![]() |
#1171 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
Hej. Ja osobiście mogę polecić Pana Wiesława z Lokerska na Piotrkowskiej. Mnie sie moje krótkie włoski bardzo podobały. Domyślam się jaka fryzurke sobie wymarzylas i On z pewnoscia Ci ja stworzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Przyczajenie
|
to było do ROSETKI
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Przyczajenie
|
A ja znów zmieniłam fryzjera, choć ostatnio byłam naprawdę zadowolona z salonu pani Rośniak. Otóż, we wtorek wybrałam się do Ricci a caprici, ale nie do słynnego Maćka, tylko do koleżanki i imienia nie pomnę, taka młoda dziewczyna w długich czarnych włosach. Balejaż mam śliczny, robiony troche inna metodą tak że przejścia kolorystyczne wygląą bardzo naturalnie. Żadnych białych czy siwych pasm, tylko delikatne refleksy na jasnym brązie.
Podczas bytności w ww salonie miałam okazję obserwować pracę sławnego pana Maćka i musze przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem. Fryzurki robi super! Naprawdę te kobitiki wychodziły piękniejsze od niego. Szacunek panie Maćku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Rozeznanie
|
A ja dziś pojawiłam się w salonie BELLO za namową jednej z wizażanek.
Byłam u Łukasza. Jestem po raz pierwszy w życiu zadowolona, nie co ja mówię, jestem zachwycona!!! Fryzura to jego pomysł. Sama bym się nie odważyła, a on po prostu zaproponował. Mam prostą grzywkę. Robiłam kolor z kilkoma pasemkami. Wyszedł prześliczny. Poza tym miła obsługa. A cena wcale nie jest wygórowana jak na to, co robi z włosami i z człowiekiem. GORĄCO POLECAM BELLO NA NARUTOWICZA DZIEWCZYNY!
![]() |
#1176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Rozeznanie
|
No więc jeśli chodzi o koszta to za obcięcie, farbę w dwóch kolorach, wyprostowanie włosów za włosy za ramiona zapłaciłam 210 zł. Warto. Siadasz na fotel z tekstem: Nie mam pomysłu, a Łukasz sam wie jak Ci dogodzić i zrobić na głowie cudo.
![]()
![]() |
#1178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja polecam Jole z salonu na rogu Więckowskiego a Zachodniej, umie dobrac dobrze fryzurke i zawsze zadowolona wychodze od niej ![]() teraz szukam jakiegoś fryzjera, który zrobił by mi jakieś bardziej hmm.. ciekawsze, awangardowe cięcie, ale sama nie mam pomyslu, wiec przydałby się własnie taki, który ma jakieś tam swoje dobre i ciekawe wizje ![]()
![]() |
#1179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
gdzies juz widzialam wpis na innym forum dokladnie tej samej tresci na temat Lukasza Milczarka... zastanawiajace. Ja tez jestem niezadowolona klientka. Na dodatek bufonada tego pana przerasta wszystko... robi na glowie to co sam chce nie zwracajac uwagi na uwagi klientek. Poza tym nawet na ul. Piotrkowskiej fryzjezry mniej licza za obciecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Rozeznanie
|
OrangeJuice zadzwoniłam dzień przed i akurat było miejsce.
Spróbuj się umówić telefonicznie. Gdzieś Cię wciśnie pewnie. Myślę, że on potrafi wszystko! A może zaproponuje Ci coś zupełnie innego i zaskoczy Cię tak jak mnie. No i daj znać jak się sytuacja potoczyła. ![]()
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
Ok. dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Przyczajenie
|
hej ja pisalam juz o tych z ktorych jestem niezadowolona teraz o zadowoleniu troche... Byl tu juz wspomiany Krystian z Olejniczak studio... ja bylam u niego 3 razy i wychodzilam zachwycona za kazdym razem, tylko farby tam maja beznadziejne, splukala mi sie farba bardzo szybko i jeszcze troche im sie pomylilo przy koloryzacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Rozeznanie
|
Zamieszczę, ale narazie nie mam aparatu, bo moja cyfrówka jest w naprawie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Przyczajenie
|
hejka wizazanki!
![]() ![]() Edytowane przez temperamental Czas edycji: 2008-10-22 o 13:46 Powód: literowka błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Przyczajenie
|
dzieki OrangeJuice, jak dzis tam weszlam to tez nikogo nie bylo,heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich. Każdy ma inne wymagania i tak naprawdę dla każdego "dobry" oznacza coś innego. Wspominany tu niejaki pan Łukasz (dawniej z salonu Grace), dla mnie jest okropnym fachowcem. W zasadzie nawet nie fachowcem, bo za moich czasów ten pan nie miał żadnego tytułu potwierdzającego swój zawód. Być może dziś już się wyszkolił...
