|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
dziękuje wam na pewno się przyda
![]() ![]() ![]() ![]()
#3452 |
Zadomowienie
|
* Rozmyślając o tym, co jest między nami...
* Nadmiar szkodzi zdrowiu? Co z tego. I tak chcę Cię mieć na zawsze ![]() * Już dawno zaprzyjaźniłam się z tęsknotą... * Potrzebuję Cię. Do życia ![]() * Chciałabym Cię mieć, Choć wiem, że nie mogę. * Marząc o nierealnym świecie, w którym jesteś ze mną. * No bo tak... * Złapałam się na tym, że tęsknię * Jak mnie zapalisz, wtedy zapłonę, co do sekundy o księżyca wschodzie. * Zasypiam tu i nie czuję już nic. * Uświadomiłam sobie coś. * Bo kiedy nie ma miłości... Tak mało mi zostaje... * Znam kłamstwo jak z nut, że miłość nie znaczy nic. * Zabijam tęsknotę, popijając Martini w samotności. * Nie wiemy dokąd nas szaleństwo gna. * Wśród tandety lśnić jak diament. * Mam zawroty głowy. [Z tęsknoty.] * Miłością najgorętszą płonąć jak pochodnia. * Wymyśliłam cię nocą przy blasku świec. * Jak mam zrozumieć siebie? * no co... * We wszystkim coraz mniej ciebie i mnie... * A księżyc opowiada mi, Najpiękniejsze w Jego życiu sny ![]() * Nie ma dla nas szans. * Mój kochany CZASIE... Proszę, zwolnij... * Od groma spraw, co nie dają spać. * A mi pachnie wakacjami. * A mnie oszukuj mile Uśmiechem, słowem gestem! ![]() * Miłość durna, miłość zła! * Po co wieczność, gdy tylko chwilę mam? * Kochając samotność. * Jednego serca trzeba mi na ziemi . * Na parę chwil ________________
Dziś takie, o.! ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Realgirl89 Frizz czekoladka66 TiScatteroUnaFoto eccentriic 3martyna3 xxxJuanaxxx Proszę ! ![]() ![]() ![]() _________________________ ___ I pamiętaj patrząc w gwiazdy, że... Kocham Cię ! <3 ![]() A Ty zaczaruj mnie, a Ty mi zawróć w głowie ! ![]()
![]() |
#3454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Połowinki /wpisz którego/ LO najgoretsza noc w mieście i dwie połówki ja i Ty, najgorętsi na parkiecie(z wizażu) Jutro znowu kuć będziemy, ale dzisiaj balujemy Polowinki czas zacząć... Czas pociwczyc przed studniówką...( czyt. połowinki) niestety dziś ode mnie tylko tyle... przepraszam, ale jak juz pisałam, dzis nie jestem w stanie wymyslic niczego sensownego.... I'm sorry...;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_ Ludzi tłum do okoła, ale to Ty i ja tu błyszczymy .. ![]() _Przepołowie serce moje, oddam ten kawałek Tobie ![]() _ Z moja jedyną Połową na Połowinkach, zagarniamy przynajmniej połowę parkietu ![]() _ Z tych całych połowinek, to my jesteśmy najlepsze połówki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Może trochę dziwna prośba, ale kumpel, z którym mam się spotkac w żartach powiedział żebym przygotowała listę tematów do "ploteczek"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Kochane a coś o tym, że byle do wekkendu, że szkoła mnie męczy bardzo i chce żeby było fajnie w wekkend, lub drugie o tym tylko, ze ta szkoła dobija. Najlepiej takie krótkie tresciwe. Ubóstwiam takie <333 ;**
co mi dasz, nie pytając czy chcę brać, oprócz łez? ubierasz się, wychodzisz. nie mam nic prócz czasu. kochany, cóż z tego że złamaliśmy wszystkie schematy. wznosimy chore prośby, naiwne modlitwy, zrozpaczone spojrzenia i spaczone pragnienia. nie płacz maleńka. poniosą cie na rękach^^
![]() |
#3458 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny ;**
takie coś na dziś : Gdy mówił ja słuchałam cały czas..ciągle mało mi było jego słów.. Czasem myślę..wiesz Kochanie.. może Ty razem ze mną znikniesz.. Powrotów nie będzie..lecz te kilka wspomnień tamtych chwil ocalić chcę.. Co takiego było w nim, ze nic nie chciała więcej ? Chowam się pod poduszkę i śnię o tym, co niby było.. Jeszcze tylko nauczę się jak kochać po raz drugi pierwszy raz.. A jak przyjdzie ten dzień. Właśnie ostatni dzień. Wezmę za rękę cię. Nie zatrzyma mnie nic. buziaki dla Was ;* miłego wieczorku Panny ^^ ------------ `ciekawe czy dziś też mi sie przyśnisz..` ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Raczkowanie
|
![]()
heeloł.! xDD
