|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Bukowiec- pierwsza klasa, minerały śliczne, a srebro! ach i och
![]() ![]() Astari- zamawiałam porcelanę i tenshę, jako gratis 2 wałeczki porcelanowe ![]() Onyks.eu- ogromny wybór porcelany, głównie ją właśnie zamawiałam, ogólnie bardzo polecam. Jako gratis do porcelany jeden zielony świderek szkła weneckiego ^^ bardzo ładny, nie wiem co z nim zrobię, ale bardzo ładny ![]() Qnszt- potrzebowałam zawieszek do komórek, a oni mieli najtaniej, więc musiałam zrobić zamówienie, wzięłam jeszcze kilka szkieł weneckich. Gratis 2 czerwone millefiori. |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Raczkowanie
|
hej mam pytanie kupowałyście coś z bizuteria sklep tzn chodzi mi głownie o szkło weneckie?
pilnie potzrebuje odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Joanna d'Moder
|
Uwaga
![]() Chciałabym poinformować nowych użytkowników tego forum,a "starym" przypomnieć,że w tym wątku piszemy tylko o sklepach internetowych.Na temat sprzedawców na Allegro jest odrębny wątek. Ostatnie posty na temat CJ przeniosłam do właściwego wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Przyczajenie
|
pytanie o wysyłkę
Witajcie
![]() Właśnie skompletowałam sobie zamówienie na beadshop.pl... zamówienie na 78zł, a w formularzu wysyłki jedyną dostępną opcją jest wysyłka Pocztą Polską, za 2 zł. Trochę mnie to dziwi, przyznaję, dlatego chciałabym dopytać Was jak takie przesyłki wyglądają - są w jakikolwiek sposób ubezpieczone i zabezpieczone? Co się dzieje, gdy przesyłka do mnie nie dotrze? Tracę kasę, czy sklep wysyła raz jeszcze? Pytam, bo na innym znanym mi forum kradzieże na poczcie to plaga :/ Wiem, że powinnam zadać pytanie bezpośrednio sprzedawcy, ale wysyłałam już pytanie o koraliki i jak dotąd nie było żadnego odzewu, a promocja w tym sklepie kończy się za dwa dni, także będę wdzięczna za informacje od Was. Z góry dziękuję pozdrawiam kaśka |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |
Joanna d'Moder
|
Dot.: pytanie o wysyłkę
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Podróżniczka
|
Dostałam dzisiaj paczuszkę z Astari. Mimo, że przesyłka na zaledwie 27 zł w tym opłata za wysyłkę to dostałam dwa gratisy, 2x lampwork i platynowe zawieszki. Jestem bardzo zadowolona. Lubie ten sklep, wszytsko zawsze ładnie i starannie zapakowane, szybka wysyłka + gratisy. Biorę u nich głównie półfabrykaty [ szpilki, przekładki ] i nie zawiodłam się na jakości, mają niestety bardzo mały wybór koralików.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3878 |
Zadomowienie
|
wczoraj złożyłam zamówienie w beadshopie, a dzisiaj rano o 8 meil że wysłane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Raczkowanie
|
zamowienie w beadshopie za jakies 20 zl z groszami i dostalam 3 fajne gratisy dobrane do zamowienia
![]() artfan zamowienie za 30 zl , dwa gratisy - przekladki |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
Kadoro
Ogólnie co do zamówienia wszystko się zgadza (na ponad 60zł) bez gratisów zamawiałam głównie półfabrykanty posrebrzane, mają całkiem niedrogo ![]() na przesyłkę czekałam tydzień, kupiłam w zeszłą niedziele, pieniądze wpłaciłam w poniedziałek, wiec troche im zeszło... tak nawiasem, to był mój pierwszy raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Raczkowanie
|
solange421: przelew dostaliśmy z samego rana i jeszcze w poniedziałek wysłaliśmy poleconym priorytetem, proszę sprawdzić datę i godzinę na paragonie oraz stempel poczty, wszystko powinno być poniedziałkowe
![]() to tak dla formalności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Raczkowanie
|
A ja jestem zachwycona kadoro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zamówiłam w beadshopie artfanie i korallo. Ciekawe kiedy dostanę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() po za tym, nie mogło zostać wysłane w poniedziałek, bo jeszcze dzwoniono do mnie we wtorek albo środe w sprawie koralików których brakowało, ale ostatecznie wszystko ok ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Raczkowanie
|
solange421: No to wszystko jasne, dziewczyny pospieszyły się ze zmianą statusu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
BAN stały
|
pierwszy post i spam = ban
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-10-23 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Wtajemniczenie
|
Lisha, nie spamuj!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Rozeznanie
|
wlasnie odebrałam paczuszke z bukowca
![]() ![]() ![]()
#3889 |
Zadomowienie
|
stary, a jednak niezawodny beadshop
![]() ![]() dosłali mi 2 rzeczy barkujące z poprzedniej paczki, i wszystko z zamówienia jest sliczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Raczkowanie
|
Wczoraj zamierzałam zrobić zakupy w Skarbach Natury i SZOK! jeden maleńki granacik http://skarbynatury.pl/go/_info/?use...500025&lang=pl 3 PLN!
Zaczęłam drążyć temat, bo zrobienie kolczyków złożonych z kilkudziesięciu granatów w ogóle się nie opłaca. No i znalazłam sklep z Białegostoku http://amberplanet.pl/(w którym już zrobiłam zakupy) może nie identyczne granaty, ale też granaty, wychodzą po 0,19 gr. To tylko przykład, ale uważam, że nie nie warto sięgać po te sklepy, które są najwyżej w wyszukiwarce. Aaaa...i jeszcze jedno (dla dziewczyn z Krakowa) na Balicach, na Giełdzie Kwiatowej Pawilon 61, jest hurtownia minerałów Aldona - czy jakoś tak. Tam też robię zakupy, i żeby za przykład stanowił dalej granat, to za sznur granatów - 14 PLN. Jest tylko jeden szkopuł, trzeba mieć działalność i pierwsze zakupy za 300 PLN. Ale wybór i ceny - niesamowite.
#3891 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj przyszła do mnie paczka z korallo i beadshopu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3895 |
Raczkowanie
|
Candi, masz rację, też próbowałam kupować za granicą, ale... po pierwsze primo - długo trzeba czekać na przesyłkę, po drugie primo nie wiadomo czy przesyłka dojdzie (zaginęła mi przesyłka z Włoch ze swarkami za jakieś 500 zł. Wprawdzie niedawno dostałam zwrot kasy, po długich i uciążliwych reklamacjach), ale swarków jak nie miałam, tak nie mam. Po trzecie primo - jak się zdecydujesz na przesyłkę ubezpieczoną, to kosztuje 20 ojro i już sie nie opłaca. Poza tym dolar drożeje
![]()
#3896 |
Zakorzenienie
|
Moze nie do konca to sklep, ale od pewnego czasu duzo kupuje za granica.
Raz sie zdarzylo, ze przesylka nie dotarla - bylo ubezpieczenie, sprzedawca wyslal towar ponownie, mimo ze byly to tylko 4 sznury, ale sprawdzam jakosc od roznych dostawcow wiec jeszcze biore pojedyncze sztuki. Teraz ten sam dostawca ponownie wyslal mi inny towar (znow nie bylo przesylki) wiec wina lezy po jego stronie bo inne do mnie dochodza. Chyba z niego zrezygnuje ![]() Jesli jednak chodzi o zakupy zagranica, to net stwarza wiele mozliwosci kupienia czego sie chce, nie tylko na ebayu ale w ogole. Czasami trzeba jednak poswiecic na to wiecej czasu Mi sie udalo dotrzec do kilku fabryk kamieni, ktore sprzedaly mi towar detalicznie bym mogla zobaczyc co i jak bez koniecznosci bujania sie za wielka wode ![]() I w moim przypadku ubezpieczenie NIGDY nie kosztowalo mnie tak wiele ![]()
#3897 |
Zadomowienie
|
sub: moze byc tak, ze ktos na poczcie zapamietal, ze w paczkach od takiego sklepu fajne rzeczy leca :/ Tak samo jak sie nauczyli sklepow stanikowych (bo tez ludzie zamawiaja z brastopu, bravissimo i figleaves... cale trzy :>) i potem potrafi sie dokladna zawartosc konkretnej paczki na Allegro pojawic. Wiec jak ktos przyuwazyl tego twojego dostawce jako "owocnego" dostawce, to wina jest gdzies na trasie :< Co nie zmienia faktu, ze dostawa od niego moze byc problemem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, biorac pod uwage, ze w ostatnim czasie z kamieniami mialam ok chyba 40 przesylek, to ciezko mi jakos sobie wyobrazic, zeby akurat wychwycili tego jednego dostawce sposrod wielu o wdziecznych imionach Yang, Dzong czy jakos w tym stylu
![]()
#3899 |
Zakorzenienie
|
mi raz Ding Dong paczkę przysłał
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.