Mam talent - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-18, 23:02   #1021
miss_seepy
Wtajemniczenie

Dot.: Mam talent - nowy program na TVN

...

Edytowane przez miss_seepy
Czas edycji: 2009-10-16 o 02:39
miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:03   #1022
aqqA
Rozeznanie

Ja oglądając wypowiedz Klaudii po występie pomysłalam, że wysławia się ładniej i poważniej niz ja.. a mam 20 na karku. Coś taka zahukana ta dziewczynka, życie z niej uszło. Dziwna. I myśle ze byla 100% pewna że przejdzie. Zasmuciła sie jak jej Kuba powiedział, że nie wygra. Za bardzo.

A co do Karola. No świetny chłopak. Już go na pewno dostrzegli Ci co takich potrzebują. Ale jego reakcja mnie troche zniesmaczyła.. "załamany" się poczuł..
aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:03   #1023
*Antoinette*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Yhh gdzybym już musiała wybrac tę 2 wybrałabym SSnake'a i Karola
Klaudia też jest świetna ale taka strasznie poważna i smutna . Wogle się nie usmiecha i jak się dostała to też się specjalnie nie ucieszyła. Zero emocjii.
No wiesz są ludzie, którzy nie pokazują po sobie co czują i chyba Klaudia taka jest z natury - cicha i skromna. Mi to nie przeszkadza, ważne, że ma piękny głos.

*Antoinette* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:04   #1024
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mollyy Pokaż wiadomość
. A tak w finale zrobi się z tego szansa na sukces a ja wolałabym tym razem oglądać coś innego, bardziej zaskakującego.
no właśnie to mnie trochę wkurza, obstawiam, że ta Klaudia ma duże szanse na wygraną i też bym się cieszyła na jej miejscu, i pewnie się będzie rozwijać, i dobrze, ale dość już mam tego rozrywkowego śpiewania , potem, moim zdaniem, to się najczęściej i tak nie przekłada na dobre płyty, giną gdzieś ci ludzie w niszowych projektach, w jakichś śpiewaniach do mjuzikali czy w operach , albo nagrywają totalny, jak dla mnie, badziew.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:07   #1025
purple
Zadomowienie

A jak to było w zagranicznych wersjach programu ? Kto wygrywał ? Tzn z jaką profesją ? Wiecie może ?
Stary 2008-10-18, 23:10   #1026
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Antoinette* Pokaż wiadomość
No wiesz są ludzie, którzy nie pokazują po sobie co czują i chyba Klaudia taka jest z natury - cicha i skromna. Mi to nie przeszkadza, ważne, że ma piękny głos.
wiem ale uważam że ten program powinien bardziej promować innych ludzi . Bo dla tancerzy i śpiewaków są programy a dla takiego np gościa brzuchomówcy , żonlerki kontaktowej czy nawet karola nie ma.
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:11   #1027
awia
Zakorzenienie

Brytyjska edycje wygrala grupa taneczna Singature, która uwielbiam
http://pl.youtube.com/watch?v=U0X2rbfF1n0
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:12   #1028
veronicas15
Zakorzenienie

To będzie trochę głupie jak z każdego odcinka przejdzie osoba śpiewająca. No ale zobaczymy.. mam nadzieje że drugi odcinek bedzie ciekawszy.
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:13   #1029
Lucka91
Wtajemniczenie

kilka osob pisalo ze momentami nudzil je dzisiejszy program - ja sie tak wkrecilam ze od poczatku siedzialam spieta, i czekalam kto przejdzie. I sie rozczarowałam od poczatku moim faworytem był Karol, od kastingu...
Stary 2008-10-18, 23:13   #1030
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość
To będzie trochę głupie jak z każdego odcinka przejdzie osoba śpiewająca.
Zakład ? że tak będzie.
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:15   #1031
Princessa15
Rozeznanie

