|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
bmartunia, troszke zasmiecasz chyba . Ale hmm propozycja ode mnie . Najlepiej dac na nick cos tak od Ciebie . Może lubisz coś orginalnego ? Z czego zawsze dziwia sie znajomi, to najlpesze sposoby na fajne nicki . Albo cechy charakteru jakimi wyrózniasz sie ?
WhenYouComeBackToMe, a nie ma za co ![]() ![]() przerysowna : ' Z Tobą zawsze, jakby tak nagle stwawł czas . ' XxValedictionxX, przykro mi, że znów jakaś laska się zawiodła na tych frajerach . Współczuje . Same widzicie feminizm rulezzz ;D . Odkad wykluczyłam troszke facetów z mojego życia . Żyje mi sie o wiele spokojniej, milej, sympatyczniej, beztrosko no i wogole duuuzo duuuuuuzo lepiej ;] . Polecam ! ![]() ' Na jednego faceta nie przypadają dwie laski, kochanie. Coś Ci się pomyliło. ' wizaz ' Kolejny przykład na to, że facet jest zwykłą szmatą '
![]() |
#3542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
franko-chlanko & mitch-a-palooza ![]() _zwariowałyby sprzęty przy badaniu alkomatem; DD IMPREZA ![]() _Impressskaaa;DD Wrócee.. nie wiem k***a kiedy wroce ![]() Tylko tyle mam: DD ----------------------------------------------------------------------------------- Laseczkii mojee teraz ja mam prosbe.. chodzi o opisy takie,po których facet moj bd wiedział ze mimo,że jest ciezko czasem to ufałam mu i zawsze bede ufać. Tylko jemu. Nie innym,bo wiem,że kłamią. AnusiaPn mojaaa ![]() realyGirl89 ![]() WhenYouComeBackToMe ![]() kamisha ![]() i bez offa; DD _Fajnie jest być świadomą swej wartości jędzą. I hate U. _"a czy jezeli nas poniosło to czy nie mozemy się wziąć i przynieśc spowrotem??" _Znowu się zakałapućkałam. ![]() ![]() _Daj mi definicję kobiecości. Chcę stwierdzić czy jestem dla Ciebie. _Nie masz nade mną kontroli. Zaczynam mówić 'nie'. Odzyskuję suwerenność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesto bywają, ale wrzucam raz jeszcze : W mieście ciągłych melanży. impreza,melange,biba -> wróce jak wytrzeźwieje :P Niby wszyscy wiedzą, że flaszka się skończy, ale zawsze jest to zaskoczenie Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać.' Rozmazane filmiki, wóda bez popitki Kielona przechylam za muzykę i za przyjaźń żegnaj mój rozumie, spotkamy się jutro // impreza. jakie spanie ?! tego nie ma dzisiaj w planie // imprezowo. twarz się śmieje, drin się leje, co się dzieje? Poszłam walczyć z trzeźwością Upijam rozum Zdrowie prawdziwych mężczyzn... i wasze, gówniarze! Zebraliśmy się tu po to, by sobie popić. Wypijmy za to, żeśmy się tu zebrali poszłam pracować nad jutrzejszym kacem Matko Boska nieustającej libacji , módl się za nami ; ) Wyruszyłam z ekipom na podbicie [nazwa baru/klubu] Całe życie z wariatami ; ))ale fajnie jest ; )) Nie ma mnie. W raziepotrzeby szukaj mnie na najlepszej imprezie w mieście ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia. W zasadzie nie piję na trzeźwo ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TryToCommunicate ![]() Up4Everythink ![]() No coż nie mam weny,nie poszlo mi yoŁ: DD moze ktoras z dziewczyn cos wymysli; DD ----------------------------------------------------------- aa <imie> jest mistrzem w 'kocham Cie <imie>' ;DD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty również się trzymaj Kochana ![]() i opisiki : _wiatr hula mi we włosach _mija czas a ja dalej biegnę i nic, że mam dość.. nie chce się zatrzymywać _i widzę twoj uśmiech i twoje zęby i twój kpiący uśmiech i mam dość.. _Proszę tylko, byś mi częściej dał czerwone światło, żeby życie tak nie gnało, żeby nie wyblakło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto :
' Gdy wiem, że tylko Tobie ufam i tylko Ty mnie akceptujesz ' ' Musiałam poznać tylu dupków bo docienić prawdziwego faceta ![]() ' nie zawsze kolorowo, lecz razem malowalismy tecze nad burzliwym niebiem ' ' zaufałam Tobie i nie żałowałam . Zaufam raz jeszcze, gdy bede potrzebowała '
![]() |
#3547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_jeszcze czasami pytają mnie o Ciebie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3548 |
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto, proszę Cię bardzoo ;*
' Ludzie kótych rozumiem najmniej to Ci, których znam najlepiej '
![]() |
#3549 |
Raczkowanie
|
![]()
TiScatteroUnaFoto i MySmallCornerInSky - Ubóstwiam was!!
