|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
Wdowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kradne prawie wszytskie
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
A ja mogłabym Was prosić [o ile znacie
![]() opisy o tym, że to co było już nie wróci (o chłopaka chodzi ![]() z góry wieeeeelkie dzięki ![]()
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3665 |
Raczkowanie
|
niewieotymnikt, rewelacja, wiecej poprosze !
ewelciaa144 : Czas zawsze tak szybko przemija, ale to co najpiekniejsze zostaje . Zapach tamtych dni, wciąż przypomina mi Ciebie . I przypominam sobie tamte chwile, czując zapach Twój . ona69, rozwaliłaś mnie tym : -Kiedy powiesz, że mnie kochasz? - 1 kwietnia Uzyje przy najblizszej okazji ![]() snowball, Ciebie to juz chyba nie trzeba chwalić, bo wiesz ze jestes swietna . ![]() No i reszta tez bardzo sympatycznie oczywiscie . ![]() AnusiaPn , ja jak chodze na Kolejorza to zwykle mam : Dumą Polski jestesmy od lat . || Bułgarska . Jedna z 25 tys najszcześliwszych osób na Bułgarskiej . Tam gdzie spełniają się marzenia . Bułgarska . I wogole AnusiaPn świetne masz opisy . I ' na kazda okazje ' potrafisz fajne rzeczy wyskrobać . Jak readgirl89 ;] ' Dzis interesuje mnie tylko świat na wesoło ![]()
![]() |
#3666 |
Raczkowanie
|
Wyimagionowany uśmiech. Jakich mało.
Więc odnalazła swój sposób na dążenie do doskonałości. I choćbyś milion gwiazd wplótł mi we włosy ... Nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie. tylko już nie trząść się z zimna, nie cierpieć dziwacznych katuszy i nie myśleć gdzieś pomiędzy kilka kropel jasnych zapachów. mieszamy sie ze sobą. Jak w szpitalu psychiatrycznym. Mów coś.. krzycz mi, bo cisza mnie męczy. Topie się w niej. skakać jak osioł do skrzynki pocztowej by dostać nic za wszystko. Żeby zawsze, nigdy i czasami. Żeby pomimo i dlatego..|niepozytywnie. Coś rwie od środka. Coś mówi. Coś prosi pytanie za 100 punktów i dropsa - co się stało? w rubryce 'powód' wpisała "brak chęci" . Będę różową zakonnicą, będą niosła pokój radość i kataklizmy Gdybym umierała też napisałbyś, ze jutro? I by na Ciebie się znieczulić. Lub chociaż nie reagować. eh :\ proszę napisać jego imię sześćset razy, z każdą setką odejmująć jedną literę, aż się rozmyje i zniknie. nie mówię, że pomoże. za często wychodzę z założenia,że"jakoś to będzie". ale musi jakoś być niebieskie oczy zawładnęły umysłem. nic już nie jest stabilne. a pod lóżkiem trzymam czterolistne koniczyny. na kiedyś. Jak prawy but na lewej nodze... Na nowo popełniane czynności pomyłkowe. poddać duszę chemicznym środkom a do mózgu podpiąć prąd... jeśli nie ma "po co", to może warto "mimo wszystko"? czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Bezceremonialnie odechciało mi się wszystkiego. Ciebie tez. Czemu cię nie ma na odległość ręki? Czemu mówimy do siebie listami? Jeśli będzie Ci na mnie zależało to znajdziesz do mnie drogę. Nawet przez piekło Im bardziej Cię nie mam, tym bardziej Cię pragnę.. ..do objęć, które akceptują me słabości jeszcze długo będę odwracać głowę na dźwięk Twojego imienia. co w nim jest takie wyjątkowe? nie wiem, ale chce to sprawdzać do końca życia ...
#3667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() okee;P żeby OT nie było: życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem Czasem miłość łatwiej jest wymyślić ... życie jak brazylijska telenowela. przepaść okazała się zbyt płytka by zginąć zbyt głęboka by się wydostać Już bardziej kochać Cię nie mogę. opowiadaj. mamy czas. ja slucham, a Ty szukaj słów. Chwytasz za serce a puls dopierdala... chłopacze nawalasz Byłam zakochana i traciłam zmysły Miłość, która będzie płonąc wystarczająco by przetrwać Jeśli zostałabym, byłabym tylko przeszkodą na twojej drodze Burdel meksykański Uderzając głową o ściane. Czas już nie będzie czekał. Miałeś już podejść, lecz odszedłeś. Wierzysz w miłość? ja nie.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Raczkowanie
|
Mam w sercu takie miejsce, noszę tam wielki plan....
Obiecał - "Ja cię nie skrzywdzę" - odparła "To tylko kwestia czasu"... Poproszę inne życie, to mi się nie podoba. daj mi mapę do nieba. oddam jutro. poprawioną. przedstawiam ci siebie z innej perspektywy czasu niewieotymnikt -śliczne opisy ![]()
#3669 |
Wtajemniczenie
|
…więc otwórz oczy, odzyskaj wzrok, uwolnij myśli, zrób pierwszy krok
* ...skoro znów "wpadliśmy" na Siebie - nie zmarnujmy tego dlaczego przez moje serce dalej jesteś podciągany pod kategorię "ideał"? |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zadomowienie
|
MySmallCornerInSky dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() Jednym spojrzeniem przyciągnę Cie.... ![]() Nic nie znaczysz dla mnie i nie chwytasz mnie za serce ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Raczkowanie
|
Kobieta: Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę.
Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka. Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwa siostrę przyrodnią Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat. Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata. Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz... ________________- ot takie coś, akurat na to natrafilam i postanowiłam dodać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie macie nic ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co odeszło, nie wróci... co było wczoraj to przeszłośc Co ma przeminąc... przeminie, co ma zranic... do krwi zrani...
![]() |
#3674 |
BAN stały
|
ONA – wciąż zagubiona W przeszłość zapatrzona TY – nie chciałeś jej słuchać I nie umiałeś ufać ONA – zrobiła dla Ciebie tyle, Pamiętała każdą wspólną chwilę TY – zacierałeś wszystkie wspomnienia, A przez to straciłeś marzenia ONA – płakała dniami i nocami, Cieszyła się każdymi sekundami TY – miłości innym nie dawałeś, Ale czy tego żałowałeś? ONA – kłamała, krzyczała, tysiąc łez wylała, Aż tak Cię kochała! TY – uczuć jej nie okazywałeś I ciągle udawałeś ONA - nadzieję swą straciła I wszystko w przeszłość odrzuciła Na samym dnie została Nikt jej nie słuchał– chociaż krzyczała! Miłość tu nie zwyciężyła Tylko jeszcze bardziej pogrążyła. Cale życie jednak TY przegrałeś Mogłeś wygrać, lecz nie skorzystałeś, ONA – choć kłamała, krzyczała, tysiąc łez wylewała, Robiła coś jeszcze - KOCHAŁA. Chciała bym mieć ciebie przy sobie cały czas aby nigdy nie tęsknić. Jestem wyjątkowa i wiesz o tym ciągle pamiętasz mój smak i dotyk. Zamykam oczy i wolniej oddycham... Może znajdziemy dzień, w którym zgubiliśmy szczęście. nie mogę się cofnąć, mam nadzieję że komuś się spodoba nie mogę iść dalej... Prosiłem Boga o wszystko, abym mógł cieszyć się życiem. Otrzymałem życie, abym mógł cieszyć się wszystkim. "Te marzenia którym skrzydeł brak Usta pełne pustych słów Drogowskazy które stoją tam Gdzie nie było nigdy dróg" ![]() Miłego wieczorku <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Wtajemniczenie
|
_już nawet woda ma smak piasku. już wszystko zamiera.
_Póki co,jesteś moją imaginacją <3 _Czasem trzeba zamilknąć,żeby zostać wysluchanym. _ Nie zgubie ciepła Twych rąk <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Raczkowanie
|
hej
![]() macie może jakieś pomysły na opisy, że czekałam na faceta 3 lata a tu .. klops ;/ okazało się, że jednak kocha inną ........ |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Raczkowanie
|
chcialabym prosic o opisy jesli dacie rade o tym, ze w domu czuje sie jak czarna owca, zawsze jest zle cokolwiek bym nie zrobila, zawsze ja i czasem sie tu dusze.. jesli juz byly takie opisy to moglabym was poprosic o podanie strony to nie musialbyscie ich zamieszczac
z góry dziekuje ;***
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Raczkowanie
|
Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze a język sprawia, że jęcze
On nie chce nikogo prócz mnie I zawsze się wkurza, gdy rzucam słuchawką Kocham jak patrzy chociaż nie robi wyznań To trzyma za ręke jak prawdziwy mężczyzna Jego zapach do gorączki rozgrzewa Za jego ciało dam się sponiewierać Inna dziewczyna obok niego, Sprawia że dostaję szału Tylko ja sypiam w jego ramionach To dla niego zostałam stworzona Tylko mnie nazywa kochaniem To mój teren pod jego ubraniem To moje imię ma na ramieniu Tylko ze mną na tylnim siedzeniu Moje paznokcie na jego plecach I to ja będe matką jego dziecka Wdowa, Wdowa ![]()
#3679 |
Wtajemniczenie
|
cos o tym ze w jednej chwili wsyztsko mi sie przypomniało... chwile ktorych nigdy nie zapomne...przez 3 lata siedzi mi w glowie ejdna osoba... ktorej mam ochote powiedziec ze ja kocham.... macie cos? proososze
#3680 |
Rozeznanie
|
- tam gdzie nie sięga wzrok
- w moim niebie anioły paradują w podziurawionych dżinsach... - będę tańczyć na babilonu zgliszczach! - jestem. natarczywie jestem i nic mnie nie odbędzie dzisiaj tylko tyle, ale mam prośbę. Nie macie czegoś nt, że znudziło mi się singlowanie i chciałabym się zakochać i w końcu dobrze trafić? Takie tajemnicze i niedosłowne... znajdzie się coś...??
#3681 |
Raczkowanie
|
a znalazłoby się coś o tym, że bardzo GO kocham, ufam mu i chcę z nim być na dobre i na złe, żeby wiedział, że zawsze może na mnie liczyć, o każdej porze dnia i nocy.!
I może coś jeszcze o tym, że mimo tego, iż dużo czasu poświęcam jemu, to moja przyjaciółka może na mnie liczyć również kiedy chce, że jej nie zawiodę, ponieważ jest dla mnie ważna tak samo jak on.! ![]() Byłabym wdzięczna. To dla mnie ważne. ![]() ![]() ' Wiem, nie umiesz być niczyja, wiem tęsknota Cię zabija, wiem, a jednak nie rozumiem. '
' Wybuduję most.. Złącze morza szum z ciszą gór '
![]() |
#3682 |
Raczkowanie
|
Większość z wizazu:
Szukasz płomienia by zapalić lampę? zapal ją ode mnie bo ja cała płonę. (epigram grecki) wystarczy, ze wypowiem Twe imię wszystko się wali i brakuje mi sił... ..gdybym wiedziała, że są to ostatnie minuty, kiedy Cię widzę, powiedziałabym "KOCHAM CIĘ", a nie zakładała głupio, że przecież o tym wiesz.. Gdyby wszystko przepadlo, a on jeden pozostał, to i ja istnialabym nadal. Ale gdyby wszystko zostalo, a on zniknal, wszechswiat bylby dla mnie obcy i straszny, nie mialabym z nim po prostu nic wspolnego Jak to się mogło znów stać W pustym pokoju tkwisz sam Zupełnie sam Znów wszystko poszło nie tak... Patrzysz jak upadam tu na ziemi Chcesz bym zmieniła świat.. Czemu ty nie zmienisz? I can’t stand how much I need you... // Nie mogę znieść tego jak bardzo Cię potrzebuję... You said you would love me until you die And as far as I know you're still alive// Powiedziałeś, ze będziesz mnie kochał aż do śmierci.O ile wiem dalej żyjesz siedzę sobie na komisariacie przy świeżo zaparzonej herbacie ;p
#3683 |
Raczkowanie
|
ojej
![]() Czas się spakować,wyprowadzić z mojego serca i zdeptać różowe okulary . bo w tej sytuacji wolno mi zapomnieć ^^ to tylko kolejny numer na liście kontaktów.. muszę stawiać dziecięce kroki.. Szczęście wymaga wyprostowania kręgosłupa. Ciężkie, cholera. Jednak można żyć bez powietrza . ^^ antydebilizm. antymiłość... wielkie i głupie NIC .
![]() |
#3684 |
Raczkowanie
|
MOGĘ PROŚIĆ WAS o opisiki o tańcu? tzn zapisałam się wczoraj na kurs tańca towarzyskiego... no i coś takiego:
1. że tam jest fajnie ![]() 2. że poszukuję partnera ![]() _________________________ ______ ode mnie: Moje życie ciągle pod prąd… Oszukuje mnie… Czy słowo miłość będzie miało jeszcze sens? Mogę znieść każdy ból, aby być tylko Twój… Za każdy dzień… Za każdy szept… Za każdą noc… Wyglądasz jak swój własny cień, przybyło lat przez jeden dzień… Mówiłeś, że to tylko żart… że wszystko jest jak domek z kart… Dni są jak czarne stada chmur, ponure jak pąki zła… Bo ja tańczyć chcę… Może nauczysz mnie jak tańczy się? :P Twe obrazy wciąż mam, bo w sercu chowam je… I do końca życia pewnie tam zachować chcę… ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i need to feel love Jestem kobietą..kobietą która naprawde pragnie kochac... Co jest.. ? Nic, nic.. to tylko samotność.. Cierpliwość w miłości? A kto zmusi piorun do powolnego uderzenia?? a ja wciąż bedę stała tam i czekała, wiem że przyjdziesz Cierpię na SBF - (Syndrom Braku Faceta ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dalej mnie potrzebujesz.. ?
a gdy zatęsknisz - ja będę po drugiej stronie.. kwestia czasu, a zatęsknisz . czekam . więc pokaż jak bardzo Ci zależy ^^ usłyszeć od Ciebie kilka słów . zinterpretuj moje miejsce w Twoim udziale ^^
![]() |
#3687 | ||||
Raczkowanie
|
A ja Twoje ;*
I z najnowszych znowu kradnę! Cytat:
* Zastąpię Ci milion tabletek, chcesz? * Kolejną dawką lekarstw będę ja. * I może pocieszy się trochę, że będę tym lepszym lekarstwem. * Dawką zdrowią, aspiryną i gripexem dla Ciebie mogę być. Cytat:
Ty jesteś jeszcze większa ![]() Cytat:
* Tęsknota jest najdokładniejszym pomiarem miłości. * Za każdym razę myślę o nim jedząc gruszki. * Codziennie balansować między Tobą a pamiętaniem, że mam zapomnieć. * Za bardzo się bała, że straci wszystko nie mając nic. * Jesteś w każdym promieniu słońca i nie za bardzo wiem co z tym zrobić. * Mogłabym być z Tobą, robiłabym dwie kawy, wiem ile słodzisz. * Parę lat myślenia o Tobie i polopiryna tu nie pomoże. * Wiesz jak to jest w czyiś ramionach czuć się jak w niebie? Wiesz jak to jest widzieć twarz ukochanej osoby, gdy tylko zamyka się oczy? Wiesz jak to jest umierać z miłości, która musiała się skończyć? Wiesz jak to jest czekać na jakiekolwiek słowo mając świadomość, że będzie bolało? Wiesz jak to jest żyć tylko i wyłącznie wspomnieniami wspólnie spędzonych chwil? Wiesz jak to jest kochać kogoś tak bardzo by tęsknić z każdym dniem coraz bardziej? Wiesz jak to jest? Ja wiem... Miałam podobną sytację, do niedawna... Wiem, że to trudne... ;* Cytat:
* Spraw bym wychodziła rano i prosiła kajzerki dla dwóch osób. * Szukam Cię w miękkim futrze. * Możesz wejść. * Drogi nieznajomy. Chyba nadeszła pora na spotkanie. * Chcę już mieć dwa talerze. * Wolę te dwuuosobowe kanapy. * Potrzebuję to wiedzieć, że mam czekać na Ciebie. A nie wiem czy o to chodziło, ale proszę. Opisy; * Jeśli patrzy się razem w górę, niebo się przybliża. * Uczysz mnie codzień jak nie zwariować. * Kiedy jesteśmy zakochani, kochamy trawę i stajnie, i latarnie, i małe "główne uliczki" puste przez całą noc. * Kupię lekarstwo na łzy, tak w razie czego. * Siedzimy na dachasz, bawimy się w powietrze. * Ukraść dla siebie cały świat być kleptomanem miłości. * któreś dnia rzucę to wszystko i wyjdę rano niby po chleb. * Postawię mur obronny przed odstrzałem Twoich oczu. * Serce zakołatało w piersi. Uwielbiała tę częśc dnia. Każdy poranek kiedy mogła choć na chwilę się do niego zbliżyć był początkiem cudownej doby.. (...)Jesienią wyciągała z jego włosów liście, wiosną płatki kwiatów, którymi obdarował go wiatr w drodze do szkoły. Za każdym razem gdy mijał ją w szatni ze zmarzniętym nosem szturchała go zaczepnie i ganiła za brak szalika, on w ramach zemsty łaskotał ją zimnymi dłońmi. Latem...latem natomiast łapała się na tym, że oddałaby wszystko by móc policzyć piegi, które o tej porze roku w niewielkich ilościach gościły na jego policzkach. Nie było wątpliwości co do tego, że był on dla niej całym światem. * Nawet nie wiesz, jak bardzo potrzebuję Twojego ciepła. Siedząc tutaj i zastanawiając się, czemu teraz nie jesteś przy mnie, przypominam sobie Twoje oczy. Przypominam też te kilka chwil, kiedy serce biło jak oszalałe. Miłość? Piękne uczucie. Szkoda, że nie stworzone dla mnie i dla Ciebie... Dla nas... Tak bardzo chciałabym móc zobaczyć jak znów się do mnie uśmiechasz. Chciałabym wiedzieć, co wtedy myślałeś. Obiecaj mi tylko, że jeszcze tam będziesz, że wrócisz, że zostaniesz na zawsze. Dlaczego nie było mnie tam wtedy, kiedy spadałeś z nieba? A słoneczny dzień, który miał być spełnieniem największego marzenia stał się szary. Nienawidzę siebie. Za to, że zawsze jest na wszystko za późno. Zawsze... Za to, że nie powiedziałam Ci tylu ważnich słów i być może nigdy się o nich nie dowiesz. Za to, że nie usłyszałeś o moim śnie, którego byłeś głównym bohaterem. Ale pamiętaj, że zawsze byłeś, jesteś i będziesz tu. W środku. Głęboko w sercu. Bo skończyło się to, co nie miało szansy się zacząć... * Kiedyś się z Niego wyleczę. Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu. Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie się pojawiać jego twarz. Nie mogę wykreślić Cię ze swojego życia, zbyt wiele mamy ze sobą wspólnego. I nie powiem też 'jesteś w moim życiu zbędny'- bo nie jesteś. W gruncie rzeczy nikogo nie potrzebuje bardziej niż Ciebie... Ale nigdy nie byłeś mój. * Ja jestem x, ty jesteś y. * Zachłannie pragnęła odwagi. * Gdybym wiedziała jak to się skończy już dawno rzuciłabym Ci się pod nogi, zacałowała na śmierć i śmiała z mojej nieśmiałości i tchórzostwa. * Jeślibym była pewna jutra, uwierz mi spędziłabym je z Tobą. Na zapas, bo wrócę dopiero za tydzień ;*
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
taniec taniec, a myślami i tak gdzie indziej ^^
pierwsze kroki . zupełnie jak gdy byłam dzieckiem . / tańce. i wielką falbaną zakręcić cały parkiet. tańczyć. od dzisiaj i tak do odwołania. w zielonej sukience .. i czuś wiatr we włosach / taniec. manewry na parkiecie. nic innego do głowy mi nie przychodzi :P musiałam trochę nadrobić, więc przepraszam, że mnóstwo moich postów ^^ przyzwyczaicie się .
![]() |
#3689 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
pachniał jak rozgryziona łodyga maku
znikłam w tym złotym pocałunku te słowa istniały zawsze w otwartym uśmiechu słonecznika to złe miejsce zagłębiając się w stercie poduszek bardzo jasno jest w szpitalu nocą trzepotliwy oddech o ściany macie może opisy o tym że chlopak nie wie czego chce a mnie juz to przestalo obchodzic. za po prostu nie chce mi sie czekac na niewiadomoco? prosiłabym bardzo o Waszą pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.