ja tuu noOowa ;]] ii kiilka opisików ode mnie na początek.. ![]() ![]() `..bez tchu. raz jeszcze.` ;].<3__ ![]() Zawsze wracał. Cokolwiek robił - wracał ... ... i kochać dniem i nocą do utraty tchu ... i tak na zawsze już ... już tylko się znamy...to wszystko... Może lepiej będzie jeśli już nigdy nie uśmiechniemy się w tym samym momencie... Zapomnij, że żyjesz... pomyśl, że śnisz... i śnij jak najpiękniej... Zamykasz mi usta... i znika mój strach... ![]() "Miłość.? Ale pod warunkiem, że prześcigniemy Czas..." ![]() Spójrz w niebo.. i niech ogarnie Cię uśmiech nadziei.. ;** 'i nigdy ! nigdy ! nie bede czyjaś..jeśli ten ktoś nie bedzie mój..ale naprawde mój..' Dają naukę... lub wytykają błędy... krzyczą: - "do przodu.!", lub: - "droga, nie tędy.!"... Zapomne Po Kolei Nasze Wszystkie Dni... - Zapomne O Tobie tak Jak Nie Zapomniał Nikt... ..a jej serce po brzegi wypełnione uśmiechem... Jego uśmiechem. na dziś TYLE.! ![]() mam nadzieję,że się podobają.. ![]() ![]()
#3460 |
Raczkowanie
|
Na szczytach Mount Everestu Brudne wersy, czysty hardcore, bit w słuchawkach... non stop, dźwięk który zabija wszystko...
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz moje słoneczko? no to klik! wciaz czekam, az zobacze to co chce ta rozmowa uszczęśliwiłaby mnie wiem, że to dałoby mi choć odrobinę szczęścia to mogłoby być lekarstwem na mój smutek nie lubie tego czekania. bo tak naprawde, nie wiem czy sie doczekam. nie jestem jak dyndające złoto, tandetną ozdobą, z która ciężko zamieć słowo.
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=smutneoczka;9357773][B][SIZE=2]
Sama kupuję sobie kwiaty Ktoś w końcu robić to powinien ![]() cudaczny opiss ![]() ![]() powaliłaś mnie tym ![]() ____________________ unosząc w dłoni stukot obcasów odchodzę umarłego nauczyć miłości poruszyć ustami jego usta śpiące poprzez chłód poprzez sztywność ścięgien poprzez mrok uparcie rozgarniając kwitnącą ziemię odgrzebać kłącze pocałunków jak kłącze traw postawiłam sobie wielki czarny krzyż i spłonęłam w ogniu miłości aureole męczenników toczyły się po niebie patrzyli w stronę gwiazdy Wenus powiedziałam mojej duszy - zostań |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w tym wątku już była taka prośba więc wklejam Ci link ![]()
![]() |
#3464 |
Raczkowanie
|
dziewczynki, potrzebuje opisów ze za 5 dni lecę do Polski i się z NIM zobaczę ... ;** i się z tego straaaaaaasznie ciesze .
![]() z góry dziekujee ;** . dajesz mi szczęście, wiesz ? . ...gdy obudzę się rano będę miała siłę by walczyć.. Ciebie nikt mi nie odbierze . ;*
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 dni. tyle mnie dzieli od szczescia. im bliżej naszego spotkania, tym bardziej sie doczekac nie moge. jak sie w ciebie wtule to nikt mnie nie oderwie. Twoich oczu dotyk czuć bedę juz niedługo. Niedługo bedę przy Tobie. O to sie nie bój. Tak bardzo się ciesze, że chwycę wreszcie Twoja dłoń. za 5 dni spojrzę Ci głęboko w oczy Moje usta czekają na Twój gorący pocałunek. Usta czekają na Twój pocałunek. Dostaną go. Za 5 dni <3 Mam nadzieje, że pomogłam. ![]()
![]() |
#3466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień.. _a kiedy wreszcie już stanę z Tobą twarzą w twarz, powiem Ci jak było tu Ciebie brak.. _Czy naprawdę wkrótce znów poczuję Twój dotyk? _Bo wiem, że już wkrótce znów będziemy blisko siebie... ![]() _Twa bliskość jest moim niebem...a dotyk rajem ![]() _Znó poczuję bliskość Twego ciała...ciepło Twego głosu. ![]() _Tęsknota skradała mi każdą myśl....dzięki Tobie znowu wszystkie powrócą ;* _Jeszcze tylko parę dni, minut, sekund i znów poczuję jak mnei kochasz ![]() _Już czuję jak będzie bosko, gdy znów będziesz przy mnie a ja przy Tobie. Tak blisko.. ![]() _ Śnię, marzę, na jawie w obłokach bujam juz się doczekać nie moge, jak mnie weźmiesz w ramiona ![]() _ Czekam juz z utęsknieniem na pocałunek, który zabierze mnie daleko, daleko.. ![]() Mam nadzieje,że któryś sie przyda: PP noo i tam; DD sie ciesze razem z Toba; DD a co xD ; DD;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
1.A ja mam prośbę... Bo właśnie nie doawno odezwał się chłopak - moja pierwsza miłość nie zapomniana. Twierdził, że on wie czego chce itp. ja wiedziałam że on po raz kolejny z czasem stwierdzi że jednak nie ale dalej w to brnęłam. No i nadszedł ten dzień, że on stwierdził, że już nic z tego. Mamy się spotkać i pogadać jeszcze o tym. Mimo, że jakaś cząstka uczucia jest to chyba raczej sentyment do wspomnień. Ale Macie może jakiś opis, o tym, że ja postanowiłam w to nie brnąć przecież na on nie jedyny a po raz kolejny nie chce być zraniona, mimo że to pierwsza miłość.
