![]() |
#31 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Kosmetyki za coś mi potrzebnego
Hej. Ja jednak rezygnuję.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
[quote=Mektarynka;9277786]
Garnier Podstawa pielęgnacji krem pod oczy, nowy 15ml link Garnier Essentials sk. wrażliwa/sucha, wyciąg z róży, 50ml, nowy Aquolina fragolina di bosco peeling poziomkowy, 100ml może coś u mnie ?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Aquolina fragolina di bosco peeling poziomkowy, 100ml *
Oriflame Milk&Honey żel pod prysznic i do kąpieli, tuba 200ml, nowy klik Milky Powder – czekoladowy proszek do kąpieli, użyty raz, z drewnianą łychą, 280g. paletka Truly Diva nr 02, z pacynką, (róże/brązy) C-Thru Amethyst, tester bez korka, 35/75ml (wyprod. 19.01.06) klik? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poczytałam o kremiku i mam obawy czy nada się pod oczy mojej mamie (bo ja kremik dla siebie mam ![]() z nowego wątku podoba mi się glitter mac jestem chętna ![]() Cytat:
![]() Nie ma problemu, pozdrawiam również ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może coś u mnie za coś z tych rzeczy?
-podkład Colour Copy nr 0 (jasny), cera sucha/wrażliwa -Milky Powder – czekoladowy proszek do kąpieli, użyty raz, z drewnianą łychą, 280g. -Aquolina fragolina di bosco peeling poziomkowy, 100ml * -Oriflame Milk&Honey żel pod prysznic i do kąpieli, tuba 200ml, nowy klik -Garnier Essentials sk. wrażliwa/sucha, wyciąg z róży, 50ml, nowy -Garnier Czysta Skóra, żel oczyszczający z cynkiem, ważny do 2011r., 200ml * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Fotki spódniczki się nie załadowały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Spódniczka nie w moim stylu, a może masz jeszcze jakieś kosmetyki po za wątkiem?
Chętnie oddam buty i branzoletki za kosmetyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie wybierzesz nic za buciki i bransoletki z kosm. z wątku? ![]() Cytat:
1. Blue Rush woda toaletowa 30ml NOWA dla mężczyzn 2. lakier do włosów 3. mydełko milk&honey 4. scrub do stóp abruz i jakieś probeczki z tym, że proszek i scrub mogą zostać wymienione podczas innej wymianki, więc na razie nie mogę obiecać, że są do wzięcia |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, chyba że masz coś poza wątkiem
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
To moze płyn|żel do kąpieli Aquoliny za peeling poziomkowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Giordani White wymienie tylko na podane przeze mnie wody. Niestety nic. Pozdrawiam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak bedzie już coś wiedziała co z kosmetykami które mnie interesuja daj znać czy masz jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie wczoraj w sprawie kosmetyków;mogłabym Ci oddać piankę,tabletki ze skrzypu i peeling biodermy-z tym,że już go powoli zaczęłam zużywać do ciała,więc jest dużo mniej niż połowa(jakoś strasznie ciężko mi jest ocenić zawartość tych wszystkich nieprzejrzystych tubek
![]() Z Twojego wątku zainteresował mnie peeling aquoliny i puder do kąpieli,ale obie te rzeczy z osobna wydają mi się zbyt wartościowe;no,chyba,że jakaś tylko odsypka z tego? Wchodzi w grę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Garnier Podstawa pielęgnacji krem pod oczy, nowy 15ml link Aquolina fragolina di bosco peeling poziomkowy, 100ml * Oriflame Milk&Honey żel pod prysznic i do kąpieli, tuba 200ml, nowy klik Milky Powder – czekoladowy proszek do kąpieli, użyty raz, z drewnianą łychą, 280g. C-Thru Amethyst, tester bez korka, 35/75ml (wyprod. 19.01.06) klik Extraordinary 15/30ml wersja ze złotym pyłem (wyprod. 07.11.06) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuja mnie nowe szampony elseve
400mlvolume i 400ml z miodem królewskim odzywki elseve rozowa i żółta ale to za mało za to co wymieniłas moze masz cos jeszcze z mojej listy?
![]() |
#51 | |||
Wtajemniczenie
|
Który to konkretnie żel? z nugatem/wisnią/babeczką/...?
Które próbeczki z tych co wczesniej wymieniłam mają atomizerek? Miniprodukty do wlosow i micel mam poza watkiem i moglabym wymienic (tylko caly czas kombinuję na co ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
sprawa proszku i peelingu jest w negocjacjach |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Zucchero a Velo.A próbki tak jak pisałam słonika moze być z atomizerkim(ok 1,5 ml ale jeszcze sprawdzę-tylko to nie firmowa)
i z innych tylko: -Amouage Ciel Pour Femme,firmowa z kartonikiem i atomizerkiem,ciut większe pół z 2 ml; -AdP Blu Mediteraneo,Arancia,firmo wa,atomizer-malutko zostało -firmowa DKNY Be Delicious Donna Karan(zielone jabłko)z małym ubytkiem z 1,5 ml chyba-sprawdzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wspminalaś o dkny delicious night, czy ona ma atomizer? (zielone jablko znam ) lub inne z rozpylaczem? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Mam babeczkę z wanilią,też nowy,wprawdzie nie miałam zamiaru oddawać ale za poziomki chyba się skuszę.
Ta próbka nowej Donny jest bez atomizerka,z sephory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic.
Pozdrawiam ciepło ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
A masz w ogóle coś jeszcze po za wątkiem szukam jakiegoś zapachu słodkiego, świeżego . Może być sredniopółkowy.
Z rzeczy z watku podoba mi się Aquolina fragolina di bosco peeling poziomkowy, 100ml * Oriflame Milk&Honey żel pod prysznic i do kąpieli, tuba 200ml, nowy klik Milky Powder – czekoladowy proszek do kąpieli, użyty raz, z drewnianą łychą, 280g. Deborah (zużycie określę na życzenie) paletka limitowana, bez pacynki, z wymianki C-Thru Amethyst, tester bez korka, 35/75ml (wyprod. 19.01.06) klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zel babeczka + atmizerkowy słoń i + dekanty: escentric, dkny night, etro/etra + amouage ciel za peeling aquolina + fr. hypoalergiczny micel (ubytek jak poprzednio) + nowe dessange_serum na końcówki 30ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
peeling jest w negocjacjach z Zielona30, jeśli do wymianki nie dojdzie, to wtedy mogę go oddać żel oriflame, cienie deborah i c-thru są wolne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.