U mnie w szkole jest dziewczyna typu Klaudii. CIcha, wystraszona.. i jest pośmiewiskiem całej szkoły..
I tak się zastanawiam, patrząc na Klaudie i jej ubrania.. wiem, że nie powinnam może tego oceniać bo nie wypada, ona ubiera się tak "skromnie" tylko do występów czy na codzień też? Bo jesli na codzień juz sobie wyobrażam jaki musi przeżywać koszmar w szkole, wyśmiewanie przez dzieci ubrane w same firmowe ciuchy wartości kilkuset złotych.
Dzieci w jej wieku własnie takie są, złośliwe, "podłe".
A teraz jak stała się sławna musi być jeszcze gorzej, dlaczego? - ZAZDROŚĆ. Na pewno na każdym kroku słyszy jakieś docinki..
Takie moje zdanie, a może to rodzice robią z niej na siłe jakas gwiazde i skromnisie? I przez to niszcza dziecku życie?..
Stary 2008-10-18, 23:16   #1032
TmargoT
Zakorzenienie

jakby nie było,to ludzie decydują kto przechodzi.trzeba zrobić spore wrażenie,a jednak śpiew do wielu ludzi dociera.może to wina natłoku programów muzycznych...
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:17   #1033
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Zakład ? że tak będzie.
niestety, tez tak mysle. Za tydzien tez przepuszcza ta Pauline, jestem w stanie sie o to zalozyc.
Stary 2008-10-18, 23:18   #1034
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princessa15 Pokaż wiadomość
U mnie w szkole jest dziewczyna typu Klaudii. CIcha, wystraszona.. i jest pośmiewiskiem całej szkoły..
I tak się zastanawiam, patrząc na Klaudie i jej ubrania.. wiem, że nie powinnam może tego oceniać bo nie wypada, ona ubiera się tak "skromnie" tylko do występów czy na codzień też? Bo jesli na codzień juz sobie wyobrażam jaki musi przeżywać koszmar w szkole, wyśmiewanie przez dzieci ubrane w same firmowe ciuchy wartości kilkuset złotych.
A teraz jak stała się sławna musi być jeszcze gorzej, dlaczego? - ZAZDROŚĆ. Na pewno na każdym kroku słyszy jakieś docinki..
Takie moje zdanie, a może to rodzice robią z niej na siłe jakas gwiazde i skromnisie? I przez to niszcza dziecku życie?..
myślę,że w mniejszych miastach jest troszkę inaczej,niz w wielkich.tam inaczej biegnie czas i patrzy sie troszkę z innej perspektywy
CHECHłO,chyba nie jest wielkim skupiskiem ludzi.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:20   #1035
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
niestety, tez tak mysle. Za tydzien tez przepuszcza ta Pauline, jestem w stanie sie o to zalozyc.

No to jest pewne . Ma fantastyczny głos nie powiem Ale jestem ciekawa kto jeszcze przejdzie bo oprócz niej są moi faworyci gość z żonglerką kontaktową i czocher
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:21   #1036
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Afra86 Pokaż wiadomość
oj ludzie,a wy na sile szukacie ,ze to wszystko pod publiczke..
a moze ta dziewczynka po prostu jest skromna, ceniaca starsze piosenki i ubiera sie dosc ...grzecznie :P nie kazde dziecko w tym swiecie, pala sila przebicia, chodzi w kolorowych ciuchach i slucha np.hip hopu.
Własnie. A poza tym, przecież dzieci są różne, jedne doroślejsze, inne mniej, niektóre są rozgadane i radosne, inne nie, mają inny charakter i to chyba jest oczywiste. Myślę,że jest po prostu nieśmiala, a czy ma jakieś problemy w domu?Tego nie wiem, ale bardzo podoba mi się jej śpiew i jak najbardziej jej kibicuję.

A swoją drogą, szkoda,że Karol nie przeszedł, chociaż Ssnake również mi sie podobał. Cieszę się,że przeszła Klaudia.
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:24   #1037
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Princessa15
I tak się zastanawiam, patrząc na Klaudie i jej ubrania.. wiem, że nie powinnam może tego oceniać bo nie wypada, ona ubiera się tak "skromnie" tylko do występów czy na codzień też?
No i właśnie tego się nie dowiemy raczej.
A to by wiele wyjasniło
Na spocie była ubrana normalnie -w sensie ,ze nawet rózowy pasek zauważyłam.
Patrząc na jej młodą mamę i tatę ( a nie zdewociałych staruszków)raczej wątpię by jej' krzywdę' robili i w szare za 3 numery kapoki ubierali do szkoły.
Obstawiam ze to pod publiczkę