2. A jednocześnie o tym, że może w weekend spotkam się super fajnym kolegą ![]() ![]() Moze: TiScatteroUnaFoto nastychick ZAKLETA KSIEZNICZKA Kamma1507 societygirl17 kamischa 3martyna3 AnusiaPn kee agattee Bo wasze regularnie kradnę <3 ![]() Ale może ktoś inny też ma pomysł ![]() Twój pocałunek jest jak kawałek czekolady - na jednym zdecydowanie trudno poprzestać.... i zmykam do szkoły ;p
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ___________ bo prosiłam Cię i mówiłam jak Cię pragnę. skoro jest nienawiść, niechaj będzie siła do działania.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Raczkowanie
|
RealGirl89
Ty to jesteś niezawodna (: uwielbiam <3 dziękuję _ mam ci tak wiele do powiedzenia.. zakleili ci usta, kłamstwami zacierając prawdę cichy, samotny wieczór... może wtedy, kiedy serce bić przestanie nie chcę już być sama ale czuję, jakbym cię znać już przesała czekam na swoje słońce.. a nasza niewinność poszła się je.bać świecisz jaśniej to nie twoja wina, ale kiedy cię nie ma, czuję się taka malutka na spacer wyprowadzę dziś nadzieję budujesz mnie ze swoich słów czy ktokolwiek mgółby wybaczyc te wszystkie niedotrzymane słowa? uciekasz ode mnie..? szary kamień w piersi noszę po myślach swoich skaczę poleruję swoje sumienie zastanawiam się czasami, co się dzieje z uschniętymi liśćmi drzew nagie ramiona oplatają ciasno mnie take my obsessions!
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje kochanie moje ![]() zabiorę.. KOCHAM ![]() OPIS: 'już Ci nigdy nie pozwole, tak długo nie być i tak daleko odejść' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_You're not worth it, babe... Nie jesteś tego wart, skarbie … _Gdy zatęsknisz, naucz się doceniać .. _.ja rządzę tą grą wciąż.. _You don't wanna break my heart... But baby it's too late.. Nie chcesz łamać mojego serca..ale kochanie jest już za późno.. _Wybacz złotko,ale Twoj termin przydatności wlasnie minał. _Przeterminowane wspomnienia. Too tyle.. nie wiem czy pasuje ![]() A co do drugiej prosby to mam jedno. ![]() _Dzień dla nas samych. Wszyscy inni na dystans ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1. Jestem sentymentalna. Ale chyba nie aż tak. Kiedyś dałąbym wiele, abyś znów popatrzył mi w oczy. Może naiwnie w solidarność między nami wierzę Nie oczekuje juz nic. Sam sobie to zawdzieczasz. Napisze sobie inny scenariusz Teraz mam życie szczere, mam spokój i jestem wolna I tak nasze usta nie będą już ze sobą więcej grać... Naiwna to ja juz napewno nie jestem kochany. Niewiele mogę zmienić i chyba nawet nie chce... Wiesz, mam dość obłudy, której sens ciężko ogarnąć. Sorry nie wierzę w bóstwa, nie chcę cię ku.rwa Uwierz mi, że potrafie uczyc się na błędach. Nie jestem zabawką. Nie myśl, że przylecę jak zechcesz. 2. Weekend nie bedzie nudny ;D Jutro zagadka, za to tej nocy może zdarzyć sie wszystko Za ręce przez bruk, nocny spacer ku gwiazdom Brak weny... ![]() ![]()
![]() |
#3473 |
Raczkowanie
|
witam,potrzebuje opisu o nadziei,jestem z chlopakiem 3 lata i jakos nie umie mi zaufac;/ fakt,zawiodlam go ale on mnie tez,wiem ze jestesmy dla siebie stworzeni....pomocy dziewczyny!!!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Przyczajenie
|
Zanim pobiegniesz kupić czerwone wino Ona zapomni jad twych rąk
Głuchy jest los Nie wolno zgodzić sie na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania Szczęście okazało się dzi**ą a ja klientem bez portfela Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał egzaminy. Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie. Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć. Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot. Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek. Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal Film to mowa obrazów. Jestem człowiekiem myślącym kategoriami optyki paradoks wszystkich myśli... Gdyby można było cofnąć tamtą chwile co byś mi powiedział wtedy?? Kochać mnie, nakarmić i nigdy mnie nie zostawić ![]() z nożem w sercu i zwątpieniem we wszystko co piękne ŚNIEGU NIEMA A BAŁWANÓW PEŁNO !!!
