|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
i to jak fajnie
![]() szkoda, że tak krótko, ale ważne, że była ano ostatnio w ogóle tu nie bywała, nie wiem czy zauważyłaś ![]() Cytat:
co prawda rodzice powiedzieli, że nie mam co liczyć na prezent na imieniny, ale mooże mi się uda ich naciągnąć ![]() oo dzięki lecę szukać ![]() ps. OMG! znalazłam teledysk.. jaki schizowy pycha chociaż ja i tak lubię sobie utrudniać życie i wolę sobie sama wrzucić swoją ulubioną czekoladę do zwykłego serka - - - - - - jestem po mikrodermabrazji
|
|
|
|
|
#3902 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
To pojechali równo... ![]() Ciekawe czy przy innych produktach nie ma takich numerów A ja nawet o tym nie wiem! Cytat:
A ja myślałam że ty tak z własnej chęci i zapału tak na ten basen biegasz a ty masz WF.... Ja na wf chodziłam 2 lata temu na ...siłownie! Siłownia na studiach jest najlepsza ![]() your Angel - ja się z tobą nie spieram...mi oni po prostu nie przeszkadzają! NIech robią z własnymi pieniędzmi to co chcą .. Cytat:
A szukanie podkładu to już masakra..Prawie każdy podkład :czy to do cery suchej czy do cery mieszanej ..włazi mi w te pory a ja tego nie trawie 2. ja mam Żurawinowo-Poziomkowy... FAJOWY JEST Czysta żurawinka...uwielbiam! Ale rzeczywiście to raczej balsam "zapachowo-ochronny" niż błyszczyk....Choć jako balsamik się sprawdza znakomicie 3. A wiesz Rzyrafko że nigdy go nie wąchałam??? Miałam ostatnio Pumę Flowing Ładnie -słodko pachniała...koleżanki się zachwycały ale nie jest to prawdziwie "mój" zapach a tej Nowej I'm GOING nie wąchałam...a co też sama brzoskwinka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakieś to to nowe w sprzedaży ..z kolagenem z Soray'i ... A te szminki o których piszesz ..czy one nie są przypadkiem przeciwzmarszczkowe??? A ty młoda kobita jesteś! ![]() Nie udał mi się odwyk kosmetyczny..Byłam dziś w TESCO ..a tu połowa kosmetyków wycofują ze sprzedaży! No to nabyłam Tonik do twarzy i krem na noc.Tonik (3zl) z POLLENY EVy z koniczyną ...swoją drogą ŚWIETNA seria Krem to ich ten tescowy -w granatowym opakowaniu.. Kiedyś mąż kupił i wiecie co? Nie spodziewałabym się że te ich "markowane na tesco" kosmetyki mogą coś dobrego z działaś a on jest niczego sobie.. ![]()
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
W Vivie jest próbka jakiegoś nowego podkładu Age Vitality Astora z SPF 22(twarzą w reklamie jest Grażyna Wolszczak). Wymaziałam sobie łapsko, bo mi się twarzy nie chciało i niestety odcień 301(ten, którego ponoć używa p. Wolszczak) jest okropnie pomarańczowy(a jest to drugi wg. jasności kolor, wszystkich jest 4)
Wygląda jak podkład z bazaru, kolor nie jest naturalny Jest lekko kryjący, przejrzysty. Ale mi się nie spodobał
|
#3904 | |||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
? Jakiś lokalny zwyczaj Tzn domyślam się, że chodzi o sesję upiększającą, ale jaki związek ma z tym rolnik Cytat:
za dalsze powodzenie akcji ![]() Czy mogę się tak ciekawsko podpytać czy będziesz łączyć odbywanie stażu z jednoczesną nauką? Tzn studiujesz jeszcze? Ja studiuję dziennie i zbieram się za poszukiwanie jakiejś roboty na 3/4 etatu... Na staż raczej nie będę uderzać ze względu na symboliczną zapłatę Chciałabym sobie odłożyć trochę kasy na motor oraz na wycieczkę do Turcji w przyszłym roku Cytat:
Ja oczywiście też daleka jestem od zaglądania komuś do portfela i rozkazywaniu mu co powinien kupować a czego nie. Tak sobie rozmawiamy w naszym gronie, wyrażamy zdanie. No i piszę, że dla mnie perfumy to ideologia i nie podoba mi się kiedy ktoś leczy swoje kompleksy za pomocą podrób. Jednak życie to sztuka wyborów a poza tym naprawdę istnieją istotniejsze wykroczenia społeczne... ![]() Mam cały woreczek wybranych przeze mnie próbeczek niszowych perfum
|
|
#3905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Udanej randki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku ja studiuję zaocznie, z tym, że na mojej "kochanej" uczelni często też bywam w tygodniu w czasie sesji(np. od 3 tygodni jeżdżę co poniedziałek na godzinę 12 do jednego profesorka, bo nie mogę się doczekać na wyniki i wpisy z ostatniej poprawki
). Nie mniej jednak mam nadzieję, że jakoś pogodzę staż ze studiami(zostało mi pół roku a potem obrona licencjata). Poza tym myślę, że z takim pracodawcą prędzej się dogadam w sprawie zjazdów na uczelni, bo to nie on będzie mi płacił za pracę, no i wielu studentów zaocznych właśnie pracuje na stażach A co do płacy, teraz za staż jest ok. 650 zł na rękę. Ja niecałe 600 zł zarabiałam na 3/4 etatu na poczcie mając roboty po uszy, stresy i jeszcze mnie naczelniczka na uczelnię nie wypuszczała
|
#3907 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
A na Gertrudy w Sabie. Taniej niż na All.Cytat:
--- Byłam dzisiaj w Rossmannie po dezodorant i strasznie kusiło mnie afrykańskie mleczko Bielendy w promocji, ale się dzielnie oparłam, chociaż wyciągałam już po nie rękę. ![]() Kończę też chyba z bojkotem Galerii Centrum, chociaż trochę mnie rozczarowali, bo nie było testera L de LL i nie mogłam sobie przypomnieć zapachu. ![]() Za to w końcu zaczynają mi się układac sprawy na uczelni i bardzo mnie to cieszy. ![]() Sprzedawca od zestawów JT napisał mi, że będzie jeszcze je wystawiał, więc chyba jednak złamię odwyk jak się pojawią...