A posiadane dyplomy z logo firm, na bazie których pracuje, to czysta formalność... Ja od czasu otwarcia Galerii Łódzkiej chodzę do salonu Grace i bardzo jestem zadowolona z fryzjera, który pracuje tam od początku i przez te kilka już lat mnie nie zawodzi. Pełen profesjonalizm zawsze i taka sama kreatywność. Polecam w 100% |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Przyczajenie
|
Byłam w sobotę w salonie Le grand i... nie polecam nikomu. Ścinała mnie młoda dziewczyna. Po pierwsze nie słuchała, co chciałabym mieć na głowie. Po drugie miała swoją wizję, która mi ne pasowała, co jej oczywiscie zakomunikowałam, ale skończyło się tak, że zrobiła jak chciała.
Całe szczęście nie obcięła mi za dużo, więc za miesiąc idę do Sławka, żeby to wszystko naprawił. I na koniec cena - 90 PLN za włosy za ucho. Żebym chociaż była zadowolona, a tak mama w domu mi wyrównywała jakieś kosmyki i teraz męczę się codziennie z ułożeniem włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio byłam w Lokersie na Piotrkowskiej chyba jak dobrze pamiętam u p. Moniki.
Byłam całkiem zadowolona, zastanawiam się czy znów tam nie zawitać - chcę zrobić grzywkę, bo resztę włosów kuruję i zapuszczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Przyczajenie
|
Polazłam i ja do pana Maćka z Ricci a capricci. Chciałam skośną grzywkę i wycieniowanie bez schodzenia z długości. Kurde, pocieniował mi ostro włosy i tak za bardzo schodkowo jak dla mnie, ale włosy o dziwo wyglądają teraz na dużo dluższe
![]() Mąż mówi że super i że wyglądam teraz jak smarkula, ale ja jakos nie mogę się przyzwyczaić. Poza tym zobaczę jak będą się układać po umyciu. Dam znać i postaram się wkleić fotki. Koszt: mycie, strzyżenie, ukladanie= 40 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie wszystkie Wizażanki. Znów muszę włączyć się do dyskusji na forum bo moje włoski wołają o ingerencję nożyczek.
Wcześniej chodziłam z 5lat do Tomka Stańczaka ale coś z nim zaczeło się dziać nie tak. Kolorki były co raz słabsze, cięcie- jak się udało. Poszłam więc do Sławka Workerta. Nasłuchałam się że zapłacę już za samo trzaśnięcie drzwiami, że żadna rewelacja itd. Muszę jednak przyznać, że pomimo średniego klimatu, opóźnień, nawału klientek, wyszłam naprawdę zadowolona (a zażyczyłam sobie rozjaśnienie ciemnobrązowych włosówi zapłaciłam 180zł ze zdejmowaniem koloru!) Teraz po dwóch wizytach mam sporo jasnych pasemek, włoski odrosły (do ramion) i co najważniejsze chyba- są niesamowicie zdrowe!!! Co do cięcia to jestem zachwycona ręką Sławka, po 2,5miesiącach fryzura jeszcze bardzo dobrze się układa! Pierwszy raz w życiu z czymś takim się spotkałam. Z jednej strony rozsądek podpowiada mi, że skoro jest dobrze to po co zmieniać. Iść do Sławka i po sprawie. Z drugiej chciałabym wrócić do Tomka, może skończył już remont i zaczął się wysypiać... (siostra był i jest naprawdę ok) w końcu kiedyś naprawdę wychodziłam od niego zadowolona. A może spróbować zupęłnie czegoś nowego? Myślałam o Maćku z Ricci ale sama nie wiem. Jak u niego z balejażem? Nie chcę schodzić z długości, nie chcę za mocno cieniować... Poleci mi ktoś coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Przyczajenie
|
Witajcie moje Kochane,
Kiedyś na forum polecałam Wam Roberta z "Salonu u Adiego" w Łodzi. Niestety spotkała mnie przykra niespodzianka, bo okazało się że przyszłam na umówioną wcześniej wizytę, a Robert już tam nie pracuje ![]() ![]() Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zadomowienie
|
ja w czerwcu ścinałam sobie włosy na rewolucji (nie pamiętam numeru ulicy, ale to jest niedaleko piotrkowskiej) w salonie Ewa. potrzebowałam szybko sciąć włosy,a wszędzie zapisy były na za dwa tygodnie i więcej( chciałam iść na rzgowską ale terminy były barrrdzzzo odległe..), więc znajoma zamówiła mi tam wizytę.
