![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
bleh, a ja sie czuję beznadziejnie.. nie dość że w pociągu do Gliwic dostałam okres (juhuuu dla czystości w pociagowych kibelkach :P), a wiec parę godzin później rozbolała mnie głowa, i ogólnie samopoczucie spadło na łeb na szyję (i już się dwa razy rozpłakałam haha bez powodu oczywiście. norma u mnie), rodzinka mnie drażni tez pewnie przez okres, polazłam na szczepienie na grypę więc pewnie też dlatego gorzej się czuję ehh... zakopać się w kołdrze i nie wychodzić.
#872 |
Raczkowanie
|
To ja się przywitam na poczatek
![]() Ania jestem i myślę że zagoszczę tu dłużej ![]()
#873 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
rose - i coś pomógł ten ten vanish? bo ja muszę po króliku wyczyścić dywan u rodziców
![]() Ania witaj ![]() sadystki no masakra kota i psa odkurzaczem straszyć ![]()
#875 |
Zakorzenienie
|
ja próbowałam straszyć brata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
hahaha dobrze że na mnie siostra tak nie eksperymentowała
![]()
#877 |
Zakorzenienie
|
hehe z tym kotem to pewnie masaż miał być
![]() ![]() ja tyz dziś okres dostałam w morde jeża,, dlatego wszystko jasne czemu taki pociąg do słodycza przez te 4 dni miałam ![]() a dziś kilometrów znów porobiłam byłam na "kastingu" i będę z maluchami heeh w złobku jednak staż będę robić- stresowałam sie a okazało sie ze dyrektorka super kobieta, dzieciaki tez śmieszniutkie no i ogólnie pierwsze wrazenie jest ok zobaczymy jak to będzie.., ![]() malinka w pracy z dziaciakami to <przynajmniej u nas na praktykach cały czas mówili żeby od czasu do czasu krzyknąć na nie b ooinaczej się nie da zatem wszsytko trzeba zastosować w praktyce jeśli zajdzie taka potrzeba> a bolało mnie cholernie przez ten okres mój<trójkąt bermudzki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DAria TY tam uważaj zeby jemu nie wpadło do głowy na Ciebie z odkurzaczem... ![]() Aniu witaj w naszym skromnym gronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj się jakoś, w taką pogodę nie da się mieć dobrego humoru, a co dopiero jeśli okoliczności dodatkowe są jak u Ciebie niesprzyjające ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Może na nowej wykładzinie/dywanie zadziała. Mogłoby, bo jak się współlokatorka wyprowadzi będę chciała tym potraktować przedpokój, gdzie są na różowej wykładzinie obrzydliwe plamy po tym jak jej nie wyprała po psie :/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
![]() za to mój kot kurcze niczego się nie boi... jakiś dziwny :P
#880 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() kolejna sadystka :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
oj żebyś wiedziała jaki z niego jest sadysta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
a bo ja dietke zaczynam dopiero 4 listopada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Gośka - a co ty studiowałaś, że będziesz w żłobku? pedagogikę? kurcze, ja uwielbiam dzieciaki no
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#885 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trochę wcześniej się witałaś, więc ja również witam! ![]() ![]() Dziewczyny KONAM! obudził mnie ból zęba.. zacznijmy od tego że od czwartku jestem na tabletkach bo mnie ten ząb boli ( a był naprawiany w poniedziałek!) zaczynam się panicznie bać, bo to z tej strony gdzie mam mieć ten zabieg no i mniej więcej w tej okolicy mam tą cholerną zatokę... ogólnie miałam ostatnio wrażenie mnie bolą i ząbki na dole i myślałam że to z tej zatoki... eh ten ząbek przy borowaniu i znieczuleniu mnie bolał, lekarz 2 razy dodawał znieczulenia i dopiero wtedy to podziałało... na dodatek mój dentysta cały ten tydzień ma wolne a do innego nie pójdę! ![]() ![]() dzisiaj pierwszy dzień na uczelni, ciekawe co będzie ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#886 |
Moderatorka z pazurem
|
Limonatko ja tez sie zastanawiam nad jakas praca i tez myslalam o "nianiowaniu"
![]() Adrijah to od 4 listopada bede ci pewnie podkradac przepisy ![]() Faficzkowa nie ma co zazdroscic tylko trzeba podkrasc projekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ proszę bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Widzę, że od rana tutaj buszujecie ![]() Pospałabym sobie z chęcią jeszcze jakiś czas, ale brat wywalił mnie z łoża, bo on chce poodkurzać ![]() A byłam wczoraj na tych urodzinach i bardzo fajnie się bawiłam. Do 3 rana tańce i tańce. Jednak jest fajna knajpa w Bytomiu z pełną kulturą, a ja tak późno się o niej dowiedziałam. Tylko na końcu oczywiście tż odbiło i się obraził, bo on chyba lubi się ze mną kłócić na imprezach.
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrze, ze bez wspomagania bedziesz sie odchudzala, zwlaszcza jak nie wiadomo co jest w skladzie.
![]() |
#890 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja kiedys sie chcialam wspomagac jakimis herbatkami ale nie moge bo tam wszedzie sa cytrusy a ja alergiczka
![]() nice6irl a moze brat jakas laseczke do domu zaprosil ze tak sie z nienacka za sprzatanie wzial? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątpie, żeby zaprosił, bo z reguły uprzedza wcześniej, ale popytam, popytam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Limonatka tak jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja myśle że nie bedzie to jednorazowa propozycja zobaczysz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakiś dupiaty ten dzień dzisiaj. Lakier na paznokciach mi odprysł. Mam odrost, który zaczyna mi przeszkadzać. Pieniędzy na koncie jeszcze brak. Włosy mi się kręcą po wczorajszej wilgoci mimo prostowania. Do żarcia są tylko winogrona. Jakoś brak ochoty wyjść z domu. I facet śmiertelnie obrażony odrzucił mój tel, więc ciekawe, co to będzie, bo nie mam zamiaru go przepraszać. I w ogóle obrzydliwa dzisiaj jestem i obrzydliwie się czuję, tzw. dzień kupy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurde no nie wiem czy to teraz powód zatoki czy zęba... bo prawdopodobnie ta zatoka zrobiła się od zęba (nie wiem którego bo to może być od 4 do 8) a mnie właśnie boli 7!!! w sumie teraz np boli mnie bardziej dziąsło jak go dotknę, a nie sam ząb, kurde już tak świruje że nie wiem co jest grane i co mnie tak na prawdę boli! chyba będę zmuszona w PN wybrać się do dentysty, tylko że mój dent. ma wolne cały dzień i nie wiem czy ewentualnie będą do niego dzwonić czy coś? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() na pewno będziesz zadowolona z tego stażu ![]() wróciłam z pierwszych zajęć i wniosek z tego taki że po 1 nie ma żadnych ciach... buuuu ![]() ![]()
![]() |
#896 |
Moderatorka z pazurem
|
Zgadzam sie z dniem kupy
![]() ![]() ![]() ![]() PS owszem szukalam czerwonej herbatki ale nieznalazlam takiej bez cytrusow niestety a szukalam w kazdym sklepie do jakiego wchodzilam Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-10-18 o 14:45 Powód: PS |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaa ależ jestem zła!!!!!!!
w ten weekend chciałam spotkać się z babcią i spotkać się z przyjaciółką. rodzice do końca nie wiedzieli, kiedy pojedziemy do babci, ale mama mówiła "raczej dzisiaj". wiec przyjciółce powiedziałam, że spotkamy się jutro. przyszłam parę minut temu do domu, dzwonimy do babci, a babci nie ma (miała już pewnie inne plany i poszła do jakiejś swojej koleżanki czy coś). Dzwonię wiec do przyjaciółki, czy ma jednak dziś czas się spotkać, a ona, że niestety już się umówiła z kimś innym. Aaaaaaa, ale jestem zła na moich rodziców!!! Gdyby się wcześniej zdecydowali, kiedy jedziemy do babci i ją uprzedzili, to nie zostałabym na lodzie i nie siedziała w domu dziś!!!a tak nie wypaliło ani jedno ani drugie, wiec jutro bedę musiała olać babcię chyba i spotkać się z przyjaciółka!! zaraz mnie rozsadzi, taka jestem zła!!!!!!!!! :[ wiem, że to też przez okres ale wrrrrrrr
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspomniała, że niedługo ruszają z grupą wsparcia dla osób, które chcą schudnąć. To będzie taki trochę konkurs. Zapisałam się, co mi szkodzi. Chociaż zdaję sobie sprawę, że bez tego ich wspomagania będę miała najgorsze wyniki, ale samo spotykanie się z tymi ludźmi, wykłady o żywieniu itd mnie trochę zmotywują i będzie mi łatwiej jak będę czuła, że nie jestem sama. Z tym, że to ma trwać 3 miesiące, a ja planuję się racjonalniej odżywiać dużo dłużej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz raz dzwoniłam ok 12 i mnie odrzucił, więc nie zadzwonię już po raz drugi. Wczoraj chciałam tą sytuację rozwiązać, dlatego mówię mu, że przepraszam, a on, że nie przyjmuje przeprosin. Skoro nie to ma problem, bo już więcej tego ode mnie nie usłyszy. Nie wiem czy jeszcze potrafię z nim być.
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
to mnie znów dzis dzień się podobał
![]() wyspałam się bo na uczelnie na 13, a w trakcie szykowania dzwoni koleżanka że nie ma dziś zajęć więc sobota wolna ![]() tylko mojego TŻ nie ma ![]() ale jeszcze 9 dni..... dam rade....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.