]() ![]() Mi się podobają te z tego perłowego papieru, choć takie proste z czerpanego, albo fakturowanego też. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
my teraz w niedziele wybieramy sie na nauki
![]() dziewczyny jak sie zaklada takiego kulinarnego bloga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
wybioerasz sobie portal na ktorym chcesz zalozyć, i zakładasz zgodnie z instrukcją.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Jakaś moderatorka mająca techniczne możliwości dopisała .
![]() Wypadałoby jeszcze podać w pierwszym poście link do poprzedniej części wątku. Zaraz to zrobię. ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
No kliwia już odwiedziłam Twojego bloga, akurat dzis na śniadanie jadłam spagetti bo mi ze wczoraj zostało a wczoraj nie mogłam go zjeść bo mnie brzuch bolał ... ale dziś to co innego najadłam się przed wyjściem do pracy jak nie wiem co! Pychotka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Daysy85
![]() ![]() ![]() ![]() Nie rób smaka ![]() ![]() marta co my bysmy bez Ciebie zrobiły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Założyłam bloga. Na razie nic tam nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Gdybyś ożeniła się z moim bratem ale w wieku dziecięcym musiała byś mu gotować samą wode z kluskami... czyt. rosół!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.