Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-19, 08:34   #4021
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Dobry Ja znów od rana na nogach, bo zaraz F1

Znów się wczoraj nie wymaseczkowałam, bo oglądałam Piratów z Karaibów i potem jak się poszłam kąpać, to już mi się nie chciało nic ze sobą robić I jeszcze sobie twarz zmasakrowałam resztką serum Solutions z Avonu - nałożyłam samo bez kremu na wierzch a rano wstałam z cerą jak papier ścierny Bo to serum samo słabo nawilża. Teraz się ratuję Ziają Calmą i już lepiej jest. I jeszcze w kąciku ust mam bolący zajad
Stary 2008-10-19, 08:52   #4022
majula
Zakorzenienie

ja tez na nogach bo synek wtsaje ok 8 ja uzywam serum z ori i musze powiedziec ze jest super musze nalesc cos na zmarszczki mimiczne co polecicie ale cos super? juz dawno nie mialam opryszczki oj zebym nie wywolala wspolczuje jej
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 09:41   #4023
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Ja szczerze mówiąc za JT nie przepadam, ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby
No baa

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
witam na tym watku i tez uwazam sie za maniaczke kosmetykow mam duza reklamowke kosmetykow wiem jestem uzalezniona dzisaj zreszta tez sobie kupilam pozdrawiam
Witamy

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Kiedyś wcale nie używałam maseczek, uważałam to za stratę czasu
Ja muszę się przyznać bez bicia że niepamiętam o maseczkowaniu

Jeszcze jak kupie sobie maseczkę w saszetce to użyję..te saszetki mnie jakoś przyciągają Ale maseczek w tubce nie wygrzebie za chiny.. Teraz mam taką z avonu z liśćmi z oliwek i coś tak.... Duża tubka ..starczy mi chyba do emerytury

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jesteście dumne??
no jasne
Cytat:
. Na zimę najlepsza jest u mnie biolipidowa Calma z Ziaji - dzięki niej nie mam skóry podraznionej ani ściągniętej od wiatru, mrozu, śniegu.
mnie ten kremik własnie interesuje... ale zawsze jak mam kupić kremik biolipidowy to coś innego wcześniej wpadnie mi w łapki
Teraz też.. mam tyle tych kremów że nie ma co liczyć na biolipidowy w tym roku

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
ja tez na nogach bo synek wtsaje ok 8 ja uzywam serum z ori i musze powiedziec ze jest super musze nalesc cos na zmarszczki mimiczne co polecicie ale cos super

używasz tego serum z algami?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 09:45   #4024
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
No baa

Witamy

Ja muszę się przyznać bez bicia że niepamiętam o maseczkowaniu

Jeszcze jak kupie sobie maseczkę w saszetce to użyję..te saszetki mnie jakoś przyciągają Ale maseczek w tubce nie wygrzebie za chiny.. Teraz mam taką z avonu z liśćmi z oliwek i coś tak.... Duża tubka ..starczy mi chyba do emerytury

no jasne

mnie ten kremik własnie interesuje... ale zawsze jak mam kupić kremik biolipidowy to coś innego wcześniej wpadnie mi w łapki
Teraz też.. mam tyle tych kremów że nie ma co liczyć na biolipidowy w tym roku

używasz tego serum z algami?
nie tego z hydra energy
Stary 2008-10-19, 10:01   #4025
zizou
Zakorzenienie

TZ oglada w sypialni F! i mnie obudzil
przychodza dzis do nas znajomi i pasowaloby w koncu zrobic z siebie czlowieka. na szczescie podcczas chorowania cera mi sie uspokoila [ale przez te trzy dni nie szczedzilam jej maseczek ] i moze nawet podklad bedzie ladnie na mnie wygladac? pory z nosa i przynosa zniknely a to byl moj najwiekszy problem.

zgubilam maseczke nie wiem gdzie jest moja ukochana peel off na zaskorniki. a mialam jeszcze ponad pol tubki

mysle, kogo naciagnac na perfumy. M. sie nie da, pozostaja dziadek i ojciec. obydwaj maja powody, zeby odkupic swoje winy