ścinałam, bo miałam jakiś koszmar na głowie. suche.. krzywo ścięte włosy.. bleeee, bleee. po prostu strzępy włosów. i uważam, że dobrze mnie ścięli. powiedziałam, że chcę zapuszczać. wychodząc od fryzjera , trochę się dziwnie czułam bo miałam tak krótkie włosy że nie mogłam zawiązać wszystkich w kitke, ale przez wakacje sporo mi urosły i teraz widać, że pani fryzjerka naprawdę ładnie ścięła mi te włosy ![]() wzięła pod uwagę, że lubią się kręcić itd. rosną a fruzura wciąż wygląda ślicznie. na pewno wybierając się kolejny raz do fryzjera pójdę własnie na rewolucji. aha, i ja chyba miałam panią.. grażyne? tak mi się wydaje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Przyczajenie
|
Na chlodno, po dwóch dniach od strzyżenia u Maćka z Ricci a caprici.....jeśli na chłodno dam radę!!!!
Na głowie mam tragedię!!! O ile z przodu jak cię mogę, to z tyłu wyciął mi taaakiego schoda, że głowa boli. Nie można tego nijak ułożyć, to jakby dwa rodzaje włosów, jedne mają długość do brody a spod spodu wystają cienkie, proste RESZTKI włosów o długości do łopatek. Byłam dzisiaj u znajomej fryzjerki z błaganiem o ratunek. Myślała, że doczepiałam włosy i to co wystaje spod spodu to sztuczny niepodcięty włos!!!!!! Troche mi wyrównała ten rów marianski z tyłu i niestety trzeba było zciąć z długości te resztki które zostawił , a ja tak namiętnie zapuszczałam wlosy :-(((((( Czegoś tak strasznego jeszcze na głowie nie miałam, brak słów. Czuję sie na maksa oszpecona, mam doła jak stąd do kosmosu....... Dziewczyny nie ufajcie fryzjerom chocby mieli najlepszą opinię. Pokazujcie zdjęcia, tłumaczcie o co Wam chodzi i nie dajcie sobie wmówić że "Mistrz" wie lepiej.... Patrzę na swoje piękne włoski sprzed cięcia i płaczę normalnie jak dziecko. Conajmniej 2 lata potrwa zanim odrosną do tej długości, jaką miałam. Przestrzegam przed Maćkiem, jak widac miewa GORSZE dni. |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zadomowienie
|
czyli w skrócie masz coś takiego jak w załączniku?
Znaczy teraz to już "miałaś". Dziewczyny, ten temat jest bez sensu jak nie dodajecie zdjęć. Dla mnie fryzura, którą opisała ulla jest jedną z tych, które miałam i które bardzo lubiłam (a której dla odmiany nienawidziła moja mama), pokazujcie zdjęcia! Coś w czym Wy nie możecie na siebie patrzeć innej może się spodobać. Tak samo - jak sprawdzam posty jakiegoś użytkownika (ulla, to nie o Tobie, widzę że ostatnio eksperymentowałaś z różnymi fryzjerami ![]() Ja bym się bardzo ucieszyła gdyby wypowiadali się tu także łódzcy fryzjerzy, mówiąc co i jak można u nich aktualnie sobie zrobić, gdyby brali udział w dyskusji. Pokazywali zdjęcia z tym co ostatnio robią, doradzali, mówili jak oni sobie poradzą z konkretnym problemem (bo ile z dziewczyn pisze, żeby im doradzić, bo chcą zrobić coś konkretnego).Ale nie jest fajnie, gdy pojawiają się pseudofanki/antyfanki konkretnego salonu, to wrecz żenujące jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Przyczajenie
|
Ineczka, moja fryzura rzeczywiście jest, a raczej była bardzo podobna (jak pisałam jestem po korekcie) do Twojej ze zdjęcia, ( ja mam mniej tych dłuższych kosmyków i zdecydowanie ostrzejsze przejście z krótkich do długich). Rzeczywiście, komuś innemu może się podobać, ale tu nie tylko o to chodzi, tu o brak słuchania i próby zrozumienia klientki idzie... Miałam długie, równe włosy, a chciałam skośną grzywkę plus DELIKATNE cieniowanie. A to co widzimy na Twojej fotce do delikatnego cieniowania zaliczyc nie można.
Druga sprawa. Po dobrym cięciu wlosy powinny sie jakos choćby w miarę przyzwoicie układać, a ja nie radzę sobie z tym co mam na głowie, choć od lat układam codziennie długie wlosy i niestraszna mi szczotka, suszarka ni prostownica. Generalnie mam też włosie łatwe do ujarzmienia, tzn do poniedziałku miałam...... Edytowane przez ulla10 Czas edycji: 2008-10-29 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Przyczajenie
|
Witam Wizażanki!
Za namową moich Klientek zdecydowałem się, żeby zaistnieć na tym forum. Moja obecność jest również odpowiedzią na post ineczki7. Jestem fryzjerem i chętnie udzielę odpowiedzi na ewentualne zapytania. Przy okazji informuję, że nie pracuję już w Salonie u Adiego, a mój numer telefonu umieściła już jedna z Wizażanek na tym forum i jest on aktualny. Marka1977 - znalazłaś to co szukałaś ;D Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.