|
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ano.. cała seria :cienie, puder w kamieniu itd jest poświęcona kobietkom "dojrzałym"..a szminki nazywają się "przeciw oznakom starzenia" Chociaż wątpię by coś mogły zdziałać![]() Stwierdzam z przykrością że przydałby mi się puder sypki a nie mam kasy ani pudru czyli 1 słowem LIPA... Jaki byście mi poleciły puder sypki?? Tak do 50 zł.. Tak tylko pytam z kosmetykoholicznej ciekawości
|
|
#3909 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja już w wakacje złożyłam kilka cv w paru sklepach ( a więc praca niewymagająca ogromnych kwalifikacji i praktyki) i odzew był mikry. Mam wrażenie, że przez to że studiuję dziennie Pracodawca woli kogoś bardziej dyspozycyjnego ![]() Bardzo bym chciała żeby tym razem się udało ![]() Cytat:
? Pachnące identycznie jak OI ?Co do L... Obawiam się, że znowu wystawię Twój odwyk na poważną próbę Widzisz cenę testera ? Kupiłam tam jeden z moich flakoników - wszystko jest na medal
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
ice
Aniołku ja mam problemy ze znalezieniem pracy mimo iż jestem dyspozycyjna od poniedziałku do piątku I też szukałam pracy i w firmach, i w sklepach czy drogeriach....i ciągle była cisza.... A myślałam, że doświadczenie z poczty przy obsłudze klienta coś da, tymczasem nie dało narazie nic.Staż jest dla mnie szansą na zdobycie nowego doświadczenia i na tym mi zależy. To, co chciałabym robić w życiu nie jest związane z pracą biurową jakiej głównie szukam, ale zdaję sobie sprawę, że właśnie w takim zawodzie mogę liczyć na w miarę normalne zarobki i swoje własne biureczko A na stanowisku sprzedawcy wogóle się nie widzę, przynajmniej nie na dłuższą metę
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
ja lolite kupie chyba jak zacznie obowiazywac nowa gazetka SP w czwartek. po testach moge stwierdzic ze: L de LL lezy na mnie bardzo ladnie, nie dziala migrenogennie i ma przyzwoita trwalosc. to wszystko sprawia, ze moge nabyc 50 tego zapachu w korzystnej cenie
![]() zrobilam w koncu stara i sprawdzona tarte tatin jednak przepis, ktory podala Vibeska zapisalam sobie na kartce i wsadzilam do magicznego kajetu, bedzie robiona w niedziele
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet ze swojej własnej nieprzymuszonej woli zapisałam się na wf na basen
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
przyleciała do mnie kolejna soczysta tubeczka
![]() tym razem Vanilla Soul
|
#3914 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Uwielbiam to mleczko. ![]() Cena kusząca, ale chyba jednak wezmę 50-tkę za 99zł w SP, jeżeli już, bo 80ml to dla mnie pojemność nie do przejedzenia dla zapachu, który nie jest moim numerem 1, 2 lub 3. ![]() Cytat:
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to Wam nie powiedziałam, że przeszłam rekrutację u siebie do tego banku.. ale nie było miejsc narazie. Więc zapytałam o Wawę..i..byłam na rozmowie. Miałam w sumie 2 rozmowy w Wawie, w środę i wczoraj...i..dostałam tam pracę...
![]() Edit: Daria Ja lubię ananasa polanego jogurtem naturalnym i na to starta czekolada mleczna czasem jem to na obiad
|
|
#3916 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Gratulacje Bossy.
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Panowie powiedzieli, że już kogoś mieli na tą posadę..zabrałam komuś pracę! No dobra nie zabrałam
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Bosiaku, gratulacje wielkie
![]() A czym będziesz się w tej pracy zajmować ?? Zdyskwalifikowałaś konkurencję jednym posunięciem Widziałam dziś na zakupach nową serię z Bielendy z bawełną, w takich zółtych opakowaniach, kurcze dwie dychy za jeden kosmetyk, coraz droższe te nasze polskie firmy się robią :/
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko
Dziękuję Będę pracowała w banku jako doradca klienta przynajmniej można się w tej pracy i rozwijać i co jakiś czas dostawać podwyżki
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Em: udanej randki
![]() Sweet_Jelly: jak ja tam młoda Stara Poza tym taka szmineczka zapewne zadnej rewolucji nie zdziała Adrijah: doszedł HI?? ![]() Bossy: gratulejszyn ![]() Isa: no to widze że różne są "drogi" zdobycia stażu - do mnie sami z UP zadzwonili z propozycją. Ale w sumie nie wazne jak, ważne że jest szansa na powodzenie . Zwróć też uwagę jaka jest szansa potem na przyjęcie. Czy ktoś testował może nawilżający balsam do twarzy z minerałami Vichy??
|
#3921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam doradcą klienta.. i mam po uszy ale może twój bank będzie lepszy i będzie to praca która sprawi ci satysfakcję.. Powodzenia i nie zniechęcam już więcej Cytat:
ja też bardzo lubię pływać ale tylko w wannie- ciepłej kąpieli z dużą pianką hihiKurcze jak już zimno się zrobiło.. Dziś po raz 1 wyszłam w czapce... a w domu to bez ciepłego -wełnianego swetra to nie egzystuje... Do tego moje niskie cisnienie.. A jeszcze niedawno było piekne -słoneczne i cieplutkie lato!! ![]() Czas tak szybko mija ,że ani się obejrzę a już będzie Boże Narodzenie.. Kiedyś jak byłam mała ten czas chyba wolniej płynął ![]()
|
|
#3922 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet_Jelly,
pracowałam już wielkorotnie tam gdzie miałam kontakt z klientem i to bardzo bardzo niemiłym, tam gdzie b.dużo wymagali itp. i żyję. zależy od nastawienia zobaczymy z resztą może ucieknę, może nie ![]() a swoją drogą mogę zapytać co konkretnie Ci nie odpowiadało? swoja droga mam jeszcze jedną rozmowę w wawie w innej pracy..
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o : mobing, zastraszanie, nadgodziny... Notorycznie w bankach (takich jak mój ) brakuje pracowników...zwalniają się i odchodzą...a tym pracownikom co zostali wlepiają masę nadgodzin tak że nie ma nawet kiedy wydać za nie wolne w kwartale!! i w pewnym momencie powiedziałam sobie... STOP. ps: co to mikrodermbrazja? i z jaką cerą (w jakich okolicznościach) mogę sobie ją zrobić?? ![]()
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
bossiaczku gratuluję pracy
![]() Hosenko właśnie mam taką 1 ofertę, gdzie oprócz tego, że deklarują możliwość zatrudnienia po odbuciu stażu to jeszcze napisali, że można liczyć na jakieś dodatkowe pieniążki Ciekawe ile w tym wszystkim prawdy, no ale okaże się w poniedziałek jak tam zadzwonię. Oby tylko ta oferta była aktualna, bo raz miałam taką sytuację 2 lata temu, że zaproponowiali mi staż(miałam telefon z Urz. Pracy) i jak sobie wybrałam ofertę to się okazało po zadzwonieniu tam, że już nieaktualna. A to się akurat tyczyło stażu na poczcie, gdzie potem pracowałam.
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3928 |
|
Rozeznanie
|
zgodnie z obietnicą zamieszczam fotki mojego prześlicznego flakonika Euphorii z kryształkami Swarovskiego...
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jogurt chyba też się znajdzie fajny obiad ![]() ![]() prawie od tygodnia noszę w portfelu avizo i cały czas mi nie po drodze na poczte ale postaram się w poniedziałek. może kolega przyjedzie do Wawy, to znowu go będę musiała z centralnego wydostać ![]() Cytat:
wręcz uwielbiam przez ostatni rok byłam pozbawiona wanny i nie wyobrażasz sobie jak cierpiałam Cytat:
mnie gubią angielskie miary jak zaczynam przeliczać wychodzi klęska z matematyką to ja się nigdy nie polubię |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

i juz czekam na TZa jakbym na szpilkach siedziala
co prawda rodzice powiedzieli, że nie mam co liczyć na prezent na imieniny, ale mooże mi się uda ich naciągnąć

To pojechali równo... 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A myślałam, że doświadczenie z poczty przy obsłudze klienta coś da, tymczasem nie dało narazie nic.