![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybór auta - 5 opcji..
Teraz zauwazylam, ze faktycznie tablice rejestracyjne sa widoczne na zdjeciu... zdecydowanie nie polskie, a jak samochod jest zarejestrowany w Polsce wtedy blachy tez ma polskie... przynajmniej mi sie tak kojarzy... chyba, ze cos sie zmienilo w temacie, albo zdjecie bylo robione przed rejestracja.
Tutaj jest o rejestracjach franc. http://pl.wikipedia.org/wiki/Francus..._rejestracyjne Ja F tam nie widze na zdjeciu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjęcia może były robione przed rejestracją. edit: pomogę - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5852874 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic nie pisze czy jest bezwypadkowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Widze, ze wybor zmienia sie jak w kalejdoskopie
![]() Wg mnie co nowka to nowka, no chyba ze mozesz sobie pozwolic na spelnianie nie do konca rozsadnych kaprysow ![]() Oczywiscie to moja subiektywna opinia, ale jakbym miala 40 tys to bym wybrala cos z tego ![]() http://www.nowe.mojeauto.pl/konfigur...rt,189783.html auto rzadko spotykane na naszych drogach, fajny design, jakis ladny kolorek i wymiatasz ![]() http://www.nowe.mojeauto.pl/konfigur...ce,184767.html Nowa Ibiza, ale premiera dopiero 2009 ![]() http://www.nowe.mojeauto.pl/konfigur...ra,190468.html Chyba juz padla ta propozycja, taki miejski samochodzik. http://www.nowe.mojeauto.pl/konfigur...ce,183401.html Dacia wizualnie mi sie podoba, niestety o tej marce nic nie wiem. http://www.nowe.mojeauto.pl/konfigur...se,196022.html A moze nowe Aveo? ![]() Dobra, juz nie zanudzam skoro i tak pewnie sie skonczy na kabriolecie ![]()
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Już znalazłam
![]() ![]() ![]() Tadaaam, drogie Panie..... FIAT 500 ![]() Chyba biały! Tego mi było trzeba ![]() Te klameczki... Ta biala deseczka...... Dziękuję Wam ślicznie za opinie ![]() Co sądzicie o tym wyborze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Pomysl swietny! Mi sie to autko naprawde podoba. No i charakterne jest nie jakies oklepane i opatrzone.
A juz wybrane czy szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
łoł, co chwila inny samochód
![]() a te fiaty osobiście mi się nie podobają ![]() ![]() ![]() nie wiem jak się nim jeździ, ani czy jest godny polecenia bo nikt ze znajomych nie ma, może warto wejść gdzieś na forum samochodowe i poczytać coś o tym autku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzeniona Zmorah
|
Chcialabym sie przywitac, jestem nowa na forum paznokciowym i wlasnie postanowilam zabrac glos w tym jakze tematycznym watku. Witajcie wizazanki.
Ja osobiscie polecilabym Ci Paula VW Polo. Nowy w cenie ok. 40 tys. Sama jezdze juz drugim, teraz najnowszym modelem, przesliczny, a wczesniej przez 8 lat na spolke z mama starszym typem. Nigdy nam sie nie zepsol, oprocz wymiany szybko zuzywalnych czesci, nie mialysmy z nim zadnych problemow, a przezyl duzo, zwlaszcza ze mna, gdyz byl moim pierwszym autkiem po zdaniu prawa jazdy, nie bylam zbyt dobrym kierowca na poczatku i zarzynalam go ile wlezie, a on nic sobie z tego nie zrobil. Rowniez po kilku stluczkach karoseria byla bita, ale wytrzymala do konca, bez sladow rdzy. A autko nawet nie bylo garazowane. Nie pali zbyt duzo, w normie, silniki rozne do wyboru. Samochod kompaktowy ale bardzo pojemny. Chcialam jeszcze powiedziec, ze ogolnie niemieckie marki takie jak VW czy Audi przez wielu sa uwazane za najlepsze na swiecie pod wzgledem techniki i wytrzymalosci. Pierwsze polo zostalo sprzedane na rzecz jego mlodszego brata z potrzeby zmiany wynikajacej ze znudzenia i checi sprobowania czegos nowego, bo technicznie to podejrzewam, ze samochod bedzie nie do zdarcia jeszcze pare ladnych lat. Nowka tymczasem niezle wymiata, wieksza moc, jest jeszcze piekniejsza, te kocie oczy, kolory, jezdze nia dopiero 2 miesiace, ale porownojac, to zupelnie inna bajka. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Hihi
![]() Jeszcze nie wybrane ale decyzja już chyba na 100% zapadła ![]() A to już coś ![]() Z początkiem tygodnia może polecę do salonu coś zaklepać. Albo jeszcze na przeceny poczekam.....!! Cytat:
Zewnętrze jeszcze do końca nie zdecydowałam ![]() Bo opcje ma śliczne!!- http://www.fiat.pl/index.php?pid=25&id_model=25 A opinii o nim jak na lekarstwo bo to kurcze nowinka... Witamy serdecznie chlebem i solą albo lepiej biorąc pod uwagę okolicznosci, lewarkiem i spryskiwaczem ![]() Dzięki ślicznie za opinię ale polo to zupełnie nie dla mnie - wielki przede wszystkim, 5drzwiowy, rodzinny.. a ja popierdółkę dla 1 osoby potrzebuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
opcje ma całkiem fajne, ogółem można powiedzieć, że jest ciekawy od strony technicznej - strona wizualna to już inna sprawa, bardziej indywidualna ![]() mam nadzieję, że jak już się na niego zdecydujesz to będziesz zadowolona ;p i oczywiście czekamy na zdjęcia Twojej bryczki ;p może tutaj coś poczytaj : http://www.autocentrum.pl/fiat/500/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Znam już na pamięć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() a jaki planujesz silniczek? ![]() hmm tutaj jeszcze forum znalazłam jakieś - http://www.fiat500.net.pl/ - może widziałaś.. albo raczej na pewno :P ale polecam takie fora już nawet po zakupie, wiele można się dowiedzieć o swoim autku ![]() http://www.fiat500.ja.pl/ tu też coś jest.. faktycznie ciężko o informacje na temat tego autka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Ojjj tak! Ja jestem jak najbardziej na TAK z Twoją decyzją
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
hmmmm tak czytam wasze opinie.....
a więc Panie ![]() ![]() ps. a najbardziej jestem ciekaw opinii Reny... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ja nie rena ale się wypowiem bo kiedyś byłam nim zainteresowana, więc tak jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to niewątpliwie przyciąga on wzrok i to bardzo
![]() ![]() ![]() Podsumowując auto od wizualnej strony, za taką cenę wolała bym kupić coś co nie jest Fordem i co jest dużo ładniejsze, a za tyle kasy na pewno coś się znajdzie ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie okropny.. nigdy bym takiego nie kupiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Street ka jest bardzo klimatycznym autkiem
![]() Capoman kupujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
hehehe wiesz czekałem min na Twoją opinie bo wszyscy wiemy
![]() ![]() czy kupuję.....chyba nie.....musiałbym zgłupieć i odrzucić swoje racjonalne rozważanie i ....zaszaleć. Chociaż nie powiem- jest to autko oryginalne i cos w sobie ma! ale to moje osobiste zdanie. Zresztą przy moim wzroście to pewnie dziwnie wyglądałbym w tym samochodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Capo bo Ka jest na prawdę fajnym autkiem! Sama bym z chęcią nim jeździła
![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Tylko nie 500 też go chciałam bo to takie małe kobiece autko ale stan techniczny szkoda gadac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzeniona Zmorah
|
Paula, przepraszam, niewiem jak zacytowac watek. Jesli chodzi o VW Polo, to rozumiem, ze przy Twoim zamilowaniu do tzw. piżdżikow, moze wydawac sie duzym samochodem rodzinnym. Jednak jest to male autko idealne dla kobiet, oczywiscie istnieja wersje rowniez trzydrzwiowe. Co do fiata 500, to takze dobry wybor, ale jeszcze mniejszy rozmiar. Jak na wypady w gory napewno nie spisze sie najgorzej, ale wieksze auto lepiej by sie sprawowalo, np terenowe idealnie
![]() duzych miast. Ale co kto woli... Ines, polecam z calego serca, moja stara polowka jezdzilam 8 lat, czyli byla kupiona w 2000 roku. Prosto z salonu. Jednak jego nowsza wersja nie jest juz taka nowa. Wprowadzony na rynek jakies cztery, piec lat temu. Mysle, ze spokojnie do zdobycia jakis uzywany. ![]() v |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
W sensie że wady fabryczne?
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
no niestety tak rozowo nie jest - nowe samochody tez miewaja usterki techniczne. To tak jak w nowych bluzkach czasem nitka leci...
Przydalyby sie tutaj jednak jakies konkrety. Powyzsza dyskusje o rozmiarze uwazam za bezcelowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Suzuki Swift nowy - jesli lubisz nie duze auta to napewno ten! przede wszystkim to japonczyk a japonczyki sa najlepsze i nikt mi nie powie ze jest inaczej (spedzilam pare lat w warszracie to wiem) - poza tym napewno malo pali
Smart roadster kilkulatek - nie wypowiem sie bo nie znam Audi TT kilkulatek - odradzam jesli nie jest to nowe auto - na naszych drogach bardzo sie psuja zwlaszcza zawieszenia a czesci sa drogie Peugeot 206 cabrio jakiś 2 latek - nie specjalna marka ale wiekszych zstrzezen nie mam, po prostu nie lubie francuzow Opel Corsa nowy - OPLOM I FORDOM mowimy stanowczo nie! - dwie najgorsze marki - aczkolwiek nowa corsa jest przecudna i gdybym miala okazje to sama bym ja kupila bo nie ukrywajmy - kupujac nowe auto nie ma czegos takiego jak auto zle czy dobre bo wszystkie nowe auta przez pierwsze lata sie nie psuja ![]() jesli chodzi o wyglad to chyba najiekawszy jest smart ![]()
![]() |
#90 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
widze ze jednak wybralas co innego to moze ja sie nie wypowiem bo musialabym brzydko napisac ![]() paula ile to to kosztuje?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.