Depresja nachodzi nas i opuszcza równie niespodziewanie. Będąc w stanie depresji, bronimy się przed pójściem pod wodę, a więc musi pojawić się ręka, która ściąga nas w dół. Inaczej, kiedy jesteśmy pogrążeni w smutku; wtedy sami decydujemy się tonąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Raczkowanie
|
__ Gorzka cząstka pomarańczy !
miłości, nadziei naładuj w kieszenie i chleb. z izby chorych, w pałającą biel słońca. ` Szczęście w butelce po Martini (; Proszę, podaruj mi uśmiech i miłość. Uczucie oddam ze zdwojoną siłą x3 . bezsenność ___ ` Mam taką małą wielką prośbę !. Potrzebne mi są opisiki o tym, ze nie wiem czy bym chciała, żeby bylo coś mniędzy mną a KOLEGĄ ; DD [ <3 ? ] . Takie bardzo dwuznaczne i tajemniczeee (;
z góry dziękuję ; ***
#3476 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
kupię tanio dinozaura interaktywnego
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zadomowienie
|
zaciągam się Tobą, chociaż nie pale. chociaż nie pale wcale.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_dla mnie szczerość, szacunek, zaufanie się liczy ... Cytat:
_rozmawia z jednym, z drugim tańczy, ale któremu oddać myśli? _wszystko zależy ode mnie.. a ja taka niezdecydowana:P _Jest lekko stuknięta i niezdecydowana ale.. _paranoje we dwoje? ![]() _A Ty? Kim dla mnie mógłbyś byc? _niby nic, a jednak coś. niby nikt, a jednak ktoś. _możesz o nią walczyc. _pomiędzy nami na dwóch łapach skacze wielki, czarny znak zapytania. _.znam Cię od zawsze. a widzę pierwszy raz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
tak sie zastanwiamm..
i wiece co : to już 6 str. wiem szybka jestem ale tu duzo opiow sie powtarza.. a jeśli ktoś prosi o prośbę to ktoś zaraz z buzia na niego ze kilka str było wcześniej.. jeśli ktoś prosi o smutne.. to 2 osoba jeśli ma jakieś opisy niech da a jeśli ktoś ma str. do wcześniejszych stron w którym sa smutne opisy niech da.! jeśli ktoś nie ma to omija.! a jak ktoś powtarza prośbę .. może akurat ten z opisami nie zauważył tego postu.. co otym myslicie opisy; Wznieść się na wyżyny swoich umiejętności ... "przecież całus to nie grzech" ![]() ma ktoś może takie dialogi xd albo coś śmiesznego o facetach najlepiej Frizz [ chyba tak sie pisze] i iinne ;]
#3480 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasem wystarczy sie odezwaĆ... Nie gryze przecież Połowe 'kontaktów' przydałoby się usunąĆ bo po co mi ? Niketórzy chyba boją się klawiatury no nie bardzo mi pykło ![]() Cytat:
![]() 1: Wystarczy...mi sie ta gra już zbrzydła Panu już podziękujemy ![]() Ile można...dosyĆ, to już tak definitywnie To już koniec bejbe... BrnąĆ tak w nieskończonośĆ nie mam zamiaru...wystarczy 2: ...no kurde nie mam pomysłów Cytat:
Wielka niewiadoma... Wskaż drogę którą mam iśĆ Myślisz o tym co ja? Mamy siebie w planach? ojjj ciężko ![]() ![]() _____________ Pytanie ![]() i pomyśleĆ, że nawet nie miałam Cie w planach And thinking,I didn't have You in plan ? ![]() ![]() ![]() _________ Patrzysz na mnie takim wzrokiem że beszczelnie proszę o jeszcze ![]() Jedno Twoje spojrzenie i wymiękam ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.