|
|
#991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
Cytat:
![]() mam nadzieje, że 'all sounds allowed' przejda
|
|
|
#992 |
|
Wtajemniczenie
|
Snake i Karol byli dla mnie najlepsi.
NIe zaprzeczam, ze Klaudia ma talent, ale nie podoba mi się jej maniera w glosie. Spiewa momentami takim drzacym glosem jak stare babcie w kosciele. Poza tym dziewczynka ma 11 lat, a tak jakby cale szczescie z niej uszło. W ogole kto jej dobiera repertuar? Rozumiem, ze na castingu zaspiewala "Dziwny jest ten swiat", mogla w tej piosence zaprezentowac swoj głos. Ale dzisiejszy odcinek przekonał mnie, ze ona spiewa tylko smutne piosenki:/ 11latka z depresją. Momentami mialam wrazenie, ze jest starsza ode mnie. Chcialabym ją zobaczyc w radosnej piosence z usmiechem na twarzy. Nie wiem ile Karol ma lat, ale u niego widać radość. Widac, ze jest normalnym dzieckiem, a Klaudia? Odnoszę wrazenie jakby wszytskie problemy swiata byly na jej głowie:/ |
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Klaudia śpiewa bardzo ładnie ale jestem za SSnakie poniewaz tez wlaśnie nie chce żeby wygral talent do spiewania bo to było by zbyt nudne i zwyczajne - programów gdzie spiewaja nie brakuje.........
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cieszę sie ze SNAKE przeszedł
Klaudia troche przelansowana mi się zdaje ( chca z niej zrobić druga taka jak w brytyjskim got talent.. Ziutini tez spoko.. za tydzień puścila bym tych z wiertarkami i chlopaka od żonglerki kontaktowej.. dla śpiewających są inne programy... |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co wy tak macie przeciw śpiewającym?
![]() Taki talent najłatwiej odkryć i rozwijać
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi szkoda Karola..
Ciesze się że Klaudia przeszła, SSnake też był dobry... szkoda Karola ((((((((((((
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic dodać, nic ująć
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Propo Klaudii, szkoda że tak mało uśmiechu w niej, radości... prawie tego nie widac a szkoda.. fajna dziewczynka ....
|
#999 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Snake był świetny i cieszę się, że przeszedł. To jest wreszcie innego rodzaju show - nie śpiewa i nie tańczy, ale pracuje i panuje nad swoim ciałem. To chyba najtrudniejsza sztuka.
Klaudia nudna się robi z tymi piosenkami pod publiczkę. Głos przeciętny, wykonanie do mnie nie trafiało. No i ten podkład muzyczny, kiedy wchodziła Na siłę ją lansują i gloryfikują.Karol fajnie tańczy i przemawia do mnie jego osobowość. Szkoda mi go, ale ma czas i na pewno zostanie doceniony i będzie miał szansę wybicia się w innym sposób. Ziutini ma pomysł na siebie i to dobry początek. Rozpromował się, więc może teraz jego kariera bardziej się rozwinie. Reszta nie została nawet zarejestrowana przez mój mózg = nuda i nic ciekawego. W każdym razie nie talenty, a pasjonaci.
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście Klaudia taka smętna jest i kiedy śpiewa to głosem strasznie się postarza.
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
nie oglądałam końcówki, kto odpadł? karol? :/
|
#1003 |
|
BAN stały
|
moim zdaniem powinny ich pogrupowac jakoś, np. TANIEC, ŚPIEW...
i w jedną sobote wszyscy co spiewają, w druga co tańczą, w trzecim co grają czy coś... powinno byc sprawiedliwie.. |
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze te stroje Kleudii takie na siłę grzeczne...
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy przeczytac pare postow wczesniejszych...
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra mam
![]() Szkoda ze odpadl karol:/
|
#1007 |
|
Konto usunięte
|
Musiałam przylecieć zobaczyć jakie macie wrażenia
Takie jak i ja ![]() Oświetlenie do bani --przez to miganie mało było widać uczestników Propkop jak zawsze cham ,te jego teksty o biustonoszach przy dzieciaku Karolu. Program w sumie nudnawy ale myślę ,ze bierze się to z tego ,ze w wiekszości już nie ma efektu zaskoczenia-no co -Maryla bedzie Marylą ,akrobaci będą skakać , śpiewający spiewać Ssnake rządzi!! Przesympatyczny koleś. Byłabym ciekawa kogo jury by wybrało gdyby musiało-jego czy Klaudię ,ha? Co do Klaudii ,widzę ,ze pomalutku coraz więcej głosów przeciw i tak cieszy mnie to -bo nie podoba mi się jej nad wyraz dorosły repertuar (Niemen ,Willaska ....?)a jeszcze sie przyznała ze ma nauczyciela śpiewu ,buuu ![]() I to ,ze to dziecko w ogóle się nie uśmiecha. Rózni nas tylko to że mnie tam Foremniakowa nie wkurzaA nawet zaskakuje!! Tam gdzie ostra (?) Chylińska odwraca wzrok ( np gościu z gwoździem czy dziecko-guma) ona patrzy jakby nigdy nic. Jak to pozory mylą
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze wam powiem że w tym odcinku najlepsi dla mnie byli : Klaudia , SSnake i Karol . Sama bym nie potrafiła pomiędzy nimi wybrać kto ma przejść dalej . Szkoda mi karola chłopak się biedny rozpłakał . Szkoda że nie mogą przejść 3 osoby .
W następnym odcinku moimi faworytami są : Paulina , gość od żonglerki kontaktowej i czocher ( brzuchomówca) ![]() czy ktos wie kiedy genialny Mateusz Ziółko będzie wystepował?
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
oj ludzie,a wy na sile szukacie ,ze to wszystko pod publiczke..
a moze ta dziewczynka po prostu jest skromna, ceniaca starsze piosenki i ubiera sie dosc ...grzecznie :P nie kazde dziecko w tym swiecie, pala sila przebicia, chodzi w kolorowych ciuchach i slucha np.hip hopu.
|
#1011 | |
|
Konto usunięte
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9391728]skad oni maja te skroty wystepow,skoro to na zywo? smsy po 3,66? ;/ szkoda
chyba ze to z prob[/quote] Cytat:
Przyjrzałam się i Klaudii odstawały te same włosy po obu stronach
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie słaby ten półfinał, smętny, żarty prowadzących jakieś wymuszone, chwilami umierałam z nudów.
Co do pierwszych finalistów to Klaudia ma ładny głos, choć ta maniera o której piszecie trochę mnie wkurza, a repertuar ewidentnie pod publikę, takie piosenki zawsze chwytają za serce, bo są piękne same w sobie. Jeśli chodzi o Snakea to nie wyobrażam sobie w jaki sposób miałby rozwijać swój talent gdyby wygrał główną nagrodę ![]() Wolałabym w finale Karola, jest bardzo młody, miałby dużą szansę na rozwijanie swojej pasji i talentu.
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
co wy od Klaudii chcecie ? Nie każdy w takim wieku zachowuje się "głupkowato" ona po prostu taka już jest.
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że Karol nie przeszedł i widzę, że dużo ludzi się ze mną zgadza.
Ale Ssnake także był świetny, naprawdę... Podobał mi się.A Klaudia o ile na castingu nie przypadła mi do gustu, bo wyleciała z tonacji, tak teraz zaśpiewała całkiem porządnie
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Yhh gdzybym już musiała wybrac tę 2 wybrałabym SSnake'a i Karola
![]() Klaudia też jest świetna ale taka strasznie poważna i smutna . Wogle się nie usmiecha i jak się dostała to też się specjalnie nie ucieszyła. Zero emocjii.
|
#1018 |
|
Rozeznanie
|
Ogólnie jestem zdania, że powinno się odkrywać tutaj inne talenty niż śpiew czy taniec. Od tego są osobne programy, których pełno. Albo przynajmniej jak już ktoś wcześniej wspomniał, powinno się ich grupować: śpiewający ze śpiewającymi i niech spośród nich wybrany zostanie najlepszy. A tak w finale zrobi się z tego szansa na sukces a ja wolałabym tym razem oglądać coś innego, bardziej zaskakującego.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
#1019 |
|
BAN stały
|
nie oglądałam, znam tyle, co castingi, fajnie, że Snake, ale szkoda mi tego Karola, do Klaudii nic nie mam, ale jej na pewno nie kibicuję.
|
|
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudia jest w porzadku, ale ja w finale widze Ssneka i Karola. Ona nie pokazala nic wielkiego, owszem swietnie spiewa jak na dziecko, ale wkurza mnie to ze robia z mam talent program dla spiewajacych, ja sie nastawilam ze najwieksze szanse beda tam mialy osoby ktore potrafia cos innego, oryginalnego...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

((((((((((((