![]() ![]() ![]() ![]() ____________________ I znowu coś ode mnie ![]() `_.Jesteś przy mnie, jesteś obok, jestem Tobą, przez tych klika chwil..` `_.Twoje słowa, moje myśli w mojej głowie - przez tych kilka chwil.. `_.Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy..` `_.Smaku Twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka.. `_.Tak często Cię widzę, choć tak rzadko spotykam..` Niby cudownie, ale wcale nie jest dobrze w moim śnie.. `A kiedy mówisz do mnie słońce, traktuję to, co nie co opatrznie..` ____________________ `_.Głupim nazywa się człowiek, który mając kochającą go osobę, odrzuca ją. Robi to dlatego, bo myśli, że potrzebna jest mu wolność, która z biegiem czasu okaże się jego największym wrogiem...` |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kochana moja.. ja mogę tyko 3 podrzucić.. skromnie dziś ![]() 'Ale przy tobie mam ufność gołębią..’ 'tylko jemu ufam. tylko jego potrzebuję.’ 'Ufam ,ze gdy wyciągnę rękę na Twą dłoń zawsze natrafię.’ ściskam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Raczkowanie
|
Mógłby ktoś przetłumaczyć na angielski : " a jednak czegoś mi żal "
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już tylko zimny pot oblewa mi skronie I zimny Bols płynie po stole Żaden melanż nie ma prawa odbyć się beze mnie lubię jak pijesz ze mną wódkę i popijasz wódką czyta wódka, cały stół w ogórkach ;D Ja zostaję tu do jutra! drina goni kolejny drin remiks browar, wóda dzin. ;D od melanży do melanży, tutaj tak każdy, wódka tekla ... dziś moje nogi będą jak żelki Same pyski znajome, za bliskich kielonek w górę! Noc jest nasza! Świat do góry nogami odwracam! W tym składzie nie jeden raz kaputt! ;D Jutro amnezja, Tak się stanie! Czysta finezja Będziemy pili dziś... będziemy pili ! Ja lubię się naj.ebać znaleźć się na wyżynie. Wiesz o co chodzi gin z ginem płynie
![]() |
#3553 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() noo iii.. _nie kopiemy sie pod stołem, jestem po twojej stronie. _Ogólnie zdolna jestem. Ale kochanie to mi idzie ku**a beznadziejnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wydaje mi się że tak, ale ręki sobie nie utnę ![]() And yet I feel sorry to something. MySmallCornerInSky dziękuję Ci jak zwykle ogromnie ![]() ![]() -Skarbie, proszę, porozmawiajmy jeszcze w 4 oczy... ![]() -A co, w dwa ucha nie wystarczy? ![]() ![]() -Spotkajmy się i porozmawiajmy jeszcze o nas... -No dobrze. A jak Cię poznam? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
BAN stały
|
![]()
Czekoladka66
![]() lullaby97 ![]() MySmallCornerInSky ![]() dziękuje Wam ![]() może jak bedziecie coś jeszcze miały to dziekuje ![]() a macie coś o tym ze moj chlopak jest teraz chory i troche sie martwie chcialabym zeby mu sie milo zrobilo jakby zobaczyl? ![]() może ktoś jeszcze pomoże ? ![]() dziękuje ![]() --------------------- `Udajemy ze nas nigdy nie bylo, nasze serca bija lecz kochać nie umieja.` `Za miłość mą,choć przez chwilę przytul mnie nie chce wiele przecież wiesz..` "Niedojrzała miłość mówi: 'Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję'. Dojrzała miłość mówi: 'Potrzebuję cię, ponieważ cię kocham'. .Budzę się z nadzieją na lepsze jutro, z wiarą, że zrozumiesz jak jest mi trudno... " "Najwięcej bólu sprawia człowiekowi rozpamiętywanie dawno minionych chwil, zwłaszcza jeśli były to chwile szczęśliwe" SZEPTAŁAM... "Kocham Cię i zawsze kochać będę" Z każdym dniem coraz mocniej, Z każdą łzą coraz boleśniej. ![]() Edytowane przez przerysowna Czas edycji: 2008-10-17 o 16:35 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Raczkowanie
|
znacie jakies opisy w stylu,ze nie dam ci juz odejsc,ze nie zawiode,ze chce z toba byc...? albo dluzsze wiersze tyczace sie jakby do NIEGO zeby zrozumial ze go kocham...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
