|
|
#1501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ++Mangowy wątek:D++
Tak, Bokura była świetna. Zna ktoś może jeszcze takie melodramaty?
![]() A ja wam polecę jedno anime. Nazywa się Yamato Naseshiko Schichi Henge (Perfect girl evolution). Oglądał ktoś może? Klimat podobny do Ouran High School Host Club. Uśmiałam się jak nigdy. ![]() Online na kreskowki.fani.pl
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
|
|
|
|
#1502 | |
|
Raczkowanie
|
Byousoku 5 cm, Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora, Ef - a tale of memories
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio mam czas tylko na czytanie od nowa Saiyuki
|
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio mam czas tylko żeby przeczytać od nowa Saiyuki
|
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie, na tle Ouran nie jest aż takie fajne, ale dawno nie widziałam czegoś podobnego do tego anime, więc fajnie było to obejrzeć.
![]() Dzięki za polecenie tych anime.
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
|
|
|
|
#1506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno Special A też jest w tych klimatach, ale nie oglądałam więc nie potwierdzę ![]() Ja sobie za to zafundowałam kilka odcinków Itazura no Kiss i powiem szczerze, że czegoś tak schematycznego i irytującego dawno nie widziałam. Główna bohaterka jest chyba najbardziej beznadziejną postacią jaką znam. Nie zabierajcie się za to coś nawet jakby dopłacali |
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
Macie może dziewczyny jakies fajne anime na kompie? Jakieś komedie, komedie romantyczne, czy inne?
|
|
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
Tylko te najbardziej znane [z braku czasu dawno nie sciagalam nowosci] Chobits, GitS, Haibane Renmei, FMA, Hellsing, Samurai Champloo... ogólnie w tej tematyce
Polecam Haibane ^^^
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie teraz odświeżam Fushigi Yuugi
Lubię bardzo.
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
A o czym jest Haibane i Fushugi Yuugi? Jakie gatunki?
|
|
|
|
#1511 |
|
Raczkowanie
|
Haibane to anime o aniołach, ale w trochej innej konwencji, skyrzydła wyrzynają się w bólu i krwi, aureole piecze sie w piecu, jest pokazane takjakby zycie po smierci, strasznie lubie to anime! Gatunek raczej dramat...
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/...renmei/rec/116 Fushigi to anime z gatunku shojo, jedna dziewczyna i kilku przystojnych facetow przeciwko swojej przyjaciolce i jej kilku przystojnych facetow xD http://anime.tanuki.pl/strony/anime/...-yuugi/rec/124 |
|
|
|
|
#1512 |
|
Raczkowanie
|
Fushugi Yuugi to romans fantasy (współczesna nastolatka za sprawą książki trafia do starożytnych Chin i staje się główną bohaterką tejże książki, oczywiście pojawia się bohaterski bishounen a nawet kilku...
kaja1914 mnie uprzedziła:P Edytowane przez judi87 Czas edycji: 2008-10-29 o 17:35 |
|
|
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam ^^; ale za to Ty opisałaś o wiele lepiej Fushigi ^^;to taka zawila historia, że nie bardzo wiedzialam co napisać, zeby nie powiedziec za duzo xD Nie lubie romansow, ale Fushigi oj lubie : D
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
Oj, zachęcacie mnie. Chyba zacznę niedługo oglądać to anime.
|
|
|
|
#1515 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio pojawily sie 2 interesujace pozycje: Kurozuka - silnie nawiazujace do japonskiej tradycji - zwlaszcza teatru Noh. Org`s box - sledztwo w sprawie morderstwa mlodych dziewczat w latach 50' ubieglego wieku. Klimat jak z oni-sama e i design clampa. Historia o kilka klas lepsza niz code geass
Wymianka Edytowane przez nri Czas edycji: 2008-10-30 o 17:06 |
|
|
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
Odświeżam wątek, bo długi weekend i trochę czasu na anime
Obejrzałam dzisiaj Paradise Kiss i żałuję, że dopiero teraz, bo całkiem przyzwoity romansik GeorgeW planach mam jeszcze Grobowiec świetlików. Może jeszcze jakieś ciekawe(mniej znane) tytuły polecacie? Mam ostatnio potężny głód na anime ![]() Zabieram się za Mouryou no hako
Edytowane przez judi87 Czas edycji: 2008-11-09 o 22:37 |
|
|
|
|
#1517 |
|
Raczkowanie
|
A ja własnie zassałam całą Mange Fruits Basket i dzis chce ja przeczytać. Czytałam kiedys pare tomów, obejrzałam Całe anime i miałam łzy - tak tak Kaha sie bardzo wzrusza
Ale to było w gimnazjum No lece na zakupy a potem czytać czytać i jeszcze raz czytać ![]() Ps. Jak kupie sobie wreszcie Nokie to bede mogła czytać na nudnych wykładach mange Lubie nowinki technologiczne Przyjemne z pożytecznym.Ps2, Bardzo miło, że wątek został odświeżony BRAVO! ![]() ![]()
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
nowy rozdział FMA, ciekawe... hohenheim (zabijcie ale nie wiem jak to się pisze) wkracza do akcji, fiu fiu...
a w BLEACH standard - już 3 odcinki poświęcone biuściastej pani arrancar i walce z Szayzelem, gdzie przez pół odcinka postacie 4 planu stwarzają bardzo 'komediowy' nastrój ciekawe czy po tym wątku to już koniec, czy bleach rozpędzi się jak naruto
|
|
#1520 |
|
Rozeznanie
|
a ja skończyłam oglądać Ouran High School Host Club i Perfect Girl Evolution. Moje wrażenia? Bardzo przyjemne serie, w niektórych momentach śmiałam się niemal do łez. Niestety, w PGE zupełnie rozczarowało mnie zakończenie. Nie wie ktoś czy szykuje się 2 seria?
Niedługo zabieram się za Lovely Complex, a potem za Toradora!, niestety nie ma jeszcze wszystkich odcinków, a nie lubię oglądać z kilkudniowymi przerwami pomiędzy epizodami
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie szukam czegoś podobnego do tych dwóch superserii - OHSHC i PGE. Ktoś widział coś podobnie śmiesznego?
Lovely Complex oglądałam. Genialne, także świetna komedia.
|
|
|
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
Jakby ktoś chciał, mam do wymiany trzy pierwsze tomy mangi "Brzoskwinia"
![]() może ktoś poszukuje? Ja kiedyś się tym pasjonowałam, ale mi przeszło :P |
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety mam.
A nie macie czegoś jeszcze na sprzedaż?
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
manga jeszcze wychodzi, mozna poczytac w necie skanlacje ^^ zakonczenie anime jak dla mnie troche na sile, ale wzruszajace bez watpienia
|
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Raczkowanie
|
Ma ktoś może w swoich zbiorach anime Special A? Lub może wiecie gdzie można je obejrzeć online?
|
|
|
|
#1526 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek wreszcie doszedł 1 tom Imadoki po niemiecku
![]() Już przeczytałam kiedyś całą tą serię (5 tomów) i bardzo ją lubię to sobie kupiłam aby mieć swoją. Tylko kurcze, nie umiem zbytnio dobrze niemieckiego...to średnio rozumiem. Ale się trochę przynajmniej douczę
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
Niestety na kreskowki.fani.pl nie działa. Komuś musieli usunąć konto na veoh i nic nie ma.
![]()
|
|
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
rzeczywiście : /
a ja jestem w trakcie zapoznawania się z Full Metal Panic!, jak narazie średnio na jeża mi sie podoba, troche przereklamowany tytuł... |
|
|
|
|
#1530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak narazie niesamowicie pozytywne! Wciągająca seria ![]() Co do Special A to tu powinno być http://anime-online.info.pl/articles.php?article_id=109 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

Lubię bardzo.

Obejrzałam dzisiaj Paradise Kiss i żałuję, że dopiero teraz, bo całkiem przyzwoity romansik