|
|
#1081 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
Aha. No i fajny mały. Ale jakoś go w migawkach się nie naoglądałam. Wypowiedź Małgosi, taką niby pocastingową, o Klaudii pamiętam, o Mateuszu np. nie. Swojego ''teledysku'', minifilmiku, też chyba nie miał.
No, ale młoda piosenkarka mogła zrobić na aktorce większe wrażenie, niż mały pianista, jasna sprawa. A statystyki są takie, bo ktoś pytał wcześniej, że ten program najwięcej podobno wygrało śpiewaków. |
|
|
|
#1082 |
|
BAN stały
|
Same dobrze widzicie, jak to działa.
Weźmy takiego Rolanda. Trudno mi uznać, by talentem wokalnym powalał. A jednak. No chłopak ''jakoś się wylansował'', najpierw w Idolu, potem poszedł jeszcze dalej... I co. I medialnie istnieje (tak dobrze mu to wyszło, że chyba go widziałam w reklamie Medii). Czego mu gratuluję, w końcu o tym właśnie marzył.
|
|
|
|
#1083 |
|
Konto usunięte
|
A Wojewódzki mówiąc ,ze szkoda Klaudio ,ze tego programu nie wygrasz przyczynia się do tego jak Jacyków słowami ,ze gruba Guzik nie pasi do kabrioletu a Kurt Nilsen wygląda jak gnom i nie ma szans na wygranie swiatowego idola
![]() Sie uparłam (jest ośla ikonka?) Podglądu wszystkich dzieci ze wszystkich wsi w Polsce to nie mam ale podstawówkowe dzieciaki na Podhalu-bo tam bywam i tam mam rodzinę- to mają droższe ciuchy niż w niejednym wielkim mieście
|
|
|
|
#1084 |
|
BAN stały
|
No nie ma co generalizować, z tymi ciuchami, dziś i po wisach dzieciaki po komuniach rozbijają się quadami
), dzieciaki tak na pewno wszędzie gnoją się wzajemnie z powodu ciuchów. Śmiało obstawiam, że, jeśli miejscowość niewielka, a mieszkańcy bardziej biedni, niż kasiaści (choć kasiasty zawsze się znajdzie), gówniarze nie porządzą.
|
|
|
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
mała zwyczajnie miala wieksza promocje niz np ułan czy tańczący karol... Cytat:
![]() a np czy ktos jest dobrym akrobata czy żonglerem trudniej ocenić |
||
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Hultaj, nie chodziło mi o tego małego chłopczyka,tylko o tego co śpiewał piosenkę Briana May'a
I właśnie o to mi chodziło, że dlaczego mieliby promować np. Klaudię,a nie jego. Przystojny jest, śpiewać umie, wiele dziewczyn pewnie oczarował , to i głosować na niego będą Ja i tak jednak nie głosuję, nie dlatego,że uważam że takie programy to przekręty,ale po prostu żal mi kasy. Jak ktoś jest dobry w tym co robi to i tak zrobi karierę. Wystarczy spojrzeć na Idola. Alicja Janosz wygrała i co? Już nikt o niej nie pamięta. A Ania Dąbrowska odpadła gdzieś na początku i jest dobrą piosenkarką.
|
|
#1087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zobacz nawet ta sama muzyka : http://www.youtube.com/watch?v=ul-WUgNSZ5k |
|
|
|
|
#1088 |
|
BAN stały
|
I jeszcze sobie np. uważam, że trochę zrobili krzywdę temu całemu FlyCube, czy jak im tam, tym miąchaniem na castingu; to gadanie, że niebezpieczne, bo ona spadła, nie pokazywanie całego występu, tylko jazda kamerą na jurorów i prowadzących, na koniec ten wylot i przywrócenie.
![]() I tak ludziska ze pewnie zakodowały, że co to za sztuka tak se latać z chłopa na chłopa, dyć jak z kwiatka na kwiatek, i nudne tak samo.
|
|
|
|
#1089 |
|
BAN stały
|
Albo jak było z tym chłopakiem, który nie umiał spiewać, a przyszedł ''pokonać swoją nieśmiałość''. A wystarczyłoby, moim skromnym zdaniem, gdyby, zapytany, nie dodał tego tekstu na koncu, i w efekcie nie byłby bohaterem
, tylko zrobiliby z niego kosmitę.
|
|
|
|
#1090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Równe szanse to bzdura taka sama jak to, że celem tego programu jest odnalezienie talentów i otworzenie im drogi do sławy. Nadrzędnym celem jest zarobienie pieniędzy poprzez granie na emocjach, reklamowanie tego a nie tamtego występu, odpowiednią obsadę odcinków, odpowiednią kolejność występów itd. Z ułanem to w ogóle jest żenująca i śmierdząca sprawa. Trzy razy tak, "zawodowy głos", "absolutny talent", "absolutnie na tak" a potem go wywalili.
|
|
#1091 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na koniec jeszcze głupi tekst Wojewódzkiego lubię go, ale jak dosrał tak temu biednemu chłopakowi to aż mnie coś trafiło
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Ok Klaudia przeszła . Ale niech TVN nie robi z Mam talent konkursu tylko dla tych co potrafią śpiewać . To przecież nie jest Idol . No dobra niech wezmą 1-2 osoby które śpiewają ale bez przesady . Bo ten program nie tylko szuka ludzi którzy spiewają
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
Hultaj juz wspominala o jezdzeniu kamera na jury, czy widownie w trakcie trwania wystepow. Nic mnie w tym programie nie irytuje tak jak wlasnie to. Ogladam ten program tylko i wylacznie dlatego ze interesuja mnie wystepy, a nie to jak glosno klaszcze i jak szczerzy sie pani z 2 rzedu. Jak juz musza pokazywac pulicznosc, to mogliby to robic w przerwach miedzy wystepami...