BAN stały
|
Cytat:
matko boska :O Kradnę wszystkie ![]() ![]() ![]() ode mnie : myśli sobie 'pieprzony narcyz' 'Look into my eyes you will see what you mean to me.' Są chwile, kiedy czuję, że spadają mi z oczu wszystkie zasłony. love is in the air. Love me tender, love me sweet. Though I know I'll never lose affection For people and things that went before Jestem kłamstwem, któremu możesz zaufać. because you are the music in me. Why did I let myself believe miracles could happen? Im bardziej Cię drażnię - bardziej mnie to bawi. Masz tego dosyć, to znajdź mnie i zabij, ale wiedz, że tym tylko przysporzysz mi sławy. w Twoim śnie jestem gwiazdą ze starego romansu. pieprzona romantyczka. rozpuszczona księżniczka. Złośliwi mówią, że skromna jestem ponad normę. Bo w tym cały sens istnienia, by umieć żyć bez znieczulenia. Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji. Chodź kochanie, posłuchajmy jak oddycha wszechświat. Zmierzam do celu przekonana święcie, że stoję na twardym, wiarygodnym fundamencie. Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy. Jestem jak szampan, uderzam do głowy. I didn't ask to be a princess, but if the crown fits... Z plastikowych rzęs, płynie sztuczna łza, tak już czasem jest, nawet gdy oczy są ze szkła.. I'll be there to see Your smile... Nie można mieć wszystkiego W życiu tak nie ma. Z czegoś trzeba zrezygnować, coś wybierać, o coś walczyć. Without the mask where will You hide? Jestem kolorem, którego nie zobaczysz i dotykiem, którego nie poczujesz... in every word I've never said. Do you like the way I rock it? Boy, I think it's so chaotic I znów upór, żeby powstać i znów iść, i dojść do celu. Patrz jak ja zaczaruję świat. wszystko bez sensu, lecz nic bez znaczenia. Everybody does stupid things, it shouldn't cost them everything they want in life. Ja w deszczu braw, Ty w wietrze gwizdów. pewnie myślałeś, że będzie cię słuchać Gdy słowa historii twej szepniesz do ucha I będzie wzruszona Kochany, nie ona! Nie takich historii słuchała w ramionach. Spójrz czasem na świat, ten całkiem normalny, gdzie występują też szare barwy. To się nigdy nie zdarzy, w ogóle nie ma takiej opcji, że przestanę kiedyś marzyć, nawet będąc dorosłym. You think that I am nonchalant, You think I’m hard. Jeszcze uwierzę, że szczęście istnieje. cause ur kiss is sweeter than an apple pie. Świat wypadł mi z moich rąk, jakoś tak nie jest mi nawet żal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zadomowienie
|
* TiScatteroUnaFoto; dziękuje bardzo. ;* Zabieram.
* snowball; Dziękuje, dziękuje. ;* * styrana; Albo aż tyle. ![]() * TwOjaImaginaCja; pomogłaś, pomogłaś. ;* <3 Thanks. ;* * societygirl17; <3 kocham i zabieram. ;* * RealGirl89; świetne. ;* <3 * abunee; marnie? Piękne! Zabieram. ;* * 12 Stonka; ale mimo wszystko dziękuje. ;* * AnusiaPn; dziękuje Kochana. ;* Kocham. <3 * Tysiące wspomnień, które wciąż wracają do mnie * Ale niech słowo "kocham" jeszcze raz usłyszę, Niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę * Gonimy za szczęściem, sięgamy do gwiazd Na gwałt świat chcemy zmieniać * Samotna róża na półce Mam w sercu to te wspomnienia, jakoś pusto w życiu na ścianie nie ma mego cienia , nie ma życia bez tworzenia, nie ma histy bez marzenia, wiesz, że nie ma duszy bez zbawienia sprawdź to. * kamisha; masz cudne opisy kochana i piękny podpis. <3 ![]()
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-10-17 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3560 |
Zadomowienie
|
daga0204 WhenYouComeBackToMe, dziękuję ;**** Większość ukradłam
![]() // "Z powodu depresji sezonowej jestem krytykiem...wszystkiego" Take controll, what you are , it's your freedom . / wez kontrole nad tym czym jestes. to twoja wolnosc .
#3561 |
Raczkowanie
|
przez noc zasypie śnieg nasz park. czy jutro też będziesz mnie kochał? by cię dotknąć deszczem się stanę. wiesz, że podwórko daje miłość. śmieci się wyrzuca, możesz mnie wyrzucić. wiatr zrywa czapki z głów. nie kocham cię już. bo nie musi być piątek 13-ego żeby dzień pechowy był. to taka raczej dziecinna nadzieja. rockendrolowym snem i rozkoszą był. to dobrze, że już oddycham prawie sama. |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Raczkowanie
|
... Bo mnie na usmiech zawsze stać
![]() ... Patrzyłam jak odchodzi. Patrzyłam jak umiera - ostatnią nadzieje odbiera ...Oddam Ci dusze, oddam Ci ciało, chociaz wiem, ze to mało... ... Kiedy znajdziemy sie na zakrecie, co z nami bedzie ![]() .... Za mało by pokochac, za wiele by nie lubić... .... Wystarczy nam miłosc, nie chcemy wiecej.... ....W kolorowej tęczy blasku, odpłyne gdzies daleko, nie wiem gdzie..... ... Cos sie konczy... Ale jeszcze nie wiem co.. ![]()
#3563 |
Zakorzenienie
|
nakarmię cię ziarnem radości
Pytanie w pustkę w łóżku faraonów zadumana pochmurnie kiedy odszedłeś ode mnie czasem cię widzę lecz wyciagniętymi rękoma dotykam tylko mojej myśli o tobie Pytasz, czemu pociąga mnie magia liczb? - Nieskończoność. dni ślizgały się po niej jak po diamencie słońce |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Zadomowienie
|
zatrzymał się czas, a świat w okół nas niech dokąd chce gna...
![]() |
#3565 |
Rozeznanie
|
Kamisha kradnij
![]() ![]() Twoje też są genialne! ![]() Bo wiesz... z tobą to nawet zupa inaczej smakuje... Wiedziała że jej nie kocha.. Mimo wszystko do końca walczyła Bo to jest czas kiedy trzeba iść do przodu Myśli tak trudne.. Takie niespokojne... Takie nie moje... Chciała się zmienić ale nic nie było tego warte Bo wiesz moja kanapa jest 2 osobowa ![]() Myślał że go kocha... Ach... Jacy faceci są naiwni ![]() Wiedziała że będzie przez niego płakać Jednak chciała zaznać szczęścia przez te parę godzin Tam gdzie mam swoje miejsce.. Faceci mają zakaz wstępu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Raczkowanie
|
Kurczę, znowu przepraszam, że nie odpowiadałam na prośby, ale nie było mnie parę dni (wycieczka klasowa) i mam duże zaległości na wizażu
![]() * Kobieta powinna być tak gorąca, by od śladu jej ust papieros sam się zapalał. * Choć często niepewnie, a czasem tak trudno, wciąż warto próbować, nigdy nie jest za późno. * A czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart. * blisko bądź. ...trwaj przy mnie bo wokół wzburzone morze. * Zacznę krzyczeć i nigdy nie przestanę. * Zastanawiam się kim dla Ciebie jestem. * Jedno nauczył mnie perfekcyjnie. Tęsknić. * Powiesiłabym zdjęcie Twojej duszy na ścianie. * Powiedz mi jak mnie kochasz. -Powiem. -Więc? -Kocham Cię w słońcu. I przy blasku świec. Kocham Cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach i w kolanach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie – Nawet wtedy, gdy Ci łyżka spadnie. W taksówce. I na samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielasz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. -A latem jak mnie kochasz? -Jak treść lata. -A jesienią, gdy chmurki i humorki? -Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. -A, gdy zima posrebrzy ramy okien? -Zimą kocham Cię jak wesoły ogień. Blisko przy Twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. * Przecież dawno nie było dobrze. * miała ochotę wczołgać się pod łóżko w nadziei, że mieszka pod nim potwór, który chętnie by ją zjadł. * ale ty nawet nie chcesz głębszej więzi z tym człowiekiem - powiedziała jej surowa część natury. a właśnie że chce - odpowiedziała głupota. * Serce mam kruche jak szkło.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_Znam ze snu twe usta i oczy Twoje znam, jak we śnie tę samą masz postać nawet uśmiech ten sam. Zawsze tylko śnię, niech wreszcie ten sen nie będzie snem, proszę zostań tu nie wracaj do snu, na jawie mi mów, jak w każdym ze snów, że kochasz mnie. _"Dziękuję Ci, za to że Cię mam. Za te wszystkie chwile szczęścia..." _you belong to me.. należysz do mnie.. _- Kiedy przestaniesz mnie Kochać.? - pytasz, Kiedy umrę.? _- Boże!- Wykrzyknęłam. - Co?! - Och... Nic. Wszystko. - Co dokładnie?- Spytał, spięty. - Ty mnie kochassz! Nie mogłam się nadziwić temu odkryciu. Nagle wszystko stało się jasne. W jego oczach malowało się jeszcze zatroskanie, ale jego usta wygięły się w tak uwielbianym przeze mnie łobuzerskim uśmiechu. - Oczywiście, że Cię kocham. Kocham jak wariat. _Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia... _Two people touching lips Hands on each other's hips Nothing in else in the world but one another .. 4ever... Dotyk ust dwojga ludzi Dłonie wzajemnie na biodrach Na świecie nic innego, tylko oni oboje. Na zawsze.. _Bez Ciebie jesień dogoni mnie, bez Ciebie marzeń oduczę się. Bo żyje się tylko raz i raz się tylko kocha. Otwórz oczy, powiedz, że widzisz, czujesz, kochasz też.. _I don't want this moment, to ever end, Where everything's nothing, without you. I'll wait here forever just to, to see you smile, Cause it's true, I am nothing without you... Nie chcę, żeby ta chwila się kiedyś skończyła Gdzie wszystko jest niczym bez ciebie Zaczekam tu na zawsze, tylko po to, by zobaczyć twój uśmiech Bo to prawda, że jestem niczym bez ciebie.. moze sie ktoryś przyda? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zadomowienie
|
![]()
Z całych sił muszę gonić, złapać czas..
Dzień, zwykły dzień..deszcz na twarzy.. Choć często niepewnie, a czasem tak trudno.. wciąż warto próbować, nigdy nie jest za późno.. Wszystk pędzi, a w tym ja.. Po drugiej stronie, na pustej drodze tańczy mój czas.. W strugach deszczu dni toną, dotykam z Tobą dna.. Przemywając twarz, uciszam gwar jeszcze ciepłych słów.. Bez słwa i snu w zachwycie nocą.. Znów świt, wyczerpana noc, oczy gwiazd dawno zamknął wiatr.. ..i znowu szukam słów, by wykrzyczeć wszystko.. Już nie mogę dłużej patrzeć i stać.. Fantastyczny pomysł na życie mam.. Potrzebna niepotrzebnym, niepotrzebna potrzebnym.. ..i czując Cię obok, opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim.. Gęsta mgła kryje senny świat.. Tak niezwykle rzadko chce mi się śmiać.. Póki smak życia w ustach mam.. Pusty szept zalał pusty park.. Nawet Twój śmiech już nie dotyka mnie.. Spójrz jak wygląda moja twarz.. czy został chociaż ślad człowieka, którego znasz? Znów wszystko poszło nie tak.. Ah! Jaki to był celny strzał, tych kilka słów, tak prosto w twarz.. To Ty i ja, Ty i ja.. Zobacz jak szybko zmieniam się, jak mi dodaje lat, każde słowo Twe.. Odwracam wzrok, zamykam drzwi, powoli skądś napływa wstyd..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-10-18 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Wtajemniczenie
|
Moje ulubione opisy
Y las mujeres somos las de la intuicion (coś w stylu: My kobiety kierujemy się intuicją)- z piosenki Shakiry W nowym życiu znajdziesz mi miejsce, - z piosenki Republiki gdzieś na półce czy parapecie, raz na miesiąc kurz ze mnie zetrzesz. odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie proszę weź mnie też Spleć stopy, przymknij oczy - i nazwij to cudem, - wiersz Leśmiana żeśmy razem, dalecy od dziennego znoju! Jakże łatwo zwiać szczęście, z takim oto trudem rozniecone w ciemnościach twojego pokoju! Weather on a sunny day. Time slows down. I wish you’d stay. Passed me by in crowded, dark hallways - z piosenki Maroon 5 |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Rozeznanie
|
hello
![]() mam prośbę . jutro wybieram się na koncert donGURALesko i chciałabym jakieś fajne opisy ,wy już wiecie napewno jakie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.