|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?] | |||
super . ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
475 | 61,29% |
nie mam na ten temat zdania. |
40 | 5,16% |
wolę zapuścić swoje. |
160 | 20,65% |
wygląda to nienaturalnie. [!] |
100 | 12,90% |
Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Przedluzanie wlosow-czescIII watek zbiorczy
Cytat:
co do moich wlosow - fajnie ze wyrazilas swoja opinie tylko na podstawie czego? skoro nie masz pojecia jakie mam wlosy? hmm ![]()
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
i wierz mi - nic mi z pod spodu nie wystaje i nie mam prostych drutow - mam wlosy falowane, zreszta naturalne ciete prosto z glowy wiec raczej nie ma opcji zeby wygladaly sztucznie
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta ten wątek nie jest poświęcony krytykowaniu fryzur,ale pomocy i przekazywania swojej wiedzy na temat przedłużania włosów,więc daruj sobie i swoj gust zachowaj dla siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jeśli nie chcesz wymieniać często włosów to najlepiej kupić dziewicze słowiany. Tylko, że je będziesz musiała dofarbować do swoich. No i ja osobiście nie polecam Profibrów. Ale jeśli sie jednak zdecydujesz to na Piotrkowskiej jest sklep z syntetykami La Trend. TmargoT dzięki za wiadomość. Jestem w szoku. Jak będę to na pewno kupię. Oczywiście jeśli kolor będzie mi pasował. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
nie moja droga - Ty nie wiesz co ja mam - a ja wiem co Ty masz bo wstawilas wlasnie fotke na forum - to po pierwsze po drugie, nikogo jeszcze nie krytykowalam, wstawilas zdjecie wlosow wiec jes skomentowalam - chcialam dobrze ale jak widac wszyscy musza robic ohhh i ahhh na Twoje wlosy bo w przeciwnym wypadku sa bee i niedobrzy - zapamietam na przyszlosc po trzecie - nie daruje sobie gdyz jest to forum na ktorym sie dyskutuje i wyraza swoje opinie i nie mam zamiaru siedziec cicho bo Tobie sie to nie podoba, a Ty wstawiajac swoje zdjecie ma forum publiczne musisz sie liczyc z roznymi opiniami spodziewalas sie samych zqachwytow nad swoimi wlosami a tu klops? przepraszam Cie bardzo ale nie mialam zamiaru sie z Toba klocic i nigdy nie bylam dla Ciebie nie mila, powiedzialam Ci szczerze co mysle - w formie rady bardziej a Ty wielkie oburzenie - no sory troche dystansu....
![]() |
#787 |
Konto usunięte
|
na slowianskie mnie nie stac, a moja farba kosztuje majątek
sprobuje rosyjskie na poczatek aashair na allegro maja te wloski pdoejrzanie tanie i kupe negatywow ja jestem taki znawca, ze by mi do reki wcisneli syntetyki i wmowili, ze prawdziwe ![]() gdybysmy wszystkie mialy takie podejscie na forum, to dawno by zdechło, bo kazdy dostalby w koncu bana za swoje "prawo do wyrazania opinii (w nieskonczonosc)" |
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
otoz nie prawda - wszyscy maja prawo do wypowiedzi i wierz mi wszyscy z tego korzystaja udzielajac sie na forum i wcale forum nie "zdycha" dzieki takiemu podejsciu - forum jest publiczne i kazdy moze sie wypowiedziec i nie trzeba przy tym uzywac wyzwisk i nie kulturalnych wypowiedzi w ogole nie rozumiem Twojej wypowiedzi sory - to po co jest forum? bo mi sie wydawalo ze wlasnie do wyrazania opini ![]() wedlug Ciebie jesli komus sie cos nie podoba to ma i tak pisac ze sie podoba bo inaczej dostanie bana? nie no....
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty wyraziłaś opinię na temat mojego zdjęcia,ja odpowiedziałam tym samym,czyli oceniłam twoja fotę,ktorą pozwoliłas sobie również wkleić.(i guzik mnie obchodzi,że jest stara) tak forum jest ,żeby dyskutować,ale na plotkowym,czy intymnym. tu jest wątek na temat wymiany poglądow o przedłużaniu włosów,a nie oceniania fryzury-jeśli lubisz komentować jest wątek -SZAFA- owszem wkleiłam zdjęcie,ale nie po to,żeby ją ocenić,ale po to,żeby pokazać dziewczynom,że wprowadzili nowość na rynku syntetyku. widzisz,ja staram się pomoc innym,a ty wiecznie się z kimś kłócisz.równiez nie zapomniałam twojej sprzeczki z przeszłości. ![]() pamięć mam bardzo dobrą. edit.naszą sprzeczkę uważam za zakończona,bo w przeciwnym razie wypadałoby wcisnąć ZP. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja sie nie sprzeczam
![]() ok pokazalas na zdjeciu nowosc a ja napisalam ze mi sie ona nie podoba - tyle, mam do tego prawo a to ze jest to dla Ciebie tak wielki problem to coz, nie moja wina ![]() moje zdjecia mozesz komentowac - prosze bardzo, po to jest forum ![]() co do ZP hehe na jakiej podstawie chcesz go wciskac? bo nie widze tu lamania regulaminu? dziwne ze jak ktos dwie strony pisze o tym jakie piekne ktos ma wloski to nikt nie chce wciskac ZP - smieszne nie bede sie juz wypowiadac na ten temat bo widze ze tutaj mozna tylko sie zachwycac i jak juz pisalam - nie chcialam sie sprzeczac, wyrazilam swoje zdanie. moge? dziekuje milego dnia ![]()
#791 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mozna zatrzymac na ulicy kolezanke i powiedziec "cos ty na siebie zalozyla dziewczyno widzialas sie z lustrem?", tylko po co? Dla mnie EOT, bo zajrzałam tutaj po info o włosach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no wlasnie po co ten nie potrzebny OT???
i nie zaczepiam ludzi na ulicy o matko wyrazilam swoje zdanie tak? inne dziewczyny napisaly ze im sie podobaja te wlosy i jakos one moga "oceniac jesli ktos nie pyta o zdanie"? czyli ja jestem burakiem bo wyrazilam opinie a nikt mnie nie pytal. dziewczyny tez ja wyrazily ale nie sa burakami bo opinia jest pozytywna ok nie mam wiecej pytan wiec zakonczmy temat
#793 |
Konto usunięte
|
wiedzialam, ze sie przyczepisz do tego slowa, czegokolwiek bym tam nie wstawila - przyczepilabys sie
ty wyrazilas swoje, ona swoje, i koniec mnie chodzilo jedynie o forme - mozna cos zanegowac delikatnie, a nie z grubej rury a kto zaczal OT? ![]() Wracajac do wlosow, chyba rozsadnie zamowic jedno pasemko i zobaczyc czy kolor w ogole pasuje nie? Jak mi nie skopią założenia, to sie pokaze ![]() Nie mam bladego pojecia jak znalezc kogos, kto chociaz pokaze swoje prace, bo w łódzkich ogloszeniach wszystkie laski maja dziwnym trafem TE SAME zdjecia jako przyklady... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No i jak zamówisz sobie parę pasemek to będziesz mogła sprawdzic czy Ci nadal pasują po róznych zabiegach: myciu, suszeniu czy prostowaniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Konto usunięte
|
u mnie w gre wchodzi tylko ten 613 platynowy blond, ale boje sie, ze bedzie za ciemny
takie wlosy mozna umyc silverem, czy sfioletowieja na dobre? |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chciaż jeśli wolisz szampon to zawsze możesz wypróbować na tych pasemkach, które zamówisz dla wypróbowania koloru. 613 zazwyczaj jest ciepłym odcieniem, ale oni chyba mają jakis inny próbnik. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() i dlaczego mialabym nie pisac z grubej rury? napisalam szczerze ze mysle ze wygladaja nienaturalnie, czy napisala :"wygladasz jakbys mopa zalozyla na glowe?" no ludzie nie rob ze mnie potwora czepiajacego sie o wszystko, napisalam raz ze mi sie cos nie podoba i od razu atak. chcialam byc szczera - nikogo nie obrazilam a do Twojej odpowiedzi bym sie nie przyczepial gdyby miala ona choc troche sesnu a OTa ja nie zaczelam - napisalam opinie odnosnie wygladu wlosow bo o nich jest watek a wy zrobilyscie awanture bo nie bylo zachwytu z mojej strony? no wybacz ale troche obiektywizmu napisz ze cos Ci sie nie podoba a beda jechac po Tobie przez dwie strony heh - napisalam swoje zdanie na temat wlosow i trzeba bylo na tym zakonczyc dlaczgo nie wdalyscie sie w dyskusje z dziewczynami ktore napisaly ze sa ladne? ![]() moze same sobie odpowiedzcie na to pytanie i koniec tematu kupowal ktos taka zgrzewarke? http://www.allegro.pl/item442458217_...edluzanie.html wiem ze do pracy sie ona nie nadaje - ale chcialam sobie kupic tansza zgrzewarke zeby robic zgrzewy na wlosach slowianskich zeby z gotowymi pasemkami isc do fryzjera je zalozyc - wiadomo koszt tanszy a pasemka zawsze zgrzewalam sobie sama ale oryginalna zgrzewarka z DAMY tylko teraz nie mam do niej dostepu i zastanawiam sie czy taka zgrzewarka z allegro zrobie takie same laczenia mial ktos z tym doswiadczenie?
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-10-20 o 17:26 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny !
Naprawde nie warto sie klocic,jednak ze chcialabym powiedziec o czym o czym powinnysmy wszystkie pamietac.Mianowicie mozna komus powiedziec swoja szczera opinie ( a takie chyba chcemy wszystkie slyszec !!) delikatnie i prosto z mostu. Pamietajmy ze sa rozni kudzie ktorzy wypowiadaja swoje opinie dosadnie a sa i tacy ktorzy powiedza skromnie a 3 osoba zas sklamie bo nie ma odwagi powiedziec co mysli. Kij ma 2 konce. Ale - FORUM to wymiana wlasnych doswiadczen oraz przedewszystkim wymiana oraz rozpowrzechnianie wlasnych pogladow.Mysle ze lepiej zeby ktos pisal szczerze i dosadnie niz mialby klamac.U odbiorcow jest to samo .Jeden sie ucieszy ze pisza ludzie prosto z mostu i szczerze a drugi sie ucieszy ze sa same dobre opinie chociaz wie ze nie zasluzone. hehe Niestety tak jest . Jednak szczere opinie od wizażanek mysle ze pomogą nie jednej Dziewczynie ! A o to tu chodzi . Pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie prosiłam o ocene |
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-------- Watek jest o przedluzanie, wie niech i tak zostanie ![]()
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
Maartucha masz rację hahahh
![]() Ja miałam włosy doczepiane na keratyne(albo kreatyne jak powiedziała pewna pseudo-fryzjera:P).Na początku było w porządku.Włoski były cudowne.Po kilku myciach bez prostowania ani rusz...(dodam,że pielęgnowałam i dbałam o nie).Po następnych kilku myciach kołtun jak z Kielc do Wawy!!!!No i musiałam je ściągnąć ![]() ![]() W ogóle nie wiem po co ja to napisałam(nudzi mi się i tak sobie skaczę po forach) Achhh może ktoś się zainteresuje i przeczyta moją historię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Moderator
|
Dziewczyny zakonczcie juz tä niemilä dyskusje.Jesli dalej checie komentowac osobiste wycieczki jest od tego PW.
TmargoT -Kazdy moze komentowac Twoje zdjecie i dobrze o tym wiesz, czy ktos powie ladnie czy nie,widze ze nie umiesz tego przyjäc spokojnie do siebie.Nie podoba mi sie Twoje podejscie jak podchodzisz do takich sytuacji,zaraz musisz dokopac osobie ........ ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no!
![]() a teraz prosze niech ktos kto wie cos na temat tej sgrzewarki co wklejalam niech sie wypowie jesli moze ![]()
![]() |
#804 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkleiłam po to,żeby pokazać nowość na rynku. gdybym oczekiwała na OCHY i ACHY-wkleiłabym zdjęcie z twarzą,a nie sam PRODUKT Cytat:
ale tu odezwała się zwykła zazdrość,lub osobisty gust. jak pisała inna wizanka,każdemu podoba się coś innego.mnie nie podobają się proste włosy ,ale nie krzyczę o tym na prawo i lewo,komentując KAżDE zdjęcie. DYPLOMACJI troszke -poprosze,a watek bedzie lepszy. SVINECKA TEż NIE POTRAFIłA PRZYJąć KRYTYKI-wkleję ci tekst,bo widzę,że nie oceniłaś sporu sprawiedliwie,tylko zaciągłaś początku sporu . Cytat:
na koniec dodam,że odpadło tu już sporo wartościowych dziewczyn,ktore miały coś mądrego do powiedzenia.zostały zakrzyczane przez "mądralińskie krzykaczki",ktore potrafią dużo mówić niekoniecznie mądrze. SVINECKA-jesli oczekujesz pomocy,badz milsza dla innych... RADY?-a jaka to rada.nie kupuj prostych włosów ,bo MI się nie podoba?! Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2008-10-20 o 07:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ad.2 uwazasz ze tekst wklejony przez Ciebie swiadczy o tym ze nie potrafie przyjac krytyki? to sie mylisz kochana - swiadczy jedynie o tym ze nie wiesz jakie mam wlosy na glowie bo nie mam prostych tylko falowane i nic mi spod spodu nie wystaje - gdybym wstawila aktualne zdjecie i bys zauwazyla tego typu rzeczy to ok, zastanowilabym sie nad nimi (a nie siala zamet na forum) i pomyslalabym co zrobic zeby bylo lepiej ad.3 no widzisz jestem akurat mila, dla tych ktorzy sa mili rowniez dla mnie a to ze Ty uslyszalas jedna niepochlebna opinie i jak widac nie mozesz tego zniesc to Twoj problem bo ja nie mialam zamiaru sie klocic, napisalam szczerze co mysle o tym Twoim "PRODUKCIE" i tyle - po co ta dyskusja pozwolisz juz ten temat zakonczyc czy bedziesz dalej wnikac? ps. jestem pewna ze jesli teraz bym wstawila zdjecie swoich wlosow to w odwecie napiszesz ze sa brzydkie i beeee w ramach odwetu nawet jakby byly najlepiej przedluzone na swiecie heh dziewczyny juz chyba wszystko napisaly jesli chodzi o podsumowanie tematu wiec ja tez juz zakoncze bo robi sie to coraz bardziej zenujace
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa porada "a sztucznosc oceniam po tym ze maja nianaturalny skret - zupelnie inny niz skret Twoich wlosow - i jak dla mnie wygladaja jak wlosy z peruki -" tyle. 2.interpretujesz po swojemu.ja odebrałam to jako niechęć do krytyki. ![]() 3.bardzo miła jesteś....strzelasz do wszystkich,ktorzy ośmielili ci powiedzieć inaczej niż myślisz,albo zwrócili ci uwagę. ps.nigdy nie bądź pewna,bo nie mozesz wiedzieć,co siedzi w mojej głowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
mowisz o sobie? heh jak narazie to Ty rozpetalas burze bo cos mi sie nie spodobalo - ja akurat rozumiem ze ktos moze miec inne zdanie czy gust - Ty jak widac nie nie bede sie powtarzac, wszyscy widza jak jest, wypowiedzi osob ktore pochwalily Twoje wlosy zostaly bez echa prosze po raz kolejny skoncz temat milego dnia
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
Wychodzi na to, że zdjęcia powinny być podpisywane: "to możecie ocenić, a to możecie tylko oglądnąć"... wydawało mi się, że każdy kto wstawia tu zdjęcia, niezależnie z jakim zamiarem, powinien liczyć się z możliwością krytyki... Trzeba było by otworzyć własne forum, z możliwością ciągłej moderacji wstawianych postów, i wybierać tylko te, które nam pasują
![]() btw ![]() ![]() ![]() No i jeszcze zaryzykuje jednym pytaniem... można doczepione włoski troszke podtapirować (do fryzury) czy to będzie dla nich wyrok śmierci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Silencio! Dziewczyny Kochane, ja wiem że kobieca natura jest dosyć kłótliwa, jednak może przenieście te kłótnie na prywatną stronę bo tutaj wchodzą dziewczyny po radę dot. przedłużania włosów a na 2 ostatnich stronach wy przegadujecie się na temat naturalnego czy nie naturalnego skrętu włosów. Sviniecko rozumiem że miałaś odczucia takie a nie inne, jednak zainteresowani wiedzą że Margo siedzi w tej branży już ładnych parę lat jak nie więcej więc spokojnie ją można nazwać ekspertką włosową
![]() ![]() ![]()
#810 |
Konto usunięte
|
Ja nie wiem jak jest tutaj, to fakt, siedze na modzie i tam tępi się mocno niechciane oceny, bo sa dziesiatki watkow z prosba o dobranie dodatkow do stroju, czy pytaniem, ktory kolor wybrac, co bedzie bardziej pasowac, a w odpowiedzi zamiast rad, dziewczyny dosataja "ja bym w tym nie wyszła", "ohydne", "wyrzuc to" i robi sie mega offtop. Dlatego sie właczyłam, ale faktycznie dalsza wymiana zdan nie ma sensu, bo przeciez nie prowadzi do niczego poza wieksza awantura.
co do tej palety rosyjskich, faktycznie na stronie kegel 613 to cieply odcien jasnego blondu, a "613", ktory jest w palecie na allegro to 24 kaja zauwazylam, ze z lodzi jestes jestes w stanie polecic jakies miejsce, gdzie zrobia to ladnie? wiem, ze grace ma usugi great lenghts, ale oni biora straszna kase |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.