w tym tygodniu chyba w koncu zobacze mojego robaczka kochanego. ostatnio bylam chora to nie moglam do niej zagladac ale jak teraz wpadne to sie od niej nie odkleje
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 10:22   #4026
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze jak kupie sobie maseczkę w saszetce to użyję..te saszetki mnie jakoś przyciągają Ale maseczek w tubce nie wygrzebie za chiny.. Teraz mam taką z avonu z liśćmi z oliwek i coś tak.... Duża tubka ..starczy mi chyba do emerytury[/COLOR]
Ja mam jeszcze z 1/4 tubki tej błotnej z minerałami Morza Martwego i chyba zużyję ją na ciało, bo termin ważności się kończy a na twarz mi nie zejdzie, bo jest bardzo wydajna.
Ja generalnie saszetkowych maseczek nie lubię, bo 1 saszetka to zwykle za dużo na raz a za mało na 2 razy Np. maseczka nawilżająca Under 20(jedna połówka, bo są zawsze w dwupaku) wystarcza na 2-3 razy a z kolei zielona glinka Bielendy starcza tylko na raz i jej ilość jest idealna na pokrycie twarzy. Nic nie zostaje.
Nie mniej jednak saszetki faktycznie szybciej się zużywa niż tubki
Stary 2008-10-19, 10:23   #4027
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, nie MUF - Light On (cy cuś) Deborah. Z tego nawet nr 0 czy 1 był za ciemny, więc każda saszetka a teraz opakowanie ląduje u siostry lub bratowej a nie chciałam brać w ciemno, na podstawie kiepskiego wzornika, któregoś z podkładów MUFu, bo dość mam tych wpadek kolorystycznych - a straszną mam ochotę na ten mocno kryjący z korektorem
True Match dalej nie ruszony przez ostatni tydzień mam wysyp, do tego sucha skóra... eksperymentowałam tylko z pędzlowym Bourjois ale mam wrażenie że jest za ciemny i nienaturalnie odcina się od szyi, oddam bratowej. Medium MK jest na razie moim hitem, szczególnie jeśli skóra jest dobrze nawilżona i niepodrażniona - nieźle kryje, długo się trzyma, dobrze stapia się ze skórą
Dzięki za odpowiedź
Właśnie ten wzornik to jakiś żart, wg niego wszystkie odcienie są dla mulatek, a Meariel o ile dobrze pamiętam, wspominała, że MuF ma odcienie dla bladolicych (choć bladolice to pojęcie względne, dla mnie ktoś kto używa np. najjaśniejszych odcieni podkładów wysokopółkowych bladolicy nie jest ).
Trzeba będzie wykrzesać chwilkę i zajść do GC w końcu
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 12:24   #4028
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Hosenko, nie napisałaś mi jakich rozświetlaczy się pozbywasz.
Oj, przepraszam - PanStick Shimmer MF (już Gayenka zaklepała ) i Asia Glam Essence

Cytat:
Ano
Cytat:
no jasne

Nie wiem co się ze mną dzieje - wypatrzyłam za to kolejne szminki w Avonie które bym chciała Zrobię dziś przeglad moich szminek i błyszczyków, bo mam ochotę "odświeżyć" swoją kolekcję w tej kwestii

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 12:29   #4029
karolina1985
Zakorzenienie

Miałam zrobić duże zakupy włosowe dopiero za jakiś czas,ale tak mnie dziś naszło,żeby zamówić coś z Matrixa Miałyście/macie coś i polecacie/odradzacie?
Chodzi mi głównie o szampony i odżywki,bo w kwestii masek pozostanę jednak wierna Lorealowi Prof. Kuszą mnie amplify i biolage

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 13:00   #4030
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Miałam zrobić duże zakupy włosowe dopiero za jakiś czas,ale tak mnie dziś naszło,żeby zamówić coś z Matrixa Miałyście/macie coś i polecacie/odradzacie?
Chodzi mi głównie o szampony i odżywki,bo w kwestii masek pozostanę jednak wierna Lorealowi Prof. Kuszą mnie amplify i biolage
Karolina, nie wiem co prawda jakie masz włosy ale polecam całą serię Matrix Biolage nawilżającą, zwłaszcza balsam (odżywka) i spray nawilżający, cudo na splątane i suche włosy
Stary 2008-10-19, 13:14   #4031
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem skuszona na Amplify po opinii Mai w wątku pielegnacyjnym
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 13:16   #4032
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Karolina, nie wiem co prawda jakie masz włosy ale polecam całą serię Matrix Biolage nawilżającą, zwłaszcza balsam (odżywka) i spray nawilżający, cudo na splątane i suche włosy
No tak, w sumie przydałoby się napisać jakie mam włosy Cienkie,długie i farbowane. Skłonne do puszenia i falowania, dość szybko klapną i przetłuszczają się u nasady. Nie są splątane,ale nawilżanie zawsze się przyda
Chyba wezmę amplify i ten biolage nawilżający Nie są drogie i wezmę mniejsze pojemności,więc nawet jak mi nie podpasują to nie zmarnują się.Dzięki

Organzzo ja z tego samego powodu zaczęłam myśleć w ogóle o Matrixie

Stary 2008-10-19, 13:31   #4033
isa666
Zakorzenienie

Karolinko a skąd będziesz zamawiać Matrixa, z Allegro czy z jakiejś stronki? Chyba mam podobne włosy do Twoich: farbowane, cienkie, puszące się...i też po 1 dniu u nasady są tłuste i muszę je codziennie myć.
Stary 2008-10-19, 13:39   #4034
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinko a skąd będziesz zamawiać Matrixa, z Allegro czy z jakiejś stronki? Chyba mam podobne włosy do Twoich: farbowane, cienkie, puszące się...i też po 1 dniu u nasady są tłuste i muszę je codziennie myć.
Z Allegro Ja myję co drugi dzień,ale i tak nienawidzę tegoTo przez to,że są długie i absolutnie nie mogę pozwolić im samym schnąć,obowiązkowo suszarka i gruba szczotka do modelowania a to zajmuje sporo czasu
Myję zawsze wieczorem i cały następny dzień,noc i pół następnego są ok,dopiero pod koniec drugiego dnia zaczynają się przetłuszczać.Gdybym jednak zostawiła je bez mycia na kolejną noc to byłaby katastrofa
Generalnie nie służy im zbyt częste szczotkowanie i dotykanie rękami-wtedy wiadomo przyśpiesza to produkcję sebum i szybciej się przetłuszczają

Stary 2008-10-19, 13:47   #4035
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Z Allegro Ja myję co drugi dzień,ale i tak nienawidzę tegoTo przez to,że są długie i absolutnie nie mogę pozwolić im samym schnąć,obowiązkowo suszarka i gruba szczotka do modelowania a to zajmuje sporo czasu
Myję zawsze wieczorem i cały następny dzień,noc i pół następnego są ok,dopiero pod koniec drugiego dnia zaczynają się przetłuszczać.Gdybym jednak zostawiła je bez mycia na kolejną noc to byłaby katastrofa
Generalnie nie służy im zbyt częste szczotkowanie i dotykanie rękami-wtedy wiadomo przyśpiesza to produkcję sebum i szybciej się przetłuszczają
Ja się zapytam kuzynki fryzjerki, czy gościu, który jej dostarcza artykuły fryzjerskie ma coś z Martixa, może bym się skusiła na coś
Ja muszę myć moje codziennie rano, bo umyte i wysuszone wieczorem następnego dnia przy czole są już tłustawe(bo ja się w nocy często pocę na twarzy, bo śpię nakryta kołdrą na głowę ) a jak pójdę spać w mokrych to rano są tak szorstkie i powykręcane, że nie idzie dojść z nimi do ładu Wyglądam jakby piorun walnął w szczotkę.
Szybciej jest jak rano je umyję i wysuszę, ale np. jak pracowałam i musiałam wstawać o 5 rano to myłam wieczór a następnego dnia musiałam je zaczesywać na gladko w kucyk i żelem ulizywać, bo inaczej nie mogłam z domu wyjść a o tak wczesnej porze mycie było zbyt męczące
Stary 2008-10-19, 13:54   #4036
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Na pewno będziesz zadowolona z tego setu A 17 dni to i tak dużo
Oj myślę, że będę, jestem już uzależniona od JT.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ice jak malo Ci wanilii w perfumach to powachaj sobie kenzo amour le parfum cudna wanilia, mocno przyprawowa i korzenna... dla mnie wanilia niemal idealna
Powącham, chociaż klasyczne Amour mnie nie porywają.

Cytat:
Czuję się skuszona. Bo mam splątane włosy i raczej z tendencją do bycia suchymi niż innymi, więc wychodzi na to, że to coś dla mnie. Szkoda, że na włosy przesadą byłoby na raz użyć więcej niż 1 szamponu, 1 maski/odżywki i 2 preparatów bez spłukiwania.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 14:48   #4037
zizou
Zakorzenienie

ice le parfum ma niewiele wspolnego z klasykiem w klasyku wanilia jest obrzydliwie slodka a w le parfum taka pazurzasta, ostra, przyprawowa potestuj, sa w sephorach ja czekam, az pojawia sie gdzies w sieci w zjadliwej cenie

nie mialam interentu przez kilka godzin i czulam sie, jakby mi odjeto reke
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 15:08   #4038
isa666
Zakorzenienie