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem z śpiewających powinni przejść tylko Mateusz Ziółko, dwie Klaudie, no i może ta niewidoma kobieta.
Chociaż w sumie dobrze że jest więcej śpiewających aniżeli więcej takich żałosnych osób jak druga Maryla czy autostrada.
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co powiedział temu chłopcu? Bo chyba przeoczyłam a jestem ciekawa .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
Hm, no dobrze, jeszcze raz: ten program szuka pieniędzy. Naprawdę. Tylko i wyłącznie. A śpiew się zdecydowanie najlepiej sprzedaje.
|
#1098 |
|
Wtajemniczenie
|
no ona tez mnie wkurza, chyba sobie zalozyla ze do kazdej sytuacji musi przyjac jakas glupia mine. I mowi do tych ludzi tak powoli i dosadnie, jakby byli uposledzeni. a do dzieci to juz szczegolnie, kazde slowo tak przeciaga i intonuje ze mam ochote wylaczyc glosnik w telewizorze.
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jak się rzuca na Kubę
|
|
#1100 |
|
Konto usunięte
|
dokładnie nie pamiętam, jedyne co mogę teraz przytoczyć to W. powiedział żeby uważał na czerwone porsche mo może go rozjechać czy coś takiego, nawet Prokop powiedział że to są groźby karalne, takie to niesmaczne było, a ten cały Maryla
na to ,,oj Kuba Kuba ,,
|
|
|
|
#1101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak, to pamiętam. Myślałam, że masz na myśli tego ułana, bo pisałaś cytując wypowiedź o nim i że mi umknęła jakaś uwaga na jego temat na castingach .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#1102 |
|
Wtajemniczenie
|
ten chlopiec byl super, ja jestem taka uczuciowa ze jak na niego patrzylam to mialam taka ogromna ochote go przytulic tak mocno ;p
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
A według mnie ze śpiewających powinien przejść Mateusz i Paulina.
Mała Klaudia ładnie śpiewa, ale jest za młoda na karierę. A druga Klaudia, starsza, jakoś mnie nie przekonuje. |
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to z jednej strony dobrze że Klaudia K. przeszła a z drugiej nie. Bo gdyby przeszedł Kamil, to chłopak byłby mega szczęśliwy. A ona? Nawet się nie uśmiechnęła. Mam wrażenie że rodzice ją zmusili do udziału w tym programie. Wiem,że to już było wałkowane,ale tak teraz sobie myślę,ze może chcieli zarobić na talencie córki
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Kamil? A nie Karol?
![]() Nie rozumiem czemu wszyscy uważacie, że Klaudia nie chce brać udziału w tym konkursie itp. A może jest bardzo stremowana? Ja jak się tremuję to też mało mówię. |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, pomyliło mi się
![]() No wiem,wiem, napewno odczuwała tremę,ale jakoś tak.. no nie wiem Dobra,już nie mówię o niej ;]
|
|
#1107 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ja tez bym wolala zeby Karol przeszedl, a ten jego wczorajszy płacz... Nie sadze ze byl spowodowany ze odpadł, bo po 1 zaczal plakac duzo wczesniej a po 2 mysle ze do niego jeszcze w tamtej chwili nie dotarlo ze nie przeszedl, plakal przez to ze bylo bardzo duzo emocji, wszystko bylo skupione na nim, i dziecko po prostu tego nie wytrzymalo. strasznie mi go zal bylo i smutno mi tez ze nie przechodza 3 osoby, byloby latwiej wybrac.
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1109 |
|
BAN stały
|
Że Karol nie przejdzie to było jasne, jak wybrali małą; potem wszyscy życzliwie by komentowali, że tylko dzieciaki promują, ludzie by tego nie kupili.
A Snake jest w porządku, czemu miałby nie przejść dalej. I nie wiem, w czym problem, że Karol się popłakał, do tego to w koncu tylko dziecko, zresztą, na castingu też się z emocji rozkleił.A co do małych zdolnych, nie na darmo aktorzy nie lubią grać z dziećmi i zwierzakami, bo ukradną każdy film. ![]() Btw. Ja nie kumam, co w tym programie robi ta dziewczyna z kręcącym się w kółko psem.
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

Weźmy takiego Rolanda. Trudno mi uznać, by talentem wokalnym powalał. A jednak. No chłopak ''jakoś się wylansował'', najpierw w Idolu, potem poszedł jeszcze dalej... I co. I medialnie istnieje (tak dobrze mu to wyszło, że chyba go widziałam w reklamie Medii). Czego mu gratuluję, w końcu o tym właśnie marzył.

na koniec jeszcze głupi tekst Wojewódzkiego