Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-17, 17:11   #871
Limonatka
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

bleh, a ja sie czuję beznadziejnie.. nie dość że w pociągu do Gliwic dostałam okres (juhuuu dla czystości w pociagowych kibelkach :P), a wiec parę godzin później rozbolała mnie głowa, i ogólnie samopoczucie spadło na łeb na szyję (i już się dwa razy rozpłakałam haha bez powodu oczywiście. norma u mnie), rodzinka mnie drażni tez pewnie przez okres, polazłam na szczepienie na grypę więc pewnie też dlatego gorzej się czuję ehh... zakopać się w kołdrze i nie wychodzić.

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 17:48   #872
Aniaaa :)
Raczkowanie

GG do Aniaaa :)

To ja się przywitam na poczatek
Ania jestem i myślę że zagoszczę tu dłużej
Stary 2008-10-17, 19:09   #873
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
bleh, a ja sie czuję beznadziejnie.. nie dość że w pociągu do Gliwic dostałam okres (juhuuu dla czystości w pociagowych kibelkach :P), a wiec parę godzin później rozbolała mnie głowa, i ogólnie samopoczucie spadło na łeb na szyję (i już się dwa razy rozpłakałam haha bez powodu oczywiście. norma u mnie), rodzinka mnie drażni tez pewnie przez okres, polazłam na szczepienie na grypę więc pewnie też dlatego gorzej się czuję ehh... zakopać się w kołdrze i nie wychodzić.
Głowa do góry Limonatko A te "juhuuu" to ja bym skierowala to calego PKP a nie samych kibelkow
Cytat:
Napisane przez Aniaaa :) Pokaż wiadomość
Czesc Aniaaa Witamy, witamy Rozgość się
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 19:20   #874
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

rose - i coś pomógł ten ten vanish? bo ja muszę po króliku wyczyścić dywan u rodziców
Ania witaj

sadystki no masakra kota i psa odkurzaczem straszyć

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 19:27   #875
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
sadystki no masakra kota i psa odkurzaczem straszyć
ja próbowałam straszyć brata ale dzielny się okazał
Stary 2008-10-17, 19:38   #876
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

hahaha dobrze że na mnie siostra tak nie eksperymentowała

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 19:41   #877
GOśka T.
Zakorzenienie

hehe z tym kotem to pewnie masaż miał być atu sie trochę futerko wciągło

ja tyz dziś okres dostałam w morde jeża,, dlatego wszystko jasne czemu taki pociąg do słodycza przez te 4 dni miałam
a dziś kilometrów znów porobiłam byłam na "kastingu" i będę z maluchami heeh w złobku jednak staż będę robić- stresowałam sie a okazało sie ze dyrektorka super kobieta, dzieciaki tez śmieszniutkie no i ogólnie pierwsze wrazenie jest ok zobaczymy jak to będzie..,

malinka w pracy z dziaciakami to <przynajmniej u nas na praktykach cały czas mówili żeby od czasu do czasu krzyknąć na nie b ooinaczej się nie da zatem wszsytko trzeba zastosować w praktyce jeśli zajdzie taka potrzeba>

a bolało mnie cholernie przez ten okres mój<trójkąt bermudzki az musiałam do domu po tabletke wracać , bo kasy akurat nie miałam :/ potem do UP po skierowanie na badania, potem po zwolnienie do przychodni dla mamy i do jej pracy, szkoelnie bhp strata czasu < siedziałam z jedna dziewczyna ogladałyśmy a pani która nam pusciła "filmik instruktażowy" na n-k siedziała, biblioteka, przychodnia by sie zarejestrować do okulisty ojojj i jeszcze beznadziejna pogoda padało i wiało ze parasol się połamał cały wieć wyladował w koszu przy UP-ie gdzie ja jeszcze nie byłam? Ale nie ejstem za baaaardzo zmęczona no jakoś tak dziwnie..

DAria TY tam uważaj zeby jemu nie wpadło do głowy na Ciebie z odkurzaczem...