Hosenko nie pamiętam dokładnie, ale chyba Ty pisałaś, że masz szampon z Avonu AT ten oczyszczający? Jesteś z niego zadowolona?
Podobają mi się jego opinie na KWC i tak sobie myślę, czy nie zamówić, bo może jakbym tak moim kłakom zafundowała porządne czyszczenie to może mniej by się przetłuszczały? Nie chcę z drugiej strony ich wysuszyć, ale tak raz na tydzień może warto by go stosować.
Stary 2008-10-19, 15:13   #4039
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko nie pamiętam dokładnie, ale chyba Ty pisałaś, że masz szampon z Avonu AT ten oczyszczający? Jesteś z niego zadowolona?
Podobają mi się jego opinie na KWC i tak sobie myślę, czy nie zamówić, bo może jakbym tak moim kłakom zafundowała porządne czyszczenie to może mniej by się przetłuszczały? Nie chcę z drugiej strony ich wysuszyć, ale tak raz na tydzień może warto by go stosować.
Mam go, paskuda Gayenka mnie skusiła Ale nie żałuję
Pachnie miętowo-eukaliptusowo, łatwo się spłukuje, włosy rzeczywiście są oczyszczone bo aż piszczą O dziwo, nie są sianowate ani matowe (jakoś szczególnie błyszczące tez nie ). Aby je zmiekczyć konieczny jetst balsam/odzywka ale i bez tego nie jest źle.

Warto spróbować

Instagram

Stary 2008-10-19, 15:18   #4040
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Mam go, paskuda Gayenka mnie skusiła Ale nie żałuję
Pachnie miętowo-eukaliptusowo, łatwo się spłukuje, włosy rzeczywiście są oczyszczone bo aż piszczą O dziwo, nie są sianowate ani matowe (jakoś szczególnie błyszczące tez nie ). Aby je zmiekczyć konieczny jetst balsam/odzywka ale i bez tego nie jest źle.

Warto spróbować
Dziękuję To chyba zaryzykuję
Miałam kiedyś z tej serii ten nabłyszczający 2 w 1 z odżywką i bylam zadowolona choć zawaliłam trochę, bo wzięłam to wielkie promocyjne opakowanie i nie mogłam go potem zużyć
Stary 2008-10-19, 15:30   #4041
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję To chyba zaryzykuję
Miałam kiedyś z tej serii ten nabłyszczający 2 w 1 z odżywką i bylam zadowolona choć zawaliłam trochę, bo wzięłam to wielkie promocyjne opakowanie i nie mogłam go potem zużyć
A ja ten nabłyszczający 2w1 uwielbiam, zawsze jest w domu - a wcześniej w wersji 3w1. Jest genialny i bardzo go lubię (tata też ) Mam spore zapasy w łazience, bo zawsze jak jest promocja a mi brakuje niewielkiej kwoty do wyższego opustu to zamawiam

Instagram

Stary 2008-10-19, 15:33   #4042
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Czuję się skuszona. Bo mam splątane włosy i raczej z tendencją do bycia suchymi niż innymi, więc wychodzi na to, że to coś dla mnie. Szkoda, że na włosy przesadą byłoby na raz użyć więcej niż 1 szamponu, 1 maski/odżywki i 2 preparatów bez spłukiwania.
Hehe, przepraszam że kuszę na odwykowym wątku, ale akurat ta seria jest wg mnie naprawdę warta zakupu, a już zwłaszcza ten spray. W tej chwili nie wyobrażam sobie rozczesania włosów bez niego, a rozczesywanie moich włosów po każdym myciu to dramat, jak to mówi moja mama: "płacz i zgrzytanie zębów"
Stary 2008-10-19, 15:54   #4043
karolina1985
Zakorzenienie

Na wątku rossmanowym jest już nowa gazetka. Nic mnie nie zainteresowało

Stary 2008-10-19, 16:22   #4044
majula
Zakorzenienie

jedyne co mi sie w niej spodobalo to husteczki dla synka do pupci a co do odwyku ja zrobilam liste co chce miec i nie moge kupic nic spoza tej listy bo inaczej siebie sama
Stary 2008-10-19, 16:29   #4045
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, przepraszam że kuszę na odwykowym wątku, ale akurat ta seria jest wg mnie naprawdę warta zakupu, a już zwłaszcza ten spray. W tej chwili nie wyobrażam sobie rozczesania włosów bez niego, a rozczesywanie moich włosów po każdym myciu to dramat, jak to mówi moja mama: "płacz i zgrzytanie zębów"
ten wątek odwykowym? to spore niedomówienie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 17:07   #4046
favianna
Zakorzenienie

Cytat:
mnie również jak dobrze...

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ten wątek odwykowym? to spore niedomówienie
Organzza ja bym też to nazwała sporą nadinterpretacją to odwykowanie tutaj
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 17:15   #4047
Hosenka*
Zakorzenienie

Majula, jestem pod wrażeniem daty zakończenia Twojego odwyku

Jesteś pewna co robisz??

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-10-19 o 17:52
Stary 2008-10-19, 17:37   #4048
Estella
Zakorzenienie

Jelonku MUF ma na pewno Compact Powder w bardzo jasnym odcieniu; warto wybrać się do perfumerii i obejrzec kolorystykę.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 17:41   #4049
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Majula, jestem pod wrażeniem daty zakończenia Twojego odwyku

Jesteś pewna na co robisz??
O rany faktycznie
Majula czego masz aż tak dużo, że odwyk taki długi? Zobaczyłabym chętnie Twoją kolekcję
Stary 2008-10-19, 17:42   #4050
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę przetestowac w końcu Hydreane Riche, próbkę mam już długo, ale jeszcze nie miałam kiedy. No i chciałabym próbkę tego balsamu mineralnego Vichy, może będzie mocniej nawilżał niż AT Riche.
3 dniowy test hydreane legere oblany- paskudnie się zwija- obojętne czy nałożę mało czy dużo a na dodatek zapchał mi całą brodę
Co jest godnego uwagi z lekkich aptecznych nawilżaczy?
Cytat:
A, błyszczyków dzielnie nie kupowałam, ale dosłownie mnie zasypały - wczoraj siostra dała mi pakiet 3 pełnowymiarowych JT, dziś te dwie miniaturki MUF i Deborah, niedawno jeszcze miniaturka Clinique wszyscy przeciwko mnie
A ja mam taka ochotę na 3 sztuki GlamShine 6h a tu jeszcze tyle długów do spłacenia
Mogę śmiało powiedzieć że październik to u mnie odwyk kolorówkowy- oprócz sprezentowanego jeża nie przybyło mi NIC
Cytat:
Czemu ja nie mam siostry???
Ech, ja mam 2 ale kosmetycznei zupełnie nie przydatne
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Noo.. Dostałam się. To znaczy dostałam się to za dużo powiedziane, ale powspinałam się trochę na eliminacjach i nawet nie było źle, ale ja i tak nie chciałam do innej grupy niż początkująca. Na razie.

W kinie było fajnie. Odstawiłam się nieźle i na ściance musiałam strasznie uważać, żeby się za bardzo nie zepsuć i nie upaprać cała tym białym proszkiem do rąk. Ale opłacało się, usłyszałam parę miłych słów. Miło było, no.
I wiecie co.. normalnie.. wygrałam w kinie płytę CD. Coś musi być w tej mojej dobrej passie..
To fajnie, że się dostałaś
Ja zawsze marzyłam o wspinaczce ale to nei na moje ręce, tyle już ćwiczę a poprawy nie widze
Faktycznie masz szczęście ostatnio, tak jak ja, tyle, że wciąż czekam na tę torebkę z JOYa, pisałam już maila i jutro napiszę do wszystkich adresów z gazetowej stopki
Gratuluję udanego wieczoru
Cytat:
I gdzie ja się na imprezę pomaluję, skoro łazienka będzie zajęta?
Ja wczoraj cały dzien sprzątałam- łazienkę i swoją pieczarę, matko jaki z emnie brudas i smieciarz A potem była impreza, całe szczęście, że później wyruszaliśmy niż zwykle. Po raz kolejny nie zrobiłam sobie misternego makijazu oczu bo się nei wygrzebałam, a miałam takie cudo w planach Impreza była świetna, towarzystwo tym razem w 100% regowe i 3 cudowne psiaki w tym jeden (podobno tak się nazywa) "wodołaz"- tożto jedno z najbardziej boskich stworzeń pod słońcem Chłopaki cudnie grali koncert a ja zaczęłam tańczyć tylko po 2 piwach a nie po 6 jak zwykle I w ogóle niedługo z panią ze sklepiku monopolowego przy błoniach będę na "ty"
Jak zwykle skończyło się potem drugą imprezą u kolegi (tego co ostatnio), rano kubica, fragment makłowicza - ślinka cieknie każdemu i chóralne "P. dzwoń po pizzę"
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Ale kochana nic minie musisz dawac ja po prostu kocham gruszki a ze ty tez kochasz to pomyslalam ze sie podziele
Ależ ja wiem, ż enie muszę, ja CHCĘ!!
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
na szczescie podcczas chorowania cera mi sie uspokoila
Moja się uspokaja przy gorączce, szkoda tylko, że tak rzadko ją mam
Cytat:
Dla mnei też nic
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości