|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności
Cytat:
Ok, nie ma sprawy, szkoda tylko,ze tylko ten cień Ciebie zainteresował... Dołozyłam jeszcze róz Artdeco, ale musiałabym zrobić fotę,jesli by Cie zaciekawił, ale to zaden problem Może jeszcze coś ode mnie?
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Ja potwierdzam moja "liste":
- Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. uzyty 1 raz - AA Oceanic Therapy Trądzik Krem matujący na dzień, 50 ml. - raz użyty - AA Oceanic Terapy Trądzik Krem nawilżający na noc, 50 ml. - 2 razy użyty - Oeparol Krem nawilzajacy - razy uzyty (szpatulka), zdarty tylko kawalek folii ochronnej z jednej strony - krem nawilżający Humektan 100 g - ubytek ok. 30% Właściwie to z kremów chętnie przyjmę dwa, ale wypisałam cztery, żeby ewentualnie było z czego negocjować. Znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem mam L'Oreal Professionnel, Hydra Repair, Odżywkę nawilżająca w sprayu (o ta, klik!), filtr Avene, miniaturki zapachów i inne drobiazgi, więc ewentualnie- pytaj. Pozdrawiam!
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
sypkie pryzmy, szachownica, baza smashboxa, korektor biotherm? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, podoba mi sie pare rzeczy, daj znac prosze, czy znalazlabys cos dla siebie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post9230023
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#35 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A róż - jeśli typowy, różowy, to niestety nie. Mam cerę naczynkową i w zasadzie nie uzywam typowych róży .Cytat:
Cytat:
.Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
W zasadzie, to róż nie będzie raczej odpowiedni dla Ciebie, skoro masz cerę naczynkową. No nic, szkoda,ze nic nie wyjdzie .. Pozdrowienia serdeczne.EDIT Może DIOR LOGO paletka cieni CiĘ zaciekawi?? Zapraszam raz jeszcze do wątku
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-10-06 o 16:02 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Witaj!
![]() Tego sprayu moge wymienic tak 50ml (jest bardzo wydajny, ja stosuje go na koncowki wlosow i jeden psik wystarczy, zeby wszystkim sie dostalo ), w buteleczce o takiej pojemnosci z atomizerkiem.A probki zapachow: - mary-kate and ashley (olsen) L.A. STYLE, z atomizerkiem, 1,2ml, oryginalny z kartonikiem (jakby okladka ksiazki ten kartonik, nie umiem tego nazwac )- adidas, fruity rhytm, 1ml (psikana w perfumerii do szklanej fiolki) - victoria beckham INTIMATELY, 1ml (psikana) - esprit, esprit connect, 1ml (psikana) - UNITED COLORS OF BENETTON, z serii paradis-infern zapach BLUE dla mezczyzn (2 oryginalne miniatury, po 1ml) oraz Benetton sport (EDT) for man 2ml (oryginalna) - rowniez z tymi "kartonikami")
|
|
|
#38 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Tak, chodzilo mi o odlewke.
![]() A cos innego w moim watku sie znajdzie, co Cie zainteresuje? ![]() Ja chcialabym od Ciebie z dwa kremy, najlepiej z AA.
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
No nic, trudno.
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
szachownica Clinique Golden Bronze -2 razy maźnieta, z kartonikiem
- odsypka pigmentu MAC Cooper Sparkle (skrząca miedź, sprawia wrażenie sproszkowanego starego zlota) - odsypka pigmentu MAC Golden Olive (oliwoko-zloty) - Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. (pelnowymiarowe opakowanie, nie miniatura)- uzyty 2 razy lub - Clinique pore minimizer thermale-active skin refiner gommage 75 ml., zostało ok. 50% moze cos u mnei?
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro, ale nic mi się nie przyda (fajne są blyszczyki Mac'a, ale niestety nie moje kolory )
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
|
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jeśli będziesz miala inne oferty jego wymiany - nie chcialabym ich blokowac. Poszukam jeszcze i jesli bedzie wtedy wolny, to dam znac
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Ja go kupiłam w rossmannie
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mój bronzer interesowałby Cię?Za Biotherm zwężający pory i jeszcze może coś z Biothermu.
|
|
|
|
|
#57 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za propozycję, ale szukam wylacznie bezdrobinkowego brazera (i dodatkowo w chlodnym odcieniu) Cytat:
|
||
|
|
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trudno mi go wycenić, bo sama mam go z wizażowej wymiany, a w PL jest na razie niedostępny. Ja oddałam go za róż Bourjois i na tyle mniej wiecej do wyceniam ![]() Jeżeli chodzi o kolor, to zależy ile nalożysz różu. Pierwsza warstwa jest delikatna, a dopiero kolejne coraz bardziej przyciemniają skórę. Mam nadzieję, że jakoś Ci pomogłam i czekam na Twoją decyzję
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi, nic mi się nie przyda |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

(po sprawdzeniu moglabym dac odpowiedz jutro, mam go w innym mieszkaniu).

. A róż - jeśli typowy, różowy, to niestety nie. Mam cerę naczynkową i w zasadzie nie uzywam typowych róży