Aniu witaj w naszym skromnym gronie
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-17, 19:47   #878
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
po szczepieniu i pierwszego dnia okresu? Ja bym od razu poszła spać na dwa dni.
Trzymaj się jakoś, w taką pogodę nie da się mieć dobrego humoru, a co dopiero jeśli okoliczności dodatkowe są jak u Ciebie niesprzyjające

Cytat:
witaj Oby Ci tu było dobrze z nami

Cytat:
rose - i coś pomógł ten ten vanish? bo ja muszę po króliku wyczyścić dywan u rodziców
Ja go kiedyś użyłam na mojej wykładzinie, która jest już stara i zniszczona, więc może dlatego nie widziałam różnicy, może odrobinę się przejaśniło, ale po przeszorowaniu i odkurzeniu zawsze się przejaśnia.
Może na nowej wykładzinie/dywanie zadziała. Mogłoby, bo jak się współlokatorka wyprowadzi będę chciała tym potraktować przedpokój, gdzie są na różowej wykładzinie obrzydliwe plamy po tym jak jej nie wyprała po psie :/
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 20:28   #879
Raczkowanie

za to mój kot kurcze niczego się nie boi... jakiś dziwny :P
Stary 2008-10-17, 20:41   #880
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Pomogl ale szczerze mowiac lepszy jest vezyr - fakt ze trzeba z ta piana sie bawic i czekac az dywan wyschnie ale daje duzo lepsze efekty. Z tym vanishem w proszku trzeba uwazac na odkurzacz To drobniutki proszek wiec musialam przeprac wszysciutki filtry w moim nowym odkurzaczu No i zapach ... na poczatku mily ... pozniej drazniacy. Jutro znowu odkurze dywanik bo nadal wydziela silny vanishowy zapach
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
ja próbowałam straszyć brata ale dzielny się okazał
kolejna sadystka :P
Stary 2008-10-17, 20:59   #881
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
kolejna sadystka :P

oj żebyś wiedziała jaki z niego jest sadysta ja przy nim wypadam wręcz jak masochistka
Stary 2008-10-17, 22:02   #882
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:

oj żebyś wiedziała jaki z niego jest sadysta ja przy nim wypadam wręcz jak masochistka
Kochana wlasnie poczytalam twojego bloga sobie troszke...pysznosci tam masz ale za bardzo od mojej dietki odbiegaja
Stary 2008-10-17, 23:20   #883
adrijah
Zakorzenienie

a bo ja dietke zaczynam dopiero 4 listopada wtedy rusza grupa wsparcia
Stary 2008-10-17, 23:55   #884
Limonatka
Zakorzenienie

Gośka - a co ty studiowałaś, że będziesz w żłobku? pedagogikę? kurcze, ja uwielbiam dzieciaki no dałam dziś ogłoszenie na stronie niania.pl, bo fajnie byłoby gdybym miała taką dorywczą pracę, na parę godzin tygodniowo czy na telefon właśnie opiekując się jakimś dzieciaczkiem i wiecie co? SZOK. pół godziny po utworzeniu profilu telefon - pani szukała niani na niedzielę do grupy dzieci (mam wrażenie, że na jakaś imprezkę urodzinową czy coś )! a pewnie do mnie zadzwoniła, bo napisałam w profilu jakie mam doświadczenie (3 miesięczna praktyka jako animator kultury czyli organizacja gier i zabaw dla dzieciaków i dorosłych, prowadzenie takiego klubu dla dzieciaczków itp). Niestety musiałam odmówić, bo nie dośc, że jestem w domu a nie w Krakowie, to nawet mogłabym pojechać na niedziele do Krakowa, ale źle się czuję (1), w poniedziałek tak muszę skoczyć na uczelnię tutaj (2). Ale mam nadzieję, że ktoś się jeszcze kiedyś odezwie Powiedziałam tej Pani, że na tą niedzielę nie ale na kolejne gdyby dała mi znać wcześniej to czemu nie ale chyba nie będzie już potrzebowała :p

Stary 2008-10-18, 07:21   #885
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
a bo ja dietke zaczynam dopiero 4 listopada wtedy rusza grupa wsparcia
kurcze starasznie zazdroszczę Ci całego tego projektu z odchudzaniem! czekam z niecierpliwością co to będzie może da się to zrobić i u nas na wątku? taki program internetowy?

Cytat:

za to mój kot kurcze niczego się nie boi... jakiś dziwny :P
trochę wcześniej się witałaś, więc ja również witam! baw się tutaj dobrze

Dziewczyny KONAM! obudził mnie ból zęba.. zacznijmy od tego że od czwartku jestem na tabletkach bo mnie ten ząb boli ( a był naprawiany w poniedziałek!) zaczynam się panicznie bać, bo to z tej strony gdzie mam mieć ten zabieg no i mniej więcej w tej okolicy mam tą cholerną zatokę... ogólnie miałam ostatnio wrażenie mnie bolą i ząbki na dole i myślałam że to z tej zatoki... eh ten ząbek przy borowaniu i znieczuleniu mnie bolał, lekarz 2 razy dodawał znieczulenia i dopiero wtedy to podziałało... na dodatek mój dentysta cały ten tydzień ma wolne a do innego nie pójdę! boję się, boli....... ah już od rana jadę na tabletkach już przestaje boleć więc i humor wraca........
dzisiaj pierwszy dzień na uczelni, ciekawe co będzie na wątku meridiowym śmieje się że nowa uczelnia, nowi wykładowcy, nowe (męskie) twarze (ciałka) jak miło
miłego dnia

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 09:31   #886
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Limonatko ja tez sie zastanawiam nad jakas praca i tez myslalam o "nianiowaniu" Dostalam nawet oferte stalego "nianiowania" ale ja codziennie nie moge, bo mam uczelnie.
Adrijah to od 4 listopada bede ci pewnie podkradac przepisy
Faficzkowa nie ma co zazdroscic tylko trzeba podkrasc projekt A z tym Twoim zabkiem to w koncu jak jest? Od zatok tak Cie boli czy jak?
Stary 2008-10-18, 10:26   #887
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
kurcze starasznie zazdroszczę Ci całego tego projektu z odchudzaniem! czekam z niecierpliwością co to będzie może da się to zrobić i u nas na wątku? taki program internetowy?
ja będę miała najtrudniej, bo tam wszyscy będą się wspomagać suplementami Herbalife o tajemniczym składzie, którego nikt nie chce podać, a ja będę się odchudzać sama, bez niczego

Cytat:
ależ proszę bardzo
Stary 2008-10-18, 10:48   #888
nice6irl
Zakorzenienie

Witam
Widzę, że od rana tutaj buszujecie
Pospałabym sobie z chęcią jeszcze jakiś czas, ale brat wywalił mnie z łoża, bo on chce poodkurzać jestem w szoku, bo normalnie to miotłą nie da się go zagonić.

A byłam wczoraj na tych urodzinach i bardzo fajnie się bawiłam. Do 3 rana tańce i tańce. Jednak jest fajna knajpa w Bytomiu z pełną kulturą, a ja tak późno się o niej dowiedziałam.

Tylko na końcu oczywiście tż odbiło i się obraził, bo on chyba lubi się ze mną kłócić na imprezach.
Stary 2008-10-18, 10:52   #889
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
ja będę miała najtrudniej, bo tam wszyscy będą się wspomagać suplementami Herbalife o tajemniczym składzie, którego nikt nie chce podać, a ja będę się odchudzać sama, bez niczego

ależ proszę bardzo
a co to za projekt?

i dobrze, ze bez wspomagania bedziesz sie odchudzala, zwlaszcza jak nie wiadomo co jest w skladzie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-18, 11:24   #890
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ja kiedys sie chcialam wspomagac jakimis herbatkami ale nie moge bo tam wszedzie sa cytrusy a ja alergiczka
nice6irl a moze brat jakas laseczke do domu zaprosil ze tak sie z nienacka za sprzatanie wzial?
Stary 2008-10-18, 12:10   #891
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedys sie chcialam wspomagac jakimis herbatkami ale nie moge bo tam wszedzie sa cytrusy a ja alergiczka
nice6irl a moze brat jakas laseczke do domu zaprosil ze tak sie z nienacka za sprzatanie wzial?
Mmmm ja uwielbiam cytruski