Okej przesadzam bo sie skupiam na stroju a nie na przecudnym śpiewie dziecięcia.Wredna Łajka
Już pisałam mnie najbardziej zdenerwowała reakcja prawie omdlenie z ochów i achów na to co ona zaprezentowala.Przesadne to było okrutnie.
Stary 2008-10-18, 23:30   #1038
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
No to jest pewne . Ma fantastyczny głos nie powiem Ale jestem ciekawa kto jeszcze przejdzie bo oprócz niej są moi faworyci gość z żonglerką kontaktową i czocher
no wlasnie ja tez bym chciala zeby oni przeszli.
Ja poza talentem patrze tez na osobowosc ludzi, jedni podchodza do swoich umiejetnosci na luzie, a inni uwazaja ze sa najlepsi i rządzą światem. Wkurza mnie to, i nie glosuje na takich ludzi.
Paulina fajnie spiewa, ale nie chce zeby przeszla, to nie jest program dla spiewakow.
Stary 2008-10-18, 23:39   #1039
Sunny20
Zadomowienie

Ja też dzisiaj oglądałam i nie powiem, zainteresowało mnie
Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Snake i Karol byli dla mnie najlepsi.
NIe zaprzeczam, ze Klaudia ma talent, ale nie podoba mi się jej maniera w glosie. Spiewa momentami takim drzacym glosem jak stare babcie w kosciele. Poza tym dziewczynka ma 11 lat, a tak jakby cale szczescie z niej uszło. W ogole kto jej dobiera repertuar? Rozumiem, ze na castingu zaspiewala "Dziwny jest ten swiat", mogla w tej piosence zaprezentowac swoj głos. Ale dzisiejszy odcinek przekonał mnie, ze ona spiewa tylko smutne piosenki:/ 11latka z depresją. Momentami mialam wrazenie, ze jest starsza ode mnie. Chcialabym ją zobaczyc w radosnej piosence z usmiechem na twarzy. Nie wiem ile Karol ma lat, ale u niego widać radość. Widac, ze jest normalnym dzieckiem, a Klaudia? Odnoszę wrazenie jakby wszytskie problemy swiata byly na jej głowie:/
Dokładnie
Klaudia na pewno ma talent i dobry głos, ale jakoś nie wzruszyła mnie dzisiaj specjalnie. Mnie też bardzo przeszkadzała ta maniera w glosie. Poza tym dziwne dziecko, wygrała półfinał i wyglądała tak jakby w ogóle się nie ucieszyła. Dzieci są zazwyczaj spontaniczne, jedne mniej inne bardziej, ale żeby tak kompletnie się z niczego nie cieszyć Odebrałam ją jako strasznego smutasa z jakimiś ukrytymi problemami.

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Jeszcze te stroje Kleudii takie na siłę grzeczne...
Nie wiem czy na siłę, ale ładnie wyglądała
Cytat:
Propkop jak zawsze cham ,te jego teksty o biustonoszach przy dzieciaku Karolu.
No właśnie! Gość w ogóle nie ma wyczucia. Wojewódzki też walnął coś o plemnikach itp.

Cytat:
Szczerze wam powiem że w tym odcinku najlepsi dla mnie byli : Klaudia , SSnake i Karol . Sama bym nie potrafiła pomiędzy nimi wybrać kto ma przejść dalej . Szkoda mi karola chłopak się biedny rozpłakał . Szkoda że nie mogą przejść 3 osoby .
Nie chciałabym być na miejscu Chylińskiej, szczególnie że Karol już prawie płakał, gdy musiała podjąć decyzję, a jednak wybrała Snake'a. Szkoda dzieciaka, ale zgadzam się z jej opinią

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
A co do Karola. No świetny chłopak. Już go na pewno dostrzegli Ci co takich potrzebują. Ale jego reakcja mnie troche zniesmaczyła.. "załamany" się poczuł..
W końcu to tylko dziecko. Emocje wzięły górę, trudno go winić.
Stary 2008-10-18, 23:44   #1040
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mysle ze jesli jest wysmiewana to tylko przez takie osoby jak ty ,ktore ida za moda i trendami a w glowie maja siano.

normalny czlowiek nie zwraca uwage na takie rzeczy szczegolnie majac nascie lat ,mieszkajac z malej miejscowsci ,zyjac skromnie w normalnej zdrowej rodzinie w ktorej jest milosc i wsparcie.

nisza zycie ,ty myslisz o tym ci piszesz ?

jasny szlag mnie trafia jak czytam takie puste wypowiedzi przesycone wlasnie zazdroscia,zawiscia.

dorosnij dziewczyno zycie to nie ciuchy i otaczanie sie pustymi ludzmi.

tylko ludzie -pustaki promuja sie dupa ,prawdziwe gwiazdy obronia sie talentem ,jak widac w polsce gwiazda byc nie mozna :-/

zenujace.

a wracajac do Klaudii,rozwalila mnie -ja nigdy sie nie wzruszajaca ;-)
nie lubie robienia z dzieci kukielek i starych-malenskich ale dziewczynka wie o czym spiewa i to mnie rozwalilo.
dziewczynka ma szanse na wielka kariere a jednoczesnie mam pewnosc ze nigdy jej nie odbije z powodu popularnosci,mam nadzieje ze zostanie spiewaczka powazna a nie trzesaca tylkem spiewajaca o niczym lalunia.

Klaudia i Karol -dzieci biorace udzial w programie nie lapia zartow Prokopa a on nie ma obycia wsrod dzieci ,niestety.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 23:46   #1041
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Cytat:
Napisane przez awia Pokaż wiadomość
Brytyjska edycje wygrala grupa taneczna Singature, która uwielbiam
http://pl.youtube.com/watch?v=U0X2rbfF1n0
Oni wygrali?

Niby nieźli...ale jakoś tak...no nie wiem, nie przekonali mnie, nie wiem czemu
Stary 2008-10-18, 23:47   #1042
rabid
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez purple Pokaż wiadomość
A jak to było w zagranicznych wersjach programu ? Kto wygrywał ? Tzn z jaką profesją ? Wiecie może ?
Zazwyczaj było bez niespodzianek. W pierwszych edycjach śpiew wygrywał w USA, Wielkiej Brytanii, Australii, Hiszpanii, Niemczech i kilku innych krajach.

Signature nie wygrali. Mieli drugie miejsce w drugiej edycji BGT.
Stary 2008-10-18, 23:52   #1043
201710120930
Konto usunięte

paula 78 przegiełas w swej wypowiedzi i to ostro!!!!
Raz ,ze całkiem inaczej zrozumiałyśmy wypowiedź princessy 15-ona własnie nad tym ubolewa ze jest/może być tak .Nie wiem skąd ten atak

A dwa ze Ciebie cos rozwaliło to się chwali ale nie znaczy ze innych musi.
Acha a 11-latka która śpiewa jaki to dziwny jest ten świat jest dla mnie tylko śmieszna a nie przekonywująca
Wiesz wszyscy byli swego czasu pod urokiem Klaudiusza Sevkovica a ja uważałam ze to był kawał......(i co ?)
Stary 2008-10-18, 23:59   #1044
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Mnie śpiew Klaudii nie rusza zupełnie, nie wiem czy wie o czym śpiewa, ale podejrzewam, że nie za bardzo... Wolałabym, żeby ktoś inny przeszedł dalej, a już na pewno by ktoś inny wygrał cały program.

I też myślę, że jest stylizowana tak, żeby wyglądała na znacznie skromniejszą, cichszą niż jest w rzeczywistości
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 00:01   #1045
Sunny20
Zadomowienie

Cytat:
Acha a 11-latka która śpiewa jaki to dziwny jest ten świat jest dla mnie tylko śmieszna a nie przekonywująca
Wiesz wszyscy byli swego czasu pod urokiem Klaudiusza Sevkovica a ja uważałam ze to był kawał......(i co ?)
Dla mnie jest dziwna, czyli jednak dziwny jest ten świat... wychodzi na to, że dobrze dobrała piosenkę
BTW- kto to ten Klaudiusz?
Stary 2008-10-19, 00:06   #1046
Princessa15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
a ja mysle ze jesli jest wysmiewana to tylko przez takie osoby jak ty ,ktore ida za moda i trendami a w glowie maja siano.

normalny czlowiek nie zwraca uwage na takie rzeczy szczegolnie majac nascie lat ,mieszkajac z malej miejscowsci ,zyjac skromnie w normalnej zdrowej rodzinie w ktorej jest milosc i wsparcie.

jasny szlag mnie trafia jak czytam takie puste wypowiedzi przesycone wlasnie zazdroscia,zawiscia.

tylko ludzie -pustaki promuja sie dupa ,prawdziwe gwiazdy obronia sie talentem ,jak widac w polsce gwiazda byc nie mozna :-/

zenujace.
Po pierwsze: NIE ide za trendami i modą.
Po drugie: dlaczego mnie tak oceniasz nie znając w ogóle i nie mając podstaw do takiego myślenia o mnie?
Po trzecie: skąd wiesz, że ona żyje w takiej rodzinie? Może jest tak zamknięta w sobie i nie widać u niej całkowicie radości bo ma problemy w domu?
Po czwarte: Tak, myśle o czym pisze. Jeśli w szkole ją dreczą na pewno nie skończy się to dla niej dobrze.
Po piąte: Nie uważam swoich wypowiedzi za puste, nie ma w nich za grosz zawiści i zazdrości, jesli jednak takie coś widzisz, przeczytaj może moją wypowiedź jeszcze raz i kolejny
Po szóste: Tak, masz rację życie to nie ciuchy i otaczanie sie pustymi ludźmi, dlatego takimi osobami się nie otaczam a ubranie dla mnie to wyrażenie swojej osobowości. Jeśli masz mnie za pustą "niunie" muszę Cie rozczarować - grubo mylisz się co do mnie.
Po siódme: Żenujący tutaj jest tylko Twój bezpodstawny atak na moją osobe.

Edytowane przez Princessa15
Czas edycji: 2009-05-27 o 13:01
Princessa15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 00:08   #1047
201607291951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość

zenujace.

.
Podpisuję sie obiema rękami pod tym co napisałaś,

Pewnie gdyby wystąpiła w ciuchach za kilkaset złotych byłaby bardziej naturalna
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 00:14   #1048
Princessa15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
Podpisuję sie obiema rękami pod tym co napisałaś,

Pewnie gdyby wystąpiła w ciuchach za kilkaset złotych byłaby bardziej naturalna
Źle mnie zrozumiałyście, ja pisałam tylko co wynika z moich obserwacji, nie pisalam o sobie tylko własnie o osobach pustych, które obrażają innych(w ich mniemaniu gorszych). Ja nikogo nie wyśmiewam z powodu tego, że jest biedny, ma takie ubrania czy siakie, wygląda tak czy inaczej.
Na tym kończę ten temat.

Jeśli chodzi o następny odcinek Mam talent chciałabym żeby przeszedł chłopak od żonglerki
Stary 2008-10-19, 00:16   #1049
Afra86
Zakorzenienie

no wlasnie,chyba co niektore wizazanki nie zrozumialy Princessy... ;p
Stary 2008-10-19, 00:18   #1050
mollyy
Rozeznanie

Cytat:
Źle mnie zrozumiałyście, ja pisałam tylko co wynika z moich obserwacji, nie pisalam o sobie tylko własnie o osobach pustych, które obrażają innych(w ich mniemaniu gorszych). Ja nikogo nie wyśmiewam z powodu tego, że jest biedny, ma takie ubrania czy siakie, wygląda tak czy inaczej.
Na tym kończę ten temat.

Moim zdaniem nie powinnaś się tłumaczyć. Każdy, kto potrafi czytać ze zrozumieniem wie, co miałaś na myśli pisząc tamtego posta. Ja zrozumiałam, ze nie niosło to ze sobą negatywnego przekazu. I już na pewno nie rozumiem ataków pod Twoim adresem, zwłaszcza przez osobę, która nie doczyta a rzuca obelgami na prawo i lewo.

To dopiero jest żenujące.
ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ”
- Marilyn Monroe 
mollyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości