![]() |
#1111 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Tak, ale grzecznie
![]() ![]() PS. Pierogów nie będzie bo idziemy do jakiejś restauracji czy coś ![]() A jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz dziś swoją randkę - nie bądź zachłanna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakie, jakie ![]() Cytat:
![]() ![]() Najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie, tęcza tak fajnie wchodzi i wychodzi z kontenera ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Super tecze takie optymistyczne
![]() Puchatko czy slowa "przyszla tesciowa" cos oznaczaja o czym nie wiemy? ![]() ![]() Ag baw sie dobrze szkoda ze sie nie zobaczymy ![]() ![]() Alicjo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba jakas wróżba ..tyle tęczy zobaczyć w jeden dzień ![]() ![]() o tak dokładnie tam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ....to tłumaczy dlaczego TŻ nie śpieszył się do tego abym ich poznała ![]() Cytat:
![]() czekam aż sie przebierzesz ![]() Cytat:
![]() puchatko z Ciebie jest tak sympatyczna osoba że każda teściowa by Ciebie kochała ![]() Cytat:
![]() coś czuję że wy z TŻ juz o tym rozmawiacie ![]() wróciłam z miasta. kupiłam fajnego kwiatka z kulkami czerwonymi i zielonymi ![]() ide robić pizze ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |||||
Konto usunięte
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Imieniny i urodziny mojej babci (obchodzi w tym samym dniu) nieodłącznie kojarzyły mi się z pierogami. ![]() I tak pewnie zostanie po wieki wieków... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przecie nic nie czynię. ![]() Kilkaset kilometrów jest jednak nie do przeskoczenia. ![]() "Randka" była pysznym obiadem. ![]() A potem podziwialiśmy złotą, polską, piękną jesień. ![]() Cytat:
![]() Tylko jak bociany zaczną dzieci nosić, to się wszyscy nie pomieścimy. ![]() Ale transport na słup mam zapewniony: ![]() Cytat:
![]() Przyznaję puchatko, że nie spojrzałam, jaka to ulica. Może "KonteNerowa"? ![]() Dziewczyny, sama nie wiem co ze sobą zrobić. ![]() Nosi mnie. ![]() ![]() Co porabiacie? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przebrałam się, ale zaraz wyszliśmy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kode, no jakie Ty masz o mnie dobre zdanie ![]() Dziękuję Ci za nie bardzo ![]() ![]() Rozmawiać, rozmawialiśmy nie raz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No way ![]() ![]() Cytat:
![]() Czy kandydat nr 2 okazał się lepszy od kandydata nr 1 ![]() Cytat:
![]() Nie chodziło mi o ulicę backie ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Sory za emotki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
czyli wszystko w normie
![]() maluję paznokcie bo po całym tygodniu to tragicznie wyglądają a wieczorem wychodzimy ![]() edit: puchatko w tej samem minucie wysłałyśmy posta ![]() Co do zdania o Tobie to mam dobre ( jak i o CAŁEJ! bez wyjatków reszcie kozłów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W Chrobrym mi raz jedzenia nie dali. ![]() Wszystkim dali tylko nie mnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() puchatko, kto mi te wszystkie rzeczy, które oplułam z Twojego powodu wypierze? ![]() ![]() ![]() Bankomat dokładnie ten. ![]() Wiem, o który budynek Ci chodzi, tyle że nigdy nie zwróciłam uwagi, że to hurtownia. ![]() O nazwie nie wspomnę. ![]() Nie ma to jak żyłka detektywistyczna. ![]() Tu Biedronka, tam Świerszcze, na górze Bociany, a w rowerowych koszykach Skrzaty z garami monet i milion dwieście tęczy po drodze. ![]() Kto się w tym wszystkim połapie. ![]() ![]() Aż dziw bierze, że do domu trafiam. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Chrobergo to nie podoba mi się tam bo nie ma okien ![]() ![]() Nie zgadzam się ![]() Cytat:
![]() ![]() A bankomat to chyba jedyny w naszej okolicy co ![]() A czemu rzeczy trzeba Ci prać ![]() ![]() ![]() Ale podsumowując: okolicę mamy ładną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak "Chałupa" na Redzie to ja już nic nie mówię. ![]() puchatko, nie ma o czym rozprawiać. ![]() Po rundzie pierwszej "Jedynka" na prowadzeniu. 1- typ draniowaty. ![]() 2- typ dobry człowiek. A że mnie zawsze w kierunku tych draniowatych... ![]() Żeby tak chociaż jeden na kolana powalił... ![]() ![]() Echhh... Cytat:
![]() To moja poważna wada. ![]() Dzisiaj chyba mało Kozłów tu będzie... Umykam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
A dlaczego
![]() Cytat:
![]() Jedyne co mogłabyś wypróbować to kandydat nr 3 będący mixem dwóch powyższych ![]() Dokąd ![]() Ja jestem, ale powinnam się zająć czym innym... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Ehhh
![]() Nie mam wyjścia... A oto obiecane foto - ja w oczach TŻta ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-10-18 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
TŻ wybierał kolor szminki, a to facet, więc wiadomo jakie ma podejście do kolorów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Konto usunięte
|
puchatko, bardzo ładny płaszczyk, śliczna osóbka w nim, tylko coś blada jakaś...
![]() ![]() Nie chwyciło całego Chrobrego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Haha fajne!! Uroczy makijaz
![]() Czołem dziewczyny! Jestem padnięta - chyba barometr niski bo prawie na każdym wykładzie przysypiałam. Potem wybrałyśmy się z koleżanką na maraton po sklepach i okupiłyśmy stoisko Inglota ![]() Zauroczyły mnie szwedy w H&M i teraz ciągle chodzą mi po głowie :9 Dobra spadam nie nudzę, trzeba trochę uprzątnąć pokój. |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() puchatko masz więcej zdjeć? ![]() skąd ja to znam. a potem jedzie się kupić i nie ma..rozmiaru ![]() Niebie co tak milczysz? ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-10-18 o 22:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba muszę się wybrać na solarium ![]() Nie ma niestety całego Chrobrego ![]() Ostatecznie chciałyście mnie, mój płaszczyk, a nie budynki jakieś ![]() Ale na pocieszenie TŻ pozwolił Wam wrzucić taką fotkę z nocnego wypadu na Wały ![]() Dobranoc moje drogie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Konto usunięte
|
CU-DO-WNA puchatko.
Pięknych snów wszystkim. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Czesc Koziolki
![]() ja juz sie szykuje na powrot do domku ![]() i wlasnie jestem bogatsza o jakies 3 kilo kosmetykow z The Body Shopu ![]() ![]() Moje ukochane kosmetyki ![]() Tylko co ja z tym wszystkim zrobie ![]() jutro ostatni dzien i noc w Anglii... dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry...
a gdzie sie Kozly podzialy?? Ja juz na nogach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pięknie! gratulacje dla TŻ ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ale piękny dzień się zapowiada! Madziu o której rano wyjeżdzaż bo nie pamiętam? ![]() ja na razie siedze ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-10-19 o 09:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kilka by się pewnie jeszcze znalazło, ale są u niego na kompie ![]() Cytat:
![]() To ja widzę tylko jedno wyjście ![]() Podzielisz się z nami madziu ![]() ![]() Chyba jakoś z rana ![]() Coś konkretnego w planach na dziś ![]() Pogoda u mnie nieciekawa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas słońce świeci. Właśnie myślę nad tym czy nie wyciągnąć TŻ do parku ![]() On dziś w planach ma sadzenie wrzośców ( ale tylko 10 ich mamy ![]() ![]() ![]() W tygodniu już ciemno będzie po powrocie z pracy ![]() dopiero????? ![]() Archi no to naprawdę poimprezowałaś ![]() Dziewczyny czy dziś przesuwa się godziny? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Ładnie, ładnie archi
![]() Ja Ci się zaraz pouśmiecham do mojego TŻta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W przyszły weekend ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ładuje baterie ![]() jeśli pójdziemy do parku to może TŻ zrobi mi jakąś fotkę w liściach ![]() ( o ile nie pokłócimy się tak jak ostatnio i sama nie wyląduje na tym spacerze ![]() hehe a my z TŻ wstaliśmy i poprzestawialiśmy godziny. Zrobiłam duże śniadanie bo do obiadu o godzinę więcej czasu ![]() Tylko jedno nam nie pasowało...że coś cicho o tym było.. Mi nie pasowało to że na koziołkowym nikt nic nie wspomniał o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
Dopije kawkę i zabieram się za siebie aby nie straszyć wyglądem ![]() Madzia z tymi 3 kg kosmetyków to też uważam,ze pomysł podzielenia się z nami jest jak najbardziej OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Miłych snów. ![]() Cytat:
![]() Skończyła się. ![]() Witam Koźlęta w ten piękny niedzielny poranek. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.