Wątpie, żeby zaprosił, bo z reguły uprzedza wcześniej, ale popytam, popytam
Stary 2008-10-18, 12:26   #892
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Witam
Widzę, że od rana tutaj buszujecie
Pospałabym sobie z chęcią jeszcze jakiś czas, ale brat wywalił mnie z łoża, bo on chce poodkurzać jestem w szoku, bo normalnie to miotłą nie da się go zagonić.
gdyby to mój brat mnie zgonił żeby posprzątac to ja.... bym mu nie uwierzyła...oni za dobrze mają tak sam z siebie?? podejrzana sprawa

Cytat:
Gośka - a co ty studiowałaś, że będziesz w żłobku? pedagogikę? kurcze, ja uwielbiam dzieciaki no dałam dziś ogłoszenie na stronie niania.pl, bo fajnie byłoby gdybym miała taką dorywczą pracę, na parę godzin tygodniowo czy na telefon właśnie opiekując się jakimś dzieciaczkiem i wiecie co? SZOK. pół godziny po utworzeniu profilu telefon - pani szukała niani na niedzielę do grupy dzieci (mam wrażenie, że na jakaś imprezkę urodzinową czy coś )! a pewnie do mnie zadzwoniła, bo napisałam w profilu jakie mam doświadczenie (3 miesięczna praktyka jako animator kultury czyli organizacja gier i zabaw dla dzieciaków i dorosłych, prowadzenie takiego klubu dla dzieciaczków itp). Niestety musiałam odmówić, bo nie dośc, że jestem w domu a nie w Krakowie, to nawet mogłabym pojechać na niedziele do Krakowa, ale źle się czuję (1), w poniedziałek tak muszę skoczyć na uczelnię tutaj (2). Ale mam nadzieję, że ktoś się jeszcze kiedyś odezwie Powiedziałam tej Pani, że na tą niedzielę nie ale na kolejne gdyby dała mi znać wcześniej to czemu nie ale chyba nie będzie już potrzebowała :p

Limonatka tak jest skończyłam pedagogike, opiekuńczo-wychowawczą dokładnie, tez uwielbiam dzieciaki, dlatego nie wyobrażam sobie gdzie indziej pracy tylko z dziećmi )wprawdzei bardziej się widziaałam zawsze wpzredszkolu no ale sie okazuje ze po POW nie moge być nauczycielką< no chyba zę na staż jako pomoc n-la>ale jak pisałam wczesniej musiałabym czekac miesiać na rozpatrzenie przez UP a jakby sie okazało ze nie to bym była goła i wesoła" a tak wczoraj miałąm rozmowe i jestem na stażu ) będzie dobrze musi byc dobrze ))

Ja myśle że nie bedzie to jednorazowa propozycja zobaczysz )zwłaszcza jak masz takie doświadczenie )
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 12:44   #893
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Mmmm ja uwielbiam cytruski

Wątpie, żeby zaprosił, bo z reguły uprzedza wcześniej, ale popytam, popytam
Tez uwielbialam, az tu nagle bec i teraz musze sie od nich trzymac bardzo z daleka, albo jeszcze bardziej niz bardzo
Stary 2008-10-18, 14:06   #894
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Tez uwielbialam, az tu nagle bec i teraz musze sie od nich trzymac bardzo z daleka, albo jeszcze bardziej niz bardzo
O mamo, to współczuję.

Jakiś dupiaty ten dzień dzisiaj. Lakier na paznokciach mi odprysł. Mam odrost, który zaczyna mi przeszkadzać. Pieniędzy na koncie jeszcze brak. Włosy mi się kręcą po wczorajszej wilgoci mimo prostowania. Do żarcia są tylko winogrona. Jakoś brak ochoty wyjść z domu. I facet śmiertelnie obrażony odrzucił mój tel, więc ciekawe, co to będzie, bo nie mam zamiaru go przepraszać. I w ogóle obrzydliwa dzisiaj jestem i obrzydliwie się czuję, tzw. dzień kupy.

Stary 2008-10-18, 14:41   #895
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Limonatko ja tez sie zastanawiam nad jakas praca i tez myslalam o "nianiowaniu" Dostalam nawet oferte stalego "nianiowania" ale ja codziennie nie moge, bo mam uczelnie.
Faficzkowa nie ma co zazdroscic tylko trzeba podkrasc projekt A z tym Twoim zabkiem to w koncu jak jest? Od zatok tak Cie boli czy jak?
do dokładnie trzeba go podkraść i zastosować zróbmy sobie takiego coś jak Adrijah tylko internetowo

kurde no nie wiem czy to teraz powód zatoki czy zęba... bo prawdopodobnie ta zatoka zrobiła się od zęba (nie wiem którego bo to może być od 4 do 8) a mnie właśnie boli 7!!! w sumie teraz np boli mnie bardziej dziąsło jak go dotknę, a nie sam ząb, kurde już tak świruje że nie wiem co jest grane i co mnie tak na prawdę boli! chyba będę zmuszona w PN wybrać się do dentysty, tylko że mój dent. ma wolne cały dzień i nie wiem czy ewentualnie będą do niego dzwonić czy coś?

Cytat:
A byłam wczoraj na tych urodzinach i bardzo fajnie się bawiłam. Do 3 rana tańce i tańce. Jednak jest fajna knajpa w Bytomiu z pełną kulturą, a ja tak późno się o niej dowiedziałam.

Tylko na końcu oczywiście tż odbiło i się obraził, bo on chyba lubi się ze mną kłócić na imprezach.
co ten Twój TŻ tak się obraża? coś mu się chyba włącza po alkoholu?

Cytat:
a co to za projekt?

i dobrze, ze bez wspomagania bedziesz sie odchudzala, zwlaszcza jak nie wiadomo co jest w skladzie.
Cytat:
a piłaś czerwoną hebatkę? jest o smaku cytynowym ale skoro jesteś uczula to kup sobie normalną czerwoną herbatkę nie aromatyzowaną ma działanie spalające tłuszcz itp dobra jest

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość

Limonatka tak jest skończyłam pedagogike, opiekuńczo-wychowawczą dokładnie, tez uwielbiam dzieciaki, dlatego nie wyobrażam sobie gdzie indziej pracy tylko z dziećmi )wprawdzei bardziej się widziaałam zawsze wpzredszkolu no ale sie okazuje ze po POW nie moge być nauczycielką< no chyba zę na staż jako pomoc n-la>ale jak pisałam wczesniej musiałabym czekac miesiać na rozpatrzenie przez UP a jakby sie okazało ze nie to bym była goła i wesoła" a tak wczoraj miałąm rozmowe i jestem na stażu ) będzie dobrze musi byc dobrze ))
gratuluję stażu! jak składałam papiery na studia to chciałam się dostać na pedagogikę ale się nie dostałam :P i wylądowałam na socjologii hahaha
na pewno będziesz zadowolona z tego stażu

wróciłam z pierwszych zajęć i wniosek z tego taki że po 1 nie ma żadnych ciach... buuuu a po 2 JA CHCĘ ZNOWU NA DZIENNE

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 14:43   #896
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Zgadzam sie z dniem kupy U mnie tez kiszkowato dzisiaj. Normalnie moj tz nigdy mi niczego nie zabranial a jak dzis mu powiedzialam ze ide z przyjaciolka na impreze to niby nic nie powiedzial ale dziwnie sie zrobilo Az nie wiem co mam o tym myslec. Mysle ze powinnismy sie jak najszybciej spotkac bo juz za dlugo sie nie widzimy... Poza tym miał przyjechac za 3-4 tygodnie a teraz juz sie z tego robi 5-6tyg Ostatnio bylam u niego w czerwcu ;( Mam dzis dzien tesknoty, jakos do tej pory dzielnie sie trzymalam, a dzis chyba sobie troche porycze, wieczorem nachlam sie winka z przyjaciolka a jutro tz bedzie mi leczyl kaca online

PS owszem szukalam czerwonej herbatki ale nieznalazlam takiej bez cytrusow niestety a szukalam w kazdym sklepie do jakiego wchodzilam

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2008-10-18 o 14:45 Powód: PS
Stary 2008-10-18, 15:14   #897
Limonatka
Zakorzenienie

aaaaaaa ależ jestem zła!!!!!!!
w ten weekend chciałam spotkać się z babcią i spotkać się z przyjaciółką. rodzice do końca nie wiedzieli, kiedy pojedziemy do babci, ale mama mówiła "raczej dzisiaj". wiec przyjciółce powiedziałam, że spotkamy się jutro. przyszłam parę minut temu do domu, dzwonimy do babci, a babci nie ma (miała już pewnie inne plany i poszła do jakiejś swojej koleżanki czy coś). Dzwonię wiec do przyjaciółki, czy ma jednak dziś czas się spotkać, a ona, że niestety już się umówiła z kimś innym. Aaaaaaa, ale jestem zła na moich rodziców!!! Gdyby się wcześniej zdecydowali, kiedy jedziemy do babci i ją uprzedzili, to nie zostałabym na lodzie i nie siedziała w domu dziś!!!a tak nie wypaliło ani jedno ani drugie, wiec jutro bedę musiała olać babcię chyba i spotkać się z przyjaciółka!!
zaraz mnie rozsadzi, taka jestem zła!!!!!!!!! :[
wiem, że to też przez okres ale wrrrrrrr

Stary 2008-10-18, 15:32   #898
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za projekt?

bylam u dziewczyny, która się zajmuje psychologią żywienia. Poszłam, bo jest ode mnie z uczelni i ogłaszała, że szuka ludzi z bmi min. 30 do badań do pracy mgr. w zamian zaoferowała mi konsultację i okazuje się, że działa w Herbalife. Zaproponowała mi pomoc w schudnięciu. Moge sobie kupić te ich wspomagacze, ale po 1 boję się co będzie po odstawieniu, po 2 boję się co się w nich kryje, po 3 nie wierzę, ze tych wszystkich cudownych rzeczy, które są w nich zawarte nie da się zastąpić pełnowartościowymi posiłkami, po 4 ich koszt to ponad 500zł/miesiąc
Wspomniała, że niedługo ruszają z grupą wsparcia dla osób, które chcą schudnąć. To będzie taki trochę konkurs. Zapisałam się, co mi szkodzi. Chociaż zdaję sobie sprawę, że bez tego ich wspomagania będę miała najgorsze wyniki, ale samo spotykanie się z tymi ludźmi, wykłady o żywieniu itd mnie trochę zmotywują i będzie mi łatwiej jak będę czuła, że nie jestem sama. Z tym, że to ma trwać 3 miesiące, a ja planuję się racjonalniej odżywiać dużo dłużej + pływać, trochę ćwiczyć sama, może do tego masaże.
Stary 2008-10-18, 15:42   #899
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
co ten Twój TŻ tak się obraża? coś mu się chyba włącza po alkoholu?
No niestety coś mu się włącza. Coś co mnie strasznie irytuje, bo całą noc jest świetna zabawa, a w drodze do domu nagle kłótnie. Ost na ten temat rozmawialiśmy i miały być zmiany. A wczoraj darł się na mnie, że to wszystko przeze mnie i moje żarty.
A teraz raz dzwoniłam ok 12 i mnie odrzucił, więc nie zadzwonię już po raz drugi. Wczoraj chciałam tą sytuację rozwiązać, dlatego mówię mu, że przepraszam, a on, że nie przyjmuje przeprosin. Skoro nie to ma problem, bo już więcej tego ode mnie nie usłyszy.
Nie wiem czy jeszcze potrafię z nim być.
Stary 2008-10-18, 15:47   #900
Raczkowanie

to mnie znów dzis dzień się podobał
wyspałam się bo na uczelnie na 13, a w trakcie szykowania dzwoni koleżanka że nie ma dziś zajęć więc sobota wolna
tylko mojego TŻ nie ma buuuuu
ale jeszcze 9 dni..... dam rade....

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości