|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zadomowienie
|
Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II
Teraz mam chwilową przerwę na ćwiczenia, ale jak wrócę do zajęć, to na pewno nie będzie do a6w. Męczy mnie to, i wolę zwykłe serie brzuszków, które ćwiczymy na zajęciach i które można samej robić w domu. Efekty już jakieś są, ale nadal za mało i myślę, że uporam się z nadmiarami na brzuchu do wakacji bo na te nie było szans.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
ojj ja też niecierpię a6w :P Wolę 8 minute abs
![]()
#2223 |
Zadomowienie
|
Zresztą kiedys robiłam a6w i po połowie bardzo mnie to męczyło, męczył mi się bardzo kręgosłup, a efektów jakichs wielkich nie widziałam. Lepsze są swoje serie, albo ułożone z jakims instruktorem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
Rowek pośrodku fajny
![]() ![]()
#2227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam zdecydowanie mocniejsze mięśnie dzięki temu, ale żeby jakoś powalająco wyglądał to raczej nie. Tutaj do odsłonięcia aeroby plus dieta. Ale cieszę się z wytrzymałości mięśni pomaga mi to na siłowni ![]()
![]() |
#2229 |
Zadomowienie
|
Dobra, to ja teraz proszę o cenę boczków i brzucha. Widać jakieś różnice ? Skala czasu nie jest duża, ale chyba efekty jakieś tam widać. Plissss o komentarze dla dalszej motywacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zadomowienie
|
tak w zasadzie to nie wiem ile cm poszło, porobiłam tylko foty i trochę żałuję, że sie nie pomierzyłam. Schudły mi też bardzo uda i pośladki, ale wiem, że w pupie zgubiłam jakieś 5 cm. Najlepsze jest to, że jak patrze na te foty to wydaje mi się, że efekt jest mały, ale może tylko dlatego, że patrze na swój brzuch i boczki codziennie, a co obce oko, to jednak obce. Teraz muszę przeczekać choróbsko i chcę się znowu porządnie wziąść za ćwiczenia, żeby pozbyć się złogów tłuszczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj widać efekty. Mam podobną budowę do Twojej. I boczków cięzko jest mi się pozbyć.
![]() |
#2232 | |||||
Rzabbocop
|
Bardzo ładny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zadomowienie
|
Apiska, zgodnie z jakimiś tam wyliczeniami, kalkulatorami obwodów itd. wychodzi na to, że podlegam pod otyłość brzuszną, zresztą wystarczy popatrzeć na moja mamę, i na moje fałdy i wszystko jasne. Mam małą różnicę między talią a obwodem bioder, ale jak popracuje nad tym, to może wrócę do formy z kiedyś
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Przyczajenie
|
To mój brzuch z profilu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zadomowienie
|
no dobra, to ja odpadam, takiego to już na bank nie będę mieć, płaściutki aż miło popatrzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Przyczajenie
|
Polecam a6w, naprawdę widać efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zadomowienie
|
nie nie, a6w zdecydowanie nie jest dla mnie. Wracam po chorobie do swoich ćwiczeń na brzuszek, a potem na basen i fitness
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Raczkowanie
|
Zmotywowałyście mnie swoimi brzuszkami
![]() Od jutra zaczynam a6w ![]()
#2239 |
Zadomowienie
|
no to trzymamy kciuki za ukończenie no i efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Raczkowanie
|
No tak przeleciałam sobie ten wątek i tak sobie myslę, że pisze tu wiekszosc dziewczynek tzn. nastolatek. Pokazujecie swoje chude brzuszki nazywajac je "grubymi" itp. jakos nie widzialam tu zadnej z grubym czy tlustym brzuchem. A niektore to wręcz wychudzone i straszne np. rubbygirl! Dziewczyny nie rozumiem dlaczego majac ładne szczuple brzuszki ciagle sie odchudzacie i jedna drugiej zazrosci ze tamta wiecej cwiczy czy mniej je. Rozumiem jezeli ma sie co zrzucic! Zaloze sie ze zadna z dziewczyn ktorej nie podoba sie wlasny brzuch nie zamiesci tutaj jego zdjecia. Po prostu chcecie zeby ktos potwierdzil ze macie ładny brzuszek i tyle. A ja moze nie jestem taka chuda jak wy i mam troszke za duzo tu i owdzie ale za bardzo nie przejmuje sie tym i nie zarzekam, że juz nic dzis nie jem albo zaczynam cwiczyc do upadlego. Akceptuje swoj wyglad (brzuch tez) uwazam ze bez sensu odmawiac sobie wszystkiego i tak sie poswiecac dla wygladu (chyba ze ktos lubi). Pomyslcie o tym jak bedzie naprawde potrzeba np. po ciąży. Ja 17 grudnia 2006 r. urodzilam synka i w ciazy przytyłam 14 kg. Ale chyba wszystko zalezy od genow bo moj brzuch wyglada ok po tych niecalych 2 latach. Nie wstydze sie wiec pokazuje:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2242 |
Zadomowienie
|
Ninusia, jeśli masz taki płąski brzuch po ciąży, to ja go mogę tylko zachwalać. W dodatku masz kolczyk, ja bvm się na to nie odważyła, bo mam fałdy i tylko paskudnie by to wyglądało. Widać zresztą niezłe zaokrąglenia u mnie i narazie się tym nie przejmuję, chcę z tym zwyczajnie powalczyć. Zamieściłam foty, żeby ktoś ocenił, czy po kilku miesiącach ciężkiej jakby nie było pracy widać jakieś efekty, a jednak opinia obcej pary oczu jest bardziej mobilizująca niż hasło własnego faceta, który powie na odczpnego że widać różnicę. Raz jeszcze gratuluję płaskiego brzuszka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Rzabbocop
|
Widać już na pierwszych dwóch fotkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Raczkowanie
|
a to jest moj brzech. nie narzekam specjalnie na niego ale bywalo lepiej i niestety dolna czesc mi odstaje. dawniej gdy uprawialam sport codziennie nie mialam takich klopotow teraz chodze na fintess 2-3 razy w tyg i takie sa efekty.
czy mozecie mi polecic jakies specjalne cwiczenia tylko na dolne partie miesni brzucha?? i ew ile powtorzen i w ilu seriach mam je robic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Z boku mój wygląda podobnie, ale z przodu...porazka, bo boczki odstają
![]()
#2246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nawiązując do wypowiedzi cytrynowa88 to widać doskonale, że brzuch rubbergirl nie jest wychudzony tylko wytrenowany. ![]()
![]() |
#2247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak jak wyzej, o brzuchu rubbergirl nic nie napisalam.
![]() |
#2248 |
Zadomowienie
|
unusual, brzuszek ładny, taki wytrenowany, może poćwicz nożyce i unoszenie nóg z pośladkami, tak żeby spinać tą dolną część ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Klaterina- gratuluję wspaniałych efektów!!! Podziwiam silną wolę i wytrwałość. Oby tak dalej. Twoj brzuszek wygląda teraz świetnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
do stwierdzenia świetnie mu jeszcze bardzo daleko, ale dzięki za budujące słowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.