|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
Pokaż wyniki sondy: Czy podoba sie Wam mój pomysł na wątek? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
998 | 91,98% |
Nie |
17 | 1,57% |
Nie wiem |
49 | 4,52% |
Beznadziejny jest ten wątek |
21 | 1,94% |
Głosujący: 1085. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komputerowe Metamorfozy - część II
pestka
bardzo mi sie podoba ta symulacja ![]() blond.jpg do tej pory myslalam ze powinnam zrobic jakis braz. moglabys mi przygotowac jakas symulacje w czekoladzie?? ![]()
#2972 |
Przyczajenie
|
hey
![]() bardzo bym prosiła o komputerowe dobranie fryzurki, mam już dość chodzenia w ziązanych włosach. Chiałabym abyście mi doradzili co mam zrobić z włosami, jak je obciąć i w ogóle. pomożecie??? mam nadzieje,że zdjęcia są dobre.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Moderator
|
Anula06-przerobilam na szybko pare symulacij jakbys wyglädala w roznych odcieniach i fryzur. + bonus(makijaz) Jak dlamie to ostatnia fryzurka,lekko wycieniowane wlosy za ramiona wraz z grzywkä na bok
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Moderator
|
cd;
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Przyczajenie
|
witam,chciałabym prosic o kmputerowanie dobranie fryzurki,wszyscy doradzaja mi prosta grzywke,i zmiane koloru na ciemny blond/jasny brąz z refleksami.Prosta grzywka(na niej jasniejszy akcent) nad linię brwi przechodząca w delikatne pazurki wokół owalu twarzy byłaby super,całość podkreślona lekkim cieniowaniem dla uwydatnienia refleksów.jesli mozecie zrobic mi taka lub podobna metamorfoze to byłam wdzieczna
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=54496&page=2 Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-10-14 o 19:39 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Raczkowanie
|
Czy mogłabyście mi zrobić rekonstrukcje (nie wiem czy dobrze to określiłam) mojego zdjęcia z inną fryzurą?Będę bardzo wdzięczna... Zależy mi także na czasie...
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=12238194 16 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=12237579 86 Chodzi mi mniejwięcej o grzywkę i kolor 67: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=12238793 27 Czekam z niecierpliwością na szybką odpowiedź ![]() Cytat:
![]() Ostatnie zdjęcie jest stare, ale pokazuje mniejwięcej jaki mam kolor (ciemny brąz, pokryty czerwono-wiśniową farbą. Aktualnie odrosty na ok. 5cm ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-10-14 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Przyczajenie
|
![]()
ja bym chciał jakas fryzure emo zeby mi na oko spadała grzywka
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 |
Przyczajenie
|
ja też prosiłabym o metamorfoze te włosy już mi się znudziły jeśli masz czas to zrób to dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie Kasiu za dobranie mi fryzuerk,sa super szczególnie ta ostatnia
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Przyczajenie
|
może żeby było ci lepiej dodam fotke w zwiąanych włosach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Kasiu moja najslodsza ja znow z unizeniem w Twoje progi bo kobieta zmienna jest hihi a ja juz wybotnie jak to zauwazylas prosze cie o porade chce przefarbowac moje wlochy na ciemniejszy kolor i nie wiem czy zostac przy blondach czy moze extremalnie na czerwono
![]() Kolorki i fryzurki ktore mnie interesuja wrzucam i jestem otwarta na propozycje wszelakie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
BAN stały
|
hej kochane prosze was bardzo pokażcie mi jak mi bedzie w blondzie badz jasnej czekoladzie i jezeli macie chwilke zaprojektujcie mi jakies fajne fryzurki bede bardzo wdzieczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Moderator
|
Zaläcz zdjecie z prostä twarzä w obiekt i zepnij wszystkie wlosy do tylu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
mikroREKLAMA
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Kasiu wlasnie o karmelku myslalam i o bobie ktorego mi ciagle polecalas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Moderator
|
Kathi-tamta fryzura(w Twoim wätku) jest dla ciebie stworzona,ale tym razem zröb sobie gesciejszä grzywke, takä troche lekko wystrzepionä
![]() Zalaczam jeszcze pare symulacij,zdjecie nr; 2 udalo mi sie stworzyc taki carmelek ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-10-17 o 18:03 ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Przyczajenie
|
http://www.stylistka.pl/zdjecie/foru...5_120x120.jpeg prosze o komputerowa dopasowanie fryzury
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam po prawie rocznej przerwie chciała bym was znowu prosić o pomoc w wyborze nowej fryzury tym razem chciałam się obciąć i zostać dalej w blądzie lub balejaż bląd z czekoladowym brązem. Prosze was pomużcie dopasować coś fajnego. Do mojego zdjęcia dołącze kilka fryzur które by mi sie podobały. Niewiem czy lepiej obciąć się na krutko czy półdługo licze na waszą pomoc może macie jakieś lepsze pomysły jeste otwarta. Z góry DZIĘKUJĘ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Moderatorka z pazurem
|
Dalas fotke z twarza na wprost a fryzurki bardziej z profilu wiec dopasowalam tez cos od siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
dobór idealnej fryzury to jedno a utrzymanie jej to dwie rozne sprawy....niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Mam wielką prośbę kochane Koleżanki czy mogłybyście doradzić i sprawdzić w których włosach bedzie mi lepiej?
Może macie coś innego? Mam teraz włosy za ramiona prawie i już mi się znudziły i kolor też mi sie znudził już ![]() Pomożecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Raczkowanie
|
Witam,
ja mam jasną cerę, ciemne niebieski oczy. Teraz wyglądam tak jak na fotce. Mam już straszne odrosty i zastanawiam się nad zmianą koloru. Może macie jakieś pomysły? Bardzo podoba mi się taki rudy jak ma teraz Steczkowska ale nie wiem czy w rudym będzie mi dobrze. W innych kolorach również z miłą chęcią się zobaczę ![]() Z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Moderatorka z pazurem
|
to Steczkowska jest teraz ruda? Jak to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
|
Tak, ma taki fajny kolorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
och. widzę, że tu cuda tworzycie. xP nie wiem czy z emnie da sie też zrobi ale chociaż spróbujcie. ;] nudzi mi sie ta fryzura. a nawet to nie fryzura tylko zebrane włosy w gumkę. x] Nie wiem, może coś krótkiego .?
Proszę, pomocy.! ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
oo super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Przyczajenie
|
a mozna samemu sobie zrobic taka komputerowa metamorfoze? trudne to??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Moderatorka z pazurem
|
zdjecia sie nie dodaly wiec wrzucam jeszcze raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.