|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
OOOO Ty tez z Gliwic ?? no to moze ja ci cos kupie tutaj i przywioze bede w styczniu w PL
|
|
#4562 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Zawsze wysylam poleconym i tylko raz sie zdarzylo ze paczuszka byla otwierana, ale nie zginelo nic. Teraz w piatek wyslalam do tz paczuszke niespodzianke Ciekawe kiedy do niego dotrze
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
No gina gina w Gliwicach to juz na potege
A mam pytanko tak normalnie jak dlugo idzie paczka z Pl do UK bo jeszcze nie wysylalam
|
|
#4564 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kobitki.Melduje sie ze wrocilam z Pl! Mam nadzieje ze nie zapomnialyscie o mnie???
Niestety nie przeczytalam zaleglych postow bo czasu mi brak ale nadrobie. Mam mnostwo roboty, pranie , sprzatanie i takie tam no i jestem strasznie zmeczona tym wyjazdem.Tesciowa mi dokuczyla strasznie przez ten czas ale powiem wam ze jest ogromny plus tego wyjazdu! Od dwoch lat nie moge schudnac po urodzeniu syncia.A tu prosze dwa tygodnie w Polsce , starcie z tesciowa i 6 kilo w plecy!! Rozmiar w dol.Jezu jak sie ciesze bo w koncu mam motywacje do walki ze soba.Pozdrawiam was i niedlugo zajrze bo narazie to czasu brak a teskie za wami strasznie.AAAa zakupow zadnych nie zrobilam bo stwierdzilam ze Polska jet strasznie droga.Wole kupic tutaj heeh.Jedyny moj zakup to sliczna torba.Potem wstawie zdiecia.Paaaaaaaaa |
|
|
|
#4565 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Z tymi paczkami to jest roznie ale zazwyczaj idzie kolo 5-7dni roboczych.
Zakupy w PL?Po co? To się mija z celem Mądra dziewczynka A co do tesciowej - to nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gastone kochana wreszcie witaj ja juz tak tesknilam A jak bedziesz miec czas opowiadaj i koniecznie wszystko i ze szczegolami i torebke wklej
|
|
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
W sobotę idziemy na wesele. Mam sukienkę w bolerkiem, którą założę po obiedzie.
Do kościoła chce założyć czarne spodnie i bluzkę. Tylko, że nie potrafię znaleźć bluzki . Mam taką >http://www.promod.eu/images/produits/pzoom/zp507731.jpg Fajnie w niej wyglądam, ale nie nadaje się co? Po za tym cała w czerni bym była
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie bluzka boska
a to ze w czerni to co czern jest zawsze w modzie moze walnij jakies fajne dodatki i badz soba skoro tak sie dobrze czujesz
|
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
Mischoko, tylko naszyjnika zalozyć sie do niej raczej nie da, bo ma kokardkę już, jedynie chyba kolczyki by mi zostały, bo bransoletki też nie bardzo bo rękawy są takie bufiaste
![]() Teraz pytanie czy wejdę do spodni. Kupiłam je 2 miesiace temu a jak mierzyłam je w czwartek to kiepsko to wyglądało . Jestem na diecie, ale czy ten tydzień mi coś da .O kupieniu nowych spodni mogę pomarzyć. Cokolwiek znajdę w moim rozmiarze to źle leżą
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo rzeczywiscie bez niczego ale jakies fajne dlugie kolczyki na mnie sie takie cos widzi A co do spodni dieta tygoniowa czyni cuda w postaci zmieszczenia sie do spodni wierz mi trzymam kciuki
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tych stanikow to moze macie racje- hmmm dzis zalozylam na te 3 h ten 100 ff i jakos mi sie podciagal lekko hmm , nie wiem sama. Nie lubie kupowac stanikow i spodni ! kurde piekna pogoda ![]() aaa kolezanko z irlandii, w jakiej czesci ie mieszkasz ? 6 kg to bardzo duzo moze i ja jak polece w styczniu na 3 tyg to mnie beda z rownowagi wyprowadzac i schudne z 20 kg ... (marzyci el)
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tylko kilka dni ale polece chocby zygac no
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Lece od 24 stycznia-18 luty czyli na cale 3 tygodnie
(jak biletu nie odwolaja;/ _) juz sie nie moge doczekac ![]() :PP w tamtym roku bylam tylko na 1.5 tyg i mi sie zaczelo juz po 3 dniach nudzic w Pll:PP takze sie ciesze ciesze, ze lece- ale 3 tyg to naprawde duuzo czasu :P Naszczescie bracia beda mieli ferie bede dwa swieta obchodzila bez Tz- moje urodziny-4 luty i walentynki :PP
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lece w styczniu tylko wlasciwie po dowod ale przy okazji jakeis zakupki zrobi na pewno ale to nic ja cie bede wirtualnie pocieszac nie martw sie dasz rade
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
kilka propozycji dla Papli
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze pare
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Poszlam na poczte i zagladnelam do nowego lumpeksu, ktory jest obok i bylo duzo nowych butkow z metkami, wybralam sobie takie
- bardzo ladnie wygladaja na nodze, elegancko- sa tak jakby hmm z lnu albo jakiegos takiego materialu, jedyny minus- to ich wysokosc No ale tylko 4 euro:_) Teraz bede polowala na jakies kozaczki a co tu taka cisza :P?
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy czegoś z tj dokładki już nie było
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka fajne buciki
|
|
|
|
#4580 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Świetne buciki
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakbyś może zawiązała te zawiązki w ładny supełek i przypięła do niego połyskliwą broszę lub ładny kwiat {może i sztuczny} w ostrym kolorze ?! Staram się pomóc jak umiem ! |
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
no z plaszcami u mnie ciezko 48-50 musi byc.. a moze ja cos zle mierze??
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka buciki przecudo
serio serio uwielbia takie wlasnie sa takie kobiece ![]() Chilanes ta suknia slubna co wklilas jest boooooska zebym ja byla madrajakis czas temu to bym w takiej wlasnie poszla ale jeszcze nic straconego nie ? w koncu mam dopieor drugiego meza
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Serio masz drugiego meza?
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie ja nie mam ani jednego a syn juz 3 lata skonczyl
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz
jedno drugiego nie wyklucza - ja tez chcialabym juz miec dzieciaczka ale jakos nam nie wychodzi..... ale te proby sa calkiem calkiem
|
|
#4588 |
|
Moderatorka z pazurem
|
No to ja zbieram swoje cztery litery i ide na poczte
a tak wogole to Dzien dobry
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dobry - a przyniesiesz mi znaczki jak sie ladnie usmiechne i przykleje 5 funtow do monitora ?
|
|
#4590 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Przyniose
W pracy ludziom sie spodoba zapewne 5 funtow przyklejone do monitora a ja sobie obkleje laptopika znaczkami i tez bedzie cacy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Zawsze wysylam poleconym i tylko raz sie zdarzylo ze paczuszka byla otwierana, ale nie zginelo nic. Teraz w piatek wyslalam do tz paczuszke niespodzianke
To się mija z celem 

. Jestem na diecie, ale czy ten tydzień mi coś da
.
, nie wiem sama. Nie lubie kupowac stanikow i spodni !