![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Libra - part two
wszystkie są śliczne. uwielbiam zwyklaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
jako że zwyklaczki bardzo zwykłe to będę się czepiać szczegółów ;p
1 - albo swarki za ciemne albo tak na tym tle wyszły, tak czy siak cos nie pasuje. 2 - fajne toto na dole. i nieźle wygląda kuleczka - mniejszy swarek - duża kula. na tak ![]() 3 - trochę nie psują mi odcienie niebieskiego do siebie i ta mała przekładka bali ginie pod tą oponką. 4 - takie troche bure to weneckie, ale chyba poza tym nie mam się do czego przyczepić.. 5 - w jednej kuli się schował drucik a w drugiej nie ;p poza tym bez zastrzeżeń 6 - fajne toto, szkło? zamiast dużych loopów poproszę przekładeczki po obu stronach ![]() 7 - bardzo fajne ![]() 8 - noo wreszcie coś bardziej skomplikowanego... bardzo fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
a mi się wszystkie podobają
![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
1-ło, duże te kule?
![]() 2-uwielbiam kamień ![]() 3-dałabym bardziej niebieski swarek ![]() 4-takie dziwne połączenie... jakoś mi nie do końca pasuje :/ gdyby był delikatniejszy szary, czy coś, to by było lepiej. 5-ładnie dopasowana struktura kamieni i fasety ![]() 6-nie podobają mi się. za duży swarek ![]() 7-hm... dałabym inne bigle. tzn. bardziej na obło wygięte. 8-śliczniaste, słoneczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
jak na zwyklaczki - czyli typ kolczyków które najczęściej noszę
![]() to prace sa bardzo ładne, pasuja mi kolorystycznie i kompozycyjnie. Sa tez bardzo estetycznie wykonane. ![]() moze nieco w 4 -rce nalezało by dogiąc mocniej drucik przy owijanym loopie. a w 7 -mce te bigle troszke za bardzo trójkątne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Może i zwyklaczki, ale wszystkie bardzo fajne, co do szczegółów technicznych już się dziewczyny wcześniej wypowiedziały.
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Bardzo ladne kolczyk, starannie wykonane a do tego perfekcyjnie dobrany kolor!!!
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajne te zwyklaczki
![]() ![]() Z chęcia przygarnęłabym 1. i 6. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Pierwsze i drugie na tej str super! w reszcie przyczepiłabym sie doboru wielkości i koloru koralików ( o te mniejsze chodzi) ale tylko tego
![]() ![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
piekne i delikatne kolczyki!!!! co do uwag musze troche zgodzic sie z poprzedniczka, ze nie zawsze odpowiada mi dobor krysztalku do kamienia lub szkielka na dole kolczyka, ale to kwestia gustu.
ma tez pytanie - czy tutaj jest taka rurka nadziana na cos? jesli tak, to na co nadziewasz - na drucik czy na likne? pytaam, bo ja nadziewam na linke, ale nie bardzo mi sie to w kolczykach podoba - szczegolnie zakonczenie przy biglu, ale zadnen z drucikow jakie posiadam nie chce przejsc przez rurke hmmm bede z gory wdzieczna za podpowiedz ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
dziekuje za odpowiedz, bede zatem probowac z drutem, oj nie bedzie latwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Zwyklaczki :
1. Są prześliczne ![]() ![]() 2. Jaki to kamyczek ? Jest sliczny ! Zresztą jak całe kolce ![]() 3. Marmur szklisty , czyz nie ? Mam taki sam zielony ![]() ![]() 4. Trochę mi ten brąz nie pasuje , ja bym tą zieleń jakoś rozjaśniła ,a le tojuz kwestia gustu ![]() 5. A w tych końcówki są te same ?? Bo jak tak to są piekne :-P 6. Troche dziwny ten końcowy loop , ale to chyba dziurka była taka szeroka ? 7. Jakie kolorki ![]() 8. Piękne ![]() ![]() Ogółem : czekam na nastepny wrzut ![]() ![]()
Nowości 29.11.2008 rok Konstruktywne komentarze mile widziane ![]() --------------------------------------- --------------------------------------- "Uroda kobiety jest formą władzy" ... a bizuteria jej dopełnieniem ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Cudaa!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Prześliczna się zebrała armia kolczyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny po dłuuuugiej przerwie
![]() Nie było mnie sporo czasu, nic nie robiłam z biżu ![]() ![]() Więc na poprawę humoru kupiłam trochę kamyczków, wygrzebałam troche starych i wyszło mi to co wyszło ![]() Pozdrawiam Was ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Bardzo fajne. Najbardziej podobaja mi się dwójeczki ale tak naprawdę wszystkie są z pomysłem.
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
gratuluję Pani Magister!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
A no tak zapatrzoną w prezentowaną biżuterię zapomniałam pogratulować obrony i zdania egzaminu na prawko.
![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ojej maximaa dziękuję
![]() Dziewczyny jestem w totalnej rozsypce...nie mogę znaleźć pracy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Sympatyczne biżutki
![]() Gratuluję pomyślnych egzaminów i trzymam kciuki za znalezienie pracy... Czasem z tym trudno ale na pewno coś znajdziesz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.