|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Zmiana czasu z letniego na zimowy w 2008 roku - Niedziela, 26. października 3:00 -> 2:00. Śpimy dłużej!!!.
![]() ja mam do Wroclove tylko 100km ![]() o był Roofi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Wtajemniczenie
|
Nie no czasem naprawdę chamstwa jest tyle że tragedia. Płakać się chce. W tym urzędzie bylam wsciekla bo musialam sie zwalniac z uczelni, jechac 50km w jedna strone po to by jakies baby straszyly mnie więzieniem.
Lilstar...jednak ta Twoja sytuacja też była straszna- nawet gorsza niz moja. Choroba nie wybiera a ludzie czasem traktuja to strasznie. Moja ciocia ma 1 gr inwalidzka po porazeniu mózgowym-niedowład prawej połowy ciała. Jechalam z nia kiedys autobusem PKS Opole-Kluczbork. Tam byly takie wysokie schodki, a porecz tylko po prawej stronie-ciocia nie miala jak sie podciagnac. Zwlaszcza ze na codzien posluguje sie laska- nikt nam nie pomógł a kierowca nast tylko poganial.W końcu wzięlam ciocie na rece i ja podsadzilam. Dobrze ze jestem wysoka i dosyc postawna wiec sie udalo ale naprawde bylo przykro ![]() Powiem tylko tyle- ciocia ma za soba 37 lat pracy mimo ze praktycznie od dziecka mogla miec rente i siedziec na tyłku!!!
#4175 |
Wtajemniczenie
|
no dobra, czas spać
![]() a mój Mąż jest w miejscowości Jelcz Laskowice, czy jakoś tak ![]() dobranoc Misiunie ![]()
![]() |
#4176 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc Słonko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór,
udało mi się do kogoś podłączyć pod internet i postanowiłam do Was zajrzeć. Wybaczcie, że nie przeczytam więcej niż to co jest na tej stronie, ale szykujemy się do wyjazdu. Jutro o 6 rano wsiądziemy - mam nadzieję - w pociąg do Wisły i zacznie się nasza poślubna marszruta po górach ![]() NIe było mnie tu trochę, bo mam problemy ze zdrowiem i ostatnie dni spędziłam na jazdach po szpitalach i przychodniach. Na szczęście (mogę jechać na urlop) operację udało się przesunąć na 1 grudnia. I tu taka mała rada - jeżeli któraś z Was nie jest jeszcze zaszczepiona na żóltaczkę to raczę sie profilaktycznie zaszczepić. Ja przez to, że nie mam odporoności na nią musiałam się wstrzymać z pójściem pod nóż czy czym tam mnie będą męczyć. (skierowanie wystawia lekarz pierwszego kontaktu - są trzy szczepienia w cyklu). Z przyjemniejszych rzeczy: byliśmy dziś na plenerku. Słoneczko było tylko przez chwilę ale zdjecia chyba nie wyszły najgorzej. Zobaczymy je niestety dopiero po powrocie. Serdecznie wszystkie Was ściskam i przesyłam moc buziaków. ![]() Trzymajcie się ciepło i nie zapomnijcie do końca o mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hej! Jak tam dzisiaj? Na początku pragnę nadmienić, że drożdżówki niestety dzisiaj brak, ale są czekoladowe chrupki. Jest tego sporo - mogę się podzielić
![]() Aha i jestem zdruzgotana tym 2:1. Dobrze, że chociaż mój ulubiony Ebi strzelił tą bramke ![]() Cytat:
A ja firanek nie lubię. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O szczepionce pamiętam jak ktoś z moich bliskich robi (np siostra jak robiła, gdy chciała tatuaż) później zapominam, ale trzebaby to zrobic... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek!!!
![]() piję czerwoną herbatkę, zapraszam! i ewentualnie na parówkę ![]() ![]() dziś na 9 mam, autobus mam 8.35 i chyba za szybko wstałam ![]() Miłego dnia życzę Wam dziewuszki ![]()
![]() |
#4180 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() herbatka zielona-Któraś chętna? ![]() Izuś rzeczywiście znieczulica w koło ![]() jak jadę autobusem i wchodzi taki starszy dziadziuś albo babcia zawsze zrywam się z miejsca-albo upominam naszą młodzież szkolną-kiedyś za to oberwę ![]() Madziczek dbaj o siebie ![]() Gosiu ![]() potem jak ten kierowca i jeszcze kilku cwaniaczków mnie widzieli to bez słowa ale z miną straszną sprzedawali mi ten bilet.dopięłam swego. nie zawsze inwalidztwo musi wiązać sie z kulami, wózkiem-a unas niestety stereotyp taki panuje. jak Ktoś kto mnie nie zna dowiaduje się że jestem po takiej operacji-która uchroniła mnie przed wózkiem-i mam tą niepełnosprawność-jest w szoku-najczęściej kończy się stwierdzeniem:NIC PO TOBIE NIE WIDAĆ. teraz twardo walczę o swoje-bo Kto zadba o to lepiej?-no może Mężuś ![]() ![]() miłego dzionka jutro pójdę do US żeby zgłosić zmianę nazwiska ![]() Dzastuś zarzuć mi tu paróweczką ![]() zmykam popracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Starszych ludzi strasznie mi szkoda. Starość to nic dobrego a znieczulica panuje jak cholera!! A dzisiejsze bachy (to czasami to się nie da nazwać dziećmi) to już nie mają za grosz kultury, jeszcze by takiego dziaka popchnęli. Bardzo się denerwuję jak coś takiego widzę. Nie wiem skąd się to w ludziach bierze, ale jedno jest pewne, nie zmierzamy do lepszego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Hej kotki!
![]() Witam Was w deczczowy, mglisty jesienny poranek ![]() Typowo jesienny... moja uliczka po dzisiejszej nocy była calusieńka zasypana kolorowymi liśćmi- wyglądało to pięknie!!! ![]() Piszecie tu o takich strasznych rzeczach... Szczególnie Liloszek mój słodki ![]() ![]() Ja jestem jeszcze nie w temacie z wymianą dokumentów, muszę przejść się do USC po papiurka, żeby cokolwiek zacząć załatwiać. Może dziś tam polezę?? ![]() ![]() Jestem po kawce i po kromeczce chlebka z białym serkiem i dżemikiem malinkowym ![]() Pyszotka- jak to pisze któreś tutaj dziewczę <Agatka?? ![]() Czy Wy też jesteście nieco przygnębione tą pogodą? ![]() Mnie jakoś tak smutno... I w dodatku bolą mnie strasznie Boobsy ![]() ![]() Buziak dla każdej misiaczki z osobna ![]()
#4183 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
A ja mam dzisiaj okropny humor... Wczoraj mnie mój mężuś zdenerwował, a dzisiaj rano mój komputer odmówił mi posłuszeństwa ![]()
#4184 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta
![]() dodałam kilka zdjęc ze slubu,ale ze było ich troche sporo to załozyłam oddzielny watek,żeby tu nie smiecić,więc jesli ktos ma ochotę to zapraszam tu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...96#post9363796 ![]()
#4185 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Was mordki!
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem oczarowana ![]() Aguniu- słodziutki buziaczek dla Ciebie ![]() Czy Wy udajecie, że pracujecie??? Czy naprawdę macie robotkę??? Haloooooooooo babeczki!!! Przyłaźcie , bo tęsknie!!! ![]()
![]() |
#4188 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Izazusia przestepca podatkowy, fju fju fju.... ![]() ![]() My za Toba tez, od razu widac jak ktorejs z nas brakuje.... ![]() Cytat:
![]() A ja uwielbiam, im bardziej fikusne tym bardziej superanckie.... osobiscie nie znosze zaslon, chociaz jesli sa fajnie upiete i nie sluza do zaslaniania okna i nie sprawiaja ciezkosci pokoju to znajduja u mnie akceptacje. Nie cierpie tzw. babcinych firanek bez zadnego polotu. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do mlodziezy i staruszkow...Hymmmm... Nie bede bronic mlodziezy bo to jest jakies chore pokolenie ktore teraz rosnie ale "starszyzna" juz nie raz pokazala mi na co ich stac. Oto trzy przypadki.... 1. Przystanek pelen ludzi , na laweczce siedzi mlodziez podchodzi taki staruszek a za nim babulenka ledwo na nogach stoja i sie lesencja podpieraja i stekaja ze chcieli by usiasc.... nagle nadjezdza autobus otwiera drzi, a tu chlas... dostalam lasencja po nogach , nie wiadomo skad w swietlnym tempie wyprzedzil mnie dziadunio i zatarasowal nie otwarte jeszcze drzwi laska.... ![]() 2. Prawie pusty autobus siedza sobie dwie pannice na podwojnym siedzeniu na okolo duzo wolnych miejsc. Przystanek -wsiada mezczyzna wiek ok 70 lat staje nad jedna i dyszy, steka ze mu ciezko, ze ta dzisiejsza mlodziez nie ma w poszanowaniu starszych, ze powinni miejsca ustapic, ze nic nie robia a czlowiek spracowany. I kiedy jedna zwrocila uwage ze przeciez jest tyle miejsc gdzie moglby PAn usiasc to jeszcze ja zmieszal z blotem, ze wulgarna jest i szacunku sie nie nauczyla.... ![]() 3. Autobus pelen ludzi, wsiada kobieta wiek pod 60 staje kolo mlodej dziewczyny 20-25 lat, ktora siedzi na pojedynczym siedzeniu i zaczyna robic uwagi na temat dzisiejszej mlodziezy, ktora jest zle wychowana..... Wiadomo, ze celem jej jest upolowanie tego wlasnie zajetego miejsca ... Po 5 minutach gderania mloda dziewczyna wstaje i ustepuje miejsca.... Okazuje sie ze dziewczyna jest w dosc mocno wysokiej ciazy. Spojrzenie kobiety Bezcenne. ![]() Wiem, ze to dosc radykalne sytuacje ale trzeba wiedizec ze kazdy kij ma dwa konce, i zadnej strony nie trzymam. Osobiscie raz pewien dziadek zrobil mi awanture ze chcialam mu miejsce ustapic, bo on dopiero wsiadl i jest wypoczety a ja po pracy wiec mam sie nie wyglupiac. Myslalm ze sie pod ziemie zapadne jak na mnie wyskoczyl..... Cytat:
![]() Ja tez mialam wczorajdola totalnego.... Mialam powazna rozmowe z moim Skarbem, bo psychicznie nowa sytuacja i zachowanie G. rodzinki zaczelo mi mocno na nerwy grac..... zalapalam rozstroj zupelny...... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tą starszyzną to wiem, że róznie bywa. Akurat nie mieszkam w dużym mieście, ale siostra z Warszawy też mi takie relacje zdaje. W każdym razie uważam, że szacunek babuleńkom i dziaduniom należy się z racji wieku i też zawsze miejsca ustępuję, przepuszczam itd. Dół to u mnie ostatnio normalka...mozna sie przyzwyczaić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Kasiu słońce, dziękuję
![]() Gosiu ja do dołów, hmmm, jak by to powiedzieć, nie mogę się przyzwyczajać. Miałam kiedyś takie stany depresyjne, że omal się to nie zakończyło ciężkim przypadkiem. Szczęście, że obudziłam się w porę i zaczęłam walczyć o siebie. I teraz nad dołami nie mogę przechodzić do porządku dziennego, wiem, że muszę się obserwować i pilnować, żeby to znowu nie przerodziło się w coś poważniejszego... ehhh dobra, nie smęcę już koteczki ![]()
#4191 |
Wtajemniczenie
|
dzięki Dziewczyny
![]() Kasieńko też mam taki nastrój-raz lepeij raz gorzej ![]() i serio mam tyle roboty ![]() Aguniu-wysyłam fluidki cieplutkie ![]() Katia znów się ![]() z nocowaniem damy radę ![]() wiedzą że jak coś to umiem noga tupnąć ![]() Dageciku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
![]() dziewczyny, nawet nie wiecie jakie to szczęście dla mnie że jesteście. Że mogę tu wejść, pożalić się, i dostać od Was tyle dobrej energii. Tak, to znając siebie, pewnie leżałabym w łóżku, oglądała tv i dołowała jeszcze bardziej. Tym bardziej, że z braku mojego komputerka nic konstruktywnego dzisiaj nie zrobię. Miało być wysyłanie cv, no ale moje cv jest w moim komputerku, zablokowane
#4193 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() u mnie dziś słoneczko świeci wiec posyłam trochę każdej z Was ![]() dobrze,że Liluś podałaś o tej zmianie czasu, bo już myślałam, ze zapomniałam to zrobić i gdzieś mi umnknęło ![]() widze, że przeprowadzki na tapecie - powodzenia, najpierw pakowanie, potem przewózka, apotem jeszcze pare miesięcy część rzeczy w kartonach - u nas tak to wyglądało ![]() ![]() dobrego dnia ![]() a i byłabym zapomniała Katia - śliczne zdjątka ![]()
![]() |
#4194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4196 |
Zadomowienie
|
Matko dziewczyny!! Co tu takie czarne tematy.... Wysyłam Wam drabiny do tych dołów
![]() ![]() Czestował ktoś herbatką czerwoną? Jeśli nie to ja zapraszam na Rooibos - mam pomarańczowy ![]() Weekendowe sniadanka Mmm u nas zawsze jejecznica w sb lub ndz i świeże bułeczki ![]() ![]() ![]() Katia ogladałąm Wasze zdjecia, bardzo piekne, pełne uczucia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mogę tylko pomarzyć... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo tak, u mnie też często jest jajeczniczka ![]()
![]() |
#4199 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szczepienia - osobiście do ich zrobienia namówiła mnie moja mama, jak kiedyś musiała iść do szpitala ![]() i na pewno o Tobie nie zapomnimy ![]() odwzajemniam buziaczka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
jej dziewczynki, ale Wy kochane jesteście
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.